akodz 22.04.12, 12:02 Smutna wiadomość... Pan Suzin był wzorem nie do podrobienia dla chyba wszystkich sprawozdawców pracujących obecnie w polskich telewizjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozart Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 12:09 To wyjatkowo przykra wiadomosc. Serdeczne wyrazy wspolczucia rodzinie, bliskim i znajomymy pana Jana. Jego glosu nikt juz nie zastapi... Odpowiedz Link Zgłoś
olosz1971 Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 14:09 Genialny spiker, lektor. Gdy Pan Suzin zapowiadał film to było pewne, że pozycja jest warta oglądnięcia. Wielka strata... Odpowiedz Link Zgłoś
barbarach_pl Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 14:26 Żegnam Pana Jana Suzina, który od początku był dla mnie symbolem profesjonalnej i dobrej telewizji. Mam nadzieję, że jego żyjący koledzy z TVP będą starali się Go naśladować, zwłaszcza w posługiwaniu się dobrą polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 14:41 Składam na rece rodziny wyrazy głebokiego współczucia i szacunku . Odszedł człowiek niepowtarzalny. NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 15:15 To bardzo smutna wiadomosc. Dla wiekszosci z nas byl glosem telewizji naszego dziecinstwa. Ale nie zgadzam sie z toba, ze dzisiejsi prezenterzy sie na nim wzoruja, chociaz powinni. Ci ludzie nie sa w stanie wypowiedziec zdania normalnie je akcentujac, a takie "sie" wymawiaja jak "siie", tak z rosyjska. Bardzo bym chciala wiedziec gdzie sie tego nauczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
abers Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 16:03 Dobrze, że Wyborcza coś napisała o J. Suzinie, w przeciwieństwie do osoby Zygmunta Broniarka - jednego z najwybitniejszych dziennikarzy polskich. Choć obaj pracowali w PRL-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 17:05 Był artykuł o Broniarku po jego śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 21:58 O Broniarku też napisała, nawet obszernie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 16:12 ['] wielka, naprawdę autentyczna kultura wspaniały głos duet Suzin - Wojtczak to były najwyższe loty RIP Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 17:06 Ogromna przykrość, oglądałam Go od dziecka. Pan z dyskretnym humorem, uśmiechem i manierami. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotka1 Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 21:29 Byl naprawdę wspaniały! Wraz z nim odeszła moja telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
schaffhausen Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 21:32 Bardzo smutna wiadomosc.Bo chociaz pracowal w telewizji rezimu komunistycznego,byl swietnym prezenterem i spikerem.Dodawal nieraz otuchy w tych mrocznych czasach. R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
wienek Re: Jan Suzin nie żyje 22.04.12, 22:35 Odeszła ikona TVP, teraz już tacy się nie zdarzają... R.I.P Człowiek jest tyle wart, ile może dać innym... Odpowiedz Link Zgłoś