Dodaj do ulubionych

Wypadek Adama Małysza

15.09.11, 15:11
A nie lepiej zająć się czymś o czym ma się pojęcie? To nie ulica gdzie dam gazu i jestem z przodu lub wedrzę się przed kogoś innego tylko dlatego że ta druga osoba nie chce być uwikłana w wypadek. Adam nie rozdrabniaj swojego sportowego kapitału.
Obserwuj wątek
    • shootemall Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 15:17
      nic się nie stało, bo po dachowaniu samochód zrobił fachowy telemark
    • 3majmajtki Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 15:40
      Adam wprowadza do wyścigów pierwszą zasadę sportów zimowych---Jak sie nie psewrócis to sie nie naucys!!!
    • iwano19 Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 15:41
      Kto wmawia Adamowi,że jest wyjątkowym kierowcą i po co?
      • elde23 Re: Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 15:54
        Tym razem uszło mu na sucho, ale następnym...?
        A p.Adamowi nikt nie wmawia, że jest wielkim kierowcą. To on sam zmyślił to sobie, i sam w to uwierzył, a dziennikarze łykają ten fakt, jak gęś kluski.
    • ubiquitousghost88 Ikara drogo kosztowało pragnienie latania... 15.09.11, 16:20
      ...za wszelką cenę...
    • marslaw1 Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 16:26
      Nie wykrztałcony Przygłup uwierzył, ze potrafi latać!
    • lehoo Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 18:59
      Może niech pan, panie Adamie wróci do dekarstwa. Na tym zna się pan przecież bardzo dobrze.
      • erte2 Re: Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 21:35
        ehoo
        Nie jestem specjalnym fanem sportu.Ale dużo bardziej nie znoszę zawistnych pętaków.
    • erte2 Wypadek Adama Małysza 15.09.11, 21:33
      Nigdy - jak zapewne 99,9 % procent Polaków - nie skakałem na nartach. Ale mogę sobie wyobrazić emocje jakie przeżywa skoczek gdy otwiera się przed nim przepaść i tylko od niego i jego umiejętności zależy czy wyląduje "telemarkiem" czy też spadnie jak postrzelona kaczka. Coś takiego wymaga i odwagi, i sporej dawki adrenaliny. A ta ostatnia uzależnia....
      • lehoo Re: Wypadek Adama Małysza 16.09.11, 14:15
        Toż na stromym dachu w czasie wichury adrenaliny można nawydzielać aż do p.o.s.r.a.n.i.a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka