kozaczek3 Kaczyński,dlaczego wyrzuciłeś z pracy pielęgniarkę 21.07.05, 12:19 Czasopismo "Chwila dla Ciebie" nr 17/05 str.15 Reportaż tygodnia Tytuł PRZEZ PREZYDENTA STRACIŁAM PRACĘ "Lech Kaczyński mnie skrzywdził. Nie daruje mu tego. Będę walczyć z nim w sądzie"-mówi Magda Machera (l.53) z Warszawy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 Kaczynski to socjalista, ale Cimoszewicz komunista 21.07.05, 12:27 i wez tu wybieraj Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczynski to socjalista, ale Cimoszewicz komu 21.07.05, 12:36 Wybierz mądrzejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 masz racje 21.07.05, 13:27 Cimoszewicz jest elegantszy, ale Kaczynski madrzejszy. Cimoszewicz mysli o sobie, Kaczynski mysli o panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Kaczynski to socjalista, ale Cimoszewicz komu 21.07.05, 12:38 tees1 napisał: > i wez tu wybieraj Od kiedy to komunista jeździ po do Brukseli w obronie wartości chrześcijańskich. Z niego taki komunista jak ze mnie Biskup. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyna No to mamy problem. Bo ja nie widze w ogóle 21.07.05, 12:41 mozliwości rządzenia w kraju bez podatku liniowego. Platforma Obywatelska nie jest w stanie zrealizować swoich obietnic przedwyborczych jeżli podatek liniowy nie wejdzie w życie. W kraju tak zadłużobnym, gdzie deficyt sięga dna, a inwestycje lokują się u sąsiadów (bo tam sa lepsze warunki). Polska braci Kaczyńskich to Polska zastoju. I jak tu sie z nimi dogadywać. NIe, NIe i jeszcze raz nie. Trzeba na maksa pokazywac różnice, żeby ludzie skumaliu, że Polska Tuska to Polska rozwoju a Polska Kaczyńskich to Polska zastoju. Trzeba zadać kłam komuchom, którzy przedstawiaja prawice jako Kaczyńskich, Giertychów, Maciarewiczów, Wrzodaków i innych wrzodów. Trzeba jasno powiedzieć, że sa ludzie uczciwi, którzy maja pomysł na Poslkę. Poważny pomysł, a sieja jakieś farmazony w stylu "Platforma chce Polski dla bogatych". PLATFORMA CHCE POLSKI< W KTÓREJ BĘDZIE WIĘCEJ BOGATYCH NIŻ JEST W TEJ CHWILI, Polski, w której bezrobocie spadnie do minimum, Polski z której bedziemy dumni, a nie tej za która będziemy świecić oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No to mamy problem. Bo ja nie widze w ogóle 21.07.05, 12:49 Najlepiej jest być zdrowym i bogatym, bo co biednemu po chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tr_c Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 12:41 ...i tu popieram Ciebie! chron nas przed kaczyzmem!!! Przyjrzyjcie sie jemu dokładnie ... ma jakies problemy ze zgryzem i takie male na prezydenta? wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Wybierz tego co ma ładniejszą żonę! 21.07.05, 13:10 Miałem okazję widzieć żony kandydatów na urząd prezydenta RP. W dzisiejszym medialnym świecie uroda żony głowy państwa ma kapitalne znaczenie. Widzieliście kiedyś żony Panów: Kaczyńskiego, Cimoszewicza, Tuska, Religi, Leppera, Borowskiego? Wyobrażacie sobie niektóre z tych Pań jako Pierwsze Damy na salonach Europy i świata? Ja? - nie. Jak się te Panie mają pod względem swej urody, aparycji itd. do obecnej Pani prezydentowej czy żon głów państwa w innych krajach UE? Nie chcę być okrutny ale... Sami widzieliście więc wiecie... Pani Wałęsowa jest ładna, sympatyczna Pani Kwaśniewska również. Ładną, elegencką kobietą była nawet Pani Jaruzelska. Uroda żon niektórych aktualnych kandydatów na urząd prezydenta poraża. Aż przykro pisać ale "koń jaki jest każdy widzi". A kandydaci straszą nie tylko nikczemną posturą ale zwyczajnym brakiem rozumu. Dlatego mieli same trójki na studiach a teraz boją się ujawnić swoje oceny. Ale jakie mieli oceny na uczelni widać po tym co i teraz jak mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 12:45 a na progresywny - do 20000 zł rocznie - 14%, do 50000 zł rocznie - 15%, powyżej 50000 zł rocznie 16% zgodziłby się, a? Odpowiedz Link Zgłoś
boszul Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 12:47 Czy ktoś wie gdzie można przeczytać program wyborczy Cimoszewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
gczern I tym oto sposobem.... 21.07.05, 12:52 Kaczyński jako jeden z dwóch moich kandydatów absolutnie wykluczył się z głosowania na niego, te wybory bedą dla mnie nie głosowanie za ale niestety przeciw komuś. W tym roku głosuję zdecydowanie przeciw Cimoszewiczowi jako głosowanie przeciw sld. mam jednak antyprawicowe podejście i pozostaje mi niechetnie ale jednak tylko kandydat "zgniłego centrowego kompromisu" Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 12:54 I znow ten duch socjalizmu sie odzywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Kaczynski to komuna gorsza od SLD ! 21.07.05, 13:01 Facet nigdy sie nie znal na ekonomii ale najgorsze jest to ze nie chce sie poznac. Za stary, za glupi. Az slabo mi sie robi jak pomysle ze zostanie prezydentem a jeszcze gorzej ze bede musial wybierac miedzy dwoma socjalistami: Kaczynskim i Cimoszewiczem! Dzuma czy cholera ? Co lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczynski to komuna gorsza od SLD ! 21.07.05, 13:04 Dzuma czy cholera ? Co lepsze ? Syfilis. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Co Ty chcranisz 21.07.05, 14:03 Dleczego zaraz komuchów? Jeśli ktoś ma wątpliwości co do Kaczyńskiego to musi byćkomuchem? Cimoszko nie jest taki zły, tylko ta jego przeszłośc pzprowsko prlowska i sld w życiorysie obecnym potrzebne mu jak ten gwóźdź do trumny. Gdyby nie to to bym na niego głosował. Ale 2-prlowiec kolaborant w wolnej Ojczyźnie to już przesada. A Kaczunio trochęza bardzo zacietrzewiony i wygląd cjolera ośmieszający. Gdyby znowu nie to to bym był do niego przekonany... Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:05 Czy ktoś z dyskutujących na tym forum zastanowił się przez moment i zapytał tych, którzy prą do LINIOWEGO: czy po to żeby "wyprać"-czytaj legalnie wprowdzić w obieg zagrabione przez lata kwoty i wytransferowane do " rajów podatkowych"? Czy zdajecie sobie sprawę o jaki rząd wielkości chodzi? Czy jest to suma ca. 250 MILIARDÓW ZŁ(!!!)? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:49 Stary, skoro mam miliardy w raju podatkowym, to po jakiego grzyba mam je z powrotem do Polski przenosić? Żeby zapłacić podatek (obojętnie jaki)? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:09 No nie no, raj podatkowy powinien byćdla obywaleli tego kraju. Jak korzystasz z Polski to na nią płać. Transfery kaoitału (podatków też) powinno byzabronione. Jak ktoś działa w Polsce to tu musi płacić. Jak nie to niech działa tam gdzie płaci. Kto to wymyślił takie złodziejstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 15:12 A nie brałeś pod uwagę takiej dalszej części: 1/ wrócić do kraju, ( po wypraniu)i za kilka lat jako prawy obywatel zapanować np. na terenie dawniejszego 1/2 województwa ciechanowskiego! 2/ I cz. jw. i też jako prawy obywatel startowć w wyborach jako niezależny( po drodze można w sejmie-koledzy ich zmienić ordynację i wprowadzić jako warunek - " sine qua non" jak na przetargach(...) P.S. Mało znasz życie , młodzieńcze! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:16 Skąd takie uparte te krasnale. Ten podatek ruszy przecież przedsiębiorczość. To jasne jak kurna, d. na słońcu. Może nie którzy (ile ich jest..) zapłacą ze 20 złotych więcej, o jejku jejku. Szaty rwą. A to nie żarty, jak pokazują inne kraje w podobnej do nas sytuacji to jak powietrze. A wpływy do i tak marnotrawionego cholernie budżetu i tak będą co ciekawe większe. Trochę wiedzy komputerowej symulacji barany...Uczcie się, świat idzie w takich rzeczach naprzód, można technik zaprząc do tego a nie gdybać, co jedna pani drugiej pani tam pod warzywniakiem naopowiadała... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:34 zhk napisał: > Skąd takie uparte te krasnale. Ten podatek ruszy przecież przedsiębiorczość. To > > jasne jak kurna, d. na słońcu. Może nie którzy (ile ich jest..) zapłacą ze 20 > złotych więcej, o jejku jejku. Szaty rwą. A to nie żarty, jak pokazują inne > kraje w podobnej do nas sytuacji to jak powietrze. A wpływy do i tak > marnotrawionego cholernie budżetu i tak będą co ciekawe większe. Trochę wiedzy > komputerowej symulacji barany...Uczcie się, świat idzie w takich rzeczach > naprzód, można technik zaprząc do tego a nie gdybać, co jedna pani drugiej pani > > tam pod warzywniakiem naopowiadała... "inne kraje pokazuja" ,które wymien ,jesli masz na mysli rosje, to odpusc, bo z nich przykladu brac nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:45 Co ja Cię będę oświecał, spójrz na mapę na niedalekie południe. A co do Rosji niektóre rzeczy mają ładnem na przykład muzykę i serdeczność (mówię rzecz jasna o narodzie a nie o dytktatorach je...ych, przepraszam za ten wulgaryzm) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk P.S. do tego zo wyżej 21.07.05, 13:51 No i sprawiedliwy tak naprawdęjest libiowy, tak jak dziesięcina kiedyś. Tyle samo procent od tego co mam. Przecież zakłądam, że nikt nic nie ukradł. Z jakiej racji bardziej przersiębiorczy, czy wykształcony ma płacić więcej, Za karę??? To zniechęca i powoduje ciągotki do chachmęcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:13 No zlituję się, Słowacja, jeśli nie znasz mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 15:20 Brawo, jeden który rozumie mechanizmy" ku... oprzyrządowań" prawnych dla złodziei. Pozostałym zasklepionym o IQ< 80 polecam wizje Rosji jak poniżej: - poczekajmy jeszcze rok, dwa a Putin wszystkich ich wywiezie do obozów pracy. Wierzysz w kapitał Chodorkowskiego lub naszego(...) Kulczyka? To wasza wiara jest jak Ekonomia polityczna socjalizmu- Szeflera. Chciejstwem i dobrymi chęciami! Odpowiedz Link Zgłoś
gerea Re: Kaczyński: nie zgodę się na kaczkę dziwaczkę 21.07.05, 13:22 Ja też nie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacky Tylko POGŁOWNY 21.07.05, 13:31 Jedynym sprawiedliwym podatkiem jest tzw. podatek pogłowny czyli każdy płaci po równo np. po 200 zł na miesiąc. W przypadku liniowego ten co zarabia 1000 zł zapłaci 150 zł podatku, a ten co zarabia 20.000 zł zapłaci 3.000 zł miesięcznie. Gdzie tu sprawiedliwość? Obaj przecież w takim samym stopniu korzystają z "dobrodziejstw" państwa. Postawiłbym nawet tezę, że ten z dochodami 1.000 zł więcej od państwa dostaje. Podatek pogłowny przyniósłby nam taki rozwój jakiego nie było w żadnym kraju socjaleuropy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tylko POGŁOWNY 21.07.05, 14:10 Bardzo przepraszam ale czy to w Klewkach uczą takich mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
revoy Re: Tylko POGŁOWNY 21.07.05, 15:24 Słyszałem, że podobno mądra i pracowita Wielkopolska chce pogłownego. Czy tak to jest wielkopolanie? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Tylko POGŁOWNY 21.07.05, 16:39 skoro obroncy podatku liniowego twierdza ,iz jest on sprawiedliwy gdyz nie karze za pracowitosc to jacky proponuje jeszcze bardziej sprawiedliwy - poglówny,jak w tym kontekscie wyglada wasz argument o nie karaniu za pracowitosc Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Kaczyński:i wybiorcze news'y MEDIOW... 21.07.05, 13:25 ...biznes.interia.pl/news?inf=648444 Odpowiedz Link Zgłoś
jacky Re: Kaczyński:i wybiorcze news'y MEDIOW... 21.07.05, 13:33 me-e napisał: > ...biznes.interia.pl/news?inf=648444 Po prostu science fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kaczyński:i wybiorcze news'y MEDIOW... 21.07.05, 13:46 jacky napisał: > me-e napisał: > > > ...biznes.interia.pl/news?inf=648444 > > Po prostu science fiction. ...groszki na wiezbie i mieszkania dla wszystkich...mee rozumie ,ze to cie rusza...))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński:i wybiorcze news'y MEDIOW... 21.07.05, 14:41 A co T z ty Radomiem? lepiej xe popatrz <a href="javascript:window.open('sranie.jpg','dupa','channel=1')">Szanuj las</a> Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:33 Popieram !!! Ja tez sie nie godze na Prezydenta Kaczynskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 13:36 ironlord napisał: > Popieram !!! > Ja tez sie nie godze na Prezydenta Kaczynskiego !!! czy to forum tylko komuchów ? Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 żony się liczą również oraz rozum kandydatów 21.07.05, 13:40 Miałem okazję widzieć żony kandydatów na urząd prezydenta RP. W dzisiejszym medialnym świecie uroda żony głowy państwa ma kapitalne znaczenie. Widzieliście kiedyś żony Panów: Kaczyńskiego, Cimoszewicza, Tuska, Religi, Leppera, Borowskiego? Wyobrażacie sobie niektóre z tych Pań jako Pierwsze Damy na salonach Europy i świata? Ja? - nie. Jak się te Panie mają pod względem swej urody, aparycji itd. do obecnej Pani prezydentowej czy żon głów państwa w innych krajach UE? Nie chcę być okrutny ale... Sami widzieliście więc wiecie... Pani Wałęsowa jest ładna, sympatyczna Pani Kwaśniewska również. Ładną, elegencką kobietą była nawet Pani Jaruzelska. Uroda żon niektórych aktualnych kandydatów na urząd prezydenta poraża. Aż przykro pisać ale "koń jaki jest każdy widzi". A sami kandydaci straszą nie tylko nikczemną posturą lecz i zwyczajnym brakiem rozumu. Dlatego mieli same trójki na studiach a teraz boją się ujawnić swoje oceny. Ale jakie mieli oceny na uczelni widać po tym co i jak teraz mówią przed kamerami tv. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:04 > czy to forum tylko komuchów ? Jesteś PiS-aty ale nie kumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Nie moze socjalista zostac prezydentem 21.07.05, 13:41 Socjalistow wsrod kandydatow jest wiekszosc. Lepper, Tyminski, Cimoszewicz. Teraz doszedl Kaczynski. Oni znowu zablokuja wszelkie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Nie moze socjalista zostac prezydentem 21.07.05, 13:55 Co Wy gadacie, jakich socjalistów i komunistów????? To wszystko nic na z tym wspólnego. Populizm karierowiczów, by dorwaćsiędo władzu i nachapać. W Polsce nigdy takich nie było. PZPR i inne komuchy to bła czerowna burżuazja, czrowie i gorzej od 18-wicznych (no i 19-to) kapitalistów z "zoemo obiecanej"... Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:01 Bezsens polskiego systemu podatkowego (niskie progi) i ból podatku progresywnego odczuje te sto tysięcy Polaków w Angli po powrocie do kraju. W Anglii zapłacą mały podatek, małe ubezpieczenie, sporo wydadzą na życie. Przyjadą do Polski i nagle okaże się, że te 15 tys. funtów to super bogactwo i fiskus dowali im podatek, a jakże 40-procentowy (od nadwyżki). Jak zapłacą dodatkowo 20 tys zł to może pomyślą o liniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:06 ppppp7 napisał: > Bezsens polskiego systemu podatkowego (niskie progi) i ból podatku > progresywnego odczuje te sto tysięcy Polaków w Angli po powrocie do kraju. W > Anglii zapłacą mały podatek, małe ubezpieczenie, sporo wydadzą na życie. > Przyjadą do Polski i nagle okaże się, że te 15 tys. funtów to super bogactwo i > fiskus dowali im podatek, a jakże 40-procentowy (od nadwyżki). Jak zapłacą > dodatkowo 20 tys zł to może pomyślą o liniowym. polska, to ciut wiecej niz kilkadziesiat tysiecy gastarbajterów Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:13 Oczywiście, ale te 100 tysięcy absolwentów, bezrobotnych i tych, co chcieli coś zmienić w swoim życiu, a nie żyć od zasiłku do zasiłku, dostaną w pysk od państwa polskiego i informację, że przedsiębiorczość się nie opłaca. W ten sposób nie zmienimy rekordowej w świecie polskiej proporcji: jeden pracujący na dwóch niepracujących. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:32 ppppp7 napisał: > Oczywiście, ale te 100 tysięcy absolwentów, bezrobotnych i tych, co chcieli coś > > zmienić w swoim życiu, a nie żyć od zasiłku do zasiłku, dostaną w pysk od > państwa polskiego i informację, że przedsiębiorczość się nie opłaca. W ten > sposób nie zmienimy rekordowej w świecie polskiej proporcji: jeden pracujący na > > dwóch niepracujących. co ty znowu wymysliles ,nie dostana od nikogo w pysk ,jesli sa przedsiebiorczy to beda popierac zmniejszenie podatków od prowadzacych dzialalnosc gospodarcza,ja takie rozwiazania popieram ,jestem przeciw podnoszeniu dochodów (poprzez drastyczne zmniejszanie podatków )pasibrzuchów siedzacych na wygodnych panstwowych synekurkach ,wszystkim kolesiom mówie zdecydowane"nie" Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:59 Przedsiębiorczy to nie to samo co przedsiębiorca :) Co do kolesi i pasibrzuchów - zgoda. Ale oni od łapówek tak i tak nie płacą podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa BRAĆ PRZYKŁAD ZE SŁOWACJI 21.07.05, 14:10 Słowacja dzięki prostemu systemowi podatkowemu przyciąga inwestorów, Polska odstrasza. Po wprowadzeniu podatku liniowego na Słowacji spadła ilość wykroczeń skarbowych. Wpływy do budżetu wzrosły. Podatek liniowy ma tę zaletę, że jest przejrzysty, nie skłania do uciekania w koszty, nie hamuje przedsiębiorczości. U nas dalej, jak widać umysły polityków sa zatrute MANIĄ URAWNIŁOWKI. Proszę się nie dziwić, jak przedsiębiorcy wyniosą się z interesami na Słowację i tam przeniosą swoją rezydencję podatkową. W Polsce będzie się karać ludzi za prace zlecone, czy nagdodziny, bo wysokość progów obecnie sprawia, że w próg 30% wpada się całkiem szybko. Podatek progresywny jest zwykłym złodziejstwem. Wybitny prawnik Kaczyński popierający złodziejstwo? Coś tu nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: BRAĆ PRZYKŁAD ZE SŁOWACJI 21.07.05, 14:44 <a href="javascript:window.open('sranie.jpg','dupa','channel=1')">Szanuj las</a> Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: BRAĆ PRZYKŁAD ZE SŁOWACJI 21.07.05, 17:23 Nie wiem, czy byłeś na Słowacji ostatnio... Mimo wielkiego wzrostu gospodarczego - widać, że jest to kraj biedniejszy niż Polska (chociaż statystyki mówią co innego). Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: BRAĆ PRZYKŁAD ZE SŁOWACJI 21.07.05, 17:50 Własnie byłem pod koniec czerwca tego roku i rozmawiałem z ludźmi prowadzacymi działalnośc gospodarczą. Podatek liniowy maja od niedawna, więc nie licz, że W SEKUNDĘ, NATYCHMIAST zmieni się wygląd kraju (typowo polskie oczekiwania....buahahaha). Mówili mi, że teraz łatwiej prowadzić działalność, łatwiej inwestować, łatwiej planować i nikt nie kombinuje, jak nie wpaść w kolejny próg podatkowy. Zobaczymy, jak będzie wyglądać Słowacja za 5 lat. Acha i nie ma tam NFZ-tu tylko 5 niezaleznych firm prowadzących ubezpieczenia zdrowotne. Rozwija sie rynek usług zdrowotnych na dobrych zasadach, lekarze widza swoja przyszłość na Słowacji. W Polsce dominuje utrwalanie nieefektywnych socjalistycznych przesądów. Robimy sobie kupę na własną głowę. Paliwo na Słowacji też tańsze i jakoś nie ma galopady cen. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Mangold: Nie zgodzę się na Kaczyńskich.... 21.07.05, 14:18 I co, i co? Ściągali? :D Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Mangold: Nie zgodzę się na Kaczyńskich.... 21.07.05, 14:42 mangold napisał: > kpisz czy co ,chyba im nie zazdroscisz ,chociaz kto wie ,ku..ki potrafia wiele zdzialac Odpowiedz Link Zgłoś
gejzeta Kaczyński to socjalista-praicowiec 21.07.05, 14:19 To się niby nie łączy a jednak Kaczor jest takim tworem że jakoś to połączył. jako prezydent skutecznie wykończy polską gospodarkę, tego można być pewnym. Poza tym wystarczy na niego popatrzeć - on się nie nadaje na prezydenta, stęka, wzdycha, żadnego zdania nie jest w stanie dokończyć sensowenie, wygląda niereprezentacyjnie, nie zna języków obcych, jest słabo wykształcony - obciach na maxa. A przecież jest kilku porządnych kandydatów, którzy potrafią sie wypowiedzieć i są intelignetni: Cimoszewicz, Bochniarz, Tusk, Religa - ale nie Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Kaczyński to socjalista-praicowiec 21.07.05, 14:33 gejzeta napisał: > Poza tym wystarczy na niego popatrzeć - on się nie nadaje na prezydenta, stęka, > > wzdycha, żadnego zdania nie jest w stanie dokończyć sensowenie, wygląda > niereprezentacyjnie, nie zna języków obcych, jest słabo wykształcony - obciach > na maxa. zapomniales dodac, ze sie poci i sapie, nawet gdy siedzi w fotelu. osobiscie uwazam, ze taka tlusta d... bedzie osoba nie tylko niereprezentacyjna ale i za malo energiczna jak na glowe panstwa; poza tym martwi mnie jego stan zdrowia, czy on nie cierpi na niedotlenienie mózgu ? zawsze jak probuje cos powiedziec to wychodzi z tego jakis belkot i sapanie - zasapany belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
gejzeta Re: Kaczyński to socjalista-prawicowiec 21.07.05, 14:45 otóż to - zasapany bełkot. zgadzam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Nie zgadzamy sie na kaczynskiego jako prezydenta ! 21.07.05, 14:25 Bron panie Borze przed pokusa glosowania na Kaczynskiego na prezydenta..Polska cofnie sie o okolo 25 lat do tylu...Szkoda by bylo polakow i polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
syban Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:43 Patrząc na głosowania w aktualnym sejmie można założyć że przyszły sejm to koalicja LPR PIS Lepper.Wsłuchujcie się uważnie w ich zapowiedzi programowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:48 <a href="javascript:window.open('sranie.jpg','dupa','channel=1')">Szanuj las</a> Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 14:49 <a href="javascript:window.open ('ftp://wsei.pl/zbigniew.kasprzycki/sranie.jpg','dupa','channel=1')">Szanuj las</a> Odpowiedz Link Zgłoś
telegrafista Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 15:02 Z całym szacunkiem - ale widać, że Pan Prezydent nie zna się na ekonomii. Z pewnością nigdy nie zarobił złotówki własnym przemysłem. Niestety - ja również nie zagłosuję na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński: nie zgodę się na podatek liniowy 21.07.05, 15:13 A może się nauczy? Może go Tusk, albo Rokirka Borutka przekona? No, ale znowy, skoro miałby go przekonywać to niech będzie już TUSK naszym Prez. Ale cholercia Cimoszko trzyma sięmocno i Kaczulek lepiej stoi od Tuska. No kogo na co przyjdzie nam głosować. No nie ma wyboru na złodzieja ksiżyca. Odpowiedz Link Zgłoś