tykaczor 07.06.11, 06:52 Gdyby PiS-owcy w ciągu 2 letnich rządów zbudowali 46 km autostrad, zamiast 26 km to problemu dzisiaj by nie było !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nalpal Przede wszystkim drogi 07.06.11, 07:25 Już w momencie wygrania przez Chińczyków przetargu, wiadomo było że, Polski biznes zrobi wszystko, aby im nie wyszło ! I nie tylko o ceny tu chodzi.Swoją drogą jak to się stało że duża grupa Polskich podwykonawców pracowała bez umów? Czyli za "friko"? Gdzie nadzór inwestorski i finansowy? Nowa afera ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Bronić Grabarczyka za wszelką cenę 07.06.11, 08:29 Przecież on za nic nie odpowiada. A teraz przed wyborami dać mu kopa w d ? Przed kongresem PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Nawet drogi na EURO nie pomagają Tuskowi 07.06.11, 10:06 Niestety zielona wyspa Donalda okazuje się fatamorganą na pustyni braku sukcesów PO w tym tak istotnym wyborczym roku. Legislacja pomocna słabszym i mniejszościom wzięła w łeb, bo elektorat prawicowy może sie obrazić. Inne sukcesy głoszonej przez PO idei modernizacji stają się powoli tylko sloganem(A2 dowodem). Myślę, że czas na jakieś prezenty dla KK. Może to zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
2_mirabelka40 Przede wszystkim drogi 07.06.11, 11:03 Nie było nas stać na organizację mistrzostw wtedy kiedy się o nią ubiegaliśmy. Ale PiS nie zważał na to przystępując do konkursu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie przypuszczał chyba, że uda nam się w ciągu trzech lat odrobić wieloletnie zaległości w drogach mostach, kolei i stadionach. Nareszcie ktoś powinien powiedzieć i to głośno, że Jarosław Kaczyński nawarzył piwa, które teraz wypijamy. Rzadko jeżdżę samochodem ale ostatnio jechałam drogą, która miała numer 10 (krajowa czy wojewódzka nie wiem) bardzo ładna z podświetlanymi przez baterie słoneczne znakami drogowymi. Ale pomyślałam sobie ile ta droga kosztowała i ile będzie kosztowało jej utrzymanie ale wcale nie myślałam czy jest zbudowana na EURO. Po prostu jest, dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś