Dodaj do ulubionych

Sprawa Blidy. Prokurator bez zarzutów

04.07.11, 13:50
Czyli zgodnie z przyslowiem koorwa koorwie lba nie urwie.

A Blida nie zyje !
Obserwuj wątek
    • popis-zczyk Sprawa Blidy. Prokurator bez zarzutów 04.07.11, 14:03
      he he Ziobro czuwa nadal i panuje nad tym co dzieje siew prokuraturze. powsadxzal swoich ludzi i teraz ich juz nie wykurzysz
    • lesio_111 I bardzo dobrze 04.07.11, 15:28
      Kruk krukowi oka nie wykole.

Przecież żyjemy w państwie prawa, a prokuratura jest niezależna od wszelkich nacisków. I jak widać broni swoich skutecznie.

• maaac Dlaczego PO rośnie liczba wrogów? 04.07.11, 15:42
      Między innymi z tego powodu jak niniejszy news.
      Nie po to głosowaliśmy na PO by ludzie po chamsku łamiący prawo z faryzejskimi hasłami obrony tegoż prawa zostawali bezkarni.
      Czy Tusk tego nie widzi?
      Ci ludzie w życiu na PiS nie zagłosują. Może poprą SLD ale ten też wszystko robi by ich do siebie zniechęcić. Efekt to olanie totalnie wyborów.
    • heterofob2 polecam także 04.07.11, 16:50
      homofobiczny CYRK Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie

PG/2010/RM13696

http://docs.google.com/View?id=dgx92rmp_67gcr5skgv>
    • japolak Prokurator bez zarzutów 04.07.11, 18:28
      Niepokoi mnie wyciszanie wielu spraw przeciw prominentnym urzędnikom prokuratury, izb skarbowych, samorządów, Kościoła - zanim sprawa do sądu zostanie skierowana.
      Dotyczy to osób podejmujących niewyraźne decyzje zarówno za PIS, jak i PO. Dziś czytałem o umorzeniu postępowania przeciw pracownikowi skarbówki, co chciał u przedsiębiorcy wymusić preferencje dla swej narzeczonej - z uzasadnieniem iż mówił to "po godzinach pracy"...
      Zazdroszę Amerykanom, że tam nie tajne służby lecz sądy mogą w parę dni zarówno zdecydować o areszcie domowym dla francuskiego bankowca o światowym znaczeniu - jak i go uchylić po nowych dowodach.
      U nas oba etapy by zajęły po 4 lata, potem byłoby stwierdzenie iż doszło do "rażącego naruszenia prawa" - z bezkarnością urzędników decyzje wydających, niezależnie od ich partyjnych sympatii...
      • polprawdy Re: Prokurator bez zarzutów 04.07.11, 18:37
        Nie ma się czemu dziwić. Przecież jeden z twórców tego państwa otwartym tekstem powiedział, że 'Polska to dziki kraj'.
    • jagrudz Sprawa Blidy. Prokurator bez zarzutów 05.07.11, 01:05
      Ludzie co to jest prawo? Faszyzm miał prawo ,komunizm miał prawo bo to twór systemu panującega ,a w polsce jest burdel prawny, bo to zlepek różnych przepisów dobranych z różnych systemów przez ludzi którzy dostali się do koryta i dostosowali je do własnych potrzeb. Dla tego przeciętny człowiek nie ma szans -jeżeli nie masz kasy lub szerokich pleców to nie masz szans. ja przegrałem w walce o należną emeryturę,bo stwierdzono iz ja byłem wynien bałaganu w firmie,bo zniszczono dokumenty i na tym polega bandytyzm naszego państwa odbioerając środki do życia Hytler luydzi gazował to była śmierć szybka a nas wykańcza się głodem czyli powolna śmnierć ,przemyślcie to sobie ,aLE KILKA dni przed wyborami .
    • sprawazlewa Sprawa Blidy. Prokurator bez zarzutów 05.07.11, 07:50

".. polecenie ... zapadło faktycznie bez podstawy prawnej. Jednak sam fakt jego wydania nie jest wystarczający do uznania, że zostało popełnione przestępstwo z art. 231 kk " Brawo! "Strażnicy prawa" wydają bezprawnie polecenia i decyzje! Więc prawdą jest, że prokurator wszystko może? "Dziki kraj"

• kapus2011 [...] 07.07.11, 21:16
      Treść postu jest niedostępna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka