Gość: Piotrek IP: *.metrocafe.pl 12.10.04, 16:51 Szukam dostawcy internetu (stałe łącze) w częstochowie obejmującego zasięgiem bloki przy al. Niepodległości 15-19. Czy znacie takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mundek Re: Internet w Częstochowie IP: 82.160.21.* 13.10.04, 11:11 znam 2 www.skynet.premex.pl (mam u tego jednak nie moge powiedziec abym jakos szczegolnie byl tym faktem uradowany, jest na 4- ) www.czest.net (nie wiem jak dziala) ps. popytaj ludzi na osiedlu, wiem ze tam dziala kilka sieci malutkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Internet w Częstochowie IP: 217.96.16.* 14.10.04, 13:48 A jak jest realizowany dostęp do sieci? radiowo czy kablem? Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Internet w Częstochowie IP: 82.160.21.* 14.10.04, 16:54 siec po bloku jest kablowa do antenki na dachu, a dalej radiowo. jak nas przylanczali to mowili ze trzeba bylo miec minimum 5 osob chetnych. ale wiem ze do pojedynczego uzytkownika tez podlanczaja tyle ze to wtedy kosztuje duzo wiecej. najlepiej napisz do nich i oni cie poinformuja dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Internet w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:52 Wielkie dzieki, dotychczas kazdy ISP ktorego pytalem mowil ze u mnie nie podlaczaja. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś