Dodaj do ulubionych

Czy Komorowski może być matołem?

21.05.11, 12:18
Przecież już zamykają: w Białymstoku 43 osoby:
2.40 i później:
www.youtube.com/watch?v=q5ZodDSk8A0&feature=player_embedded
Bezideowi totalitaryści z nieograniczonym apetytem na kradzione.
Wolność albo śmierć!
Obserwuj wątek
    • shadowthrone Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym pisać. 21.05.11, 12:23
      Aż do dnia kiedy pozbędziemy się nadgorliwie chorych prokuratorów, zlikwidujemy chore przepisy, a panowie z PO przypomną sobie, że podobno kiedyś walczyli o wolność słowa. No chyba, że chodziło im tylko o swoje słowo.
      • 6.smiech Re: Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym p 21.05.11, 12:39
        shadowthrone napisała:

> Aż do dnia kiedy pozbędziemy się nadgorliwie chorych prokuratorów, zlikwidujemy
        > chore przepisy, a panowie z PO przypomną sobie, że podobno kiedyś walczyli o w
        > olność słowa. No chyba, że chodziło im tylko o swoje słowo.

Z twojej wypowiedzi widze ze albo przespales okres rzadow Pis, kaczynskich, ziobry,
        maciarewicza itp. albo sie dopiero urodziles.
        • shadowthrone Dziwne wnioski wyciągasz. 21.05.11, 20:44
          ABW za czasów PO okazuje się w metodach działania taką samą policją polityczną jak za czasów tajemniczej śmierci Blidy i rządów super-ziobry. O czym twoim zdaniem nie pamiętam? Może czegoś nie załapałeś?
      • kurelski Re: Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym p 21.05.11, 17:25
        shadowthrone napisała:

> Aż do dnia kiedy pozbędziemy się nadgorliwie chorych prokuratorów, zlikwidujemy
        > chore przepisy, a panowie z PO przypomną sobie, że podobno kiedyś walczyli o w
        > olność słowa. No chyba, że chodziło im tylko o swoje słowo.
        Dobre -tak trzymac.Od tego jest prasa zeby za glowe brede brala i wyszydzala.Szczegolnie jak breda(bioloruska) rzadzi.
        • 123jna Re: Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym p 21.05.11, 18:54
          kurelski - zapomniales jak bialorusko-litewska "breda" (co to ksywka wiezienna) rzadzila w obojgu osobach Kaczynskich, Polakow z ruskiego odzysku.
          • janek-2007 Re: Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym p 21.05.11, 20:23
            To zdziczenie które się panoszy musi być poddane naganie i na pewno działania takie czy owakie będą negowane min w imię wolności słowa Po co mi wolność słowa kiedy doszło do tego że 18 letnia córka potrafi powiedzieć ojcu ty stary h u j u a na uwagę że postąpiła niegodnie odpala że jest dorosła i jest wolność słowa Na naganę zasługują tak politycy jak i tzw celebryci czy media które mają niesamowity wpływ na postępowanie gawiedzi Odnoszę wrażenie że nikt nad niczym nie panuje w imię wolności Można kogoś nazwać Bolkiem bez żadnej konsekfencji można prezydenta RP nazwać Komoruskim i bez konsekwencji w imię wolności słowa można nabluzgać bez konsekwencji każdemu przez każdego Dzisiaj nie liczą się żadne autorytety nawet bezkarnie w imię wolności słowa można bez konsekwencji zmieszać z szambem nieżyjącego biskupa i bez sądu nazwać go sługusem UBeckim Kiedyś dla wysoko urodzonych był dostępny pojedynek i pewnie w jakiś sposób hamowało to zapędy skundlonych Dzisiaj w podstawowej komórce społecznej czyli w rodzinie nie ma żadnych zasad uszanowania nawet rodziców no bo przeca mamy wolność i nie będziemy się poddawać jakimś starym przeżytym poszanowaniem kogokolwiek Więc na koniec powiem coś co może przeczyć poszanowaniu Taką wolność to ja mam w d u p i e i wole rózgi za niestosowne zachowanie a nie pierdzenie że mamy wolność i rózgi nie wchodzą w grę bo to barbarzeństwo Porażające jest to że ważny polityk i jego poplecznicy jakiekolwiek dobre obyczaje zamienili na podłe zachowanie i mają pokaźną licząc globalnie liczbę gorących wyznawców do których nawet wyroki sądu są nieaktualne bo oni są ponad wszelkim prawem nawet Bożym Wyszkowski pomimo że ma nakazane przez sąd RP przeproszenie Wałesy ma to głeboko w d u p i e i głośno to mówi a oszalały tłum wyje z zachwytu Dorn w imieniu wolności chce gnoić premiera RP w imię wolności słowa i w imię Prawa i Sprawiedliwości OCHYDA I CAŁKOWITY UPADEK naszego prawa i norm prawnych
      • olexim Re: Mam nadzieję, że będziecie codziennie o tym p 22.05.11, 08:52
        Pan Komorowski może byc i Ty kolego też ale Prezydent Komorowski nie może i jeżeli tego nie rozumiesz to jesteśśśś. A z wolnością słowa chamstwo nie ma nic wspólnego
    • 6.smiech Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 12:32
      To jest jest nadzieja ze i czas kaczynskiego i jego przydupasow sie zbliza za ich obelgi,
      oszczerstwa i sianie destabilizacji w Polsce.
    • grzespelc Szanowny Panie redaktorze 21.05.11, 12:34
      Jedna uwaga: sprzątaczki i kierowcy nie zaliczają się do personelu dyplomatycznego i par. 2 i 4 ich nie dotyczy.
    • ypsyl0n Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 12:41
      Kaczyński ruszył na wojenkę polsko-niemiecką za kartofla w prasie bulwarowej.
      Podobne "satyry" publikuje GP i obecny prezydent nawet powieki czy brwi nie zmarszczył.
      Ale wiele lat gięty we wszystkie strony prokurator wie lepiej jak stosować zmurszałe przepisy.
    • wojtekd38 Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 12:56
      Ziobro juz zapomnial jak urzadzal po dwie konferencje dziennie w obronie Kaczynskich i PIS u Dorna tez glowa nie boli gdy lekarzy odziewal w kamasze. Biedni starzy ludzie zlozeni niemoca pamieci.
      • kurelski Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 17:22
        wojtekd38 napisał:

> Ziobro juz zapomnial jak urzadzal po dwie konferencje dziennie w obronie Kaczyn
        > skich i PIS u Dorna tez glowa nie boli gdy lekarzy odziewal w kamasze. Biedni s
        > tarzy ludzie zlozeni niemoca pamieci.
        PISowi wolno -to czemu PO nie wolno .Czy ty czasem myslisz czy tylko udajesz?
        • rozenek_taki Re: Czy Komorowski może być matołem? 22.05.11, 01:29
          Czy aby Dorna nie atakował czasem facio o dość groteskowym wyglądzie i nazwisku Gosiewski? Zarzucał mu płacenie nędznych alimentów - de facto ten jegomość o nadzwyczaj krótkich rączkach płacił na swoje dziecko z 1-szego małżeństwa o 100 zedli mniej niż to robił Dorn ... PiS to mega-obciach!

• tomasso3 Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 13:08
      "durne i drobne śledztwa z urzędu za "obrazę organów konstytucyjnych" zdarzały się pod każdą władzą"

Sprawę Huberta H. GW jakoś inaczej komentowała :))
    • stivi47 Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 13:09
      Mozna miec ine zdanie co do Polityka lub inej osoby ale musi to byc inyny poglond ,poglond kulturalny a nie jak ten Dorn jest zatm zeby inych ludzi nazywac matolami lub inymi niesmacznymi poglondami lub wysmiewiskami sam musze powiedziec wyglonda jak matol ktury chla Alkohol w Sejmie zachowuje sie jak ten KLAUN w Cyrku ale wasz premier musze powiedzic jest Polakiem kulturalnym jeszcze zadnego polaka nieobrazil czy on wygra te Wybory w tym roku czy nie wygra ale musze powiedziec ze ten polak jest dlamnie sempatyczny choc mieszkam nie w polsce juz od 40 lat ale jest sto razy dlamnie kulurany niz ten maly Kaczynski i ci ktuzy wyzywaja inych wyzwiskami sami wyglondaja tak jak inych wyzywaja bo z swojego wyglondu kogos inego szkaluja
    • kw_ak Kłamiesz sroczyński 21.05.11, 13:12
      Były tam - o zgrozo - żarty z Pana Prezydenta Bronisława Komorowskiego.

Ten gó...arz wypisywał (jako redakcja - ZntyKomor.pl Pisze:) tam np takie rzeczy:

"AntyKomor.pl Pisze:
      14. kwiecień 2011 at 10:57 przed południem
      (...)
      Redakcja AntyKomor.pl jest zdania, że (...) Komorowski to zwykła szuja, zdrajca wartości które są dla nas najcenniejsze, dureń i sowiecki pachoł, który zasługuje na sąd i stryczek."

To ma być żart? To ewidentne przestępstwo.

Ponieważ macie żenujące ograniczenia w komentowaniu (że niby spam), tu więcej przykładów:
      zpsychiatryka.blox.pl/2011/05/Jak-AntyKomorpl-lamal-prawo.html
      • kurelski Re: Kłamiesz sroczyński 21.05.11, 17:19
        kw_ak napisała:

> Były tam - o zgrozo - żarty z Pana Prezydenta Bronisława Komorowskiego.
        >
        > Ten gó...arz wypisywał (jako redakcja - ZntyKomor.pl Pisze:) tam np takie rzecz
        > y:
        >
        > "AntyKomor.pl Pisze:
        > 14. kwiecień 2011 at 10:57 przed południem
        > (...)
        > Redakcja AntyKomor.pl jest zdania, że (...) Komorowski to zwykła szuja, zdrajca
        > wartości które są dla nas najcenniejsze, dureń i sowiecki pachoł, który zasług
        > uje na sąd i stryczek."
        >
        > To ma być żart? To ewidentne przestępstwo.
        >
        > Ponieważ macie żenujące ograniczenia w komentowaniu (że niby spam), tu więcej p
        > rzykładów:
        > zpsychiatryka.blox.pl/2011/05/Jak-AntyKomorpl-lamal-prawo.html
        A w/g Ciebie Komorowski po swoich krajowych i miedzynarodowych wyglupach na zadna ocene -rowniez prawna nie zasluguje -Komusie woodu poprostu -kolejny kacyk bananowy-nieprawdaz.
        • sir_fred Re: Kłamiesz sroczyński 21.05.11, 18:40
          Wyobraziłem sobie jakie to wartości muszą być najcenniejsze dla tego antykomora... Fuj...
      • 123jna Re: Kłamiesz sroczyński 21.05.11, 18:59
        kw_ak - a jesli ten wsiowy student (knajacki lepiej) wypisywal takie ohydztwa to jasne, ze nalezy go pozwac do sadu. Ubliza glowie panstwa - to nie matol czy kartofel, za zdrajce nalezy sie sprawa w sadzie. Odwoluje to co wczesniej napisalam, aby tego pisowego gnoja nie pozywac przed sad. Pisze gnoj bo uwazam, ze nie ma prawa sie o to slowo obrazic, a nawet je z usmiechem zaakceptowac. To jest pieszczotliwe zdrobnienie w porownaniu ze zdrajca, za ktorego tego gnojka fryczowatego (frycowatego) uwazam.
    • minstrel515 Członek organu 21.05.11, 13:30
      konstytucyjnego, pan poseł Dorn, jest najłagodniej mówiąc: lizuskiem.
      Pan prezes pochwali.
      • kurelski Re: Członek organu 21.05.11, 17:29
        minstrel515 napisał:

> konstytucyjnego, pan poseł Dorn, jest najłagodniej mówiąc: lizuskiem.
        > Pan prezes pochwali.
        Ale Ty zganisz bo nie ma jak POpier..... Swiat Durnoty- Dupowato -Tuszczo - oszukanczy.
    • mentatd_at_gmail Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 15:40
      Miałem nadzieję, że nie będzie w Polsce już tak beznadziejnych i kompromitujących mój kraj rozpraw. Szkoda, że się myliłem...
      Cała ta sprawa to strzelenie sobie samobója. Wcale bym się nie zdziwił gdyby okazało się, że ów prokurator został mianowany za czasów PiS-u...

Panie Sroczyński - tytuł super - w każdym razie trudno by za zapytanie się o coś opinii publicznej zostać ściganym przez prokuraturę ;-)
    • kurelski Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 17:13
      Nie tylko moze -ale i jest -rozliczne przyklady z jego wypowiedzi na internecie.(jeden glupszy od drugiego)
      Swoja droga gratulacje- kolejny samobuj GW w celu odzyskania wiarygodnosci -boze ile trzeba czasem charowac zeby wlasna glupote w przeszlosci zatuszowac.
      Studentowi proponuje -do Strasburga i PO o 10 miliardow za naruszenie godnosci osobistej oskarzyc moze "Balwanstwo" -jak zaplaci cos zrozumie -a pani prokurator niech splaca PO dlugi wszak to PO idiotyczny pomysl -nieprawdaz- BARANY.
    • 25cz Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 18:11
      Facecik który tę stronę prowadził i cała ta prowokacja, ma estetykę i poziom intelektualny charakterystyczny dla PiS. Trzeba naprawdę być skończonym durniem, by wierzyć, że Tusk czy Komorowski na takiego śmiesznego facecika, wysłali służby specjalne. Dęta, prostacka prowokacja, która jednak pokazuje, jak nasze państwo jest uwikłane w stare czasy i co nam może zagrażać gdy do władzy dojdzie czerwono-czarna koalicja. Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to należy się zapytać, komu to służy. Jedno jest pewne, ta akcja niszczy autorytet naszego państwa, ośmiesza Komorowskiego i Tuska, relatywizuje plugawe rządy PiS-u.
      • 123jna Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 19:04
        25cz - masz racje to prokurator z nadania ziobrowego. Prowokacja pisowa, nie ma co do tego dwoch zdan. I pisowi blogerzy juz tu dzialaja, kurelski juz mial wczesniej nadane przez prezia teksty. Prezydent Komorowski jest ponad to chamskie manipulowanie niby "wolnoscia slowa", zamordysci pisowi nie wiedza co to znaczy, znaja jedynie knajackie wyzywanie i wrzaski.
      • andok777 Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 19:27
        Czy 25cz to Pan, Panie Niesiołowski. Ten sam jakże wysoki poziom intelektualny, te same pozytywne emocje, to samo przekonanie, że autorytet państwa to tylko PO, Tusk i Komorowski. I zgadzam się, co do prowokacji. To PiS wysłał ABW. I policję na kibiców też wysyłali, a komendant z Wrocławia, który kazał aresztować kibiców (ale tylko tych, którzy trzymają antyrządowe hasła) też jest kryptopisowcem. Należy im dać odpór, a każdy kto myśli inaczej jest durniem. I tego już nie należy relatywizować.
    • 123jna Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 18:51
      Uwazam, ze prywatnie moge nazywac prezydenta matolem czy kartoflem. W twarz tego mu powiedziec nie powinnam - piastuje najwyzsze stanowisko w panstwie i nalezy sie temu urzedowi szacunek. Jaroslaw Kaczynski i inni cwiercinteligenccy pisowcy obrazali sie czesto o to jak ich nazywamy - kartoflami czy przyglupami. Nie mieli prawa ani racji. Sadze, ze prezydent Komorowski jest na tyle "na poziomie", ze nie obrazi sie za nienajmadrzejszego studenta za pisowska glupote. Trybunal Konstytucyjny powinien sie o tych absurdalnych karach wypowiedzie i tyle. Pisowcy lepiej niech geby pozamykaja i Jarus niech nas przeprosi za "nieprawdziwych Polakow". Sam jest Polakiem z odzysku - sowieckiecko-ruskiego i moze...
    • juesej2 Czy wy w Polsce 21.05.11, 19:25
      wszyscy postradaliscie zmysly?Kazdy,nawet gazety i inne media bronia takiego malego tchorza,chama i przestepcy,ktory na dodatek nawoluje do tego,by powiesic prezydenta?Czy nie rozumiecie,ze wolnosc slowa, to nie chamstwo i skandaliczne odzywki i wyzwiska a demokracja,to nie anarchia????Zaczadzil was Kaczynski swoimi schizmami i wraz z poslusznymi na kazde zawolanie "gwardzistami" i lizusami przekroczyl wszelkie granice!Do tego Rydzyk robi i mowi ,co chce,nie przestrzega prawa i ma to w nosie.A panstwo nie potrafi niczego wyegzekwowac !
      Proponuje ,by spotkac sie pod mieszkaniem Dorna i Kaczynskiego i wymyslec jeszcze "lepsze"wyzwiska i glosno wolac.......Co za durne pomysly......
      • oghana7 Re: Czy wy w Polsce 21.05.11, 22:05
        gratuluje -to najlepszy pomysl ,bo jest o czym krzyczec pod domami tych chamow -kaczynski udajacy patriote byl zwyklym synem kacyka z PZPR ,tchorzliwie nie zapisal sie do solidarnosci ,ma dziwna orientacje i diabelskie nawyki w dazeniu po trupach do wladzy .dorn -wiadomo -plul juz na wszystkich ,to i na niego cos wymyslimy .niech sie jego kolejna zona cieszy .
    • juesej2 Kto to 21.05.11, 19:42
      jest ten Kurelski?To czolowy chamski troll,czy najemca?Cos nieslychanego,ze w Polsce sa takie osoby!
    • minstrel515 Kurelskiemu brakuje magnezu. 21.05.11, 20:18
      Może czegoś jeszcze.
      • art.usa Re: Kurelskiemu brakuje magnezu, jego babie seksu. 21.05.11, 20:51
        minstrel515 napisał:
        > Może czegoś jeszcze.

Kolego, rozumu.
        Jak chla jak wszyscy PISowce to robią, to dostaje skurcze bez Magnezu.
        I z pewnością w jajach, albo lepiej w knocie.
        • minstrel515 Re: Kurelskiemu brakuje magnezu, jego babie seksu 21.05.11, 21:46
          Do tego drgania powiek, zwłaszcza lewej. Chyba, że ktoś nie ma powiek. To co wtedy drga?
          • art.usa Re: Kurelskiemu brakuje magnezu, jego babie seksu 21.05.11, 22:08
            minstrel515 napisał:

> Do tego drgania powiek, zwłaszcza lewej. Chyba, że ktoś nie ma powiek. To co wt
            > edy drga?

Noga przyjacielu , noga.
            Nigdy knot nadziei.
    • j-44 poseł Girzynski dzisiaj w tvn24 21.05.11, 20:19
      Drodzy moi, pan Girzynski [ja piszę z Torunia i szlag mnie trafia jak widzę tego pana na tle panoramy szlachetnego miasta] rodem z zapadłej wsi pod Radominem i ukończonym Niższym Seminarium Duchownym może sobie opowiadać dyrdymały,moim zdaniem,do woli.Ale nie wszystko co ślina na język przyniesie.
      Zastanawia też mnie ta buta i intonacja....skąd to znam?
      Dygresja.
      Przypomina mi się,jak w głębokim PRL-u mój ojciec aktor był inwigilowany przez SB. W swoim pokoju miał na ścianie wiele fotografii teatralnych.
      I jak w trakcie wizyty, "człowiek" zobaczył kapitana w mundurze kapitana Wehrmahtu [Niemcy-Kruczkowskiego]...wiercił się i kręcił,aż zapytał - "to pański krewny?"....
      Jakoś sobie przymierzyłem. Przepraszam.
      Natomiast chcę gorąco zaprotestować na formułę ostatnio powielaną w PiS i też przez pana Girzyńskiego.
      Mówienie,że " u nas jest jak na Białorusi."...jest niegodne. Jakim prawem obraża ludzi mieszkających na tamtej ziemi.Obraża Białorusinów!
      Chcę powiedzieć,że nie chodzi tu o podkreślenie rządów Łukaszenki,ale w tym sposobie mówienia określa się kraj - a to jest BRUDNE.
      Gdyby ktoś tak kiedyś na zachodzie wyrażał się o Polsce...nawet nazywającej się PRL. To jakby ten pan, jeszcze młokos, się czuł?

Proszę, zauważcie to. Jest mi wstyd wobec ludzi zza naszej wschodniej granicy.
    • stankra Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 21:25
      Zdaje się ,że niemal wszyscy obrońcy wolności słowa nie przeczytali choćby jednego "żartu" z tej stronki
    • crusty25 Czy Adam Michnik może spokojnie spać? 21.05.11, 21:29
      Przecież prowadzi gazetę z nadania obcego wywiadu (Mosad)? Adam uważaj, ABW nadal pisowska działa. Zadzwoń do komora, może coś poradzi, w przerwie na wpieprzanie schabowego
    • oghana7 Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 21:54
      krol chamow -dorn dawno juz sie nie ujawnial -najpierw opluwal wlasna partie ,teraz -skoro do niej dolaczyl postanowil pokazac sie powtornie i razem z kibolami dolozyc premierowi .to tylko swiadczy o jego kulturze i o tym ,ze ma kompleksy z powodu nieudanego zycia .woli je wyladowac z kibolami ,bo to latwiej .taka jest w tej chwili tzw.inteligencja pisowska ?moze zawsze taka byla ,bo frustracje najlatwiej wyladowac krzykiem .
    • oghana7 Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 21:56
      pieta achillesowa tego panstwa jest sadownictwo i prokuratura ,skoro nie umie obronic czci prezydenta i premiera .byle kibol i idiota moze napluc na prezydenta .moze naplujmy na prokuratura ,to sie ocknie !
    • crusty25 Komu służą służby? 21.05.11, 21:58
      Jeżeli jarkowi, to super, niech zarządzi akcję zdobywania materiałów o smoleńsku przez kontrwywiad. podsluchuje condona i innych z sitwy. a jeżeli obecnej kur.... to niech się nie kompromitują mendy z forum gw
    • trajkotek otworzyć archiwa GW 21.05.11, 22:01
      tam, głęboko w lochach ukryty spoczywa komentarz z 2006 roku nt. prześladowań, jakie będą dotykały pisarzy-dziennikarzy itp'ów - po aferze z emerytem z Elbląga - no, nie moę się go doszukać ...
      ale i to , co znalazłem - miłe
      • art.usa Re: otworzyć archiwa GW; Emeryt szuka emeryta. 21.05.11, 22:18
        trajkotek napisał:

> tam, głęboko w lochach ukryty spoczywa komentarz z 2006 roku nt. prześladowa
        > ń, jakie będą dotykały pisarzy-dziennikarzy itp'ów - po aferze z emerytem z Elb
        > ląga - no, nie moę się go doszukać ...
        > ale i to , co znalazłem - miłe

No i co ty wogóle chcesz chory PISowcu?
        Na mózgu muchy, i nie wiesz czemu?
        A bo mucha siada na martwym.
    • oghana7 Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 22:08
      dlaczego liczylam na michnika ,ze nazwie jarkacza lajdakiem za to ,co robi co miesiaca na krakowskiem przedmiesciu i jak rozwala nam nasze niepodlegle panstwo? .zawiodlam sie -michnika opuscil zmysl polityczny ,czesto sie mylil ,ale zeby az tak nie wesprzec premiera i prezydenta przeciw chamom i lajdakom ?
      • minstrel515 Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 22:22
        Zgłębiając temat; kurelski może też cierpieć, oprócz epileptoidalnych skurczy mięśni, na bardzo silną pobudliwość nerwową, próchnicę i mgłę przed oczami. Ciekawe jak daje sobie radę z klawiaturą?
        • minstrel515 Re: Czy Komorowski może być matołem? 21.05.11, 22:24
          Przepraszam, to piętro wyżej miało być.
          • art.usa Re: Czy Komorowski może być matołem. Nigdy! 21.05.11, 22:29
            minstrel515 napisał:

> Przepraszam, to piętro wyżej miało być.
            Nie szkodzi.
            Są i inteligentni na forum,
            nie sami PISowcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka