tro_oyan 26.04.05, 11:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slslslsl Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 11:57 czlowieku! jesli uwazasz te pomysly za niewlasciwe, to moze udestepnisz trawnik przed wlasnym domem na sracz dla pieskow? Uwazam, ze wlasciciele psow powinny zbierac ich odchody, inaczej jestesmy skazani na zycie w sraczu. Odpowiedz Link Zgłoś
qron to ja pojade zrobic kupe w dreznie 26.04.05, 14:52 na trawniku poki jeszcze mam czas i nikt nie zna mojego kodu genetycznego. za pare lat beda zakladac ludziom czipy w dupie. moze np promocja. daj sobie zalozyc czip a bedziesz mogl kupic nowy telewizor z dostepem do szerokiej manipulacji medialnej za polowe ceny. a moze dostaniesz telewizor gratis?? w koncu na zachodzie sredniej klasy tv to kilka dniowek. a wielki brat musi miec kontrole nad prolami. i jeszcze jedno pytanie - jak zabiore do drezna ze soba psa i on sie wysra na ulicy to czy bedzie przestepca?? Odpowiedz Link Zgłoś
remcio Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 27.04.05, 09:19 od ludzi też powinni pobierać dna by potem sprawdzać ludzkie kupy walające się na trawnikach i także nakładać wysokie mandaty !! Odpowiedz Link Zgłoś
kashiash Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 12:05 ale to bardzo dobry pomysl ... moze Kaczor i w Warszawie cos takiego wdrozy ? Odpowiedz Link Zgłoś
meleme SRAJTAX - 100zł 26.04.05, 12:14 Ja osobiście wprowadził bym nowy podatek od psa. Masz psa i nie posiadasz własnego domu z ogródkiem opłata 100zł miesięcznie tzw. srajtax. pieniążki z jednego tylko bloku z ulubieńcani właścicieli pozwoliły by na zatrudnie osoby która by sprzatała po wielmożnym państwie. I sprawa załatwiona, a w dodatku zminiejszyła by sie populacja zmutowanych karłowatych kundli wyprowadzanych przez moherowe berety:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrzalik Re: Genetyka w walce z psimi odchodami 26.04.05, 12:44 Fajnie. Ja myślałem o tym już kilka lat temu, ale wtedy wydawało mi się to futurystyczną wizją czystego miasta. Aha, i jeszcze coś takiego wymyśliłem, że jak by ktoś nie miał na mandat, to byłaby inna kara. Wszystkie te kupy byłyby zbierane w odpowiednim zbiorniku i delikwenta który nie posprzątał wrzucałoby się tam na parę chwil. Zapewniam, że każdy by chodził z łopatką. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ik5 pampersy dla psów najlepsze wyjście 26.04.05, 12:57 pampersy dla psów najlepsze wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 Podoba mi się 26.04.05, 15:24 Podoba mi się, mam nadzieję, że i u nas to wprowadzą. Też kiedyś o tym myślałem, tyle, że wtedy test genetyczny kosztował jakies 2000 PLN... Jeszcze kilka lat i pewnie będą to grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind psie miny 26.04.05, 21:59 Pracuję w jednej z szanowanych powszechnie instytucji Krakowa na Kazimierzu.Przed oknami placówki mam widok na kawałek zieleni mocno zdewastowanej przez codziennych porannych spacerowiczów z psami zostawiającymi tam codzienną porcję odchodów(nie tylko psy,ich właściciele też często bez śladu skrępowania zostawiają swoje odchody takoż).Rzeczony kawałek zieleni jest też miejscem spotkań miejscowej żulii obficie raczącej się winami owocowymi krajowej produkcji.Fetor z psich odchodów i ich mnogość im nie przeszkadzają ze względu na zwykle wysoki stan ogólnego znieczulenia.Proszę Państwa-proszę bezwględnie zaprzestać pogaduszek o ciężkiej doli i niedostatku wśród bezrobotnych oraz emerytów-pracuję na półtora etatu i jak do tej pory nie stać mnie na utrzymanie psa ani też na całodzienne libacje pod chmurką.Apeluję,by nie szukać pieniędzy do budżetu w pensjach pracowniczych,a przywalić w końcu drakońskie podatki posiadaczom psów i zacząć bezwględnie egzekwować mandaty za spożywanie napojów wyskokowych w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kemoki włascicielom gówna nie przeszkadzaja 26.04.05, 23:00 nic mnie tak nie wkor........ jak psie gowno na trawie tym bardziej na chodniku ludzie są ochydni tak samo jak ich psy bo jednym i drugim gowna nie przeszkadzaja niewiem czemu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie3 taniej jest sprzatać 26.04.05, 23:17 Dlaczego JA mogę sprzątać po swoim psie, a INNI nie mogą? Przecież to najprostsze i najtańsze rozwiązanie. Po co komplikować proste sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś