milino 23.04.05, 19:31 Glowe daje ze to Polacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_jankowski Re: Niemcy: ukradziono biżuterię wartą 1 mln euro 23.04.05, 19:39 Ja też sądzę, że to Polacy ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Stawiam na Ruskich, bo są bardziej zuchwali. (n/t) 23.04.05, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
iljicz Re: Stawiam na Ruskich, bo są bardziej zuchwali. 23.04.05, 22:14 Zadziwia mnie Twoja znajomość rosyjskiej duszy! Pozdrawiam Douglasie serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 U nas w USA by nie uciekli ...tutaj natychmiast 23.04.05, 19:46 sie lapie przestepcow...USA to kraj dla uczciwych ludzi ...placimy podatki i wymagamy bezpeieczenstwa...Niemcy, Polska a nawet cala Europa to dzikie kraje i dzicy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-pawel Re: U nas w USA by nie uciekli ...tutaj natychmia 23.04.05, 20:24 koles daruj sobie takie teksty bo gdyby nie europa to dalej u was byliby tylko indianie i nic wiecej. tutaj tez sie placi podatki a wy DZIKUSY sie tak nie chwalcie bo i tak jestescie mlodszymi krajami od POLSKI ktora jest bardziej doświadczona w róznych dziedzinach od was Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Ale zes dowalil 23.04.05, 21:36 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHAHAAAAAAAAAAHHHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: U nas w USA by nie uciekli ...tutaj natychmia 24.04.05, 04:25 pipi-pawel napisał: > koles daruj sobie takie teksty bo gdyby nie europa to dalej u was byliby tylko > indianie i nic wiecej. Wybacz czlowiekowi. On pewnie wczoraj przylecial do Stanow i juz jest wielki Amerykanin. Daj mu ochlonac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: U nas w USA by nie uciekli ...tutaj natychmia 23.04.05, 20:40 sears31 napisał: > sie lapie przestepcow... Taaak, o ile nie uciekną ;) > USA to kraj dla uczciwych ludzi ...placimy podatki i > wymagamy bezpeieczenstwa... I dlatego USA jest krajem policyjnym, gdzie wszyscy są trzymani za mordę, co w gruncie rzeczy jest lepsze niz powszechna bezkarność. > Niemcy, Polska a nawet cala Europa to dzikie kraje i > > dzicy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
awalec Re: U nas w USA by nie uciekli ...tutaj natychmia 23.04.05, 23:16 Mieszkam w Kandzie przy granicy z USA. Jezdze do Europy prawie co rok, chyba nie ma gorszych debili i bandziorow jak w USA Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 [...] 23.04.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hong2 god bless you 23.04.05, 20:13 Ludzi magazynuja bogactwa wiecej niz im potrzeba a potem sie dziwia, kiedy ktos "w potrzebie" sobie to wezmie. Jeszcze chca go zabic albo uwiezic, przeciez to nie po chrzescijansku? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: god bless you 24.04.05, 05:49 > przeciez to nie po chrzescijansku? A kto mowi, ze Chrzescijanie ? Zastanow sie: jubiler na najlepszej ulicy D-dorfu..... .....- i dokoncz mysl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel To ja! 23.04.05, 20:52 Z Hausnerem i Belką :* teraz jesteśmy w Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
betsy12 Re: Niemcy: ukradziono biżuterię wartą 1 mln euro 23.04.05, 22:30 Czy to byli nasi??????????????? Na delegacji naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: pewnie złodzieje spod Koszalina ! 23.04.05, 22:51 A ja bym sie nie zdziwil gdyby to byly arabusy, uciekli w strone Holandii, to daje mi do myslenia, byly juz takie przypdaki w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Die Polen hatten das gemacht 23.04.05, 23:10 Woher kannst du das wissen Junge? Und warum schreibst du im Plusqamperfekt? Wenn du ein Deutsche bist, bin ich der Papst :D Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Die Polen hatten das gemacht 23.04.05, 23:16 prawidłowa konstrukcja gramatyczna wymaga przecinka między "wissen" i "Junge" calcinus napisał: > Woher kannst du das wissen Junge? Und warum schreibst du im Plusqamperfekt? Wen > n > du ein Deutsche bist, bin ich der Papst :D Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Die Polen hatten das gemacht 24.04.05, 04:28 Na forach GW czesto roi sie od "Niemcow" ktorzy nie potrafia pisac po niemiecku. Na przyklad czesto mozna takich spotkac na forach slaskich... Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Re: Die Polen hatten das gemacht 23.04.05, 23:26 Pardon: "ein Deutscher"! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 odpowiadam "Calcinus" 23.04.05, 23:40 Skąd wiem?A to mówi mi intuicja,dlaczego napisalem tak?bo sądzilem, że i tak nikt tego nie zrozumie,byla to raczej szybka próba odreagowania na "koszalińskie bandy" jest oczywiście tutaj bląd, masz rację,jeśli nawet jestem Niemcem, to i tak Ty Papieżem nie zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus odpowiadam "Werter" 24.04.05, 00:08 A mi intuicja mowi ze tym razem to nie Polacy. Zreszta "koszalinskie bandy" to tez juz dosc stara sprawa i chyba nie ma co odreagowywac? Poza tym nie wierze, ze sadziles ze nikt nie zrozumie, chyba KAZDY zrozumie to co napisales. A do tego wcale nie mozesz byc pewien czy nie zostane Papiezem, w swietle prawa koscielnego moge jak najbardziej zostac wybrany na konklawe mimo iz jestem osoba swiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: odpowiadam "Calcinus" 24.04.05, 00:24 Skoro masz tę pewność że Nim zostaniesz, to chyba szczyt szczęścia ?ajesli chodzi tę moją intuicję, to kilkakrotnie ona mnie nie zawiodla,ipomogla w wytypowaniu pewnwgo zlodziaja samochodow w Niemczech, zgadnij jakiej narodowosci byl ów zlodziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: odpowiadam "Calcinus" 24.04.05, 04:29 Podaj jeden przyklad tego typu napadu uskutecznionego przez Polakow. Tacy Polonusi jak Ty musza miec strasznie niska opinie na swoj temat... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Die Polen hatten das gemacht 23.04.05, 23:13 wystarczy zwykły Perfekt - Plusquamperfekt rzadko się stosuje werter-6 napisał: > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Die Polen hatten das gemacht 23.04.05, 23:25 adalberto nie popisuj sie. Zdarza mi sie zjesc przecinek bo nie mam czasu sie rozdrabniac, szczegolnie dla takich oslow (to nie o Tobie) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe autentycznie 23.04.05, 23:33 myślałem że chodzi o 1 mld euro bo wtedy to byłby news na pierwsza stronę Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: autentycznie 23.04.05, 23:41 innymi słowy, w tym newsie interesująca nie jest - normalna - wartość srabowanej biżuterii lecz - bezczelność sprawców Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Do delphinee 23.04.05, 23:45 Czemu wycinasz moje posty, które są na temat. Sygnaturka Ci się nie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
blogmd Re: Niemcy: ukradziono biżuterię wartą 1 mln euro 24.04.05, 00:16 To Lepper ochraniany przez Giertycha, Wassermana i Aumillera mydlili wszystkim oczy. Ich nazwiska "wyraźnie polskie" dowodzą wszystkiego co potrzeba. W związku z tym należy powołać komisję badającą pochodzenie nazwisk posłów i na tej podstawie legitymujących ich do pracy w komisjach. Jeśli tak się nie stanie, to Wasermann i Ausmiller są żydami łamiącymi polskie dobre chęci i w ramach zemsty za hollocaust omamili "polskiego" Giertycha i przy jego boku robią swoja krecią robotę. Giertych(Giertychowski), Wodnicki (Wassermann), Ojmilski (Aumiller) to zakamuflowoani Żydzi z Moskwy, TelAwivu, NewYorku, Antwerpii (niepotrzebne skreślić). Prawdomówność członków komisji sprawdzi i potwierdzi Cellinbaum (Celiński). I to by było na tyle. :););) Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Niemcy: ukradziono biżuterię wartą 1 mln euro 24.04.05, 02:51 W tym watku sa rozne glupie i jeszcze glupsze teksty, ale Twojego juz chyba nic nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: cena rozszerzenia UE 24.04.05, 04:31 Cena rozszerzenia UE? Przeciez i Holandia i zachodnia czesc Niemiec byly w niej od samego poczatku. Rozszerzenie UE nie ma tu wiec nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Niemcy: ukradziono biżuterię wartą 1 mln euro 24.04.05, 04:24 milino napisał: > Glowe daje ze to Polacy ;) A wskazuje na to fakt, ze uciekali do Holandii... Odpowiedz Link Zgłoś