waldemark112 19.04.12, 15:04 Czy ja ze zrozumiałych tylko dla mnie powodów mam uznać niepoczytalnośc Prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pabian-2 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:05 och to mi ulzylo bo myslalem ze ten pan Jarek cos w tym kierunku planuje! Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:16 No, po tych słowach Rosjanie czują się uspokojeni. A ja, stosując poetykę Prezesa, stwierdzam, że nie można wykluczyć, że jest on poczytalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos reakcję poznamy 19.04.12, 15:31 spokój Rosjan ? na ich miejscu byłbym nawet zadowolony ! toż to najlepszy cichy pretekst do np embarga na polską cebulę albo jabłka ! i nikt nie będzie nawet protestował ! Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:02 trzy.14 napisał: > ... A ja, stosując poetykę Prezesa, stwierdzam, że nie można wykluczyć, że jest on poczytalny. Ilekroc widze te zakazana morde, zbiera mnie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 20:42 A skąd ty wiesz jak trzy.14 wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
buzz11 Re: Jaruś my juz 3 Napoleonów na oddziale mamy 19.04.12, 18:35 Jaruś my juz 3 Napoleonów na oddziale mamy. Wszyscy na Moskwę się wybierają... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 20:38 Nie piernicz, rudy mu się nie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_pierworodny Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:06 A co z chorobliwym tchórzostwem wobec kościoła? A co z chorobliwym lizaniem zadka jankesom? Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 18:15 radziłby Ci nie lizać ale jak lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 20:40 To teraz ruskich nazywasz jankes i kościół? To taka nowa tajniacka mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
andriejrublow Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:08 Jak to czujemy się gospodarzami i robimy co chcemy? A staropolska gościnność? A zapewnienie gościowi komfortu psychicznego jak za dziadów i pradziadów naszych polskich, skoro już się gościa przyjmuje pod swój dach? To po co zaprasza się Rosjan? Niech PiS protestuje zawczasu, żeby nie przyjeżdżali, bo my tu gospodarzymy, a nie gościmy kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:19 andriejrublow napisał: > Jak to czujemy się gospodarzami i robimy co chcemy? A staropolska gościnność? A > zapewnienie gościowi komfortu psychicznego jak za dziadów i pradziadów naszych > polskich, skoro już się gościa przyjmuje pod swój dach? ... Zbyt duzo wymagasz od tego gnoma. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos granica 19.04.12, 15:12 wydaje się ,że powinna istnieć nieprzekraczalna granica w swobodzie publicznej wypowiedzi .Tą granicę ustala obowiązujące prawo , konstytucja jako najwyższa ustawa , oraz mam nadzieję tzw moralność i przyzwoitość. To , że Kaczyński i jego sekta naruszają zasady przyzwoitości i moralności w swoich wypowiedziach to wiadomo od dawna . Jestem pewien ,że teraz naruszają polskie prawo ! Dlaczego nie reaguje prokuratura ? Dlaczego intelektualiści nie wytaczają spraw z powództwa cywilnego ? Dlaczego pozwalamy temu psychopatycznemu watażce na to wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek56 Re: granica 19.04.12, 15:17 Odpowiadam-nikt nie reagują,bo się paskudów boja jak ojca sromotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: granica 19.04.12, 15:25 Wczoraj zareagowali prof. Smolar i Mazowiecki. Niemniej Smolar jak się wypowiada to sama nie wiem o co mu chodzi czy jest za czy przeciw ( najchętniej to byłby za ale nie wypada :) Tyle tylko, że to, jak już pisałam wołanie na puszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: granica 19.04.12, 15:55 Co tam. Wazne, ze Prezes nie planuje wojny z Rosja. Rozmawialem wczoraj z Putinem, chlopinie naprawde ulzylo po tej deklaracji Prezesa :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: granica 19.04.12, 16:20 Bał się, że wyślemy na niego Kompanię Braci. Redemptorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: granica 19.04.12, 16:45 Toz oni sa jego od poczatku... i to juz niestety nie jest zartem. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: granica 19.04.12, 20:47 To wy w gazecie macie bezpośredni kontakt z KGB? Zazdroszczę wam.Tez bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: granica 20.04.12, 14:20 W jakiej gazecie? Ja nie jestem z zadnej gazety tylko z samego KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Właśnie 19.04.12, 15:22 jacmenos napisał: > wydaje się ,że powinna istnieć nieprzekraczalna granica w swobodzie publicznej > wypowiedzi .Tą granicę ustala obowiązujące prawo , konstytucja jako najwyższa u > stawa , oraz mam nadzieję tzw > moralność i przyzwoitość. To , że Kaczyński i jego sekta naruszają zasady prz > yzwoitości i moralności w swoich wypowiedziach to wiadomo od dawna . Jestem pew > ien ,że teraz naruszają > polskie prawo ! Dlaczego nie reaguje prokuratura ? Dlaczego intelektualiści nie > wytaczają spraw > z powództwa cywilnego ? Dlaczego pozwalamy temu psychopatycznemu watażce na to > wszystko ? Właśnie i dokładnie. Winni są dziennikarze, którzy podają nam takie tematy. Proszę zauważyć, że od jakiegoś roku nie pokazuje się w mediach "miesięcznic" na Krakowskim Przedmieściu i był w tym temacie spokój. Rozumiem, że teraz była rocznica i prezio miał swoje 5 minut ale naprawdę już starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos ruch obywatelski 19.04.12, 15:28 rozumiem ,że posłowie boją się demonstrować niechęć do takich zachowań - a to takie proste opuścić salę obrad jak będzie wchodził na nią Kaczyński ! ale polityka jest brudna ! może już czas aby zorganizować obywatelski protest i np o wyznaczonej porze w centrum miast włączyć klaksony swoich aut na znak protestu ? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: ruch obywatelski 19.04.12, 15:52 O to akurat jest dobry pomysl. Fight fire with fire :-) medialnie musi byc. Jakby na przyklad parenascie tysiecy Warszawiakow spontanicznie w nastepna miesiecznice sobie wyszlo na Krakowskie Przedmiescie z dziecmi, psami, kanarkami... i zablokowalo Kaczynskiemu dostep to by byl news.. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Właśnie 19.04.12, 15:50 Dziennikarze musza z czegos zyc. O czym maja pisac? O cotygodniowych spotkaniach Rady Ministrow? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Re: granica 19.04.12, 15:31 Prokuratura boi sie ze dojdzie do wladzy prezes pisu i ze swoim spasionym i spoconym prokuratorem Swieczkowskim pogonia ich. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: granica 19.04.12, 15:34 Prokurator Generalny z nadania Lecha Kaczyńskiego tak mu się odwdzięcza ? Toż to prosta droga aby zapisać się w historii . A miał być pierwszym niezależnym prokuratorem polskim ( z naciskiem na polski a nie partyjny ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoszka.0 Re: granica 19.04.12, 15:53 Prezes mówi, bo im większa głupota, tym większa sznasa na nagłosnienie. Mówił o tym p. Kunert w TOK FM. 1o kwietania zalewała nas PiS owska fala, a na uroczystosci poświecone zamordowanym wKatyniu nie było miejsca. Skomercjalizowane media to siła napedowa Kaczyńskiego i PiS. Niby krytykują, a faktycznie robią gigantyczną reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: granica 19.04.12, 16:25 jacmenos napisał: > Dlaczego pozwalamy temu psychopatycznemu watażce na to wszystko ? A Ty chcialbys ciagac tego kartofla po sadach aby po kilku latach uzyskac wyrok, ze cie obrazil i winien cie przeprosic?! A i tak nie przeprasza i jeszcze rozdziera jadaczke, ze wyrok sadu to hanba, zamach na demokracje, ubeckie przesladowania i tym podobne pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Re: granica 19.04.12, 16:56 Co ty sie polsim wladzom ,polskiej Prokuraturze dziwisz polaki biedaki,to sie juz robi z polski Gnojowa Pegerowska , polaki chleja juz bimber z rozpuszczalnika do farb, to jest kraj polakow europejskich wariatow uciekaj jak mozesz daleko od tych polakow zwariowanych biedakow Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: granica 19.04.12, 17:46 , polaki chleja juz bimber z rozpuszczalnik > a do farb, to jest kraj polakow europejskich wariatow uciekaj jak mozesz daleko > od tych polakow ------------------------------------------------------------------------ po pierwsze : nie polaki tylko Polacy po drugie : nie wiem w jakim środowisku ty żyjesz , bo ja nie znam nikogo kto pije bimber i to z rozpuszczalnika Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: granica 19.04.12, 20:44 No właśnie.Czy ktoś z zaufanych nie powinien przeczytać polskiej konstytucji Słońcu Peru, żeby nie plótł głupot? Odpowiedz Link Zgłoś
amgam0 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:16 Jareczku,jeszcze raz prosze -udaj sie do porzadnego psychiatry, naprawde niewielu Polakow chcialoby mieszkac w Polsce z twoich wizji Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 15:17 po słowach Antoniego wybrałem się do hipermarketu zrobić zapasy mąki, cukru, makaronu, ryżu, wódki i świętych obrazków.... Dzięki ci Jarosławie zbawicielu, za to, że odwołałeś wojnę z Rosją, bom szczerze się przeląkł.... ps. co ja tera kooorwa zrobie ze 100 kg cukru, 300 kg mąki, 400 kg makaronu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 15:35 A ja mam, kuźwa, pełna wannę cukru. Trza zacząć pędzić, to się nie zmarnuje. Nie wiem czy da się pędzić z mąki czy makaronu. Podobno jedynie z kamienia nie można ale Polak potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 15:42 nerwus0 napisał: > A ja mam, kuźwa, pełna wannę cukru. > Trza zacząć pędzić, to się nie zmarnuje. > Nie wiem czy da się pędzić z mąki czy makaronu. > Podobno jedynie z kamienia nie można ale Polak > potrafi. Chyba tylko pozostaje teraz "napędzić materiału" i pić w intencji o jak najszybsze zabranie Jarka do brata Lecha, przez ojca przedwiecznego, AMENT Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 15:48 Amen, dobry człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 16:32 Jak juz siadziecie do konsumcji tego "materialu", to moze moglibyscie i mnie zaprosic? Przyniose butelke i z prawdziwa przyjemnoscia wypije za Jarka, tzn. aby jak najszybciej dolaczyl do brata. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 16:45 czes.tor napisał: > Jak juz siadziecie do konsumcji tego "materialu", to moze moglibyscie i mnie za > prosic? > Przyniose butelke i z prawdziwa przyjemnoscia wypije za Jarka, tzn. aby jak naj > szybciej dolaczyl do brata. czes.tor - no problem, jest nas 3, kto jeszcze się dołącza ???? byc moze zalozyc grupę na SKYPE i cyklicznie organizować performance - wirtualne spożywanie C2H5OH w intencji jak najszybszego dołączenia jara do brata w domu oćca... Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 20:31 paulhandyman napisał: no problem, jest nas 3, kto jeszcze się dołącza ???? Ci widze ? Party ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 20:32 Upsssss a mialo byc co zamiast ci. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 16:45 Myślę, że da się to załatwić. W każdym razie narazie paliwa jeszcze nie ma (fermentuje koło 14 dni) ale są dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 16:53 No to juz sie ciesze! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 16:55 nerwus0 napisał: > Myślę, że da się to załatwić. W każdym razie narazie paliwa jeszcze nie > ma (fermentuje koło 14 dni) ale są dobre chęci. tak czy owak już dziś można "kupnym materiałem" wznieść toast: Na pochybel Jarosławowi Zbawicielowi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
efczer Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 20:42 rozbawiło mnie ten wpis..... rozumiem,że ze świętymi obrazkami nie masz już problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Dzięki ci "ojcze narodu" za te słowa... 19.04.12, 20:50 Wyślij do Afryki dla głodujących dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
buzz11 Re: Przecież PIS twierdzi, że najgorsza nędza jest 19.04.12, 21:50 Przecież PIS twierdzi, że najgorsza nędza jest w Polsce a ty każesz wypasione dzieci murzyńskie karmić... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Przecież PIS twierdzi, że najgorsza nędza jes 19.04.12, 22:36 Wypasione to są fury urzędników rudego i Wielkiego Buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Niech Ruskie nie myślą że tylko oni Żirinowskiego 19.04.12, 15:18 ... mają... Nasz, w tych brudnych butach, wymiętym garniturze i z popsutymi zębami... nawet lepszy !!! Zobaczycie g zresztą sami.. w sobotę... youtu.be/gE2OjvyJmjE Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Niech Ruskie nie myślą że tylko oni Żirinowsk 19.04.12, 16:19 Problem w tym, że ten nasz domorosły szaleniec ma większe poparcie niż Żyrinowski... Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:18 Odwaga braci Kaczyńskich wobec Rosji kosztowała Polskę chyba dwuletnie embargo na polską żywność. Straty producentów i kraju da się chyba, choćby orientacyjnie wyliczyć. Jakby nie patrzeć, to działanie na szkodę Polski. Dla Kaczyńskiego próby normalizacji stosunków, niezaogniania i tak trudnej sytuacji, to tchórzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 20:53 Piszesz jak panienka z ulicy, która żałuje, że straciła kilku klientów.Bo wy miernoty jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Prezio tylko piernie a dziennikarze w lot łapią :) 19.04.12, 15:19 temat :) Naprawdę uważacie słowa tego człowieka za godne nagłaśniania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ng1tzb10 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:23 Ja go nie uwazam za niepoczytalnego, on jest niepoczytalny, to fakt. Problem w tym ze popiera go duza grupa Polakow. Gdyby spoleczenstwo bylo zdrowe, zasobne i bogate jego poparcie oscylowalo by w granicach 1%, taki plankton polityczny. A tak mamy co mamy czyli psychopate ktory dazy do wladzy po trupach (doslownie). Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 20:56 Wyciągnąłeś ciekawe wnioski."Niepoczytalni" mają 30 % poparcia a "poczytalni" od komuchów i lewaków mają 5%. Czy rzeczywiscie wszystko ci tu pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynekwanda Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:31 Dzięki Ci wielki prezesie, pasterzu omamionych emerytek....Putin odetchnął... Odetchnęły także, umęczone kolejnymi niedorzecznościami prezesa, oba słowiańskie narody nieskore jednak do wojny. Tak na serio myślę, że prezesa powinno się trzymać w skansenie wraz z drewnianymi ulami, ceberkami itp, z opisem: relikt z XIX wieku z niewiadomych przyczyn przetrwały do wieku XXI... Odpowiedz Link Zgłoś
tadek56 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:34 I do tego tabliczka-NIE DOKARMIAĆ MUTANTA. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:39 wyszynekwanda napisała: > Tak na serio myślę, że prezesa powinno się trzymać w skansenie wraz z drewniany > mi ulami, ceberkami itp, z opisem: relikt z XIX wieku z niewiadomych przyczyn p > rzetrwały do wieku XXI... Jego miejsce jest w celi we Wronkach z psychopatycznymi sadystami i zboczeńcami. Chłopaki pod celą "zresocjalizowali" by go raz na zawsze, AMENT Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Prezydent Super mocarstwa; Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:35 Rosja w strachu przed Polską jako jedyny kraj świata, zwiększa swe wydatki na wojsko w 2011 roku o 10%. (Gdzie Polska w porównaniu do Rosji, to niby miasto do kurnika) Należy już długo do mych głównych zasad, że te najmniejsze żeczy najważniejsze są. (Sir Arthur Conan Doyle) Odpowiedz Link Zgłoś
marek1846 Co to jest miesięcznica? 19.04.12, 15:36 Czy to męska odmiana miesiączki? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Co to jest miesięcznica? 19.04.12, 15:39 Nie, to taka kacza odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb [...] 19.04.12, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek1846 Już wiem. 19.04.12, 15:39 Rząd - kapustowce, rodzina - kapustowate. I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb [...] 19.04.12, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awm10 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:41 Kaczyński podkreślił, że jego ugrupowanie nie planuje żadnej wojny z Rosją Ludzki Pan, nie wezmą nas w kamasze, co za ulga, nawet błogość - cieszmy się. A Putin może się nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:45 awm10 napisał: > Kaczyński podkreślił, że jego ugrupowanie nie planuje żadnej wojny z Rosją > Ludzki Pan, nie wezmą nas w kamasze, co za ulga, nawet błogość - cieszmy się. > A Putin może się nie martwić. Dzień zapowiadał się tak chooojowo, padał deszcz, paliwo drożało, a tu masz ! Nikt nie spodziewał się tak dobrej wiadomości... Zbawiciel Jarek odwołał wojnę z Rosją ! Radujmy się bracia - AMENT Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb [...] 19.04.12, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejso Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwiek 19.04.12, 15:48 Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwiek, a zrobie z niego, geniusza lub idiotę - smutna szkoła manipulacji. Kaczyński mówi rozsądnie. Bez dostępu do czarnych skrzynek i wraku samolotu, nie mamy żadnych podstaw, aby śledztwo smoleńskie uznać za zamknięte. Na jakiej podstawie komisja Millera wykluczyła usterkę techniczną?? Na podstawie tego co powiedzieli Rosjanie chyba, bo przecież nie na podstawie rzetelnie przeprowadzonego śledztwa, którego bez twardych materialnych dowodów przeprowadzić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 15:53 maciejso napisał: > Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwiek, a zrobie z niego, geniusza lub > idiotę - smutna szkoła manipulacji. Dla mnie wystarczy twoje jedno zdanie, by wiedzieć, że jesteś idiotą sPISisynu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 21:07 Ja uważam, że od was cyngli z gazety powinno się wymagać odrobinę,odrobinkę kultury.Czy wy nie umiecie nic konkretnego napisać do własnego artykułu?Tylko same wyzwiska i inwektywy? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 15:54 Ile razy trzeba tłumaczyć, że nie recordery są istotne a zapis z tychże recorderów. Czarna skrzynka to tylko specjalny magnetofon i sam jako taki nie jest żadnym dowodem. Dowodem jest tylko zapis czyli taśma z recordera. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb [...] 19.04.12, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 15:59 Problem wlasnie w tym, ze mielismy dostep i do czarnych skrzynek i do samolotu... od samego poczatku. O czym zarowno prezes jak i Antek wiedza tylko lza na uzytek ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 21:12 Aleś facet walnął! Jak Filip z Konopii! To naprawdę lemingi w to wierzą? Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 16:13 maciejso napisał: >... Kaczyński mówi rozsądnie. Bez dostępu do czarnych skrzynek i wraku samolotu, nie mamy żadnych podstaw, aby śledztwo smoleńskie uznać za zamknięte. ... Ilu jeszcze takich matolow jak ty musi dac glos? Polscy eksperci mieli (i maja) dostep tak do nagran z czarnych skrzynek jak i do wraku samolotu. I wykorzystali ten dostep. Przebadali to ile tylko chcieli. Przebadali tez trupy, ktore rosjanie oddali nam bez zbednego gadania. Nigdzie nie znaleziono niczego co mogloby byc dowodem zamachu, np. sladow wybuchu, resztek materialow wybuchowych na cialach i ubraniach ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 19.04.12, 21:14 Jak można znaleźć ślad czegokolwiek, jak ruskie do wraku nikogo nie dopuścili, a teraz go jeszcze wymyli.Pleciesz tak specjalnie, czy dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.sprzeczny Re: Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwie 20.04.12, 14:46 maciejso napisał: > Dajcie mi 30 godzin nagrań z życia kogokolwiek, a zrobie z niego, geniusza lub > idiotę - smutna szkoła manipulacji. > Kaczyński mówi rozsądnie. Bez dostępu do czarnych skrzynek i wraku samolotu, ni > e mamy żadnych podstaw, aby śledztwo smoleńskie uznać za zamknięte. A że bomba była to można powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:52 Juz chcialem odetchnac z ulga, gdy Kaczynski zapewnial, ze nie wypowie wojny Rosji, ale sobie przypomnialem ze pan Kaczynski znany jest jako patologiczny klamca a jego zapewnienia warte sa tyle, co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:54 „Odwaga” Kaczyńskich skończyła się lądowaniem Smoleńskim. Marzą bohaterzy, aby Polska cała takim lądowaniem skończyła. W głowie się nie mieści, że nie ma sposobu na kopniętych mózgowo. Odpowiedz Link Zgłoś
men937 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 15:55 Wybawicielu i łaskawco! Cieszy nas ogromnie, że ten pełzający pucz, który powoli rozkręcasz dotyczy tylko "odzyskania wolności" przez nasz Kraj i "obrony katolickich mediów". Już się obawiałem, że szalony Antek chce rozszerzyć konflikt na Rosję. Może oni już wcześniej się o tym dowiedzieli i dlatego rozmieszczają w popłochu swoje rakiety w rejonie Kaliningradu? Odpowiedz Link Zgłoś
rum11 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:08 To wszystko co powiedział Pan Prezes Jarosław Kaczyński jest absolytną prawdą i ma racje w 100 %.Jakie są porządki w Polsce i dlaczego i skąd sie wzięły bardzo trafnie m.inn. opisuje Pan red.Krzysztof Wyszkowski w ostatnim Tygodniku Gazeta Pplska gdzie pisze w art.Nie ma wody na pustyni- cytuję:Lista błędow i zaniechań rządu Platformu jest długa i dość dobrze znana,ale tylko tych które dotyczą polityki wewnetrznej.O polityce zagranicznej zazwyczaj mówi sie tylko w ogólnikach,że została podporządkowana interesom Niemiec i Rosji,ale na ogół bez prezentowania szczegółowych analiz.Tak jakby stara metoda komunistów - tłumaczenia,że "nasza chata z kraja"- polegała na prawdzie.Tak nie jest,postkomuniści /ekipy Aleksandra Kwaśniewskiego i Leszka Millera/,woleli politykę zagraniczną prowadzić po cichu,żeby ukryć przed społeczeństwem,że jest to realizowanie interesów partyjnych zamiast państwowych a często nawet prywatnych zamiast publicznych/placenie Amerykanom za nieujawnianie powodów,ktore czyniło ich ludżmi najwyższego zaufania KGB/.cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
men937 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:29 Logika godna mędrców z kręgu pacjentów szpitala psychiatrycznego. Ty lepiej już czytaj Nasz Dziennik, albo słuchaj Radia Maryja to ci lepiej zawiłości polityki zagranicznej lepiej wytłumaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:09 Moj przyjaciel jest doktorem i pracuje w szpitalu dla umyslowo chorych. Powiedzial ze zachowywanie Jaroslawa jest typowe dla wiekszosci pacjentow. Po przegranych wyborach prezydenckich tak mu sie pogorszylo ze wymaga leczenia szpitalnego. Nie jest grozny dla otoczenia dlatego jego majaczen nie nalezy sluchac. Ci zas co go sluchaja i wierza w to co on mowi maja maja wielkie odchylki od normy. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiewb Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 21:16 Zapytaj doktora co sądzi o Słońcu Peru i Wielkim Buraku.Ciekawi mnie zdanie o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:10 Zawsze wiedziałem, że Kaczyński to tchórz. Ruscy mu brata zamordowali, a on uszy po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:15 UCZCIWE MEDIA ! Przestancie pisać i pokazywać NIEWYŻYTEGO ... pedałka . Jego obecność w mediach to WSTYD dla nas . Kaczor to polski BREIVIK ! ? Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: Kaczyński: Nie planujemy wojny z Rosją 19.04.12, 16:20 Generalnie można by co jakieś dwa tygodnie czy miesiąc wklejać tę samą wypowiedź prezesa, lekko tylko sparafrazowaną, i nikt by się nie połapał bo i tak w kółko ględzi to samo jak zepsuta płyta. Odpowiedz Link Zgłoś