aussie1inc 10.01.12, 12:10 Z urlopu to powinien wrocic pan Kaczynski, bo "w specyficznym aspekcie" - jak to sam ujmuje jest on na tym urlopie od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyzska Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:16 kaczynski jak cos powie to juz powie, skrzydla opadaja :( Preziu - cysorz byl w slynnej piosence Chyly!!! nie Grzeskowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
pisowski_lud_wszystko_kupi Kartofel powinien wrócić na kartoflisko. 10.01.12, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
radio_szatan_rydzyka Za leki nasercowe kilka% mniej jak porównałem 10.01.12, 15:19 Jedna pozycja nieco droższa, druga trochę tańsza, dwie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 19:22 szyzska napisała: > kaczynski jak cos powie to juz powie, skrzydla opadaja :( > Preziu - cysorz byl w slynnej piosence Chyly!!! nie Grzeskowiaka. Kolejny dowód że on słuchał tylko "Pust' wsiegda budziet sonce" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:17 szyzska napisała: > kaczynski jak cos powie to juz powie, skrzydla opadaja :( > Preziu - cysorz byl w slynnej piosence Chyly!!! nie Grzeskowiaka. Czego Ty wymagasz od niebogi, która nie potrafi sobie nawet dobrać butów i nie wie od czego są dentyści. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:17 W dzisiejszym medialnym świecie można rządzić krajem skąd się chce. Ale człowiek, który nie używa internetu, nie ma konta w banku czy telefonu komórkowego raczej nie będzie o tym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Masz racje 10.01.12, 14:29 masz racje. Tusk juz od dawna rzadzi/przekazuje dyrektywy z Berlina i Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Masz racje 10.01.12, 14:37 gownos napisał: > masz racje. Tusk juz od dawna rzadzi/przekazuje dyrektywy z Berlina i Moskwy. eboykotka ma racje, a ty powinienes sie leczyc i przestac pic bo gó...sy piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
radio_szatan_rydzyka Tylko Mały Rycerz (Kartofel) może nas uratować! 10.01.12, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Nie nalezy tracic poczucia chumoru 10.01.12, 14:37 Cześć Michał, co tam u Was słychać w Polsce? - Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. ... komornik zajął dom, mój zakład upadł, stocznie upadły, służbę zdrowia zniszczyli, mama chora i nie ma na leki. - A dobra? - PiS się rozpada! ... Pytanie: jak żyć, Panie Premierze Tusk? Odpowiedź: krótko. Kochany Panie Premierze! Proszę się nie przejmować protestami pacjentów. To są jacyś chorzy ludzie! > fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz-mysli_nowoczesnego-endeka/news/niemoralna-propozycja-i-kara-za-jej-przyjecie,1743381 Odpowiedz Link Zgłoś
radio_szatan_rydzyka Re: Nie nalezy tracic poczucia chumoru 10.01.12, 15:26 PiS rozjebało??? A ona na to - niemożliwe! Jak może rozjebać zbawcę narodu, tyle gotowych recept na sukces, armia genialnych strategów z Napoleonkiem na czele, brat Męczennik na Wawelu, Bóg, Honor, Ojczyzna, bolszewika goń, goń, goń i ten głupi Naród odmawia swojego poparcia??? Komorowski 70%, Tusk 40% a Napoleonek tylko 26%??? I się żrą dodatkowo? Co się dzieje na tym świecie, Matko Boska Rydzykowa! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Nie nalezy tracic poczucia chumoru 11.01.12, 00:00 gownos Masz rację - każda zła wiadomość traci na znaczeniu w konfrontacji ze szczęściem jakim jest rozpad PiS-u. A gdyby tak jeszcze....Ech, rozmarzyłem się.... Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 00:00 Telefon komorkowy mial ale zostawil go w sprzedanym samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:21 - zakwakał wuc Kur Du Pel. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:07 Jak ty coś powiesz, to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać. A rudy jest w Moskwie i pierdołami nie będzie się zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:12 To pogłaszcz po pupci twego guru Kur Du Pla wtedy dowiesz się czy płakać czy śmiać się. Jeśli ktoś tępy to nie mam zamiaru tłumaczyć. Rudy w Moskwie? Rudy - 102? Naoglądałeś się Szarika. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:22 Ja jestem tępy? Przecież to ty nie wiesz kto to rudy i gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 01:09 mcjarell napisał: > Ja jestem tępy? Przecież to ty nie wiesz kto to rudy i gdzie jest? zamknij ryj Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:19 mcjarell napisał: > Ja jestem tępy? Przecież to ty nie wiesz kto to rudy i gdzie jest? Ty nie jestes tepy, ty jestes menda, blond menda. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:25 A rudy to powinien być zawsze na urlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:22 mcjarell napisał: > A rudy to powinien być zawsze na urlopie? A ty blond idioto nie moglbys wziac urlopu od robienia gnoju?! Odpowiedz Link Zgłoś
kpinkara Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:28 Jaruś, choć sam ma dożywotni urlop od rozumu, zawsze wzywa Tuska do powrotu z urlopu. Jakby sam na tym urlopie od rozumu nie był, to by wiedział, że prokuratura jest niezależna i Tusk może jej się co najwyżej z boku przyglądać. I że to gdzie ten "bok" akurat leży zupełnie nie ma dla sprawy znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:56 Jaruś zapomniał że to nie IV-ta RP i Tusk nie ma możliwości ręcznego sterowania prokuraturą. Czyżby uwiąd starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:03 jwasz1952 napisał: > Czyżby uwiąd starczy? Starczy? Nie. On sie urodzil matolem z rozdarta morda. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:29 Jak go nie lubię to jednak stwierdzić muszę, że oddał strzał trafiony ! Niestety celny to strzał bo po prostu i to MZ z tą nieszcżęsną ustawą, i ten strzelający prokurator.... Szkoda tych procentów zaufania tak roztrwonić ! Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:29 Kaczyński przy rudym to tytan pracy.Ten, jak się coś dzieje to szybko ucieka i chowa się w szafie.Chcieliście takiego płemiela to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:58 Chyba w waleniu chabety? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:58 A tak kultulalniej jak plemiel nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:23 mcjarell napisał: > A tak kultulalniej jak plemiel nie umiesz? Ty chamie chcesz uczyc ludzi kultury? Spadaj popaprancu! Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski dylemat prezesa 10.01.12, 13:03 Kaczyński, jak każdy polityk o ambicjach dyktatora, uważa, że wszystkiego osobiście musi dopilnować, bo wszyscy inni to partacze i nie można mieć do nich zaufania (katastrofa smoleńska to potwierdza). Ale równocześnie, jak każdy dyktator, musi otaczać się partaczami i debilami, żeby pod jego nieobecność któryś go nie wygryzł, stad te katastrofy. Dlatego tez nigdy nie może sobie pozwolić na urlop, a odpoczywa z pistolecikiem w garści. Tusk zaś sobie jedzie spokojnie na urlop, bo bez niego państwo się nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: dylemat prezesa 10.01.12, 13:08 Jarek to powinien sie na dluuuuugi urlop udac. Do domu wariatow.:S Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Po co nam premier - zlikwidowac niepotrzebny etat 10.01.12, 14:35 To po co nam kolejny straznik zyrandola? Zlikwidowac. Niech pasie krowy przez caly rok i sie relaksuje w Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Po co nam premier - zlikwidowac niepotrzebny 10.01.12, 14:39 A może ty się wybierzesz krowy pasać, zamiast pleść na forach androny. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Po co nam premier - zlikwidowac niepotrzebny 10.01.12, 20:25 Ty to bardzo lubisz rudy kolol. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Po co nam premier - zlikwidowac niepotrzebny 11.01.12, 02:25 mcjarell napisał: > Ty to bardzo lubisz rudy kolol. Ty blond matole "najlepiej" pierniczysz o kolorach. Ale z ciebie gnojek! Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:06 mcjarell napisał: > Kaczyński przy rudym to tytan pracy. Syzyf tez byl tytanem pracy ... ale nie byl taka szuja jak Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:29 Może jakiś dowodzik za rudym? Bezrobocie rośnie, podatki rosną, gospodarka co prawda lepiej bo spada a ten nieszuja kurka na urlopie. Do roboty szmaciarza zagonić. Awansował głupią skopaną na metr w ziemię i myśli, że nic nie musi robić. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:57 mcjarell napisał: > ... Do roboty szmaciarza zagonić. Widze, zes to ty szmaciarz! Wyczysc buty szefowi kaczynskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 22:24 1.Moim jedynym szefem jest moja żona. 1a.Kaczyńskiego niespecjalnie lubię, ale nie jest rudy ( czytaj fałszywy ). 2.Moim zawodem nie jest szmaciarz. 3.Szmaciarz w przenośni to człowiek, który nic nie potrafi. ( co zrobił dobrego plemiel? ) Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 00:25 mcjarell napisał: > 1a.Kaczyńskiego niespecjalnie lubię, ale nie jest rudy ( czytaj fałszywy ). Ty jestes niewiatpliwie blond - ynka. > 2.Moim zawodem nie jest szmaciarz. Jestes umyslowym szmaciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 01:13 mcjarell napisał: > 1.Moim jedynym szefem jest moja żona. > 1a.Kaczyńskiego niespecjalnie lubię, ale nie jest rudy ( czytaj fałszywy ). > 2.Moim zawodem nie jest szmaciarz. > 3.Szmaciarz w przenośni to człowiek, który nic nie potrafi. > ( co zrobił dobrego plemiel? ) zamknij ryj Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 01:12 zamknij ryj mcjarell napisał: > Może jakiś dowodzik za rudym? Bezrobocie rośnie, podatki rosną, gospodarka co p > rawda lepiej bo spada a ten nieszuja kurka na urlopie. Do roboty szmaciarza zag > onić. Awansował głupią skopaną na metr w ziemię i myśli, że nic nie musi robić. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 19:23 mcjarell napisał: > Kaczyński przy rudym to tytan pracy.Ten, jak się coś dzieje to szybko ucieka i > chowa się w szafie.Chcieliście takiego płemiela to macie. Oraz intelektu i wiedzy. I dowcipu np. tego o Grześkowiaku Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:32 No dobra.Może Kaczyński rzeczywiście nie jest taki ładny jak Biedroń, ale to patriota. Rudy za to lata za ruskimi jak pies za suką.Naprawdę to ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:33 mcjarell napisał: > No dobra.Może Kaczyński rzeczywiście nie jest taki ładny jak Biedroń, ale to pa > triota. Rudy za to lata za ruskimi jak pies za suką.Naprawdę to ci się podoba? "A u was to murzynów biją" Aha nie mówiłem nic o wątpliwej urodzie Kaczyńskiego tylko o jego nieuctwie po raz kolejny wykazanym nieznajomością podstawowych piosenek z czasów opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:38 Ale co on może wiedzieć o opozycji jak wtedy u mamy pod spódnicą siedział? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 22:04 Skąd wiesz, gdzie on siedział? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:27 mcjarell napisał: > Skąd wiesz, gdzie on siedział? Ale z ciebie przyglup! Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 22:02 Stary totalnie przegrzałeś! Czy ja znam wszystkie piosenki? Nie znam żadnej piosenki Dody czy Nergala ( ty znasz pewnie wszystkie ). Z tego nie wynika, że jestem inny ( naprawdę jestem hetero i do tego biały ), czy gorszy. Mój komentarz dotyczy wyjątkowego lenistwa kaczora Donalda a nie murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:33 mcjarell napisał: > Mój komentarz dotyczy wyjątkowego lenistwa kaczora Donalda a nie murzynów. A ty wiesz ile godzin na dobe pracuje Tusk i co robi w tym czasie ... Powtarzasz banialuki produkowane przez konkurencje. Jestes prostym, glupawym czlowieczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 20:53 mcjarell napisał: > Stary totalnie przegrzałeś! Czy ja znam wszystkie piosenki? Nie znam żadnej pio > senki Dody czy Nergala ( ty znasz pewnie wszystkie ). Z tego nie wynika, że jes > tem inny ( naprawdę jestem hetero i do tego biały ), czy gorszy. Mój komentarz > dotyczy wyjątkowego lenistwa kaczora Donalda a nie murzynów. Hm... porównanie Chyły do Nergala już Cię wystarczająco skompromitowało... Poza tym nikt Kaczyńskiemu nie każe znać - tylko skoro nie zna to po co mówi? A powtarzanie kłamstwa o rzekomym lenistwie Tuska nie uczyni go ani o włos prawdziwszym. Masz coś na poparcie tej tezy? Ja wie że Goebels mówił "kłam kłam kłam aż ci uwierzą" Ale wtedy jeszcze netu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 02:38 mcjarell napisał: > No dobra.Może Kaczyński rzeczywiście nie jest taki ładny jak Biedroń, ale to pa > triota. Rudy za to lata za ruskimi jak pies za suką.Naprawdę to ci się podoba? Co za kultura wypowiedzi!!! I ty duraczku chcesz uczyc kulury innych forumowiczow?! A pieprzysz jak potluczony. PS. Mam w d...e takich pariotow jak Kaczynski (daj mu szbelke, a pojdzie na Moskwe). Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:19 mcjarell napisał: > Kaczyński przy rudym to tytan pracy. Tylko, że takiej nikomu poza nim i jego sitwie niepotrzebnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:34 Do dobra stary.A komu jest potrzebne siedzenie w szafie rudego? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:51 Ty lepiej się zastanów (i to poważnie), komu jest potrzebne takie głupie pieprzenie: mcjarell napisał: > Do dobra stary.A komu jest potrzebne siedzenie w szafie rudego? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:00 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie? Chodziłeś do szkoły na naukę języka polskiego? Wiesz co to metafora? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:16 Wiem co to metafora, właśnie dlatego napisałem o głupim pieprzeniu. Jak powiedział klasyk: "Mądremu starczą dwa słowa, a głupiemu, to i referatu mało". Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:23 Jak jesteś taki mądry, to powiedz co robi dobrego plemiel? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:43 Nie znam żadnego "plemiela", ty pewnie znasz, to sam powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:48 W takim razie powiem ci, że wolę już do łózka pójść z żoną, niż dyskutować z tobą o d.... Maryni. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 21:54 Nie pochlebiaj sobie. Dla kogo to dyskusja, dla tego dyskusja. Dobranoc i pozdrowienia dla żony. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 22:44 mcjarell napisał: > W takim razie powiem ci, że wolę już do łózka pójść z żoną, niż dyskutować z to > bą o d.... Maryni. Serdeczne wyrazy współczucia dla Żony. Umyj chociaż co trzeba, a zęby przedewszystkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 22:59 Czy ty wiesz, co to żona? Ja mam żonę kobietę człowieku? To całkiem inaczej, jak u ciebie.Ja zawsze myję ząbki a wy nie musicie, bo po co? I tak jedzie i tak jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 23:13 mcjarell napisał: > Czy ty wiesz, co to żona? Ja mam żonę kobietę człowieku? To całkiem inaczej, ja > k u ciebie.Ja zawsze myję ząbki a wy nie musicie, bo po co? I tak jedzie i tak > jedzie. Daj Żonę do klawiatury, niech potwierdzi, czy myjesz ząbki i inne członki, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 23:27 Nie wygłupiaj się.Jak by widziała, co piszę dostałbym wpiernicz. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 23:38 mcjarell napisał: > Nie wygłupiaj się.Jak by widziała, co piszę dostałbym wpiernicz. To miło spotkać wreszcie kogoś tak inteligentnego z tej demonizowanej "prawicy"; Ziemkiewicz, Sakiewicz etc., to już starzyzna tchnąca pleśnią; nie ma to jak młoda krew... A Żona śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 00:09 Chyba zasnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Kaczyński przy rudym to tytanik pracy. 10.01.12, 23:23 >Kaczyński przy rudym to tytan pracy.< Raczej tytanik. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 01:11 mcjarell napisał: > Kaczyński przy rudym to tytan pracy.Ten, jak się coś dzieje to szybko ucieka i > chowa się w szafie.Chcieliście takiego płemiela to macie. zamknij ryj Odpowiedz Link Zgłoś
jercym54 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:41 kaczorowi łatwo tak mówic, bo on nigdy nie był na urlopie. Co on by robił na urlopie? Zero rodziny i życia osobistego typu żona, partnerka i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
yacek67 To Tusk jest zatrudniony u Kaczyńskiego? 10.01.12, 12:48 To coś nowego. Trzeba sprawdzić czy Kaczyński płaci za niego składki ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:51 No proszę Pan Kaczyński zamienia się z prezesa na kadrowego PO co to chciałby wysłać albo nie na urlopy. Powinien wrócić! A po cholerę? Prokuratura jest niezależna od lat. Pana SEREMETA wybrał chyba brat. To niech się pozabijają nawzajem. Kurdupel mysli że wszyscy muszą tak jak on. Siedzieć w domu na dupie i mieszać w polityce. Ludzie żyją panie prezesie, bawią się , kibicują, jeżdżą na urlopy. To tylko taki ćwok jak pan myśli że polityka jest najważniejsza. A wygraj człowieku jakieś wybory i rządź! Ja tam jadę na urlop! Skąd mamy WZIĄĆ aby DAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
mark85 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 12:59 A kto doprowadil do takiego kryzysu?Kto domagal sie weryfikacji sedziow,kto forsowal na stowisko prokuratora gereralnego osobe tylko po aplikacji prokuratorskiej.Kto awansowal na generalow niekompetnych oficeorow i mimo trymal ich pod parasolem ochronym.Kaczynski przypomnij sobie to zamiast udzielac rad jak nikt cie nie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:12 mark85 napisał: > A kto doprowadil do takiego kryzysu?... .Kaczynski przypomnij sobie to zamiast udzielac rad jak nikt cie nie prosi. Jezeli przelatujacy golab nasra ci na samochod, to jest wina Tuska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:31 ze wszystkim sie zgadzam z wyjatkiem pisowni tzw."kaczynski" z duzej litery Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 17:17 mietek2346 napisał: > ze wszystkim sie zgadzam z wyjatkiem pisowni tzw."kaczynski" z duzej litery No, to zwykla literowka. Przepraszam. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:36 Doprowadził do kryzysu? Gdzieś ty kurna był chłopie przez cztery lata? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 00:27 mcjarell napisał: > Doprowadził do kryzysu? Gdzieś ty kurna był chłopie przez cztery lata? A ty? Na odwyku? Czy w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
zalesand Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:01 Kadrowy jakiś, "cy cuś" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Faszysta z opozycji,nawołuje premiera żeby łamał.. 10.01.12, 13:01 .. prawo..? Pewnie dlatego że inaczej nie potrafi myśleć i rządzić.. Cieszmy się że nas to ominęło.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:14 Masochista i tyle. ja tam za widokiem żadnego polityka nie tęsknie. A nawet bardzo często przychylam się do myśli, że wolałbym o żadnych z członków tej kasty zawodowej nie słyszeć Tusk więc niech siedzi gdzie siedzi, no chyba że chłopina przyda się w Sejmie by wytłumaczył swoim kolegom (p)osłom dlaczego ustawa zdrowotna z której ciągle są tak zachwyceni ( widziałem dziś Olszewskiego w TVP INFO - gośc jest lepszy niż Hofman i Błaszczak choćbyś cechy tych gości sklonował w jednym ciele ) musi zostać zmieniona Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:14 Kaczor! Odwal się na trzy ch.. w bok od Premiera. On wie co robi, w przeciwieństwie do ciebie, cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Tak, Tusk wie jak wykonczyc Polske 10.01.12, 14:41 i pomoc pani Merkel w odzyskaniu ziem www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=2348 Wprawdzie wydawałoby się, że w okresie Bożego Narodzenia, mniej więcej aż do Trzech Króli, którzy tego roku znowu są dniem świątecznym, nasz nieszczęśliwy kraj pogrąża się w nirwanie. Niestety - „kiedy Padyszachowi wiozą zboże, kapitan nie troszczy się, jakie wygody mają myszy na statku” - toteż i nasz nieszczęśliwy kraj został wyrwany z tradycyjnej nirwany za sprawą Naszej Złotej Pani Anieli. Nasza Złota Pani, najwyraźniej musiała wsłuchać się w wiernopoddańcze tyrady naszych Zasrancen (nawiasem mówiąc, wbrew opinii Czytelnika z Niemiec, sugerującego, jakoby w języku niemieckim słowa "Zasrancen” nie było, a tylko np. „Scheisskerl” - inny Czytelnik z Niemiec donosi, że wprost przeciwnie - że Niemcy nagminnie używają określenia „Zasrancen” zwłaszcza w rejonach graniczących z Polską), wygłaszane podczas sejmowej debaty nad berlińskim przemówieniem ministra Sikorskiego i dojść do wniosku, iż trzeba trochę przyspieszyć nieubłagany proces dziejowy. Tym właśnie tłumaczę sobie orzeczenie niezawisłego sądu w Opolu, który 21 grudnia uznał istnienie w Polsce narodowości śląskiej. Do tej pory ani niezawisłe sądy, ani organy administracyjne nie chciały nawet słyszeć o istnieniu w Polsce takiej narodowości, aż nagle, ni stąd, ni zowąd, wszyscy zaczęli śpiewać z całkiem innego klucza. Oficjalnie tłumaczy się to wprowadzeniem kilku subtelnych szczegółów do obowiązującego prawa - i rzeczywiście - na podstawie tych szczegółów w rodzaju słynnej wstawki „lub czasopisma”, można było wpisywać narodowość śląską podczas ubiegłorocznego spisu powszechnego do arkuszy spisowych, ale w takim razie kto i z jakiej przyczyny tę szczegółową wstawkę po cichutku („nie płoszmy ptaszka...”) wstawił? Byłby to przypadek rzadki - a czy w ogóle są przypadki? - zastanawiał się poeta. Skoro zatem i w obowiązującym prawie pojawiły się „lub czasopisma” w sprawie narodowości śląskiej, skoro niezawisły sąd zaczął śpiewać z innego klucza, skoro wreszcie administracja wyraża zadowolenie z wyroku niezawisłego sądu, to nieomylny to znak, że nasz nieszczęśliwy kraj wkroczył w nowy etap scenariusza rozbiorowego, na którym obowiązywać będą nowe mądrości. W normalnych warunkach uznanie narodowości śląskiej nie miałoby może większego znaczenia - ale problem w tym, iż warunki nie są bynajmniej normalne, bo między Niemcami i Polską istnieją otwarte remanenty II wojny światowej w postaci „ziem utraconych” - jak to nazywają Niemcy i „ziem odzyskanych” - jak nazywano je do niedawna w Polsce. Niemcy, jako państwo poważne, nigdy nie zrezygnowały z odwrócenia przynajmniej niektórych, niekorzystnych dla Niemiec skutków II wojny światowej, a choćby przebieg konferencji „2 plus 4”, dzięki której nastąpiło zlikwidowanie okupacji i zjednoczenie Niemiec, utwierdza w przekonaniu każdego obserwatora, że właśnie „ziemie utracone” są jednym z tych skutków. Odwróceniu tych skutków może służyć zarówno zmiana stosunków własnościowych na tych terenach i w jej następstwie - pokojowa zmiana ich przynależności państwowej, a także - taktyka salami, tzn. systematyczne odkrawanie kawałków dotychczasowego polskiego terytorium państwowego. Zwłaszcza przy tej drugiej metodzie uznanie istnienia narodowości śląskiej w Polsce może mieć wielkie znaczenie. Dowodzi tego zarówno precedens Litwy Środkowej z roku 1920 i 1921 oraz precedens Kosowa z roku 2008. Jak pamiętamy, serbska prowincja Kosowo została wskutek różnych okoliczności zdominowana przez Albańczyków, których żydowska gazeta dla Polaków z tej okazji uznała za odrębny naród „Kosovarów”, czy też może „Kosowerów” na tej samej zasadzie, jak na Mazowszu żyją Mazowery: Tadeusz i Wojciech. Otóż w 2008 roku Kosowery, powołując się na zasadę samostanowienia narodów, proklamowały niepodległość Kosowa, a Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości w Hadze w roku 2010 uznał, że taka jednostronna deklaracja nie jest sprzeczna z prawem międzynarodowym, bo prawo międzynarodowe nigdzie takich jednostronnych deklaracji nie zakazuje. Gdyby zatem proces dziejowy wkroczył w kolejny etap - a tego już tylko patrzeć - to narodowość śląska, powołując się na kosowski precedens, może ogłosić niepodległość Śląska, a następnie - wzorem Litwy Środkowej - uchwalić przyłączenie tego nowego państwa do Rzeszy. Wprawdzie działacze narodowości śląskiej odżegnują się od takich pomysłów, ale - po pierwsze - dłużej klasztora, niż przeora i jeśli będzie trzeba, to już tam Nasza Złota Pani znajdzie sobie innych działaczy, a poza tym już książę Gorczakow radził, by nie wierzyć nie zdementowanym informacjom prasowym. Skoro nawet niezawisłe sądy na komendę zaczynają śpiewać z właściwego klucza, to cóż dopiero - działacze? Jakby tego było mało, niezależna prokuratura w Warszawie umorzyła śledztwo przeciwko „generałowi Gromosławowi Cz.” z powodu przedawnienia. Nie chodzi o zarzuty w sprawie STOEN i LOT-u, w związku z którymi generał był zatrzymany, a o zarzuty wcześniejsze. Ponieważ nic nie udało się ustalić, sprawa się szczęśliwie przedawniła - co stanowi dobry prognostyk na przyszłość. Właśnie generał był przesłuchiwany w związku z nowymi zarzutami, ale wydaje się, że i w tym przypadku wszystko zakończy się wesołym oberkiem. Przecież „generał Gromosław Cz.” nie jest dzieckiem i doskonale wie nie tylko, kto, od kogo, za co i ile wziął, ale nawet - gdzie to schował, więc eskalowanie wojny byłoby niekorzystne dla żadnej ze stron wojujących, zwłaszcza w obliczu zadań, jakie spadną na bezpieczniackie watahy ze strony strategicznych partnerów oraz starszych i mądrzejszych. Po pierwsze - trzeba będzie odpowiednio przygotować mniej wartościowy naród tubylczy do realizacji scenariusza rozbiorowego, to znaczy - obezwładnić go psychicznie - bo państwo zostało już rozbrojone. Po drugie - doprowadzić do depopulacji zwłaszcza starszej i schorowanej części mniej wartościowego narodu tubylczego, żeby z ten sposób nie tylko zwiększyć jego ekonomiczną rentowność, a po drugie - żeby w ten sposób zrobić miejsce dla starszych i mądrzejszych, którzy po zrealizowaniu programu odzyskiwania mienia żydowskiego w Europie Środkowej, będą tworzyli tutaj szlachtę jerozolimską. Jeśli chodzi o depopulację, to służy temu narodowy program eutanazji, który przybrał postać ustawy o refundacji leków. Chodzi o podwyżkę cen lekarstw w następstwie której najmniej produktywna i najbardziej obciążająca budżet część mniej wartościowego narodu tubylczego przeniesie się na tamten świat, bez konieczności uchwalania kompromitujących ustaw, czy kłopotliwego wypytywania każdego, czy aby jest już gotowy dla takiego poświęcenia dla partii. Wydawało się, że program wejdzie gładko w fazę realizacji, ale na skutek aroganckich rozwiązań przyjętych przez rząd premiera Tuska, w okolicach Nowego Roku doszło do protestów lekarzy, oburzonych przerzuceniem na nich obowiązku dokonywania selekcji pacjentów i to pod rygorem surowych kar pieniężnych. Chodzi o kontrolowanie, czy pacjent jest ubezpieczony, czy nie, a także - jaki stopień refundacji mu przysługuje. Lekarze uważają, że takie rzeczy powinni robić urzędnicy NFZ, podczas gdy tamci uważają, że oni nie powinni robić nic, bo przecież nie są od żadnej roboty, tylko od dojenia Rzeczypospolitej. Na pierwszą linię frontu premier Tusk rzucił ministra Bartosza Arłukowicza, który w ten efektowny sposób może zakończyć swoją błyskotliwą karierę. Być może właśnie o to między innymi chodziło premieru Tusku, a jeszcze bardziej - Siłom Wyższym, które nakazały premieru Tusku schować minister Ewę Kopacz za murami Sejmu, którego została marszalicą. Jakie zasługi na Ewa Kopacz dla razwiedki, że tak ją ochraniają, niczym jakiś skarb narodowy - oto pytanie, na które nie potrafię udzieli Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Tak, Tusk wie jak wykonczyc Polske 10.01.12, 14:44 gó...s, ales sraczki umyslowej dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tak, Tusk wie jak wykonczyc Polske 10.01.12, 15:02 Gównos rżnie głupa, że niby sam pisze te epistoły a na kilometr widać, że zżyna wszystko z internetu, tyle, że nie umie skopiwać do końca i zostawia urwane zdania. Zaraz widać, że to arcycymbał. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Tak, Tusk wie jak wykonczyc Polske 10.01.12, 15:21 nerwus0 napisał: > Gównos rżnie głupa, ... To taki sam cymbal jak Kaczynski. Zapewne nie ma co robic, jest nikim, to przynajmniej na forum chce sie wykazac. Stanczyk? Nie. Blazen! Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 20:40 Nie rozśmieszaj mnie! Rudy wie co robi? On nic chłopie nie wie, poza tym czy mu słupki jeszcze stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 00:29 mcjarell napisał: > Nie rozśmieszaj mnie! Rudy wie co robi? A ty blondynko wiesz co robisz?! Juz samo twoje czepianie sie koloru wlosow swiadczy zes idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:49 Schetyna nie jątrzy pod nieobecność Tuska, to musi biedny Jarek... Odpowiedz Link Zgłoś
zolla23 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:49 Sz Obywatelu Kaczynski SZ P PREMIER ma swojego ministra i nie musi przerywac urlopu a po drugie mozesz swoje buldoki z uropu wzywac j/n Blaszczyka Hofmana czy tego od Mgly jak mu tam Macierewicz ps jak by PiS NIE MIESZAL I FERMENTU NIE SIAL TO BY TEGO w/g twojego widzi misie krrysysu nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:50 aussie1inc napisał: > Z urlopu to powinien wrocic pan Kaczynski, bo "w specyficznym aspekcie" - jak t > o sam ujmuje jest on na tym urlopie od dawna. Dobre :) Znowu winien Kaczyński i PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 15:23 r1111111 napisał: > Dobre :) Znowu winien Kaczyński i PiS :) Bredzisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 13:59 A ty kucu powinienes wyjechac na wieczny urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny100 Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 14:01 Kaczce nalezy przyznac sluzbowa spluwe, podobno celuje lepiej od tego smiesznego pulkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 14:08 pogodny100 napisał: > Kaczce nalezy przyznac sluzbowa spluwe, podobno celuje lepiej od tego smieszneg > o pulkownika. Nie, nie, szalencom nie daje sie nawet witki, a co dopiero spluwe. Sam by sie zaraz skaleczyl i zostal meczennikiem wszystkich moherow. Nawet tych na Wegrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Ktoś, kto nie uprawia sportu i nie wyjeżdża, nie 10.01.12, 14:21 Ktoś, kto nie uprawia sportu i nie wyjeżdża, nie mógł być efektywnym premierem i nie zrozumie, jak to pomaga w jakiejkolwiek pracy. Nie dość, że Tusk wyjeżdża na kilka dni i pewnie nie odcina się w pełni od obowiązków, to jeszcze miałby każdy urlop przerywać? No bo prawa do czasu wolnego i uprawiania w nim sportu to na pewno, zdaniem Jarosława, nie ma... A to kryzys finansowy, a to pielgrzymi spłoną w autobusie, a to hala się zawali na ludzi - zawsze znajdzie się jakiś "powód". Zresztą Kaczyński pewnie połowę czasu, gdy nie przysypiał mimo entej kawy, spędzał na wewnętrznych wojenkach, tropieniu spisków i pijarze pod najtwardszy elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
s3g Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 14:31 Jak to jest cyniczny, wredny człowiek. Cały czas sprzedaje Swoją 'pracowitość' i 'poważność'. Oczywiście doskonale wie, że prokuratura jest niezależna od rządu oraz że premier jest na bieżąco będąc na urlopie. To jest po prostu komunikat dla 'ciemnego ludu', który to lud jest Prezesowi potrzebny do wyciągnięcia dotacji za zdobyte mandaty w sejmie. Strasnie cyniczny i wredny ciapek. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 14:46 Za cienkie majtki nosi ma brązową kreskę na spodniach i to czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_kemp [...] 10.01.12, 14:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 10.01.12, 14:58 Co ten obłąkany wygaduje ! Dobrze, że nie żądał od Pana Premiera Tuska, by ten wziął udział w pochówku jego KOTA ALIKA ! Naprawdę Jaruś wymaga leczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Kaczyński: Tusk powinien wrócić z urlopu 11.01.12, 20:59 tykaczor napisała: > Co ten obłąkany wygaduje ! Dobrze, że nie żądał od Pana Premiera Tuska, by t > en wziął udział w pochówku jego KOTA ALIKA ! Alik na Wawel! Odpowiedz Link Zgłoś