Dodaj do ulubionych

Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s...

08.11.11, 09:44
Tak szczerze mowiac ,to wszyscy politycy klamia :)
Netanjahu obiecal Izraelczykom kraj plynacy miodem i mlekiem
a ludzie teraz ledwo wiarza koniec z koncem :)))
Obserwuj wątek
    • m_zen Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 09:45
      Szkoda, że z tymi mikrofonami nie poszli do WC na dłuższe posiedzenie...
    • antropoid Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 10:03
      "Obama: Ja muszę się z nim użerać codziennie"

I codziennie, oficjalnie lizać się z Izraelem po tyłkach.
    • janusz0910 Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 10:05
      Są lepsi od Franka Drebina. Tamten też zapominał, że ma mikrofon i poszedł do WC. Tyle że to było w komedii, a tutaj w realu. Jakie kraje, tacy prezydenci...
      • stanos111 Re: Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę 15.11.11, 21:19
        E, bonga bonga ...Bella Italia ...
    • wiedzacy_ziemianin Ciekawe czym ich przekonali - paralizatorami ????? 08.11.11, 10:10
    • kakanek81 Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 10:36
      Przygadał kocioł garnkowi. Dwóch prawdomównych i sprawiedliwych sie znalazło.AŻ MNIE MDLI.
    • a_weasley "Małpa w czerwonym" to przy tym pikuś 08.11.11, 11:01
      Przy czym o tym ani we Francji, ani w Usiech za miesiąc nikt nie będzie pamiętał, a "malpą w czerwonym" antykaczyści onanizują się od lat.
      • marco-wr Jeśli nie widzisz różnicy, to współczuję 08.11.11, 11:50
        • ubiquitousghost88 widzi, widzi... ale mącić próbuje... 08.11.11, 16:41
    • jakubpas Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 11:14
      "I can't see him anymore, he's a liar," Mr Sarkozy said in French.

"You may be sick of him, but me, I have to deal with him every day," Mr Obama replied.
    • kpix władza palestyńska to niby nie? 08.11.11, 13:37
      posłuchajcie sobie, co do Al Dżaziry w j. arabskim mówi członek komitetu centralnego Fatahu:

"If Israel withdraws from Jerusalem, evacuates the 650,000 settlers, and dismantles the wall – what will become of Israel? It will come to an end. (...)

If one says that one wants to wipe Israel out... C'mon, it's too difficult. It's not [acceptable] policy to say so. Don't say these things to the world. Keep it to yourself."
      www.memritv.org/clip/en/3130.htm

ale na zewnątrz - gadka o pokoju i prawach człowieka.
      • kosmata_morda_irasiada Re: władza palestyńska to niby nie? 08.11.11, 14:39
        Pod koniec życia Naser w jednym ze swych przemówień oznajmił, że błędem polityki arabskiej było OTWARTE dążenie do zniszczenia Izraela.
        Nihil novi.Zabawne jest to, że niewiele później zaczęto mówić o potrzebie utworzenia państwa palestyńskiego. Jordania i Egipt ,,podarowały'' Arabom palestyńskim ZAANEKTOWANE przez siebie w '48 roku terytoria, a odebrane im w '67 roku przez Izrael.
        I w ogóle przestano mówić o konflikcie arabsko-palestyńskim a zaczęto mówić o walce narodowo-wyzwoleńczej narodu palestyńskiego...
        PRLowska prasa w czerwcu '67 pisała najpierw o konflikcie arabsko-izraelski, różnych blokadach Akaby, militaryzacji Synaju itp. potem o wojnie na Bliskim Wschodzie wreszcie już dobrze post factum dowiedzieliśmy się że to była agresja Izraela.
        W przypadku w/w przemówienia Nasera cenzor zwyczajnie przegapił sprawę i poszło do gazet.
        Polecam lektury dawnych roczników również PRLowskich gazet na ten temat.
        Pouczające... :-)
        • zomozadwa Re: władza palestyńska to niby nie? 08.11.11, 19:50
          a cechuj mnie obchodzi twój posrael.
          pilnuj muru, bo rura leci! :-D
    • kociewiak2 Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 13:50
      ....Obama to najgorszy prezydent ostatnich lat,sam jest klamca i nic jeszcze nie zrobil co obiecywal to taki mlodszy J.K-II-gi polen
      • kraker.ltd Netanjahu to kłamca. 08.11.11, 14:29
        szczera prawda, po ataku samobójczym w tel Aviv-ie ,Netanjahu przyleciał do Paryża , i przekonywał wszystkich, że Izrael non stop musi cierpieć przez ataki terrorystyczne, ze strony Palestyny, kiedy prawda była taka, że od siedmiu lat żadnego ataku na stronę izraelską, nie przeprowadzono, to był pierwszy, po przekroczeniu wojsk izraelskich razem z osadnikami...
        Więc żydku, się uspokuj, i zapomnij już o pomocy ślepej ,waszym koszernym ss-manom...
        Obama, to nareszcie jedyny który stara się cokolwiek zrobić,tylko takie żydy jak netanjahu, robią wszystko dla kasy, i wiele projektów upada, mimo że miało szanse zmienić życie milionów biednych amerykanów...
    • babajednajaga co prawda ... 08.11.11, 15:51
      .... to prawda
    • dr_pitcher Re: Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę 08.11.11, 16:31
      A Sarkozy to pajac
    • muledet.3 Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 16:59
      Gazeta Wyborcza coraz czesciej wysysa z palca sensacyjne informacje[ktos slyszal ,bo nie wylaczyli mikrofonow ].
      A jak sie nazywa dziennikarz ktory "slyszal" ,oczywiscie anonimowy.
      Tak sie buduje bzdurna informacje ,a najwazniejsze ,ze mozna pisac o Izraelu.
      Nie beda zdziwiony,jak Sarkozy i Obama napisza komentarze do publicystyki GW,najlepiej po polsku.
    • spoko-spoko Sarkozy: Netanjahu to kłamca. Obama: Ja muszę s... 08.11.11, 17:25
      Chyba ich jednak nie przekonali skoro o tym czytamy.
      • kraker.ltd nie jest ważne, kto co słyszał czy nie... 08.11.11, 19:22
        faktem, jest, iż Strefa Gazy, jest całkowicie zniszczona, i splądrowana przez ss-izraelmanów, teren przypomina, Warszawe powojenną, nie ma wody, ludzie śpią w gruzach, pod namiotami, ogrzewaja się przy ogniskach...
        Kiedy mówi się o podpisaniu traktatu, jisrael pozostawił czołgi i Armię ze sprzętem ,mieszkańcy dlatego nie wierzą, w pokój ,mając niedaleko lufy ciezkiego uzbrojenia wymierzone prosto w ich ,nawet nie siedziby,bo gruzy trudno tym nazwać...Nie boją sie jednak bo wszyscy należą do Jihad, i pomimo głodu, i cierpienia, wytrzymają po presją AGRESORA, problem jest właśnie ,w zakłamaniu, i tylko dzięki opini publicznej, Żydostwo już nie może sobie pozwolić na mordowanie bezkarne narodu, tak jak to robił Hitler, ze swoim narodem, w obozach, na nich i innymi narodowościami...Szkoda że minęło 70-lat i dopiero zaczyna się,pomału coś dziać, ponad pól wieku ,próby wyeliminowania Narodowości Palestyńskiej i Arabskiej, bezprawnego powiekszania swojego terytorium, wmawiania opini Światowej ,ewidentnie wyssanych z palca historii, tylko po to, aby móc grabić, i mordować, w imie Jehowy...
        W zeszłym roku, planowali w Jerozolimie, zagarnąć www.geozeta.pl/artykuly,Azja,128
        Tak zwaną Złota Kopułę, Mekkę muzułmanów, i pomimo iż mogłoby to doprowadzić do IIIwojny Światowej niewiele brakowało, a doprowadzili by do tego ,hańiebnego uczynku...
        To okropny naród i dlatego piszę z małej litery...
        • muledet.3 @kraker.itd ,dziecko GW 08.11.11, 19:48
          Oto jak mozna urodzic chorego antysemite jednym glupim artykulem.
          • zomozadwa Re: @kraker.itd ,dziecko GW 08.11.11, 20:09
            mułedet, ty sze nie interesujesz tu urodzinami antysemytników.
            ty sze interesuj, co z tymi 60 miliardów dolarów. :-D
          • kpix nie miej złudzeń 09.11.11, 10:33
            te manipujacje medialne trafiają na antysemickie podglebie.
            gdyby tak nie było, wielu ludziom można by było pokazać, jaka jest prawda, samą faktografią. A nie można.
            • zomozadwa Re: nie miej złudzeń 09.11.11, 19:41
              uj! te wstrętne manipulacje medialne!

youtu.be/oIyLuIiPuIo
              można sie orzeszkowej alergii nazabawić!
              :-D))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka