Dodaj do ulubionych

Przede wszystkim drogi

07.06.11, 06:52
Gdyby PiS-owcy w ciągu 2 letnich rządów zbudowali 46 km autostrad, zamiast 26 km to problemu dzisiaj by nie było !!!
Obserwuj wątek
    • nalpal Przede wszystkim drogi 07.06.11, 07:25
      Już w momencie wygrania przez Chińczyków przetargu, wiadomo było że, Polski biznes zrobi wszystko, aby im nie wyszło ! I nie tylko o ceny tu chodzi.Swoją drogą jak to się stało że duża grupa Polskich podwykonawców pracowała bez umów? Czyli za "friko"? Gdzie nadzór inwestorski i finansowy? Nowa afera ?!!!
    • drmuras Bronić Grabarczyka za wszelką cenę 07.06.11, 08:29
      Przecież on za nic nie odpowiada. A teraz przed wyborami dać mu kopa w d ? Przed kongresem PO ?
    • vibhisana Nawet drogi na EURO nie pomagają Tuskowi 07.06.11, 10:06
      Niestety zielona wyspa Donalda okazuje się fatamorganą na pustyni braku sukcesów PO w tym tak istotnym wyborczym roku. Legislacja pomocna słabszym i mniejszościom wzięła w łeb, bo elektorat prawicowy może sie obrazić. Inne sukcesy głoszonej przez PO idei modernizacji stają się powoli tylko sloganem(A2 dowodem). Myślę, że czas na jakieś prezenty dla KK. Może to zadziała?
    • 2_mirabelka40 Przede wszystkim drogi 07.06.11, 11:03
      Nie było nas stać na organizację mistrzostw wtedy kiedy się o nią ubiegaliśmy. Ale PiS nie zważał na to przystępując do konkursu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie przypuszczał chyba, że uda nam się w ciągu trzech lat odrobić wieloletnie zaległości w drogach mostach, kolei i stadionach. Nareszcie ktoś powinien powiedzieć i to głośno, że Jarosław Kaczyński nawarzył piwa, które teraz wypijamy. Rzadko jeżdżę samochodem ale ostatnio jechałam drogą, która miała numer 10 (krajowa czy wojewódzka nie wiem) bardzo ładna z podświetlanymi przez baterie słoneczne znakami drogowymi. Ale pomyślałam sobie ile ta droga kosztowała i ile będzie kosztowało jej utrzymanie ale wcale nie myślałam czy jest zbudowana na EURO. Po prostu jest, dla nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka