Dodaj do ulubionych

Genetyka w walce z psimi odchodami

26.04.05, 11:46
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • slslslsl Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 11:57
      czlowieku!
      jesli uwazasz te pomysly za niewlasciwe, to moze udestepnisz trawnik przed wlasnym domem na sracz dla pieskow? Uwazam, ze wlasciciele psow powinny zbierac ich odchody, inaczej jestesmy skazani na zycie w sraczu.
      • qron to ja pojade zrobic kupe w dreznie 26.04.05, 14:52
        na trawniku poki jeszcze mam czas i nikt nie zna mojego kodu genetycznego. za
        pare lat beda zakladac ludziom czipy w dupie. moze np promocja. daj sobie
        zalozyc czip a bedziesz mogl kupic nowy telewizor z dostepem do szerokiej
        manipulacji medialnej za polowe ceny. a moze dostaniesz telewizor gratis?? w
        koncu na zachodzie sredniej klasy tv to kilka dniowek. a wielki brat musi miec
        kontrole nad prolami. i jeszcze jedno pytanie - jak zabiore do drezna ze soba
        psa i on sie wysra na ulicy to czy bedzie przestepca??
      • remcio Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 27.04.05, 09:19
        od ludzi też powinni pobierać dna by potem sprawdzać ludzkie kupy walające się
        na trawnikach i także nakładać wysokie mandaty !!
    • kashiash Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 12:05
      ale to bardzo dobry pomysl ...
      moze Kaczor i w Warszawie cos takiego wdrozy ?
    • meleme SRAJTAX - 100zł 26.04.05, 12:14
      Ja osobiście wprowadził bym nowy podatek od psa. Masz psa i nie posiadasz
      własnego domu z ogródkiem opłata 100zł miesięcznie tzw. srajtax. pieniążki z
      jednego tylko bloku z ulubieńcani właścicieli pozwoliły by na zatrudnie osoby
      która by sprzatała po wielmożnym państwie. I sprawa załatwiona, a w dodatku
      zminiejszyła by sie populacja zmutowanych karłowatych kundli wyprowadzanych
      przez moherowe berety:)
    • wrzalik Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 12:44
      Fajnie. Ja myślałem o tym już kilka lat temu, ale wtedy wydawało mi się to
      futurystyczną wizją czystego miasta. Aha, i jeszcze coś takiego wymyśliłem, że
      jak by ktoś nie miał na mandat, to byłaby inna kara. Wszystkie te kupy byłyby
      zbierane w odpowiednim zbiorniku i delikwenta który nie posprzątał wrzucałoby
      się tam na parę chwil. Zapewniam, że każdy by chodził z łopatką.
      Pozdro.
    • ik5 pampersy dla psów najlepsze wyjście 26.04.05, 12:57
      pampersy dla psów najlepsze wyjście
    • ik5 Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 13:39
      pampersy dla psów
    • adamp_314 Podoba mi się 26.04.05, 15:24
      Podoba mi się, mam nadzieję, że i u nas to wprowadzą.
      Też kiedyś o tym myślałem, tyle, że wtedy test genetyczny
      kosztował jakies 2000 PLN... Jeszcze kilka lat i pewnie
      będą to grosze.
    • sqwind psie miny 26.04.05, 21:59
      Pracuję w jednej z szanowanych powszechnie instytucji Krakowa na
      Kazimierzu.Przed oknami placówki mam widok na kawałek zieleni mocno
      zdewastowanej przez codziennych porannych spacerowiczów z psami zostawiającymi
      tam codzienną porcję odchodów(nie tylko psy,ich właściciele też często bez
      śladu skrępowania zostawiają swoje odchody takoż).Rzeczony kawałek zieleni jest
      też miejscem spotkań miejscowej żulii obficie raczącej się winami owocowymi
      krajowej produkcji.Fetor z psich odchodów i ich mnogość im nie przeszkadzają ze
      względu na zwykle wysoki stan ogólnego znieczulenia.Proszę Państwa-proszę
      bezwględnie zaprzestać pogaduszek o ciężkiej doli i niedostatku wśród
      bezrobotnych oraz emerytów-pracuję na półtora etatu i jak do tej pory nie stać
      mnie na utrzymanie psa ani też na całodzienne libacje pod chmurką.Apeluję,by
      nie szukać pieniędzy do budżetu w pensjach pracowniczych,a przywalić w końcu
      drakońskie podatki posiadaczom psów i zacząć bezwględnie egzekwować mandaty za
      spożywanie napojów wyskokowych w miejscach publicznych.
    • kemoki włascicielom gówna nie przeszkadzaja 26.04.05, 23:00
      nic mnie tak nie wkor........ jak psie gowno na trawie tym bardziej na chodniku
      ludzie są ochydni tak samo jak ich psy bo jednym i drugim gowna nie
      przeszkadzaja niewiem czemu?????????
    • nessie3 taniej jest sprzatać 26.04.05, 23:17
      Dlaczego JA mogę sprzątać po swoim psie, a INNI nie mogą? Przecież to
      najprostsze i najtańsze rozwiązanie. Po co komplikować proste sprawy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka