botanicus Więźniowie marihuany 01.04.11, 23:58 www.youtube.com/watch?v=W7-66J82ZIo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
botanicus Więźniowie marihuany 02.04.11, 01:29 www.youtube.com/watch?v=Yl36K9npZbM Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Więźniowie marihuany 02.04.11, 07:36 gofno prawda w patrolach jest coraz wiecej pedalow ! Od Sieniawskiej dowiaduję się jeszcze, dlaczego policja zatrzymuje wyłącznie mężczyzn. Bo przeszukania dziewczyny może dokonać tylko funkcjonariuszka, a w patrolach w zdecydowanej większości chodzą policjanci płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 A co na to były palacz premier? 02.04.11, 07:56 Ano powiedział ostatnio wprost - na mnie nie liczcie jeśli chodzi o depenalizację za niewielkie ilości... Widać wyszło mu że lepiej wejść w tyłek policjantom, urzędasom i starym babom od Rydzyka. Ale taki to już Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Więźniowie marihuany 02.04.11, 08:17 "- Nikotyna jest rakotwórcza." I taki człowiek tytułuje się toksykologiem? Tragedia... Nikotyna nie ma żadnych właściwości rakotwórczych. Mają je produkty pirolizy powstające podczas palenia tytoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
panczur86 Nie wiedzieli że jest to karalne? 02.04.11, 15:11 Wiedzieli doskonale co robią i czym to grozi. A teraz pie...mento uskuteczniają. Odpowiedz Link Zgłoś
sakoveba Legalista się znalazł:-) 02.04.11, 17:52 Społeczeństwo nie ma prawa wsadzać jednostki do więzienia za cokolwiek, co mu przyjdzie do głowy ogłosić przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Utrzymywanie alkoholu na rynku... 03.04.11, 09:37 Utrzymywanie alkoholu na rynku ma aspekt ekonomiczny. - to zamiast komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
6ix Więźniowie marihuany 03.04.11, 17:50 Wyjarałem tyle zielska przez 2 lata że mi się znudziło. W całym tym okresie jarałem z pracownikami policji, straży pożarnej, służby więziennej, straży granicznej, nauczycielem, nauczycielką i robolami fizycznymi zajmującymi się innymi dziedzinami. Nikt się z nich nie uzależnił bo nie można. I hu.. mnie strzela jak zatrzymują młodych za przykopconą lufke zamiast zabronić odsłanianie pier...olonych pomników. Brak słów i je....ać taką ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Balicki ja mieszkam w Kalifornii i.. 03.04.11, 22:10 powiem ci ze masz informacje od takich samych specjalistow jakim sam jestes ! mandat za np. przekroczenie szybkosci o 20 mil zaczyna sie od $300 a kiedy przekroczysz 100 mil na godzine ( maksymalna dozwolona jest 75 mil ) jestes skuty kajdankami i aresztowany o mandacie nie ma mowy idziesz przed oblicze sedziego nie zatrzymanie sie na stopie minimum $350 za posiadanie tabletek przeciwbolowych ktore otrzymal moj kolega od innego kumpla bo strasznie bolala go glowa ktore znalazla policja w czasie kontroli drogowej trafil do wiezienia bo nie mial recepty na nie ! nikogo to nie interesowalo ze to nie narkotyki jak kupisz sobie piwo w sklepie i jedziesz do domu to musisz je trzymac w bagazniku a nie na siedzeniu pasazera albo na tylnym bo to jest przestepstwo i jestes traktowany jak pod wplywem alkoholu wiec nie opowiadaj chlopie pie...jestes takim samym nalogiem jak pijacy ktorzy nie moga zyc bez jednego dizennie ? w Kaliforni jest chyba najwieksza ilosc narkomanow uzaleznionych od wszelkiej masci badziewia jest cieplo caly rok wiec nie trzeba dachu by przezyc znam osobiscie ludzi ktorzy zaczynali jako nastolatkowie dzis nie biora ale sa niczym ! sa to skonczeni ludzie bez szans na normalne samodzielne zycie ja pije czasem piwko , drinka ale moge ich nie pic miesiacami tak jak ty mozesz nie palic miesiacami ( jak mozesz ? ) nie kazdy sie uzaleznia od alkocholu i narkotykow ale to nie znaczy ze mamy pozwolic by sprzedawano je na kazdym rogu jak gazety ja napewno nie zastrzele sasiada bo nie podoba mi sie jego geba czy to wystarczy zeby kazdy mogl kupic gnata ? Balicki jest za dekryminalizacją posiadania marihuany. ...................................................... W amerykańskiej Kalifornii posiadanie do 28 gramów kosztuje 100 dol., tyle co mandat drogowy. Choroba Psychiczna Jarka nie Usprawiedliwia Niczego nie Robienia Donek! Chcesz by Mowiono W Porzadku Gosc ? do Doboty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sakoveba Czy tak wygląda wolny kraj? 04.04.11, 01:52 To prawo kalifornijskie chyba nie powinno się zanadto podobać naszym miłującym wolność rodakom (tych spod znaku "państwo precz ode mnie!";-) Czy więzienie za posiadanie tabletek przeciwbólowych (nie narkotyku!) i inne prawa w podobnym duchu naprawdę jest tym, co chcemy sobie zafundować w Polsce? Piszesz, ze znasz mnóstwo użytkownikow substancji psychoaktywnych, "którzy dziś są niczym". Nie wiem, kto dla ciebie jest "nikim". Niezależnie od tego, kogo tak widzisz, jacyś ludzie może widzą go inaczej, a co najważniejsze - on ma prawo do takiego wyboru, o ile nie obciąża nim innych w ewidentny sposób. Choć istnieją nałogowcy stoczeni do poziomu żula (uzależnieni od narkotyków twardych), którzy są rzeczywistym obciążeniem dla społeczeństwa, widzę coś totalitarnego w przekonaniu, że takim obciążeniem jest każdy, kto nie ma "normalnego życia" (przez "normalność" najwyraźniej rozumie się tu tryby kapitalistycznej maszynki). A takie założenie jest ukryte u źródeł panującego w społeczeństwie pryncypialnego potępienia substancji psychoaktywnych jako czynnika stylu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mordaprostaczka i dlatego perdole peło 04.04.11, 08:45 po pisie niczego dobrego sie nie spodziewam ale przynajmniej mnie nie zrobili w ciula fuck off peło Odpowiedz Link Zgłoś
max5lat jak niepelnosprawny czterolatek 21.01.12, 00:32 "Mówię: panowie, dochodzi dwudziesta, zaraz kończycie służbę? To zadzwońcie do domu, że przed świtem nie wrócicie. Bo ja mam chore serce, więc będziecie musieli mnie zawieźć do lekarza, żeby orzekł, czy możecie mnie zatrzymać. A potem do psychiatry, bo mam też myśli samobójcze. Mówicie, że mam przy sobie konopie, ale ja uważam, że to majeranek. Będziecie musieli mi przedstawić ekspertyzę, że to istotnie marihuana. I do tego aktualny certyfikat testera wydany przez MSWiA. Lepiej więc mnie puśćcie, bo przyczepię się o wszystko, a skończy się i tak umorzeniem z powodu niewielkiej szkodliwości społecznej." naiwne dzieciaki zgrywajace cwaniakow, ktore jak przyjdzie co do czego sr...ja w pory i leca do mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś