Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dodatki do sukienki na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 08:50
    mam we wrześniu wesele kuzynki. kupiłam sukienkę w orsay, ale mam problem z
    dodatkami. jest beżowa w szare i amarantowe kwiaty. dokładnie taka jak tu: photos02.allegroimg.pl/photos/400x300/694/21/31/694213135
    z góry dzięki za pomoc! ;)
    Obserwuj wątek
      • lula.pl Re: dodatki do sukienki na wesele 24.07.09, 15:02
        Cześć,
        chętnie podrzucimy Ci jakieś pomysły na dodatki, ale niestety zdjęcie Twojej
        sukienki się nie załadowało.
        Spróbuj to zrobić jeszcze raz (tutaj radzimy
        krok
        po kroku
        , jak to można zrobić).
        Postaramy się pomóc,
        Serdecznie pozdrawiamy,
        Redakcja Lula.pl
      • Gość: onaaaaa Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 09:50
        proszę ;) teraz powinno być dobrze.
        http://img268.imageshack.us/img268/4
623/lulaz.th.png

z góry dzieki ;)
        • Gość: onaaaaa Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 09:51
          [img=http://img268.imageshack.us/img268/46
          23/lulaz.th.png]
      • Gość: mm Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.centertel.pl 28.07.09, 01:21
        ja myślę że byłoby dobrze z zieloną grubą plastikową bransoletką i czarnym naszyjnikiem
        :)
      • lula.pl Re: dodatki do sukienki na wesele 30.07.09, 17:56
        Cześć,
        teraz możemy obejrzeć twoją sukienkę:)
        Jest już sama w sobie dość ozdobna, dlatego przede wszystkim uważaj, aby nie
        przesadzić
        z dodatkami
        (zarówno ich ilością, jak i wzorzystością oraz "poziomem
        skomplikowania";)!
        My widziałybyśmy Cię w butach
        czarnych
        lub
        grafitowych,
        a może w bardzo modnych ostatnio
        cielistych
        szpilkach
        ? Do tego pasująca do butów skromna kopertówka (bo bez torebki
        zapewne nie będziesz się mogła obejść:) Możesz też nałożyć masywną (ale bardzo
        prostą) elegancką bransoletę,
        złotą lub czarną.
        Albo prosty, krótki naszyjnik, jednak tylko jeśli zamierzasz upiąć włosy! Przy
        włosach rozpuszczonych lepiej pozostać przy wersji z bransoletką. Ewentualnie
        możesz nałożyć opaskę na upięte włosy - wtedy koniecznie zrezygnuj z naszyjnika:)
        Podpięłyśmy parę linków do rzeczy, które mogą Cię zainspirować. (Pamiętaj, nie
        radzimy, żebyś kupowała buty Manolo Blahnika! ;) Na szczęście podobne dodatki
        znajdziesz w popularnych sklepach sieciowych. )
        Daj znać, co tym sądzisz, i koniecznie napisz jak było na weselu oraz na jaką
        kreację się zdecydowałaś!
        Serdecznie pozdrawiamy,
        Redakcja Lula.pl
        • Gość: kasia Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.3s.pl 03.08.09, 22:14
          Sukienka Monnari
          [url=http://www.allegro.pl/item698021099_sukienka_monnari_42_jak_simple_najno
          wsza_kolekcja.html]Tekst linka[/url]
          Jakie buty i torebka, jakie dodatki?
          Pozdrawiam!
          • Gość: kasia Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.3s.pl 03.08.09, 22:16
            wsza_kolekcja.html]
            to ten link
            • Gość: kasia Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.3s.pl 03.08.09, 22:17
              wsza_kolekcja.html]Tekst linka[/url]
        • Gość: onaaaaa Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:47
          Wielkie, wielkie dzięki ;) Bardzo mi to pomogło!
          Do wesela jeszcze 2 tygodnie, a ja jeszcze nie znalazłam szpilek (marzą mi się grafitowe, wg
          waszych propozycji).

i jeszcze jedno pytanie? sukienka jest bez ramiączek, a chciałabym pójść w niej także do
          kościoła. potrzebują więc czegoś na ramiona, ale nie wiem co będzie do tego typu sukienki
          pasować..
      • nika9 sukienka na wesele 05.08.09, 13:53
        hej :) we wrześniu idę na ślub i mam problem z kreacją. Chciała bym mieć tę
        samą sukienkę i do kościoła i na wesele. Jak myślicie która była by lepsza .?
        www.barijay.com/dress/popuppics/284bg_suntan.jpg czy
        img397.imageshack.us/img397/9747/323530704fjb8.jpg (nie są dokładnie
        takie same ale mniej więcej takie oglądałam w sklepie) bardziej odpowiadała by
        mi ta druga.. bardzo dobrze czuję się w takich kolorach ale nie mam pojęcia co
        z dodatkami, a przede wszystkim z kolorem butów .!?

pomóżcie :) proszę :)
        pozdrawiam :)
        • Gość: czka Re: sukienka na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:25
          Mi się podoba bardziej ta pierwsza, jakoś bardziej mi pasuje na wesele. Oglądam
          podobną w sklepie. Co do butów to myślę, że czarne będą pasowały ( z resztą do
          wszystkiego pasują) a jak nie to w kolorze sukienki.:-)
          • nika9 Re: sukienka na wesele 05.08.09, 14:40
            fakt ta pierwsza jest śliczna :) tyle, że nie mam pojęcia jaki kolor sukienki
            będzie miała panna młoda.. nie koniecznie musi byc biały..

też już myślałam o czarnych dodatkach (dzięki:)). Tylko ja mam taki problem, że
            nie lubie sandałków.. wole z pełnymi palcami.. a takie przy lekkiej sukience
            będą wyglądały dość "ciężko" nie sądzicie .?
            • Gość: pola Re: sukienka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 17:31
              Jak wybierzesz delikatne pelne to nie beda ciezkie..
          • Gość: Nataliaa Re: sukienka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 09:05
            Moim zdaniem ładniejsza będzie ta druga, dlatego, że jesteś młoda i bardziej bedzie do Ciebie pasowała;)
            Do tej sukienki będą pasowały każde dodatki ;)
            pozdrawiam ;)
        • Gość: Natalka Re: sukienka na wesele IP: *.range81-159.btcentralplus.com 31.03.10, 13:29
          Obie sa przepiekne
        • Gość: wiki777 Re: sukienka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 12:50
          tak sie składa ze ja za nie długo tez ide na wesele i bardzo mi sie podoba ta
          druga sukienka bardzo bym ci ją polecała ;)
          myślę ze do tego jakiś makijaż
          dodatki : kolczyki, może jakaś bransoletka i wisiorek
          no i koniecznie do tego eleganckie buty (nie wypadało by do tego założyć
          adidasów czy tenisówek :) )
          zyczę miłej zabawy na weselu :)
          i jeszcze raz mówię ze ta druga sukienka jest naprawdę bardzo fajna
          tez chciałabym znalźć podobną w sklepie
          pozdrawiam ;D
        • Gość: aguś Re: sukienka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 20:05
          a mozna wiedzieć w jakim sklepie widziałaś tą drugą sukienkę ?
        • Gość: elyniulka@o2.pl Re: sukienka na wesele IP: *.UNI-MUENSTER.DE 06.05.10, 20:07
          Mogłabyś mi napisać na maila gdzie można kupić taka sukienki, odnośnie tej
          drugiej. Z góry dzięki
        • Gość: karolin Re: sukienka na wesele IP: 188.110.56.* 12.05.10, 20:01
          ydeczdowanie druga
        • Gość: agaluxik Re: sukienka na wesele IP: *.tktelekom.pl 21.05.10, 14:24
          Oby dwie sukienki są przepiękne. Czy mogłabyś napisać gdzie je znalazłaś? w
          jakim sklepie??
        • Gość: Diana Re: sukienka na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 18:36
          Hej,
          gdzie można kupić pierwszą sukienke? jest śliczna i własnie taka chciaalbym miec na wesele
          Pozdrawiam
        • Gość: monia Re: sukienka na wesele IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.05.10, 22:36
          ta złota kiecka jest prześliczna :), napisz proszę, czy jest jeszcze szansa,
          żeby ją gdzieś 'dorwać'?? z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
        • Gość: ewa Re: sukienka na wesele IP: *.piotrkow.pilicka.pl 28.05.10, 14:10
          myśle że ta niebieska
        • Gość: sswfdf Re: sukienka na wesele IP: *.chello.pl 06.06.10, 20:09
          a mogłabys mi napisac ghdzie takie sukienki mozna dostac. moj nr gg 2450637
        • Gość: gość Re: sukienka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 13:30
          lepsza ta druga :) tylko powiedz w jakim sklepie można kupić taką sukienkę ;)
          proszę o odp. pisz na maila k.jola3@wp.pl lub gg 12392402 :)
        • Gość: Żaneta Re: sukienka na wesele IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.10, 19:48
          Hej:-)
          ja myślę że jesli jesteś blondynką to lepsza jest 1 wersja... jeśli chodzi o
          dodatki to jakiś delikatny łańcuszek na szyję lub poprostu perełki :) jeśli
          zdecydujesz się na łańcuszek to srebrne sandałki na obcasie a jeśli na perełki
          to jakieś kremowe pantofelki:-P
          a jeśli masz ciemniejsze włosy to druga sukienka będzie idealna.:) do niej
          czarne butki i biżuteria z czarnymi akcentami... torebka najlepiej też czarna,
          bo żeby dobrze się prezentowac powinna byc w kolorze butów. :)
          Pozdrawiam:-*
        • Gość: ;) Re: sukienka na wesele IP: 78.133.242.* 08.10.10, 20:57
          moim zdaniem do kosciola bardziej sie nadaje ta pierwsza...
          wg ta pierwsza jest o wiele ladniejsza od tek drugie.
          ale to jest tylko moje zdanie,
          wybor nalezy do Ciebie,
          ;-)
        • mala922 Re: sukienka na wesele 13.12.10, 20:06
          Witam. szukam takiej sukienki ;) może powiesz gdzie mogę ją znaleźć?:D www.barijay.com/dress/popuppics/284bg_suntan.jpg :-)
      • Gość: Gość Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 14:32
        Może będzie pasować coś z tego
        www.we-dwoje.pl/bizuteria;kruk;na;wiosne;i;lato;2009,artykul,12909.html
      • Gość: Gosc Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 10:48
        Moglabys mi podac jakies sklepy? Ta zielona sukienka jest piekna. Gdzie
        widzialas cos podobnego? Ja wesele mam za dwa tygodnie i musze cos kupic.
        Najpelpiej dzisiaj!!!!!
        • Gość: elyniulka@o2.pl Re: dodatki do sukienki na wesele IP: *.UNI-MUENSTER.DE 06.05.10, 20:20
          Hej jakbyś się dowiedziała gdzie można kupić ta drugą sukienki to proszę o
          maila, jest wystrzałowa i takiego czegoś potrzebuję na weselisko siostry.
          Pozdrawiam i z góry dzięki
          • szaramyszkaaa Re: dodatki do sukienki na wesele 07.05.10, 15:34
            jest sliczna.
            jesli chodzi o dodatki poszlabym w :
            nasycona ciemna czerwien
            malinowy roz/amarant
            trawiasta zielen
            szary

pozdrawiam
            szara myszka
            blognife.wordpress.com/
            blogmkm.wordpress.com/
      • Gość: ja super kolczyki IP: *.chello.pl 10.08.10, 21:25
        www.moonlight-avenue.pl
      • Gość: xxx Re: dodatki do sukienki na wesele IP: 83.2.227.* 30.11.10, 12:36
        najlepsza bd srebrna bizuteria
      • emiliagres Re: dodatki do sukienki na wesele 17.02.11, 12:59
        Bransoletki to nieodłączny dodatek do sukienek. Warto postawić na modę. Znalazłam świetne bransoletki skórkowe w kolorze czarnym i brązowym w cenie 79 złotych w sklepie "Niebieski-koralik". Sama zastanawiam się nad takim zakupem, bo uwielbiam miksować biżuterię, zmieniać ja tak często jak tylko mam ochotę, a ten sklep mi to umożliwia. Kupuję różne koraliki , moje ulubione to te z bursztynu(tylko tam można je kupic). Doskonale prezentują się w połączeniu z innymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka