saint_just 03.07.11, 16:33 Kobiety - inkubatorami państwowej rozrodczości pod kuratelą pedofili w czarnych sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rpq PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 16:41 No i problem braku sensownych propozycji dla wyborców został zażegnany. Jeżeli ktoś nie popsuje szyków, to może uda się przeżyć kolejne parę lat na poselskiej diecie nie mając absolutnie nic wartościowego do powiedzenia w istotnych dla przyszłości kraju kwestiach, za to lejąc wodę na sprawdzony wielokrotnie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl jestem pewiem że żaden z mędrców by nie dał dał d. 03.07.11, 16:46 już na myśl przed rodzeniem a co dopiero jakby go przelecieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 16:48 "Partia Imbecylnych Scoorvieli". Pomylency i devianci umyslowi. Kto na tych cwiercglowkow glosowal? Bo chyba w przyszlosci juz glosowac nie bedzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 17:12 Muszę Cię zmartwić - rzuć okiem na sondaże... Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Takie głębokie ingerowanie, regulowanie czyjegoś 03.07.11, 16:55 ... życia jest obrzydliwością. Jak można być aż tak przekonanym do własnych poglądów? Masz je, to sobie ich przestrzegaj sam, a nie narzucaj wszystkim innych, bo spotkach się z bardzo ostrą odpowiedzią. PiS to najobrzydliwsza partia sub sole. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Jest dużo gorzej 03.07.11, 19:49 projekt zakłada karanie ofiar gwałtów. I to okrutną karę dla nich przewiduje, zgwałcone kobiety będą musiały dzieci z gwałtów rodzić. Każdy, kto za tym projektem głosował jest bydlakiem, degeneratem i to w skrajnej postaci. Takich "ludzi" powinno się dożywotnio izolować od społeczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 17:10 "Politycy PiS zaapelowali w niedzielę do marszałka Sejmu Grzegorza Schetyny o zdyscyplinowanie szefów sejmowych Komisji Zdrowia oraz Polityki Społecznej i Rodziny, by jak najszybciej podjęli prace nad obywatelskim projektem ustawy całkowicie zakazującej aborcji." ______________ O tak, przecież nie wolno dać wyborcom zapomnieć, co od 2 dekad jest i co ma być dalej dla tego kraju i jego obywateli najważniejsze. W końcu jak się nie ma (i nigdy nie miało) żadnego programu (tzn. ponoć jest, ale nawet PiSowscy autorzy tegoż nie potrafią wydukać na jego temat nawet kilku sensownych zdań...), to trzeba realizować nieżyciowy, skostniały - i nie biorący pod uwagę życia i zdrowia tych już narodzonych - program swoich odzianych w sukienki, jajogłowych mocodawców/protektorów. Oni w końcu wiedzą najlepiej - za wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 17:27 Zaczyna się włażenie do dupy. W dwojakim sensie. Ten drugi sens związany z hierarchami. Potem cierpią oni z tego powodu na hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1962 Moralne szambo 03.07.11, 17:32 Przerażający jest zapał kościelnych sługusów do tworzenia prawa w oparciu o moralne szambo jakim jest nauczanie Kościoła. Tych debili nie interesuje ani los kobiet ani tak naprawdę ilość aborcji. Jedyne co te mendy widzą to perspektywa kościelnego poparcia w najbliższych wyborach. Biskupów aborcja interesuje jedynie wtedy kiedy może być przydatna do mobilizowania wyborców. A jaki jest cel? Władza dla PISu. Nikt inny nie zadba przecież o interesy Kościoła jak PIS. Mendami, sługusami i durniami nazywam tych reprezentantów moralnego szamba ponieważ fundują nam to: www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/swiat/latynoskie-pieklo-kobiet,11357,1 Przeczytajcie, kanalie, co zamierzacie zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
bonika99 PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 17:34 Dlaczego coraz częściej nachodzą mnie myśli o terrorze indywidualnym, skierowanym przeciwko tzw. 'posłom' tzw. 'sumienia', którzy za nic mają ŻYJĄCE KOBIETY i DZIECI? 'Somebody stop me?' - NEVER! Odpowiedz Link Zgłoś
1ewkas PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 17:41 Czy wy - tak zwani wybrańcy narodu - w ogóle czytaliście to, nad czym głosowaliście ? Co wy, PIS-owskie i PO-wskie ścierwa chcecie nam, kobietom, zgotować?! Przepraszam internautów, ale naprawdę nerwy już puszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 18:08 > Przepraszam internautów, ale naprawdę nerwy już puszczają... I tak Ci łagodnie puszczają. Po tym co obserwowałem w ostatnim czasie nie znajduję już określeń na te zera. Po prostu mój słownik się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 17:48 niestety przekonanie tych debili że to co oni myślą jest kanonem w zasadzie dyskwalifikuje ich jako ludzi trudno są tym czym są - głąbami Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 17:56 kiedy PiS mial pelnie wladzy w Polsce, wiekszosc w Parlamencie, premiera i prezydenta to dokladnie taka sama poprawke do ustawy antyaborcyjnej zgloszona przez LPR glosami wiekszosci poslow PiS odrzucono. To wlasnie wtedy Marek Jurek zrezygnowal z czlonkostwa w PiS i funkcji marszalka Sejmu co zreszta Jego Nadeta Malostkowosc Wodz Kaczynski skwitowal stwierdzeniem "idiota albo agent"... tyle dokladnie sa warte jakiekolwiek poglady polityczne czy zasady moralne (no, to ostatnie to musialby sprawdzic w slowniku wyrazow obcych) tego zalosnego malego gnojka. Wtedy mu sie politycznie nie kalkulowalo a teraz bedzie klapal dziobem. Nie lubie specjalnie pogladow Giertycha czy Jurka ale przy tym malym, zaklamanym parszywcu budza jednak szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral oni 03.07.11, 17:59 oni powołują się na nauczanie Jana Pawła II w sprawie aborcji. a Błogosławiony JP 2 też był wrogiem używania prezerwatyw. a nic w tym projekcie sejmowym nie ma. to może jeszcze do kodeksu karnego wprowadzić zapis o gumkach? to jest relatywizm! a to bardzo brzydko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alikpalik Projekt obywatelski? 03.07.11, 18:06 Ile was? Raz! Garstka w blisko 40 milionowym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Projekt obywatelski? 03.07.11, 18:10 > Ile was? Raz! Garstka w blisko 40 milionowym kraju. No i co z tego, jak ta garstka trzyma w garści prawie połowę p-osłów. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Projekt obywatelski? 03.07.11, 19:49 najprosciej mozna sie o tym przekonac po prostu robiac referendum :-) :-) :-) jakos dziwnie Kosciol zawsze sie zaciekle temu pomyslowi sprzeciwial... Odpowiedz Link Zgłoś
andrjufree PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 18:13 te pisowskie ścierwa wraz z kościołem powoli krok po kroku chcą wrócić do praw średniowiecznych na końcu zatrzymać ziemię i ruszyć słońce ale na szczeście jest jeszcze coś co nazywa się RUCH POLIKOTA i zaprawdę powiadam wam odmieni oblicze ziemi TEJ ziemi a wszystkie ścierwa pisowso prawicowo kościelne pójdą do lamusa a tam będzie płacz i zgrzytanie zębami Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 18:15 Ten apel o przyspieszenie oznacza, że boją się ścierwa o reelekcję i o to, że po wyborach stanie się to co powinno stać się od razu - ten żenujący bełkot trafi do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 I znowu ten idiota,poseł PIS-u Górski..... 03.07.11, 18:42 Co otworzy mordę, to cuchnie jak z szamba./... Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Do szamba z tym gównem. 03.07.11, 19:22 Przed wyborami wielu posłów biskupolizców (tzn. liżących dupę biskupom), głosowało ZA, w obawie (i tu mamy problem, że w obawie głosują) przed wywleczeniem sprawy w kampanii. Udupili ten chory pomysł a po wyborach odrzucą w całości (mam nadzieję). Szanuje SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
podr0znik Chcę założyć fundację pomagająca kobietom... 03.07.11, 19:58 Jestem holendrem i po prostu jest mi żal, że istnieje znowu ryzyko, że czas w Polsce cofa się o kilkadziesięc lub i więcej lat. Zawsze gdy fanatyków religijnych działają, skutki są takie same. Jeżeli jakimś cudem ten projekt przejdzie przez Sejm, chcę założyć fundację w Polsce która będzie pomagała kobietom w doprowadzeniem do aborcji zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.day PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 21:43 Za niewielką gratyfikację, w ciągu tygodnia, opracuję dla PIS kolejne mądre projekty ustaw: - o niedopuszczalności rozwodów - o zakazie antykoncepcji - o obowiązku rozwoju rodziny - o ochronie modlitwy porannej i wieczornej Prawo bowiem to nie wszystko. Liczy się czyn - etyczny i moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
masztubigos Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 21:59 Hej, ludzie! Dałam ten artykuł o piekle latynosek na Wykopie i napisałam do czego prowadzą "nauki" Wojtyły. Tylko patrzcie jak mi się dostanie, już są pierwsze krytyki. www.wykop.pl/link/800587/latynoskie-pieklo-kobiet-wiadomosci/ Polacy są tragiczni, nie widzą związku przyczynowo - skutkowego między propagandą katolicką, uporczywym, wieloletnim głosowaniem na prawicę, ślepym czczeniem Wojtyły a przerażającymi tego konsekwencjami, jakie teraz mamy. Czy dodanie 2+2 jest aż takim wysiłkiem intelektualnym, że przeciętny Polak nie jest w stanie tego zrobić??? Czy musi się polać krew kobiet, żeby coś się ruszyło, czy może nawet i to nie pomoże zrozumieć Polakom jak są uwstecznieni mentalnie. Nawet Papuasi poszli by po rozum do głowy, ale nie Polacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 03.07.11, 22:44 Jestem za calkowicie wolna aborcja poniewaz: Gdyby matka Rydzyka wyskrobala nieslubnego bekarta to mielibysmy teraz w Polsce o jedna szuje mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Re: PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot 03.07.11, 22:45 madziapl1 napisał: > Jestem za calkowicie wolna aborcja poniewaz: Gdyby matka Rydzyka wyskrobala nie > slubnego bekarta to mielibysmy teraz w Polsce o jedna szuje mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ddeb123 PiS apeluje o szybkie prace nad projektem dot. ... 04.07.11, 00:49 Pisuarom trzeba przeprowadzić aborcje mózgu Odpowiedz Link Zgłoś