dirtylily 21.09.10, 20:31 Coś niedrogiego, ale skutecznego na suche i popękane usta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: benia Re: suche usta IP: *.piaseczno.robbo.pl 29.09.10, 20:54 Myślę że jedną z najlepszych metod na suchość ust są okłady , smarowanie ich miodem, ale na to mało która z nas ma czas, ja polecam także wazelinę kosmetyczną, ja używam na co dzień takiej poziomkowej LipCare , zapłaciłam za nią 5 zł a jest rewelacyjna- nawilża i pielęgnuje, jest poręczna, wygodna w użyciu - stara dobra wazelinka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chorwatka Re: suche usta IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 21:06 zgadzam się wazelinka to podstawa, sama też ją stosuję, tylko ja wybrałam swój ulubiony smak..a mianowicie czekoladowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lady233 Re: suche usta IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 20:41 Po pierwsze nie oblizuj ich w zimne, ciepłe dni, NIGDY!!! Pod szminkę smaruj bazę, kupuj błyszczyki tylko zaufanych marek. A jeśli naprawdę chcesz by twoje usta odzyskały formę kupuj sobie na każdą porę roku balsam na usta. Na mróz, wilgoć, słońce, wiatr, itp. Bardzo (mi) pomagają wazeliny z H&M, są tanie ale dość skuteczne w połączeniu z poprzednimi moimi radami. Sama miałam ten problem.O! Mała uwaga: nie da się z bardzo tanimi kosmetykami zrobić dużo dobrej roboty . Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: suche usta 16.10.10, 09:56 myślę, że smarowanie ust kremem Nivea wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik87 Re: suche usta 25.10.10, 16:46 mi sie bardzo dobrze rossmanowska pomadka sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś