Dodaj do ulubionych

Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl

14.07.11, 09:23
Co by nie powiedzieć, to jest to dalej gazeta polska. Gazeta Wyborcza już nie jest gazetą polską. Prawo i sprawiedliwość jest w PiS, nie ma go natomiast w PO. Podpieranie się symbolami to sposób na nierozgarniętych. Usłyszą,uwierzą. Ile polskości jest w Gazecie Polskiej?
Obserwuj wątek
    • ttr32 Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 09:40
      Tylko widzisz Wojciechowski,sprzedaż GP rośnie a GW spada.Oni są ludzmi sukcesu, ty współuczestnikiem upadającego projektu(BTW:świetny test o GW we wczorajszej Rzepie)
      • mrrrwrrr Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 09:47
        Świetny? Wzajemne lizanie się po tyłkach potakiwaczy i złośliwe skrytykowanie jedynego uczestnika, który miał inne zdanie? Taaaaaaaaa, zaiste świetny tekst. Kawał dobrej, dziennikarskiej roboty. Wzór obiektywizmu. Jak to w Rzepie.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 10:06
        Ludźmi sukcesu? Czy ludzie sukcesu sprzedają swój produkt po zaniżonej cenie i nic z tej sprzedaży nie mają?
      • eggerger Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:19
        Jakoś panu prawnikowi
        (nr, etc.), nie wierzę.

Przyznaj się człowieku,
        że umoczyłeś forsę.

Twoja idealistyczna odpowiedź
        nie pasuje do skali pasji.

Mnie się wszystko z doopą kojarzy,
        ale ja jestem półwiecznym poborowym.
        Tobie zaś ...
        • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:56
          eggerger napisał:

> Jakoś panu prawnikowi
          > (nr, etc.), nie wierzę.
          >
          > Przyznaj się człowieku,
          > że umoczyłeś forsę.
          >
          > Twoja idealistyczna odpowiedź
          > nie pasuje do skali pasji.
          >
          > Mnie się wszystko z doopą kojarzy,
          > ale ja jestem półwiecznym poborowym.
          > Tobie zaś ...
          Nie musisz wierzyć-wisi mi to.Ale napiszę ci więcej,chcąc sabotować GW i jej wydawcę Agorę ,na miarę moich skromnych możliwości, prócz-rzecz jasna -niekupowania GW, nadto omijam szerokim łukiem multipleksy Helios-własność Agory,za to od każdego napotkanego gazeciarza codziennie biorę Metro i następnie wywalam do kosza.Za to kupuję dwa egzemplarze każdego numeru G. Polskiej(drugi egzemplarz daję znajomemu sąsiadowi ubogiemu emerytowi)
          • maxik-g No i przez to Agora z pewnością zbiednieje. 14.07.11, 14:57
            Nie pij też Coca-Coli, nie oglądaj TVN, Polsatu, tylko TV Trwam. Nie korzystaj też z dróg, które buduje/remontuje PO (w dużym uproszczeniu).
          • kicior99 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 17:35
            Ale za to wchodzisz na portal Agory, a oni twoje kliknięcia wykorzystają do pozyskania kolejnych reklamodawców. Płytko myślisz...
            • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 18:03
              Mylisz się!Doskonale zdaję sobie z tego sprawę.Co prawda trochę naklikam, ale za to trochę się ponabijam z lemingów (bezcenne) ,pozyskam sporo darmowych informacji niezwiązanych z polityką np ekonomicznych, motoryzacyjnych ,lokalnych(pozyskanie ich kosztuje czas i pieniądze). Zatem nie odmrażam sobie uszu na złość mamie!
              • hate-war Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 15.07.11, 06:25
                ttr32 napisał:

> Mylisz się!Doskonale zdaję sobie z tego sprawę.Co prawda trochę naklikam, ale z
                > a to trochę się ponabijam z lemingów (bezcenne) ,pozyskam sporo darmowych infor
                > macji niezwiązanych z polityką np ekonomicznych, motoryzacyjnych ,lokalnych(poz
                > yskanie ich kosztuje czas i pieniądze). Zatem nie odmrażam sobie uszu na złość
                > mamie!
                no i wszystko jasne s-f czytasz w gazecie niepolskiej , a normalne wiadomości w wyborczej:)
                • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:35
                  hate-war napisał:

> no i wszystko jasne s-f czytasz w gazecie niepolskiej , a normalne wiadomości w
                  > wyborczej:)

Chyba Wykształciuchów?
          • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:33
            ttr32 napisał:

> Ale napiszę ci więcej,chcąc sabotować GW i jej w
            > ydawcę Agorę ,na miarę moich skromnych możliwości, prócz-rzecz jasna -niekupowa
            > nia GW, nadto omijam szerokim łukiem multipleksy Helios-własność Agory,za to od
            > każdego napotkanego gazeciarza codziennie biorę Metro i następnie wywalam do
            > kosza.Za to kupuję dwa egzemplarze każdego numeru G. Polskiej(drugi egzemplarz
            > daję znajomemu sąsiadowi ubogiemu emerytowi)

I bardzo dobrze.
        • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:17
          PS W jednym z wcześniejszych postów uznałeś inwestycje w akcje Agory za cyt." głupią/nietrafną".PEŁNA ZGODA!
      • bezspokoju Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:57
        Gazeta Wyborcza utrzymuje się na stałym poziomie ( rzetelność informacji i sprzedaż ), natomiast Gazeta Polska w czasie posmoleńskim podniosła chwilowo sprzedaż, bo o poziomie i rzetelności informacji to szkoda gadać, ilustracją tego są sławetne wystąpienia "wybitnych publicystów" pod namiotem na Krakowskim Przedmieściu.
        • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:23
          W pełni zgadzam się z pierwszą częścią zdania:FAKTYCZNIE-sprzedaż i rzetelność są na stałym "POZIOMIE"!
        • ak102 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 20:18
          Mylisz się. Wyborcza to juz jest dno. Równia pochyła. Dziennkarze Wyborczej już sa tak zdegenerowani, ze sami ze sobą już nie mogą wytrzymać. Oni wiedzą, ze calymi latami, zarabiali na życie oszukując ludzi i wiedzą, ze to już jest koniec.
        • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:37
          bezspokoju napisał:

> Gazeta Wyborcza utrzymuje się na stałym poziomie ( rzetelność informacji i sprz
          > edaż ), natomiast Gazeta Polska w czasie posmoleńskim podniosła chwilowo sprzed
          > aż, bo o poziomie i rzetelności informacji to szkoda gadać, ilustracją tego są
          > sławetne wystąpienia "wybitnych publicystów" pod namiotem na Krakowskim Przedmi
          > eściu.

Też żyjesz w nierzeczywistości?
          To faktycznie możesz nie mieć spokoju.
      • pedro1984 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:15
        tak, tak, rośnie że ho, ho

zanim zaczniesz pisać peany jak to im rośnie a gw spada, zapoznaj się z danymi n/t wysokości sprzedaży. informuję cię zatem, że dzienna sprzedaż pisowskiego szmatławca to 3 tys egzemplarzy, gw zaś 300 tyś. wnioski wyciągnij sam, jeśli potrafisz.
        • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:20
          Porównujesz TYGODNIK z gazetą CODZIENNĄ?!
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:41
            No przecież to ty pierwszy zacząłeś zestawiać tygodnik z gazetą codzienną.
            • ttr32 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:55
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> No przecież to ty pierwszy zacząłeś zestawiać tygodnik z gazetą codzienną.
              Ale WYŁĄCZNIE w sensie trendów w sprzedaży,nie zaś w liczbach bezwzględnych!
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 13:13
                Jak możesz porównywać trend sprzedaży tygodnika do trendu sprzedaży gazety codziennej?
      • h-mol Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:49
        ttr32 napisał:

> Tylko widzisz Wojciechowski,sprzedaż GP rośnie a GW spada.Oni są ludzmi sukcesu
        > , ty współuczestnikiem upadającego projektu(BTW:świetny test o GW we wczorajsze
        > j Rzepie)

Sugerujesz, że w celu podniesienia nakładu trzeba łgać jak pies?
        • trajkotek Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 15.07.11, 00:32

a nie trzeba?
          Trajkotek narusza regulamin / tabu
    • nex_us Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 09:52
      W Gazecie Polskiej nie ma żadnej polskości. Byłoby straszne gdyby polskość była definiowana przez chorą nienawiść, żywienie się chorymi bzdurami, zaściankowość i zwykłe chamstwo i agresja - to cechy PiSu i różnych właśnie Gazet Polskich.
    • stivi47 Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 09:57
      Gazeta Poska to niedorozwinente umyslowo odlam Polakow nic , tylko asocjale Alkoholiki nachlani tym slynym w Polsce Bimbrem z podrubek rozpuszczanika do Farb
      • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:42
        stivi47 napisał:

> Gazeta Poska to niedorozwinente umyslowo odlam Polakow nic , tylko asocjale Alk
        > oholiki nachlani tym slynym w Polsce Bimbrem z podrubek rozpuszczanika do Farb

Ty stivi, ja rozumiem cię (do BULU), że od roku panują inne standardy w ortografii ale nie przeginaj zbytnio.
    • gderrdar Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 10:05
      GW MA ŚWIETNY PROGRAM DODATKÓW NP NOŻE KUCHENNE, KORDZIK DO GRZYBÓW, MOP, WIADRO EMALIOWANE, SPLUWACZKA, GUMOWY MŁOTEK, STYLISKO DO ŁOPATY, DREWNIANA ŁYCHA, KUDZIĄGWA WDZIEWNA, MICHA ZGRZECHA I MIRA, LEP DO ŁAP, NOCNIK TAK TRZYMAĆ A SPRZEDAŻ WZROŚNIE !!!!!
      • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:45
        gderrdar napisał:

> GW MA ŚWIETNY PROGRAM DODATKÓW NP NOŻE KUCHENNE, KORDZIK DO GRZYBÓW, MOP, WIADR
        > O EMALIOWANE, SPLUWACZKA, GUMOWY MŁOTEK, STYLISKO DO ŁOPATY, DREWNIANA ŁYCHA, K
        > UDZIĄGWA WDZIEWNA, MICHA ZGRZECHA I MIRA, LEP DO ŁAP, NOCNIK TAK TRZYMAĆ A SPRZ
        > EDAŻ WZROŚNIE !!!!!

Mnie to nie bierze :) Nawet kozik i spluwaczka:)
        Jak nie kupuję od 20 lat tak nie kupię.
        • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 11.09.11, 22:53
          Nawet jakby najnowszy model Porsche dołożyli w prezencie.
    • maczimo Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 10:10
      Zaś "Gazeta Wyborcza" powinna zmienić adres swego portalu z wyborcza.pl na bełkot-bełkot.pl. Byłoby bliżej prawdy.

• eggerger Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:27
        Czasami też mam
        takie wrażenie.
        Żurnalizm upada.
        Tylko, że w GP, ND, ...
        nigdy go nie było.
        • gemelar Dziennikarstwo się obroni 14.07.11, 17:02
          ...Świnia ze mnie, bom przypomniał sobie kolegę z mojej b. firmy, który przed 1989 zawsze mówił na zebraniach "Socjalizm się obroni"... A umarł wkrótce po tym jak socjalizm zdechł z głupoty (gdyby jabłka wymieniali na banany, jak nam proponowano, do dziś miałby się świetnie) Ale co innego mnie zastanawia, że najwięcej młodzieży chce na Psychologię i na Dziennikarstwo. Co to oznacza? Wiadomo, że na Psychologię idą głównie młodzi, którzy chcą zrobić porządek z własnymi problemami. Jakimi? Przestano w ogóle o młodych pisać (mam taki plik, a nie mam co wklejać. CZY NIE MOŻNA BY W "GW" ZAMÓWIĆ? NP. U PANI MIŁADY. Ja w ich wieku nie miałem żadnych problemów. Prócz tego, że nie chciało mi się uczyć i niezgraba byłem jeszcze z panienkami. To, że kadry żurnalistów się pomnożą - to dobrze bo będzie konkurencja i znikną dziennikarze-googlarze, co trafili do zawodu z NZS, z Ligi Republikańskie i tym podobna NOMENKLATURA.
          Żeby nie było, że pieprzę... Proszę zwrócić uwagę, ile od razu namnożyło się tekstów po raporcie Profesora Czapińskiego. Czyli na marginesie "GOTOWCA", gdy znacznie lepsze teksty mogły od dawna powstawać w wyniku penetracji tych (I INNYCH) problemów normalnie drogą zbierania materiałów przez samych pismaków. A ileż by się przy tym rzeczy dowiedzieli, o których w takich profesorskich raportach nigdy nie będzie. A jakże wzrosła by kompetencja tak oblatanych dziennikarzy. W PRL dziennikarz był zawsze kompetentniejszy od zajmującego się tym samym problemem urzędnika czy sekretarza partyjnego.
          Ale słychać, że absolwentki dziennikarstwa i socjologii szukają też pracy na zagranicznych stacjach benzynowych. Te co, jak idiotki, rozdmuchały sprawę Kuby/Piotrusia powinny tam trafić.
    • tomx-pxp Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 10:29
      prawda nas wyzwoli?
    • gemelar Co tam Gazeta Polska... 14.07.11, 10:38
      Nie mam głowy, do zawracania sobie d... Gazetą Polską, nawet gdyby codzień na pierwszej stronie dawała fotkę "lustratorki biskupa" w bikini... (choć właściwie warto by obejrzeć, dla kogo pomagiery PiS tracili reputację i przynosili wstyd rodzinie). W prasie jest taki chłam, że czytam tylko rzeczy najlepsze, odnotowując je czasem w "GW". Jak niedawno publikację pana Beylina, a ostatnio tekst Gursztyna - tekst będący w istocie informacją, analizą, ale tak sterylnie czysty od propisowskiego (jak zwykle w "rzepie") komentarza, że się wyróżnia.
      Aby nie być nudny dziś poplecam NAJGŁUPSZY TEKST NAPISANY PRZEZ DZIENNIKARZA , jaki od kilku lat czytałem. Nie, nie Zaremby. Zaremby już dawno nie czytam. Przeczytajcie to sami: blog.rp.pl/magierowski/2011/07/13/murdoch-i-assange-przypadki-rownolegle/

• tomx-pxp Re: Co tam Gazeta Polska... 14.07.11, 10:48
        error 404 file not found....

ps. prawda nas wyzwoli. az do bulu, lol booloo....
      • gemelar Jak to u popaprańców... 14.07.11, 10:55
        ...link nie otwiera tej strony, więc może ten z tytułówki "rzepy" (a jak nie to sami znajdziecie)
        Murdoch i Assange: przypadki równoległe
        Murdoch jest dziś czarną owcą. Medialnym potworem żerującym na ludzkim nieszczęściu - pisze Marek Magierowski
        »
        • eggerger Re: Jak to u popaprańców... 14.07.11, 11:42
          Link stronę otwiera.
          Artykuł przeczytałem.
    • nutka57 Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:20
      Widzę, że mało kto z państwa oglądał wczorajszy program Sekielskiego. A szkoda.
      1. Przedstawiono w nim wypowiedzi tuzów pisowskich i skonfrontowano z rzeczywistością i opinią prawdziwych ekspertów. Wtedy wychodziła prawda. I bełkot PiS.
      2. Pokazano taki poziom stężenia nienawiści do Polski i wszystkiego, co nie z PiS, że może to przestraszyć. Tak, jak może przestraszyć zatrudnienie pedofila w przedszkolu.
      3. Udowodniono, że PiS nie ma kompetentnych kadr. Nawet do prowadzenia PGRu. A co dopiero CBA???!!!
      4. Pocieszono widzów, że na takie "pogadanki" na temat nienawiści do Polski przychodzi mały i zupełnie niereprezentatywny targert.
      Gratuluję Sekielskiemu programu i mam nadzieję, że będzie więcej takich, które znowu pokażą, że Wąsiki, Święczkowskie czy Jasińskie to indywidua, które łamiąc prawo - zasługują na ostracyzm. Przynajmniej w życiu publicznym. Tymczasem są oczkami w głowie Jarosława K. I taka to gó...ana formacja.
      • eggerger Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:46
        Mam tylko dwa polskie programy.
        Możesz podać netowego linka?
      • vvidmo Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 11:53
        Wczorajszy materiał można obejrzeć na stronie TVN24: www.tvn24.pl/2449451,0,0,1,1,bogdan-swieczkowski-na-spotkaniu-z-sympatykami-pis-w-czestochowie,wideo.html

Reportaż bardzo dobry, ale najbardziej zapiekłych zwolenników Gazety Polskiej i tak nie przekona.
        • eggerger Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 19:33
          Dzięki za link.

On tak naprawdę?
      • boykotka Oglądałam - porażająca głupota 14.07.11, 12:04
        Ale najfajniejszy był wstęp o prokuratorze w stanie spoczynku, który narusza zasady prokuratorskiej emerytury występując w takich szopkach :)
        • demetria11 Re: Oglądałam - porażająca głupota 14.07.11, 16:55
          Chyba nikt się nie spodziewa po pisiakach przestrzegania prawa. Nawet po tych z prawniczym wykształceniem. Oni sprawę prawa i sprawiedliwości załatwili w nazwie i nie muszą się teraz tymi bzdetami przejmować! :)
          • babbler Re: Oglądałam - porażająca głupota 09.09.11, 22:56
            demetria11 napisała:

> Chyba nikt się nie spodziewa po pisiakach przestrzegania prawa. Nawet po tych z
            > prawniczym wykształceniem. Oni sprawę prawa i sprawiedliwości załatwili w nazw
            > ie i nie muszą się teraz tymi bzdetami przejmować! :)

No jasne!
            U nich to same afery hazardowe i kręcenie lodów! Nie to co u nas:
            Czyste ręce
      • demetria11 Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 17:01
        Ad. 3
        Kompetencje do prowadzenia PGR-u to miał były koalicjant, ale Pis pozbywa się ze swoich szeregów wszystkich, którzy jakieś umiejętności posiadają. Poza wazeliniarstwem, ofkors! :)
      • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 09.09.11, 22:51
        nutka57 napisała:

> 2. Pokazano taki poziom stężenia nienawiści do Polski i wszystkiego, co nie z P
        > iS, że może to przestraszyć. Tak, jak może przestraszyć zatrudnienie pedofila w
        > przedszkolu.

Ja też się już boję:
        www.dailymotion.com/video/xkmuv4_posiedzenie-rzydu-jak-pis-dojdzie-do-wyadzy-kabaretowy-klub-dwojki-odc-39_fun
        Tak się boję, że uhuhuhuhu..........
    • solaris_ih Wojciechowski, czyli bełkot_bełkot.gw 14.07.11, 11:35
      Panie Wojciechowski, ależ żeś się pan napisał, że ho ho ... tylko treści brak.
      Wrzuciłeś do jednego wora wszytkie ploty z toalety salonowej, dodałeś parę nazwisk, parę miejsc, powołałeś się na TVN24 i ... nic! Zero treści.
      Ja sobie wyobrażam dziennikarstwo tak:
      1. ten (imię nazwisko) wtedy (data) powiedział to (konkretnie), a to nie prawda bo .... i tu pole do popisu
      2. ekspert (imię nazwisko) miał kłopot (czyli co? nie trzymał moczu?) by podtrzymać rewelację (jaką?) swoich kolegów (imię nazwisko kolegi, skąd wiadomo, że to kolega?)
      3. inni politycy PIS (imię nazwisko) mieli kłopot (czyli co? nie trzymali moczu? wszyscy?) by podtrzymać rewelację (jaką?) swoich kolegów (imię nazwisko kolegi, skąd wiadomo, że to kolega?)
      4. "Awarii prawego silnika Tu-154 nie było, bo czarne skrzynki potwierdzają niezbicie, że pracował on do końca, tak samo zresztą jak stery" ... do końca czego? do końca zapisu chyba, a czy to jest tożsame z końcem ... czyli zderzeniem z ziemią? czy jest rzeczą niewyobrażalną, że te dwa końce to różne końce? można się o to spierać ale bez argumentów wyśmiewać?

Cóż Panie Wojciechowski .... daleko spada wiśnia od logiki, a pan leci razem z nią

• nutka57 Re: Wojciechowski, czyli bełkot_bełkot.gw 14.07.11, 12:42
        solaris_ih napisała:

> Cóż Panie Wojciechowski .... daleko spada wiśnia od logiki, a pan leci razem z
        > nią
        I w ten oto sposób dowiodła pani, że programu Sekielskiego NIE OGLĄDAŁA. A krytykuje, jak nie przymierzając - w komunie, kiedy kazano nam "potępiać", nie pokazując dowodów na potępienie. Gratuluję dobrego, sprawdzonego, bolszewickiego sposobu myślenia.
        • solaris_ih Re: Wojciechowski, czyli bełkot_bełkot.gw 14.07.11, 14:04
          Tak, nie oglądałem, dlatego krytykuję nie TVN24 ale Wojciechowskiego za brak treści w artykule.
      • trajkotek solaris, źle rozpoznajesz byty ... 15.07.11, 01:04
        @solaris_ih : "Ja sobie wyobrażam dziennikarstwo ..."
        coś ci się pomyliło - dziennikarstwo bywa w GAZECIE, a TO JEST PARTIA

"(...) dziś moja partia nazywa się "Gazeta Wyborcza", nie mam innej partii - mówi Adam Michnik"
    • cbk-kbc Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:17
      Mówcie co chcecie, ale ten pisowski bełkot pijanego schizofrenika, ta zaciekłość partyjnej braci na całe lata pozostanie wdzięcznym obiektem prac naukowo-badawczych dla psychologów, socjologów, a przede wszystkim psychiatrów.
    • h-mol Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 12:52
      Na każdym spotkaniu z działaczami PiS w 12 sekundzie słychać strzały!
    • 4dagome1 [...] 14.07.11, 18:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kociewiak2 Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 19:32
      ..i tacy chca rzadzic Polska,klamstwa,klamstwa.....
    • r1111111 Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 20:41
      ""Europosłowie dyskutowali nad budżetem Unii Europejskiej i problemami w strefie euro. - Mówimy o krajach strefy euro. Polska jest w przedpokoju. Sprawujemy prezydencję, ale spotykają się kraje ze strefy euro, a nasz minister czeka na korytarzu. To jest przykry obrazek naszej prezydencji"
      wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/nasz-minister-czeka-na-korytarzu-to-przykre,1,4792862,wiadomosc.html
    • malauchatka Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 20:52
      Kilkakrotnie zaczynałem czytać Gazetę tak zwaną Polską i niestety, musiałem odłożyć, podobnie z tekstami poniektórych dziennikarzy. Moim zdaniem problem polega na tym jak to się dzieje, że nam Polakom, w końcu narodowi o niekwestionowanej inteligencji można spokojnie i na zimno wciskać IDIOTYCZNY KIT INFORMACYJNY. Dlaczego niektórzy?- na szczęście nie większość "łykają" te bzdety.
      • babbler Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 11.09.11, 23:00
        Kilkakrotnie zaczynałem czytać Gazetę Wykształciuchów i niestety, musiałem odłożyć, podobnie z tekstami poniektórych dziennikarzy. Moim zdaniem problem polega na tym jak to się dzieje, że nam Polakom, w końcu narodowi o niekwestionowanej inteligencji można spokojnie i na zimno wciskać IDIOTYCZNY KIT INFORMACYJNY. Dlaczego niektórzy?- na szczęście nie większość "łykają" te bzdety???
    • so_fie Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 14.07.11, 21:31
      dla tej gazety www.prezesjestnajwazniejszy.pl/
    • trajkotek prawda i Prawda 15.07.11, 00:21

nie będę powtarał dowcipu o trzech prawdach ...

"Gratulacje dla kolegów z TVN24, że zdemaskowali i kompetentnie obalili próbę wciśnięcia ludziom kitu. Zaś "Gazeta Polska" powinna zmienić adres swego portalu z niezalezna.pl na baju-baju.pl. Byłoby bliżej prawdy."
      "próbę wciśnięcia ludziom kitu" podjęła również GW (trajkotek to zdemaskował) - okazało się, że o wciskaniu kitu przez GW nie wolno pisać, bo to tabu ... proponuję włączyć dodatkowy, nowy punkt do regulaminu GW: "wpisy, które ujawniają manipulacje gziennikarzy GW faktami będą usuwane."
    • tornson Re: Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 15.07.11, 09:18
      aekielski napisał:

> Co by nie powiedzieć, to jest to dalej gazeta polska.
      Masz gościu tą polską gazetę:
      www.nie.com.pl/art24930.htm
      "Jeżeli wierzyć doniesieniom prasowym, prokurator (M. Pa sionek - przyp. M. T.) jest oskarżony o ?kontakty z obcym mocarstwem?. Tym mocarstwem - tutaj znowu szok - są Stany Zjednoczone Ameryki Północnej. (...) Jest przerażające, że najbliższy sojusznik Pol-ski może zostać oficjalnie uznany za obce mocarstwo,

Polska? Raczej US-polaczkowate pachołki :>
    • grba Marcin Wojciechowski 12.09.11, 08:06
      w TOK FM rzekł: "raport MAK-u nie wymieniał winnych katastrofy TU-154".

Z taką spostrzegawczością i przenikliwością facet jest dziennikarzem i ocenia innych dziennikarzy...
    • aliveinchains Gazeta Polska, czyli baju-baju.pl 12.09.11, 08:15
      Wśrod prywatnych i publicznych stacji radiowych, jest pewnego rodzaju niepisana zasada - nie krytykujemy się na wzajem...nawet pamietam jak w radiowej 3ce ktos przez telefon zaczal nawalać na kiczowaty RMF..to redaktor uciszyl goscia...

Natomiast GW z luboscia napie... a to na GP, a to na SE, a to na przewyrzszajaca GW, Rzeczpospolita i rewelacyjne Uwarzam Rze...sama ma za złe chamstwo z GP, a robi dokładne to samo...Panie Michnik, jakiz ma pan kregosłup moralny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka