bezspokoju 11.06.11, 17:13 Panie Premierze, jestem pod wrażeniem . Nareszcie mądre słowa, pozbawione jadu i niechęci , tak ostatnio częste w wypowiedziach pseudopolityków. Już wiem, na jaką partię będę głosował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antobojar Gdyby PO była jak Tusk, głosowałbym bez wahania, 11.06.11, 18:36 ale nie jest..Za mało zdecydowania, za dużo hamulcowych i kunktatorów.. No i Gowin..!! I coraz mniej społecznie wrażliwa... Dlatego zagłosuje na Palikota... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
soboc62b Tusk 11.06.11, 18:53 Wystąpienie Tuska rewelacyjne.To najlepszy polityczny mówca,jakiego mieliśm y w Polsce od wielu,wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Tusk 11.06.11, 19:07 Szkoda, że oprócz chęci dzielenia się z innymi władzą ( to też dyskusujne bo jakąż to władzą się PO jak dotąd podzieliła - tworząc fikcyjne stanowisko dla Arłukowicza?? ) to PO nie wie co z tą władzą należy zrobić Tak jest, przyznaję że Tusk jest dobrym mówcą tylko czy znacie kogoś kto się od gadania najadł?? Odpowiedz Link Zgłoś
spadzista Re: Tusk 11.06.11, 20:52 MAXI - ZAPYTAM . ?? Może masz kiepskiego ( OKULISTĘ ) ? Koniecznie i szybko go zmień , istnieje tyle dobrych gabinetów ,a ty wybrałeś najgorszy z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
renap Tusk 11.06.11, 21:49 Gratuluję Panie Premierze! To jest to, co naprawdę ludzie powinni slyszeć częściej ! Optymizmu w życie nigdy za wiele !!! Bo "gnojenie życia" i o wszystko pretensje powoduje, że nic, tylko się kłaść do trumny... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Tusk 12.06.11, 10:44 Jakoś za cholerę nie mogę się dopatrzeć co PO dobrego zrobiło dla Polski. Może tylko przekręty Mira i jemu npodobnych Może mnie głupiego ktoś uświadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Tusk 12.06.11, 21:57 Nie zbudowała PO 3 mln mieszkań tak, jak to zrobiła poprzednia partia rządząca. To też osiągnięcie... Odpowiedz Link Zgłoś