tishbite JA TEZ CHCE BYC PREZYDENTEM !!! 04.06.05, 15:51 PODANIE DO NARODU Dot. fuchy jako prezydent RP. Drogi Narodzie - niniejszym zwracam sie do Ciebie z prosba o wybór mnie na prezydenta, bowiem posiadam te wszystkie cechy, ktore cechowaly ten urzad przez ostatnie lata - a jak jakis cech nie mam - to jestem pewny, ze szybko je przyswoje, bo Polak potrafi i ludzie naucza! Jestem zdolny i w ciagu krotkiego czasu potrafie nauczyc sie krasc, klamac i przepisywac majatek na zone. Procz tego juz mam zadatki aroganta i chetnie wykorzystam to w walce z przeciwnikami politycznymi. Uwazam, ze wszystko sie mi nalezy - zas opozycja moze mnie pocalowac... w piety. Bede mówil tylko to co idioci i szara bezmyslna masa chce slyszec, bo i tak reszta nie ma sensu i nie mam zamiaru niczego dotrzymac. Drogi Narodzie, jestem Twoim najlepszym kandytatem na to stanowisko. Jako motywacje podam takze, ze taka fucha dobrze bedzie potem wygladac na CV, no i mam duza rodzine - a ta tylko czeka na stanowiska i kase. Przesylam pozdrowienia .... Odpowiedz Link Zgłoś
knik Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 15:53 Może w końcu pani profesor się uczesze. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PARTIA LUB STOWARZYSZENIE ... 04.06.05, 16:22 ...czy moze ktos sie orietuje jak powoluje sie partie w polsce...ewentualnie stowarzyszenie...o oraganizacji harytatywnej nie wspomne...tylko powarzne odpowiedzi poprosze ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatorinho taaa, bo obowiazkiem prawdziwej lewicy jest 04.06.05, 16:23 uchwalic "przynajmniej jedna ustawe sprzeczna z obowiazujacymi wartosciami religijnymi" co za kretynka!! Odpowiedz Link Zgłoś
typogt Re: ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego. 04.06.05, 17:02 bue hehehehhehehhehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego. 04.06.05, 17:17 typogt napisał: > bue hehehehhehehhehe!!!! Typowa reakcja mędrca z tego forum...zdowia życzę..i zadowolenia z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kixx No to bedzie konkurencja 04.06.05, 22:06 SZyszkowska,Lepper,Tyminski... kto nastepny?? Odpowiedz Link Zgłoś
gru645 To juz teraz kazdy może kandydowac na prezydenta ? 04.06.05, 17:59 Komu sie pojechało ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 a Jaruga, Środa, Senyszyn i Błochowiak nie? 04.06.05, 18:06 Wtedy dopiero miałbym wielki kłopot z wyborem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam [...] 04.06.05, 18:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Hahahahahahaha 04.06.05, 19:06 Nie martw się jeszcze dwa lata i oświecone media bedą pisały listy otwarte w twojej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej [...] 04.06.05, 18:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Prof. M. Szyszkowska wystartuje w wyborach ge 04.06.05, 18:26 a ja oddam 100 głosów a nawet 200!!! na pania marysię w wyborach na najładniejszego geja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 19:01 Zaczyna się żałosna parada ludzi, którzy na kilka miesięcy zamieniają się z osób o cechach wybitnie pozytywnych na przygłupów. I tak jest przy okazji każdych wyborów prezydenckich. Pomyśleć, że ten śmieszny, żałosny i zupełnie niepotrzebny cyrk będzie trwał, również i kosztem podatnika, aż do drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
koopa [...] 04.06.05, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 20:13 A ja panią proszę - niech pani nie startuje. Nic pani nie zmieni, a swojej sytuacji na pewno nie poprawi w żaden sposób. Będzie miała tylko kolejne przykłady strasznej polskiej nietolerancji... No, chyba że jest pani masochistką. Proponuję raczej wyjazd z Ojczyzny. Trudna decyzja, ale chyba jedyna dobra. W Holandii powinno być super. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 21:30 aasiek napisała: > W Holandii powinno być super. Aha, z pewnością jeszcze trochę i będzie na tyle w słusznym wieku, by ją poddać eutanazji. Oczywiście w ramach propagowania wspaniałych wolnościowych idei. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 22:45 nie należy poddawać się manipulacjom ,eutanazja to nie emerytura,na którą przy- musowo wysylają po osiagnieciu pewnego wieku czy stanu.Eutanazja jest tylko i wyłącznie na życzenie osoby zainteresowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 23:23 jasne w Holandii bedzie super !!!! bedzie mogla liczyc na eutanazje przeprowadzona przez pare lekarzy gejow Odpowiedz Link Zgłoś
red_tab Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 20:49 Pani profesor może i chce. Szczęśliwie jej nie chce na tym stanowisku przytłaczająca większość Polaków. Plankton chce zaistnieć. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piokuk Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 21:23 Tej Pani grzebień i szampon jest potrzebny, a nie prezydentura! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ta to chyba będzie urządzać orgie .... 04.06.05, 22:08 .. w pomieszczeniach urzędu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 04.06.05, 22:27 Wprawdzie trudno Szszkowską nazwać piekną ale w przec. do p Bochniasz ma przynajmniej piekny umysł i to się liczy Ambicje i szmal p. B. to zbyt skromnie Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Starość nie radość. 04.06.05, 22:36 Powinno się zakazać zajmowania stanowisk i kandydowania na urzędy po 65 roku życia mózg niepracuje już jak trzeba czego dobitnym przykładem jest pani Szyszkowska .Jej pomysły wypowiadane w publicznych dyskusjach są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
7uop Szyszkowska i M.Giertych w drugiej rundzie..... 05.06.05, 00:03 a koczor na kolanach do kaczogrodu........... bedzie smiesznie, czekam na to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 05.06.05, 00:08 Nie wiem czy na panią zagłosuję.Zawszebyłem związany z partiami postsolidarnościowymi.Podziwiam pani odwagę i rozumiem intencje,którymi się pani kieruje-choć ich w pełni nie podzielam...coś jest na rzeczy.Niech się pani nie poddaje w walce z hipokryzją,któraw dużej mierze niszczy nasze społceczeństwo skazując je na jeden wybór światopoglądowy.Kiedys tak nie myslałem,zwiedziłem sporo krajów europejskich i zrozumiałem,że jesteśmy z pewnością oryginalni w swoim katolicyzmie ale czy to oznacza,że lepsi od innych? Pozdrawiam iżyczę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 05.06.05, 00:11 orginalni w swym katolicyżmie???no,no ciekawa teza tylko bzdurna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 05.06.05, 00:18 ksenos napisał: > orginalni w swym katolicyżmie???no,no ciekawa teza tylko bzdurna i tyle Intelektualisto,pisze się oryginalni...Do podstwówki,a potem pogadamy o bzdórach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 05.06.05, 00:36 pomijamy to co istotne na rzecz tego -ze jest literówka??? masz to yyyy,tylko odnieś sie do pytania-mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
apolog Lepper też chce, i co z tego? 05.06.05, 00:37 Ekstremy zawsze kręcą się przy polityce. Giertych, Lepper, Kaczyńscy, Szyszkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
giwia Król Jagiełło bił Krzyżaki 05.06.05, 00:51 i nasz Jasio /Marysia/ chce być taki Odpowiedz Link Zgłoś
recognito Re: Prof. Maria Szyszkowska wystartuje w wyborach 05.06.05, 01:19 baba z wozu ............(.Polsce.) lżej...będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kwasniewszy oto przyklad co sie dzieje na stare lata zkobieta 05.06.05, 01:59 za mlodu nie dodymana Odpowiedz Link Zgłoś