kassie 29.04.09, 17:24 Jakie są wasze ulubione perfumy??? Czy przyczepiacie się do jednego zapachu a może na odwrót.Moimi ulubionymi perfumami są DKNY Delicious Night oraz DKNY be Delicious. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tordis Re: Wasze ulubione perfumy 29.04.09, 18:39 Princess - Vera Wang, Rock & Rose Couture - Valentino, Maitresse - Agent Provocateur. Ostatnio zas przypadl mi do gustu nowy zapach Lancome, Magnifique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luu Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.chello.pl 20.05.10, 00:46 Midnight- La PRirie i Cristalle Eau Verte-Chanela Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: Wasze ulubione perfumy 30.04.09, 15:23 ja uwielbiałam XS Paco Rabanne, teraz mam fazę na "Hipnozę" Lancome. Podobają mi się tez zapachy Niny Ricci, chociaż niektóre są może trochę zbyt poważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.10, 12:16 Mexx Woman - Mexx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLA Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.p3.InterArena.pl 30.04.09, 17:27 ja oczywiście Puma i Adaidas i te najnowsze Christiny Aguilery . Odpowiedz Link Zgłoś
mika tylko i zawsze Escada! 07.05.09, 12:08 nie wiem jak on to robi ale dosłownie wszystkie jego perfumy są dla mnie strzałem w dziesiątkę. Te jako jedyne kupuję w ciemno i zawsze trafiam bez pudła słodkie, owocowe zapachy, ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Re: tylko i zawsze Escada! IP: 188.33.190.* 19.05.10, 11:00 zgadzam się w 100% perfumy markiESCADA są po prostu boskie Odpowiedz Link Zgłoś
gracja Re: Wasze ulubione perfumy 07.05.09, 13:00 Mam wszystkie DKNY Mam tez Versace i Escade. Odpowiedz Link Zgłoś
kafufka Re: Wasze ulubione perfumy 11.05.09, 15:11 Diorissimo (Ch. Dior) - pachną konwaliami, za którymi szaleję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smb Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:00 mi sie najbardziej podoba kate moss kate. znacznie lepiej pachnie na ciele niż w buteleczce ...jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
martynka0884 Re: Wasze ulubione perfumy 16.05.09, 13:52 Ja uwielbiam Lacoste Touch of pink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.10, 15:56 kate moss - kate i britney spears - fantasy - mimo, ze bardzo slodkie to na prawde urocze4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:43 Hugo Boss - Intense. są taaakie zmysłowe, kocham ich zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WeronikaCh99 Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 17:37 incandessence wszystkie butelki pachną tak samo bo są małe i duże i są również dezodoranty fajne są z Yves Rocher vanilliowe oooo są takie słodkie że aż chce je się zjeśća i chyba malinowe czy truskawkowe Hannahy Montany no i c-thro wszystkie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniussia Re: Wasze ulubione perfumy 19.07.09, 14:08 Ja uwielbiam Naomi Campbell Cat Deluxe at night i day ( jeden ciemniejszy a drugi jaśniejszy ) natomiat teraz używam Kaylie Minogue Show . Świetny . Bardzo lubię zapachy takie słodkie, kwiatowe , tajemnicze i inrtygujące ... to cała ja A i dam wam jedną radę : ja nigdy nie kupuję parfum w tych orginalnych małych ( np. ) buteleczkach tylko ten sam ( też org. ) w takich większych . Po 1 - w tych butelkach jest o wileeeeeeeelleeeeeee więcej perfum po 2 - są tańsze ! (np. KM Show w małej kosztyje ok.100 zł a w tej większej ok,40 zł ) !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korelowa Re: Wasze ulubione perfumy 21.10.09, 23:23 Moim ostatnim odkryciem perfumowym jest 'Parisienne' Yves Saint Laurent. Jak sama nazwa wskazuje nawiązuje do Paryza i do zmyslowosci kobiet tam żyjących, do klimatu stolicy - tak bynajmniej ja to odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
oszalina Re: Wasze ulubione perfumy 09.12.09, 09:31 Zdecydowanie DKNY to jedne z ładniejszych i najpopularniejszych perfum. Bardzo lubię używać ich w lecie, bo są świeża, ale zima też ich zapach pasuje, ponieważ maja w sobie nutki szczypiące. Podobają mi się też jedne perfumy Prady, ale niestety nie pamiętam dokładnie ich nazwy, wiem tylko, że są piekielnie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
devilgirl19 Givenchy Ange Ou Demon - dla zdecydowanej kobiety 09.12.09, 11:03 Givenchy Ange Ou Demon - to moj ostatni wybór , trafiony w dziesiatkę. Są drogie , to fakt, ale bardzo kobiece , idealne na wieczorne wyjscie , długo sie utrzymują. Do pracy używam na zmiane Signature Story - Beckham i Daisy - Marc Jacobs Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Re: Wasze ulubione perfumy 27.01.10, 22:37 Ja uwielbiam Burberry london- to mój zapach czasem latem używam Green tea Elizabeth Anden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niny Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 21:13 Ja uwielbiam Let it Rock Vivienne Westwood tylko ostatnio nie było ich w mojej perfumerii, a już mi się kończą... Odpowiedz Link Zgłoś
kita widziałam je ostatnio :) 15.03.10, 17:35 Widziałam je ostatnio w super pharmie, nawet w obniżonej cenie mają perfumy.Zwróciłam uwagę, bo rewelacyjny mają design, ale przyznam, że zapach mnie nie powalił. Za to kupiłam mój ulubiony Davidoff Cool Water, uwielbiam ten zapach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
curekaki Re: Wasze ulubione perfumy 17.03.10, 18:54 ostatnio ulubione perfumy to : Mariella Burani- zapach i butelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.10, 11:10 Chyba nie mam jednego ulubionego zapachu,ale fakt że czasem przywiązuje się do danej marki perfum. Obecnie używam Tom Tailor speedlife-maja raczej sportowe uosobienie,to cos dla osób aktywnych na codzień. Kupuje w Perfumerii Marysienka,to sparwdzona firma. Odpowiedz Link Zgłoś
mary2505 Re: Wasze ulubione perfumy 07.05.10, 20:37 Ja również uwielbiam DKNY be delicious, są świeże i delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
oldschool_lady Re: Wasze ulubione perfumy 14.05.10, 15:46 dkny , zdecydowanie ! : )) w perfumeriach sporo sobie za nie żądają , ale ja kupuję w perfumeriach internetowych jak realta.pl , jedyny sprawdzony serwis , który nigdy mnie nie oszukał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenia Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.05.10, 23:24 Fakt. Jateż lubię pachnieć. www.twojekaprysy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 10:54 Burberry Woman i Dolce&Gabbana Light Blue Mam też Ungaro Aparittion, ale za słodki - tylko na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wasze ulubione perfumy IP: 188.33.101.* 19.05.10, 11:34 Amber z Oriflame-uwielbiam mozne zapachy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzitka Armani IP: *.icpnet.pl 19.05.10, 12:10 Od wieeelu miesięcy: Giorgio Armani - Diamnonds, głęboki, mocny, dojrzały - albo się go kocha albo nienawidzi. Ja uwielbiam . Ostatnio też zaintygował mnie Cool Water - Davidoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wasze ulubione perfumy IP: 89.231.193.* 19.05.10, 12:29 Cacharel - Promesse, Isabella Rossellini - Daring Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_Ś Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.159.7.35.static.crowley.pl 19.05.10, 13:05 Ultraviolet Paco Rabanne )) a na drugim miejscu Miracle Lancome....Ultra używam już 6 lat )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iska Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.chello.pl 19.05.10, 13:16 calvin klein eternity summer marc jacobs daisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Wasze ulubione perfumy IP: 195.117.221.* 19.05.10, 14:46 hogo boss woman i chanel coco mademoseille Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy niezdobyta Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:32 Burberry- wszystkie i Moschino, również wszyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nahla Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.ghnet.pl 19.05.10, 15:53 Już prawie rok temu "zachorowałam" na perfumy Salvadora Dali - "Little Cherry Kiss". Są delikatne, kobiece i "siedzą" na ciuchach cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:51 Chanel Allure !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Re: Wasze ulubione perfumy IP: 85.219.235.* 19.05.10, 15:59 moschino- glamour, jesus del pozo- halloween kiss sexy uweilbiaaam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Wasze ulubione perfumy IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 16:09 nina ricci - nina, ck - in2u, gucci - rush 2, lancome - miracle, J. del pozo - in white, thierry mugler - alien Odpowiedz Link Zgłoś