Dodaj do ulubionych

Po wyborach schody

11.10.11, 09:48
Nie ma co komentować, bo to co napisał red.J. Żakowski, to oczywista oczywistość.

Ja w wyborach nie brałem udziału, do następnych pewnie nie dożyję w związku z czym nie powinienem się wypowiadać. Nie ma żadnego prawa, które by mi tego zabraniało, a wszak w III RP to co nie zabronione - jest dozwolone. Piszę we wtorek, kiedy już wszystko w zasadzie wiadomo. Teraz zaczną się personalia co trochę pewnie potrwa. Z pewnością rządzić będzie stara - nowa koalicja z Donaldinho & I Sikawkowym na czele.

Czasy idą ciężkie i niestety obawiam się, że Ci dwaj przeprowadzą Polskę przez 2 - gą falę kryzysu światowego tak....................jak nagiego prosto w pokrzywy.Będzie dużo uciechy jednak niestety nie dla nagiego. PiS też by zrobił podobnie.

Mnie polityka kompletnie przestała interesować. Wszyscy podniecają się wejściem Ruchu Palikota do Sejmu. Poza tym, że 40 nowych osób dopchało się do koryta, nic się nie zmieni. Matematyka sejmowa jest nieubłagana, a już Donaldinho & Ska. zadbają o to ,żeby Ci co trzeba, mieli jak pączki w maśle.
Zapłaci biedota - ktoś przecież zapłacić musi.
Obserwuj wątek
    • kirdan1 Po wyborach schody 11.10.11, 10:18
      Receptę red. Żakowskiego z grubsza znamy - więcej socjalizmu :-D
    • rodzaj_konta Się zaczęło 11.10.11, 10:47
      Wczoraj Boni o korekcie budżetu.
      Dzisiaj facetr z RadGosp Teflona o podwyższeniu składem na ZUS i wieku emerytalnego.
      Jutro?
    • mieszkaniec_wszechswiatow Po wyborach: 25 % VAT, nadal rosnący dług, brak re 11.10.11, 12:47

[bform, ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ !!![/b]
    • iwano19 Po wyborach schody 11.10.11, 13:29
      Dziwi mnie,jak wiele osób,lekceważy upływ czasu,zmianę upodobań itp.Niektóre "osoby publiczne"dziwi,że wyborcy wyrastają z kompleksów,archaicznych przekonań,że cenią osoby czy idee dotychczas uznawanych za nieistotne.Czas nie czeka na nikogo,jak słuchać w piosence.
    • wojtekd38 Po wyborach schody 11.10.11, 14:21
      Jezeli TUSK przeprowadzil KRAJ przez KRYZYS unikajac rad Gilowskiej i Kaczynskiego to dlaczego nie przeprowadzi przez II ETAP KRYZYSU??????????? DZIEKUJE BOGU ze wygrala PLATFORMA a Krzyzowcy tancza nadal pod krzyzem proszac o tsunami i trzesienie ziemi.
    • sharn1 Skąd ten idiotyczny pomysł 11.10.11, 18:37
      że Tuskowi nagle sie gdzieś zacznie spieszyć? Nie spieszyło się 4 lata, a Polska zamiast gonić Europę stawała się coraz większym zaściankiem, więc nie wiem dlaczego miałoby się mu spieszyć dzisiaj? Po co? Stołki są, kasiora jest. Tusk ma juz wszystko na czym mu zależy.

Tuskowi się spieszyło tylko wtedy kiedy zależała od pośpiechu władza (zamach na media) lub PR i wizerunek (ustawa hazardowa czy dopalacze).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka