Dodaj do ulubionych

Sądny dzień Camerona

09.07.11, 10:24
Jakieś to wszystko znajome.
A gdyby tak zastąpić NofW na GW, Coulsona na nadredaktora, Murdocha na Agorę, Brooksa na red Agnisię a Camerona na Tuska?.
Spokojnie dało by się to posklejać.
Obserwuj wątek
    • schaffhausen Sądny dzień Camerona 09.07.11, 10:29
      Jak zwykle obraza pismak jeden z drugim moja inteligencje.A co to nas obchodzi.Piszcie o syfie,brudzie u was.A tamci na tych waszych"wyspach" tez nie lepsi szachraje
    • ubiquitousghost88 Dochodzenie? No to się nachodzi, pajac prawicowy.. 09.07.11, 11:04
    • hydrograf Konserwatyści z PiS-em Europarlamencie... 09.07.11, 13:47
      Już sam ten fakt dyskwalifikuje Camerona.
    • nintom Re: Sądny dzień Camerona 09.07.11, 14:00
      ALBO TAK news of the world ZAMIENIĆ NA gazetę polską, Murdocha na PIS a Camerona na szefa opozycji niejakiego kaczyńskiego

też by się dało posklejać
      markerku - wytłumacz mi proszę po co masochistycznie czytasz gazetę, której nie szanujesz - MASZ TYLE SWOICH GAZET a nawet tygodników

a na koniec to uważam, że tabloidy takie jak FAKT czy Superekspres są równie szkodliwe jak narkotyki
      • markerek222 Re: Sądny dzień Camerona 09.07.11, 18:06
        nintom!
        1.Sugerujesz że zamiast GW powinienem czytac Gazetę Polską, ale muszę Cię zmartwić bo G.P. nigdy nawet nie miałem w ręku.
        2. Nie da się porównywać Murdocha z PIS-em, natomiast da się porównać Agorę z Murdochem przynajmniej pod względem wpływu jaki wywierają na władze
        3. Faktycznie, moje czytanie GW jest masochistyczne. Tu masz rację. Pamiętam jeszcze czasy gdy była to przyzwoita pluralistyczna gazeta i trudno mi się odzwyczaić. Przepraszam
        4. Czy potrafisz określić granicę od której gazetę nazywasz jeszcze gazetą a od której jest już tabloidem? Czy takie zdanie: "tabloidy takie jak FAKT,SUPEREKSPRES i G.W. są równie szkodliwe jak narkotyk" jezt zdaniem fałszywym czy tylko szokujacym ???.
        Sam się zastanawiam,.... ale dla mnie chyba szokującym.
    • polakzidaho Wreszcie pomyślna wiadomość 09.07.11, 20:49
      to tylko wyjdzie całemu światu na zdrowie, jak Murdoch będzie miał trochę przycięte macki. Jego imperium prasowe napędza kampanię dezinformacji w sprawie klimatu, więc może teraz ci co negują antropogeniczne ocieplenie trochę się przymkną.

Fox News w USA jest niezmiernie szkodliwą instytucją; propaganda i dezinformacja którą oni szerzą jest przygnębiająca swoimi rozmiarami i skutecznością. Od wojny w Iraku po sytuację ekonomiczną i finansową USA - kłamstwo goni za kłamstwem. Nie spodziewam się wiele, ale może przynajmniej dostanę czkawki.
      • polakzidaho Re: Wreszcie pomyślna wiadomość 09.07.11, 20:51
        miało być "dostaną" nie "dostanę".
        • ubiquitousghost88 No to jak, dostałeś, czy nie dostałeś? 09.07.11, 21:45
          ...Bo najczęściej kasa to oni, a czkawka to my, psia kość!

polakzidaho napisał:

> miało być "dostaną" nie "dostanę".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka