dietrich2 16.09.05, 11:18 Zmęczył mnie ten wywiad w porannym korku. Macierewicz pozjadał wszystkie rozumy (już dawno). Jego grzeczność mnie poraża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszyna20 Macierewicz: Polska wymiera - a przaz kogo? 16.09.05, 11:23 a u bieżmowania był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PreczZgazetąWyborc Dziennikarz chciał zarobić na wierszówkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:47 I zgarnąć dodatkową premię Gazety Wyborczej za spłycenie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Antek idz się leczyć.. IP: *.bredband.comhem.se 16.09.05, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski antysemita Macierewicz wybrał przyszłość 16.09.05, 11:38 Zadziwiająca jest niechęć A. Macierewicza do mówienia o przeszłości, o swoich poglądach sprzed lat i idolu Guevarze. Wywiam w ogóle świetny. Żakowski rozmawia z szaleńcem tak jak powinno się rozmawiac z szaleńcem. Ale niestety nie przygotował idealnie (Torańska by na pewno odrobiła lekcje do końca). We fragmencie: Antoni Macierewicz: Nie, nie dziwi się pan. Myślę, że dla zwalczenia Macierewicza pan jest gotów zawrzeć sojusz z każdym. Na tym polega specyfika formacji, którą pan reprezentuje. Jacek Żakowski: Pan sobie pochlebia, panie pośle. Antoni Macierewicz: A to jest możliwe, przepraszam, pan ma rację, zapewne nie z każdym, tylko z ludźmi, który pan nazywa, niesłusznie zresztą, skrajnymi nacjonalistami i antysemitami. Rzeczywiście, uważam, że nie z każdym. Jacek Żakowski: Jeżeli chodzi o Wrzodaka, to ten zarzut by się utrzymał pewnie. Antoni Macierewicz: To jest zarzut absolutnie niesłuszny. został muśnięty problem antysemityzmu. Jeżeli A. Macierewicz o tym mówi, to powinien się wytłumaczyć z wypowiedzi w Radiu Maryja (19 VII 2002, 01:26): "Czytałem ["Protokoły mędrców Syjonu"], bardzo ciekawa lektura, niektórzy mówią że autentyczne, inni że nie, ja nie jestem specjalistą doświadczenie wskazuje że są w środowiskach żydowskich takie grupy." W jakich środowiskach żydowskich, jakie grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Nie ma watpliwosci-to szaleniec z mina niewiniatka 16.09.05, 11:41 Belkot.Belkot do potegi.Ruch Psychiatryczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alabaster Z tym trzeba się zgodzić: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:50 Antoni Macierewicz: To nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, zato dużo wspólnego z próbą ratowania formacji i image'u tych ludzi, którzy zdradzili swoją przeszłość, zdradzili dorobek, przecież nie swój tylko, ale całej masy wspaniałych Polaków, którzy rozpoczęli walkę o niepodległość wtedy w latach 70. Było to grono młodzieży, młodzieży harcerskiej, która naprawdę poświęciła swoje życie. A teraz są przytłumieni propagandą prokomunistyczną Gazety Wyborczej. To po prostu jest obżydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: antysemita Macierewicz wybrał przyszłość IP: 194.146.128.* 06.10.05, 15:10 r.maszkowski - czy nie dlatego nazywasz p.Macierewicza antysemitą, ze nie lubią go żydzi? Jeśli tak, to także nim jesteś, bo oni rzeczywiście nie lubią gojów, zajrzyj do lektury ks.Justyna B.Pranajtisa "Chrześcijanin w Talmudzie" str.147 w.17 cytuję "Wolno oszukiwać chrześcijan" - Szulchan aruch część Choszen ha- miszpat$266, art.1.albo "Oszukannie jego (goja) jest dozwolone" - Talmud, traktakt Baba kamma 113b. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Macierewicz: Polska wymiera 16.09.05, 11:39 Czekam kiedy Żakowski przeprowadzi normalny wywiad z kimś kogo nie znosi. Bo zawsze kończy się błaznowaniem, większość pytan w tym wywiadzie jest naprawdę żenująca, szkoda czasu na wywiad, który jest o niczym bo sie dziennikarz uparł przekomarzać, na dodatek kompletnie bez stylu. Po co w ogóle zapraszać Macierewicza, żeby sobie na jego tle pobłyszczeć? Najlepszy jest ten kawałek: Antoni Macierewicz: Jest miedzy nami różnica polegająca na tym, że ja jestem wierny wartościom, a pan jest wierny Michnikowi. Jacek Żakowski: Gdyby Adam Michnik w to wierzył, byłoby mi bardzo miło. Adamie, pozdrawiam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:46 Z tego co wiem to on go nie zaprosił tym razem, on go wylosował, podobnie jak Ziemkiewcz Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opinia_publiczna Konkurs fizjonomii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:01 Ktoś powiedział, że Macierewicz bardziej wygląda na Żyda. A ja odpowiedziałem, że Beniamin Netaniahu wygląda bardziej na Polaka. ........ To by wyjaśniało, dlaczego tyle uwagi poświęcił Żakowski dociekaniom w sprawie chrztu Macierewicza. Zamiast zapytać po prostu, czy jest obrzezany. Żakowski bał się usłyszeć w odpowiedzi: "A pan, panie Żakowski?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał błazeństwa Macierewicza IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 11:47 > Czekam kiedy Żakowski przeprowadzi normalny wywiad z kimś kogo nie znosi. Bo > zawsze kończy się błaznowaniem, większość pytan w tym wywiadzie jest naprawdę > żenująca, szkoda czasu na wywiad, który jest o niczym bo sie dziennikarz uparł > przekomarzać, na dodatek kompletnie bez stylu. Po co w ogóle zapraszać > Macierewicza, żeby sobie na jego tle pobłyszczeć? > Najlepszy jest ten kawałek: > Antoni Macierewicz: Jest miedzy nami różnica polegająca na tym, że ja jestem > wierny wartościom, a pan jest wierny Michnikowi. > Jacek Żakowski: Gdyby Adam Michnik w to wierzył, byłoby mi bardzo miło. Adamie, > pozdrawiam cię. Ale tutaj to właśnie Macierwicz błaznuje. Co można odpowiedzieć na takie bzdurne oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: błazeństwa Macierewicza 16.09.05, 11:48 Gość portalu: Rafał napisał(a): > > Czekam kiedy Żakowski przeprowadzi normalny wywiad z kimś kogo nie znosi. > Bo > > zawsze kończy się błaznowaniem, większość pytan w tym wywiadzie jest napr > awdę > > żenująca, szkoda czasu na wywiad, który jest o niczym bo sie dziennikarz > uparł > > przekomarzać, na dodatek kompletnie bez stylu. Po co w ogóle zapraszać > > Macierewicza, żeby sobie na jego tle pobłyszczeć? > > Najlepszy jest ten kawałek: > > Antoni Macierewicz: Jest miedzy nami różnica polegająca na tym, że ja jes > tem > > wierny wartościom, a pan jest wierny Michnikowi. > > Jacek Żakowski: Gdyby Adam Michnik w to wierzył, byłoby mi bardzo miło. A > damie, > > pozdrawiam cię. > > Ale tutaj to właśnie Macierwicz błaznuje. Co można odpowiedzieć na takie bzdurn > e oskarżenia. Ale Żakowski zadaje pytania i to on jest gospodarzem tej bezsensownej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza 16.09.05, 16:36 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Rafał napisał(a): > > > > Czekam kiedy Żakowski przeprowadzi normalny wywiad z kimś kogo nie > znosi. Czekam az znajdzie sie jeden, co przeprowadzi normalny wywiad z Macierewiczem. To chyba jednak niemozliwe, bo Macierewicz musialby byc normalny. Ale nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:21 > Czekam az znajdzie sie jeden, co przeprowadzi normalny wywiad z Macierewiczem. > To chyba jednak niemozliwe, bo Macierewicz musialby byc normalny. > Ale nie jest. A może ty, kur.wa jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza 16.09.05, 20:56 Gość portalu: dr.kidler napisał(a): > > Czekam az znajdzie sie jeden, co przeprowadzi normalny wywiad z Macierewi > czem. > > To chyba jednak niemozliwe, bo Macierewicz musialby byc normalny. > > Ale nie jest. > A może ty, kur.wa jesteś? Nie. ku.rwą ty jesteś, a do tego oszustem i zlodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:52 > Nie. > ku.rwą ty jesteś, a do tego oszustem i zlodziejem. I pijakiem, bo każdy pijak to złodziej. Jednym słowem, kidlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza 18.09.05, 23:13 Gość portalu: dr.kidler napisał(a): > > Nie. > > ku.rwą ty jesteś, a do tego oszustem i zlodziejem. > I pijakiem, bo każdy pijak to złodziej. Jednym słowem, kidlerem. Falszywym oczywiscie, jak wszystko co reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: błazeństwa Macierewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:04 kidlery wszystkich krajuf unnii loczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1010 Nareszcie po wyborach M. to bedzie tylko egzotyka IP: *.asta-net.com.pl 16.09.05, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Red. Żydowski, typ michnikoidalny... 16.09.05, 18:00 Zamiast rzetelnego wywiadu (i ewentualnego wykazania błędów)-wycieczki osobiste, wsadzanie "szpil",koncentracja na nieistotnych drobiazgach. Michnikoid nie potrafi ukryć swojej niechęci do rozmówcy -to brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Oj, panie Żakowski:( 16.09.05, 14:58 To jest równia pochyła. Dno blisko:( Gdyby nieuprzedzony czytelnik przeczytał ten wywiad, w którym występowałyby 2 osoby: dzienniakrz X i jego rozmówca Y to okazałoby się, że połowa wywiadu jest czepianiem się nieistotnych spraw i szukaniem dziury w całym. Dopiero na sam koniec w tempie ekspresowym X poinformował słuchaczy co zawiera program partii zaproszonego gościa Y. Sądzę, że ten czytelnik uznałby dzienniakrza za półgłówka, niestety. Po drugie - sądzę, że ten X ma niższy od Y iloraz inteligencji, dał tego dowody. ŻENADA:( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Oj, panie Żakowski:( 16.09.05, 16:39 basia.basia napisała: > To jest równia pochyła. Dno blisko:( CZy ten wasz zapas den nigdy sie nie skonczy? Od "zawsze" w co drugim poscie wyjmujecie jedno zza stanika ... i rzucacie jako koronny argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Oj, panie Żakowski:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:56 Wart pac palaca, a kidler sracza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof43 Re: Oj, panie Żakowski:( 16.09.05, 19:14 Co prawda, to prawda basiu.basiu. Wart Pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Macierewicz: Polska wymiera 16.09.05, 16:43 kataryna.kataryna napisała: > Najlepszy jest ten kawałek: > > > Antoni Macierewicz: Jest miedzy nami różnica polegająca na tym, że ja jestem > wierny wartościom, a pan jest wierny Michnikowi. > > Jacek Żakowski: Gdyby Adam Michnik w to wierzył, byłoby mi bardzo miło. > Adamie, pozdrawiam cię. Co w tym widzisz dobrego?? Czy to, ze wartoscia Macierewicza jest rozwalanie wszystkiego w pyl? Moim zdanie nie nie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:54 > Czy to, ze wartoscia Macierewicza jest rozwalanie wszystkiego w pyl? > Moim zdanie nie nie jest dobre. a moim zdanie nie nie nie nie jest dobre, kretynku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Macierewicz: Polska wymiera 18.09.05, 23:18 Gość portalu: dr.kidler napisał(a): > > Czy to, ze wartoscia Macierewicza jest rozwalanie wszystkiego w pyl? > > Moim zdanie nie nie jest dobre. > a moim zdanie nie nie nie nie jest dobre, kretynku. Twoje zdanie oszuscie to se mow Rydzykowi, albo wypisuj na scianie sracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:06 > Twoje zdanie oszuscie to se mow Rydzykowi, albo wypisuj na scianie sracza. a ty se sfoie mof michnikofi, albo wypisuj w z tuskiem na kominach. kretynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer_yah Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.upc-g.chello.nl 16.09.05, 12:03 Dla mnie to wszystko, to wielki belkot malych ludzi. caly kraj leci na dno a Wy zajmujecie sie robieniem z tego humorystycznej przekomazanki. ja nie moge juz dalej sluchac tak miernych wypocin. to nie tylko do Pana Macierewicza i jego wspolrozmowcy, to do wszystki, ktorzy sami nie wiedza o co chodzi i pchaja sie tam gdzie nie trzeba, chroniac sie za ideologia. trzeba pomagac ludziom a nie marnowac czas i kase na sie obrazanie i promowanie. gdzie w tym wszystkim jest narod. ja znam odpowiedz: na samym koncu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał przekomarzanie też ważne IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 12:31 > Dla mnie to wszystko, to wielki belkot malych ludzi. caly kraj leci na dno a Wy > zajmujecie sie robieniem z tego humorystycznej przekomazanki. ja nie moge juz Dziękuję za poważny głos wśród rozbawionego tłumu, do którego i ja dołączyłem. Myślę, że radio TOK i "Gazeta Wyborcza" zajmą się również innymi kandydatami i wypytają ich dogłębnie co właściwie zamierzają zrobić z naszym krajem kiedy dojdą do władzy - bo ciągle nie wiadomo. Antoni Macierewicz już pokazał co potrafi zrobić jak się dorwie do władzy, więc w zasadzie już wiemy co o nim sądzić, ale pokazanie, że żałosny błazen jest żałosnym błaznem jest również ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykom Re: przekomarzanie też ważne IP: *.bg.univ.gda.pl 19.09.05, 08:32 Jak kogoś warszawka nie lubi to mu dokopie w wybiórczej lub tok fm. Dlaczego NIkt nie przypomniał, że ten "błazen" Macierewicz ZAKŁADAŁ Komitet Obrony Robotników!!!! I dlaczego w dyskusji nie ma słów z wywiadu o różnicy między opozycją wywodzącą się z kręgów katolickich a opozycją pochodzącą z rewizjonizmu czyli różnicy między Jackiem Kuroniem a Antonim Macierewiczem? Niewygodne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 16.09.05, 13:06 Bardzo ciekawy i pouczajacy artykul, duzo trafnych uwag ze strony 2 panow, czyta sie jednym tchem! Jednym z wnioskow jaki mi sie nasunal jest taki iz sily polityczne panujace obecnie nie dadza sie zepchnac w rog i oddac wladzy, ci ktorzy ciagna sznurki beda dalej to robic pod plaszczem innych nowych partii.Wielka szkoda ale i tak sie z tym musimy pogodzic bo koniec juz blisko, tego calego systemu swiatowego , "znawcy tematu" daja maximum 20 lat, zmiany klimatyczne przyspiesza kryzys gospodarczy, a prawda na pewno zwyciezy.Moze brzmi to troche apokaliptycznie , mysle ze potrzeba od czsu do czasu takiego watku na lamach internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geremek A ja wam odpowiem tak !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:50 Żakowski to przegrany facet i bardzo kiepawy dziennikarzyna. Jest zakochany w SLDówku i UW vel PD. Pasuje mu bardzo, to co się do tej pory działo w Polsce przez ostatnie15 lat, bo czerpał i czerpie z tego niemałe profity. Jest niejako taką zasłoną dymną „salonowego” układu, zawsze jak wyjdzie niechcący na jaw jakiś szwindelek, pojawia się pan Żakowski i odwraca kota ogonem. Taką sama funkcję sprawuje niejaka TW Paradowska i jeszcze kilku dziennikarzy z GW. Cały wywiad, jeżeli tak można nazwać ten bełkot, jest kontynuacja dawno zapoczątkowanej jeszcze przez guru Michnika metody. Jak ktoś mówi prawdę o układzie „salonowo-agenturalnym” zawartym w Magdalence, trzeba natychmiast zrobić z niego oszołoma. Nie jest to trudne, gdy posiada się w swoich rękach media i dziennikarzynów pokroju Żakowsiego. Jeden z forumowiczów napisał, że Maciarewicz na szczęście po wyborach będzie już tylko folklorem, czy jakoś tak. Podobnie jak Mazowiecki, Frasyniuk, Miller, Hausner, Geremek, Belka, Rossati, Borowski, Kwaśniewski itp. kocmołuchy, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
xiadz.dobrodziej MaciErewicz a nie Maciarewicz!! 16.09.05, 16:40 ja chcialem przypomniec ze ten czlowiek nazywa sie MACIEREWICZ a nie MACIAREWICZ!! Mozna sie z nim nie zgadzac, mozna sie z jego pogladow smiac, ale odrobina szacunku mu sie nalezy, mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korwinista Re: A ja wam odpowiem tak !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:30 zgadzam sie calkowicie z toba. dziekuje macierewiczowi za obrone takze i moich wartosci. moge tylko dodac, ze podobnym stylem dziennikarskim wykazuje sie jeszcze inna miernota, udajaca poprawnego lewicowca, prowadzaca przekroj w otchlan zapomnienia a moze tylko pragnaca zmienic jezyk w jakim jest wydawany. jesli moge zachaczyc, to tobie zawdzieczamy ciekawe i obszerne wpisy dot. zydowskich kwestii przy okazji audycji nadawanej w niedziele na tfm o kulturze zydowskiej ? dziekuje. bardzo ciekawe. potwierdzilo moje domysly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfredkujot Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.arcor-ip.net 16.09.05, 15:00 Maciarewicz ma racje Polska wymiera-zadac sobie troche trudu trzeba i zerknac na statystczne dane i zdac sprwe z konsekwencji dla kraju ktore wkrotce beda katastrofalne, gdy dodatkowo rozwiazaniem dla mlodziezy ma byc kraju opuszczenie ... To nie smichy chichi.To oslabianie kraju,nie wiem czy celowe czy to bezmyslnosc i brak wyobrazni...Za dzialaniem celowym przemawia nachalna propaganda,zaklamywania rzeczywistosci, utrzymywanie w niewiedzy i dezorientacja uprawiana przez takie tuby jak gi-wi. Stoimy przed albo juz mamy katastrofa spoleczna. Blazna i chama zakowskiego zadaniem byla nie rozmowa a deprecjacja Macierewicza. To jest styl i paradowskiej , zakowskiego, koledy-zaleskiej, itp. Im sie pewnie wydaje ze sluchacze nie dostrzegaja perfidii, zwyklej , prymitywnej manipulacji. Za Staniszkis, za to jak ja zakowski potraktowal ma u mnie przy najblizszej okazji w pysk-poprostu jak sie trafi obskoczy bez uprzedzenia. Poprostu spiore po gembie.Po tym przepitym wulgarnzm pysku. Ja rozumiem ze musi chlac na upor. Podejrzewam ze woda zalewa wewnetrzny niepokoj. Gdyby wytrzezwial choc raz pewnie nie moglby patrzec sam na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 16:57 No tak,ale Ty tego tekstu też na trzeźwo nie napisałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Macierewicz: Polska wymiera 16.09.05, 20:30 Gość portalu: j.w. napisał(a): > No tak,ale Ty tego tekstu też na trzeźwo nie napisałeś! Sadzisz ? Przypomniec chce jak ten obronca IIIRP powital Staniszkis w swoim programie twierdzac ze byla wspolpracujaca z SB zeby zobaczyla jak moze czuc sie "niewinny"ofiara IPN-u. To byl poczatek akcji pod tytulem deprecjacja lustracji. Numer z Niezabitowska i ojcem Hejno nalezal do tej samej kategorii A sb'ckie bandziory probuje sie wkrecac a to rzecznikami maja byc , a to dostaja nominacje na prokuratorow krajowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paplanina_Żakowski Byłby to niezły artykuł, gdyby go skrócić o połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:56 Obwód pasa Żakowskiego najbardziej interesuje czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Paradowska i Żakowski IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 18.09.05, 19:22 Boją się lustracji jak cholera i też są najgorszymi dzienikarzami w TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr... Gawryluk IP: *.net.autocom.pl 18.09.05, 19:40 Zle spojrzałeś w lustro, pewnie chodziło ci o Gawryluk? Paradowska i Zakowski są OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Gawryluk IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 18.09.05, 22:10 Gawryluk tak gaciami nie trzęsła jak pojawiła się lista Wilsztajna Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Kompromitacja Zakowskiego 19.09.05, 11:30 Przeprowadzil wywiad, z ktorego wynika jedynie to, ze potrafi pytac o rzeczy absurdalne, nieistotne i bezsensowne. Zmarnowany czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księciunio Re: Macierewicz: Polska wymiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:40 A zna ktoś numer Macierewicza, w dzienniku w klasie piątej podstawówki? A tak na poważnie to lepiej wypowiedzi Pana Antoniego nie komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinea Skandaliczny wywiad Żakowskiego IP: *.master.pl 24.09.05, 00:41 Wręcz nie chce mi się wierzyć, że tak może się zachowywać dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś