Dodaj do ulubionych

Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalskieg...

16.09.05, 15:39
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • abstracto Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 15:44
      >Powtorze za Gazeta Wyborcza ....

Eeetam, on jest po prostu z czwartego wymiaru.
      • guantanamero Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach itp. 16.09.05, 17:31
        "Był cień, który biegł koło mnie - to wyprzedzał mnie, to zostawał w tyle. Cieniów takich było mnóstwo,
        cienie te otaczały mnie zawsze, cienie nieodstępne, chodzące krok w krok, śledzące mnie i
        przedrzeźniające. Czy na polu bitew, czy w spokojnej pracy w Belwederze, czy w pieszczotach dziecka
        - cień ten nieodstępny koło mnie ścigał mnie i prześladował. Zapluty, potworny karzeł na krzywych
        nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd, nieszczędzący mi niczego, co
        szczędzić trzeba - rodziny, stosunków, bliskich mi ludzi, śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy,
        przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł pełzał za mną jak nieodłączny druh,
        ubrany w chorągiewki różnych typów i kolorów - to obcego, to swego państwa, krzyczący frazesy,
        wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane historie; ten karzeł był moim
        nieodstępnym druhem, nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nie-szczęścia, zwycięstwa
        i klęski. (...)"
        • henryk.log Re: Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach ... 16.09.05, 17:34
          oraz "smutnych z rynsztoka" ?
          • henryk.log Re: Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach ... 16.09.05, 17:35
            ... na Forum ?
            • azx Giertychu, giertychu, bój się ramienia sprawiedliw 16.09.05, 21:46
              ości. Pójdziesz siedzieć za nepotyzm. Żonce tez nie ząłatwiałeś ocen z egzaminu, zakłamańcu?
              • taziuta Za nepotyzm nie wsadzają, czeka go śmierć cywilna 16.09.05, 22:51
                Giertych to ambicjoner, który wszystko zrobi aby codziennie błysnąć w mediach.
                Czymkolwiek - fałszywką, insynuacją, każdą bzdurą którą kupią media nastawione
                na sensację, czyli prawie wszystkie :-(
                Ale nie powinno się mu odpuścić tego nepotyzmu. Niech wszyscy się dowiedzą jaki
                to hipokryta. A wtedy czeka go śmierć polityczna, czyli koniec sensu jego
                życia. Im szybciej tym lepiej :-)

azx napisał:

> Giertychu, giertychu, bój się ramienia sprawiedliwości. Pójdziesz siedzieć za
                nepotyzm. Żonce tez nie ząłatwiałeś ocen z egzaminu
                > , zakłamańcu?
                • czlonekkomitetu Tak kocha rodzinę (swoją) Liga Polskich Rodzin. 17.09.05, 08:53
                  .
              • aronii Re: Giertychu, giertychu, bój się ramienia sprawi 18.09.05, 08:04
                W tm kraju politykom powinno się limitować ilość zgłaszanych spraw do
                prokuratury bo zpychają i tak zapchane sądy głupimi sprawami. a roman powinien
                mieć całkowity zakaz.
                Niestety demokracja ma tez swoje ujemne strony.
          • michal04 KRÓTKA PAMIĘĆ WYBORCÓW LPR-u 17.09.05, 08:40
            henryk.log napisał:

> oraz "smutnych z rynsztoka" ?

Czyżby wyborców spod znaku Giertycha i Rydzyka ogarnęła ogólna amnezja? Czyżby zapomnieli, że to oni wypromowali i wysłali do Sejmu RP Romana Giertycha i jego spółkę? W imię Boga (bardzo przepraszam osoby rzeczywiście wierzące) Giertych zapewniał, że będzie prowadził politykę prokatolicką i prorodzinną. Wobec tego mam pytanie: dlaczego czepiacie się pana Giertycha? Przecież ciągle powołuje się na Boga i Kościół katolicki. Również prowadzi politykę "prorodzinną". Zawsze dba o swoją rodzinę. Ato załatwia egzaminy dla żony na studiach, a to nakazał zatrudnić swoją teściową... Przypominam, że teściowa to też (dla niektórych) rodzina.
        • lacymon Re: Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach itp. 16.09.05, 23:39
          zgraby tekscik ci się skonstruował. moje gratulacje !!!!
      • bio.mum Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 20:45
        abstracto napisał:

> >Powtorze za Gazeta Wyborcza ....
        >
        > Eeetam, on jest po prostu z czwartego wymiaru.

Romek. jestes skonczony. Te 7% z 40% chetnych do oddania na ciebie glosu, to
        pewnie twoja rodzina...ale wiesz co? uwielbiam jak ci sie grunt pali pod
        nogami...dla mnie i dla normalnych normalnie a nie inaczej ludzi jestes malym
        zalosnym czlowieczkiem...i gdzie jest to twoje komando????? dlaczego, chociaz
        co drugi news na forum gw o tobie i o twoich szwindlach to twoi chlopcy
        milcza...jadu im zabraklo? chlopaki z mlodziezy wszechglupkow, co jest???
        trzeba was jakos specjalnie namawiac albo prowokowac?? a moze chodzicie po
        domach i straszycie lysymi palami normalnych ludzi?? przyjdzcie do mnie. Mam
        dwa pibulle na podworku.
        • gcz5 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 23:58
          Ludzie! Dajcie spokój Romciowi, przeciez to wódz naczelny Ligi Polskich Rodzin,
          więc zadbał o najbiższą rodzinkę. I to mu wytykacie ?
          • bio.mum Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 17.09.05, 01:24
            pavowolf napisał:

> ... i jeszcze za ogladanie tych twarzy jakze niewymiasowych abonament chcecie
            > aby placic taki wal jak zaplace !!!

Kto mu wytyka?..juz jego ojciec maciej pisze nowe uwzgledniajace romana
            podreczniki:D:D:D ile chcesz romek na rydzyka smiglowiec??? dam, ile chcesz na
            lichen..dam..pod warunkiem ze zawitasz do moich skromnych progow...a poza tym
            jestes brzydki i wygladasz jak przyglup..ale wierzejskiego nikt nie
            przebije..to mega przyglup, zupelnie bezkonkurencyjny..z twarzy hehehehhehe ty
            romek w porownaiu z nim jestes spoko; )))
      • dzioobas tiaaa, Giertych jest jednym ze "Slidersów" 16.09.05, 22:42
        Porusza się pomiędzy wymiarami i robi zadymy bo nie ma nic do stracenia. Po
        kolejnym zjeździe i tak będzie na jego sobowtóra.

Swoją drogą przegięciem jest tak bezlitośnie wykorzystać niemoc członka rodziny
        jako konsekwencję na atak.

Romuś z jednej strony jest totalnie zantagonizowany do świata, który go otacza a
        z drugiej ten świat daje mu istrumenty do walki. Gdyby nasz kraj faktycznie był
        taki jak go widzi to nie mógłby nawet "pierdnąć" a co dopiero kogoś skarżyć
      • prostaczek3 Romus BRAWOOOOOOO!!!!!! 17.09.05, 05:53
        Tak trzymaj Roman! Nie daj sie, rodzinke trzeba wspierac. Nazwa partii
        zobowiazuje. A jako narodowiec musisz sie na dodatek odciac wszystkim ... Brawo!
      • wroclawianka2 OPLUWAJĄ BIEDNEGO GIERTYCHA 17.09.05, 15:11
        abstracto napisał:

> >Powtorze za Gazeta Wyborcza ....
        >
        > Eeetam, on jest po prostu z czwartego wymiaru.

NIE OPLUWAJCIE BIEDNEGO GIERTYCHA ! PRZECIEŻ ON NIE WIEDZIAŁ, ŻE ROGALSKI ZATRUDNIŁ JEGO TEŚCIOWĄ.
    • historyk12 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 16:08
      Giertych ale jesteś żałosny pajac. Z Kulczykiem też się nie spotkałeś na Jasnej
      Górze, żonce nie załatwiałeś zdania egzaminu za łapówę (którą miała być jakaś
      posadka dla egzaminatora). Skoro tak to i teścowej nie załatwiałeś roboty.
      Giertych cała Polska smieje się z ciebie, za wyjątkiem kilku oszołomów nie
      potrafiących samodzielnie myśleć. To z ciebie błaźnie: hahahahahahahahahahaha
      • bio.mum Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:38
        historyk12 napisał:

> Giertych ale jesteś żałosny pajac. Z Kulczykiem też się nie spotkałeś na
        Jasnej
        > Górze, żonce nie załatwiałeś zdania egzaminu za łapówę (którą miała być jakaś
        > posadka dla egzaminatora). Skoro tak to i teścowej nie załatwiałeś roboty.
        > Giertych cała Polska smieje się z ciebie, za wyjątkiem kilku oszołomów nie
        > potrafiących samodzielnie myśleć. To z ciebie błaźnie: hahahahahahahahahahaha

Takie posty do powiew normalnosci w tym chorym kraju...my normalni nie jestesmy
        mniejszocia okazuje sie...Romek..ciekawe co teraz robisz? pewnie goraca linia z
        przyglupem Wierzejskim..on nic nie wymysli..on przez cale swoje zycie nauczyl
        sie tylko..pedaly i komunisci do gazu...nie pomoze ci w tych ciezkich
        chwilach...Romek biedaku..dlaczego mi ciebie nie szkoda?
    • zyks Czemu nie w "trybie wyborczym"? :) 16.09.05, 16:10
      • xiadz.dobrodziej Re: Czemu nie w "trybie wyborczym"? :) 16.09.05, 18:18
        Bo to dzial tylko przeciwko innym politykom prowadzacym kampanie wyborcza. Pozew
        przeciwko GW sad by odrzucil, a romcio kuń nie lubi porazek:>
    • darekwu Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 16:13
      zamailuj do mnie, podam ci adres mojego prawnika oraz powiem co o tobie myślę,
      chory z nienawiści koński łbie, nie mogę tego napisać tutaj, bo to nie
      przejdzie przez moderatora tego wątku.
      • bio.mum Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 21:40
        darekwu napisał:

> zamailuj do mnie, podam ci adres mojego prawnika oraz powiem co o tobie
        myślę,
        > chory z nienawiści koński łbie, nie mogę tego napisać tutaj, bo to nie
        > przejdzie przez moderatora tego wątku.

hehehe, pozdrawiam, moze zachowuje sie jak histeryczka, ale wole to, niz
        patrzec bezczynnie na ruchy tego przyglupa i jego lysych chloptasiow. wstyd
        wstyd wstyd !!!!ze tego przyglupa romana codziennie pokazujecie w telewizji!!!
        po prostu wstyd!!
        • error_not_found Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 21:44
          bio.mum napisała:
          > wstyd wstyd !!!!ze tego przyglupa romana codziennie pokazujecie w telewizji!!!
          > po prostu wstyd!!

Kiedyś mieliśmy taki program: "Z kamerą wśród zwierząt". Teraz trzeba zadowolić
          się substytutami w których pokazują lpr.
          • bio.mum Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 21:51
            error_not_found napisał:

> bio.mum napisała:
            > > wstyd wstyd !!!!ze tego przyglupa romana codziennie pokazujecie w telewiz
            > ji!!!
            > > po prostu wstyd!!
            >
            > Kiedyś mieliśmy taki program: "Z kamerą wśród zwierząt". Teraz trzeba
            zadowolić
            > się substytutami w których pokazują lpr.

hehehe, ja tam jestem wybredna..nie zadowole sie...roman!!!!! ..przemow do
            mnie, przekonaj ze pedaly i masoni do gazu...i ze twoja tesciowa jak ta
            przyslowiowa Maryna nic innego nie robi tylko lepi Tobie pierogi...:D:D:D
            Romeczku skarbie, daj glos, zarzyj(czytaj z polskimi znakami; )):D:D: zrob ryz
            ryz:D jeszcze 2 tygodnie do wyborów:D a noz widelec tylko sie w tobie zakocham:D
            • uu1 Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 21:54
              a noz widelec tylko sie w tobie zakocham:

Hi. Rzeczywiście jesteś w takiej desperacji uczuciowej?
              • bio.mum Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 22:13
                uu1 napisała:

> a noz widelec tylko sie w tobie zakocham:
                >
                > Hi. Rzeczywiście jesteś w takiej desperacji uczuciowej?

Dobry wieczor uu1..to tylko taka prowokacja..bardzo lubie Cie czytac; )) i
                jeszcze kilku ... niewielu)..moze ty wiesz..poszukuje komanda
                romana...wystarczyloby poddac w watpliwosc, ze chodza po domach ..czekam i
                czekam, moze zabladzili? wierz mi albo nie..ale wolalabym byc po czterokroc
                wtorna dziewica niz spotkac na swojej sciezce romana; ))..nie chce mi sie
                czekac do 8 marca ..wtedy beda we mnie rzucac kamieniami..ale to juz bedzie po
                wyborach..rozumiesz?? dziennuikarze beda przedstawiali kompendium argumentow z
                jednej i z drugiej strony....tak posrane mamy w Polsce dziennikarstwo..ale jak
                im placa 2.000 miesiecznie to co beda wnikac i udawac ze olewaja romana....,
                wazne ze maja prace..wiem z prywatnych zrodel, zreszta to zadna tajemnica...
                • uu1 Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 22:32
                  Może nie chcą być przywitani przez pitbule. :-)). A dziennikarstwo, jak
                  wszystkie media modlą się za "sprzedajność" i dla niej wszystko zrobią. Takie
                  dziwne czasy.
        • pavowolf Re: Giertych zaskarż mnie też 16.09.05, 22:31
          ... i jeszcze za ogladanie tych twarzy jakze niewymiasowych abonament chcecie
          aby placic taki wal jak zaplace !!!
          • bio.mum Re: Giertych zaskarż mnie też 17.09.05, 01:05
            pavowolf napisał:

> ... i jeszcze za ogladanie tych twarzy jakze niewymiasowych abonament chcecie
            > aby placic taki wal jak zaplace !!!

Plac, albo romek cie zlicytuje, a kostek z tej samej kompanii
            postraszy...dopoki nie "uwierszysz" w jego wersje..i tak dalej...ziewww..zawsze
            mozna zamknac oczy...dlaczego mnie to nie bawi? bo mamy narod rodzin
            kiepskich??? nadal mnie to nie bawi
    • jarnow1 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 16:26
      Lecz sie czlowieku, albo wez cos na uspokojenie.
      Cos Ci sie w glowie pomieszalo z nienawisci.
      Chyba nie wiesz kim byl Hitler....
    • madort A JA SIĘ CIEBIE ROMEK NIE BOJĘ 16.09.05, 16:33
      I będę "powtarzał bzdury Rogalskiego". I możesz mnie nawet ścigać sądownie. Nie
      możesz mnie tylko pocałować w ... w wiesz co, bo mam swój honor (w
      przeciwieństwie do ciebie).
    • marc1951 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 16:47
      To wkoncu kogo jest tesciowa Rogalskiego,czy Giertycha?Twoja zona LAjzo
      trafila do szpitala tylko dzieki tobie!Potrawisz opluwac
      innych ,niszczyc,myslac,ze beda milczec,ilu ludzi cierpi przez twoje
      pomowienia,swinstwem jest to ,ze chowasz sie w tej chwili za swoja
      zona,wykorzystujesz swoja rodzine ,do zdobycia poparcia w sadazach.
    • jurekpy Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 16:49
      Znany ze swojego zwyczaju pozywania do sądu wszstkich,którzy nie z
      Romusiem,poseł Giertych po wyborach prezydenckich pozwie do sądu cały naród
      polski,że niewystarczająco dobrze zagłosował na tatusia.Dzisiaj tatuś jest
      pewny,że w pierwszej turze dostanie powyżej 50% i wygra.
      Maciej Giertych zostanie narażony na poważne straty finansowe i Romuś już zadba
      o to aby pozwany przed sąd niewdzięczny naród polski zrekompensował tatusiowi
      poniesione koszty.
      • pedal_z_bostonu Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 16:53
        Nie moge zrozumiec, ze tyle ludzi glosowalo na takiego palanta i ze wybrali go
        poslem. Ale nie ma sie co dziwic. Amerykanie tez wybrali kretyna na prezydenta.
        Walczyc z ciemnota!
    • abi_z_abudabi [...] 16.09.05, 16:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • maruda.r Może przestańcie kręcić i mataczyć, Giertych. 16.09.05, 17:02

Dziennik poinformował, że w biurze poselskim Rogalskiego w Olsztynie, na
      polecenie Romana Giertycha, zatrudniona była jego teściowa. Giertych zaprzecza i
      dodaje, że "nie ma na to żadnych dowodów".

Podejrzewam, że w tym wypadku Gazeta Wyborcza wyjątkowo starannie przygotowała
      dowody i chętnie się zetrze z Giertychem w sądzie.

• bio.mum Re: Może przestańcie kręcić i mataczyć, Giertych. 16.09.05, 21:53
        maruda.r napisał:

>
        >
        > Dziennik poinformował, że w biurze poselskim Rogalskiego w Olsztynie, na
        > polecenie Romana Giertycha, zatrudniona była jego teściowa. Giertych
        zaprzecza
        > i
        > dodaje, że "nie ma na to żadnych dowodów".
        >
        > ************************************
        >
        > Podejrzewam, że w tym wypadku Gazeta Wyborcza wyjątkowo starannie przygotowała
        > dowody i chętnie się zetrze z Giertychem w sądzie.

marudzisz
      • mgt-22 Re: Może przestańcie kręcić i mataczyć, Giertych. 16.09.05, 23:12
        a ja podejrzewam, że twoje podejrzenia w stosunku do GW mogą się nie sprawdzić
    • fehu1 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 17:04
      A niech sobie podejmuje, ile już podjął, bo sie pogubiłam? Jak sobie tak bedzie
      podejmowal i podejmowal, to całe życie spędzi w sądzie i nie będzie się
      zajmował innymi sprawami.I daj mu Boże, niech podejmuje. Śmiechu warte
    • ksaw Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 17:18
      Ten pan poseł w szkole zapewne był skarżypytą.
      To mu pozostało do dzisiaj - skarży na wszystkich dookoła.
      Ludzie takich nie lubią.
      Zapewne też dlatego notowania jego taty są tak niskie.
      • jerzy.kosecki Re: parę miesięcy temu 17.09.05, 08:30
        na forum wypowiadał się kolega Romka z VIII klasy, powiedział, że Romek bił
        młodszych i słabszych kolegów i był wyjątkowo perfidny. To do niego pasuje. Ale
        za parę miesięcy pies z kulawą nogą nie będzie o tym oszołomie pamietał. No,
        może o. Rydzyk
    • mangold Poczuj Romeczku jak sie czuł Cimoszewicz ! 16.09.05, 17:34
      pozdrowienia dla żony..... :-))
    • sekwana2005 teściowa w konspiracji 16.09.05, 17:38
      Ależ to Polska Rodzina, że obaj jej wodzowie nawet nie zauważyli, gdzie pracuje
      i skąd forsę przynosi mamusia żony Romusia.
      A prezydent Maciuś I może w takim razie poda nazwiska swoich asystentów, byśmy
      wiedzieli, jakie mają "rodzinne" kwalifikacje?
      Chyba, że teściowa była w kospiracji...
      Jezus, Maria - chyba nie przeciw Romkowi!
      Przecież to taki dobry chłopiec, wykładowcy jej córeczki obiecał, iż wypie..
      go z uczelni, jesli ona kiepsko zda egzamin....
      Chociaż
      Może to nie była pensja, lecz odszkodowanie za takiego zięcia
      Rekompensata za wstyd
      Wystarczyło, by Romek w podkutych butach poszedł z wyborczą, gospodarską wizytą
      do jakiejś "towarzyskiej" kamienicy, to na jednym piętrze zza drzwi usłyszał
      - Romuś! Już jestem rozebrana !
      - A piętro nizej jakaś lewa "teściowa" wmawaiła mu, że podobny do jej wnuczka..
      Więc prawdziwa tesciowa mogła wkurzyć się
    • haen1950 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 17:59
      Oj, Panie Adamie
      Ten rynsztok to płynie chyba pańską stroną ulicy
    • japolak na każdym kroku... a nawet pomiędzy 16.09.05, 18:08
      Romek podejmuje kroki na każdym kroku, a nawet pomiędzy krokami, w kroku...
      A propos jego znowu podjętego krocza:
      bardzo go śmieszyły insynuacje, takze jego własne, wobec Cimoszewicza
      A czemu Romek ma tak zmienne, wręcz przerywane stosunki z Jarucka?
      Raz jej wierzy, raz nie wierzy
      Raz zachwyca się, potem wątpi
      Raz wie o niej wszystko, potem ona mu gubi się
      Podobno tylko kobiety są zmienne
    • www.nasznocnik.pl "Przekonacie się z kim zadarliście" ;-) bt 16.09.05, 18:08
      .
    • smentuff Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 19:45
      Oglądałem kiedyś Simpsonów, Homer zawołał Barta, a ten zanim padło pytanie
      ojca "Nikt mnie nie widział, nic mi nie udowodnią!"
    • aguido Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 20:56
      Rogalski bał się, bał, aż w końcu powiedział.
      Nie wiem dlaczego, lecz gdy słyszę o Giertychu, to przypomina mi się:
      "Co za szczęście dla rządzących, że ludzie nie myślą samodzielnie"
      Adolf Hitler, kanclerz III Rzeszy (1889-1945)
    • bio.mum Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:06
      Romek. jestes skonczony. Te 7% z 40% chetnych do oddania na ciebie glosu, to
      pewnie twoja rodzina...ale wiesz co? uwielbiam jak ci sie grunt pali pod
      nogami...dla mnie i dla normalnych normalnie a nie inaczej ludzi jestes malym
      zalosnym czlowieczkiem...i gdzie jest to twoje komando????? dlaczego, chociaz
      co drugi news na forum gw o tobie i o twoich szwindlach to twoi chlopcy
      milcza...jadu im zabraklo? chlopaki z mlodziezy wszechglupkow, co jest???
      trzeba was jakos specjalnie namawiac albo prowokowac?? a moze chodzicie po
      domach i straszycie lysymi palami normalnych ludzi?? przyjdzcie do mnie. Mam
      dwa pibulle na podworku.
      • block-buster Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 16.09.05, 21:10
        Najwieksza wesz polska wszy polskiej.Udany syn udanego
        ojca.Obiecywacz.Komiwojazer ligi patologicznych rodzin.
        • bio.mum Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 16.09.05, 21:33
          block-buster napisał:

> Najwieksza wesz polska wszy polskiej.Udany syn udanego
          > ojca.Obiecywacz.Komiwojazer ligi patologicznych rodzin.

To jest ogolnodostepne forum; ) Romek. (bo nikim ponad to nie jestes)..nie masz
          dostepu do netu ze milczysz?, a moze wynosisz sie ponad swoich potencjalnych
          wyborcow hehe....Ja wiem , wiem, telewizja cie rozpiescila, codziennie mogles
          poslinic sie czy to przedpanstwowa czy prywatna kamera, ale nie ciesz sie tak,
          normalni ludzie widza, ze dziennikarze przed wyborami musza reagowac na kazde
          twoje bekniecie...ale to koniec Romeczku, a moja satysfakcja 2 razy wieksza niz
          twoje ego...niestaly_czytelniku...tak lubiles powtarzac ze moje fobie zwiazane
          z romkiem to kwestia higieny osobistej...gdzie jestescie wszechpolaki...moze
          jakies dementum...:D:D
          • veglie Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 16.09.05, 22:17
            Romek już myślał,ze będzie pierwszym myśliwym RP a teraz stał się zwierzyną na
            którą zapolowano.Jeszcze się odszczekuje bo jak na razie to polowanie z
            łukiem,ale przestanie gdy oberwie z działa.Liczę że to już niedługo nastąpi:-))))
            • bio.mum Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 16.09.05, 22:33
              veglie napisał:

> Romek już myślał,ze będzie pierwszym myśliwym RP a teraz stał się zwierzyną na
              > którą zapolowano.Jeszcze się odszczekuje bo jak na razie to polowanie z
              > łukiem,ale przestanie gdy oberwie z działa.Liczę że to już niedługo nastąpi:-
              ))
              > ))

hehe, dokladnie i podziekujmy Adamowi Michnikowi...nie ma sie czego bac dopoki
              on zyje.., Romek z Wierzejskim teraz sie zabawia...kamieniem nie rzuci, a
              szkoda ...chetnie bym odrzucila...Modzelewski, Kuron, Mazowiecki i
              Bartoszewskii oraz Michnik...to mezowie stanu, a ty Romek jestes kupa gowna, a
              na widok twojego papy robi mi sie niedobrze... do historii nie przejdziesz
              , wole swoje dzieci przeniesc na madagaskar nizby mialy uczyc sie w szkole
              odmiany nazwiska Giertych...wypad....oszolomie, nie znieciecisz mnie do tego
              kraku chociaz tak usilnie probujesz....wszechpolacy!!!!!!!!!!!!!!!1 gdzie
              wy??? tak uwielbiacie obrzucac obelgami!!! acha, rozumiem, bawicie sie w swoim
              gronir; )))) fajnio tacy na maksa wygoleni...nieprawda romek??? nie mow ze nie
              podgladasz swoich chlocow pod prysznicem...nikt w to nie uwierzy....
            • bio.mum Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 16.09.05, 22:38
              veglie napisał:

> Romek już myślał,ze będzie pierwszym myśliwym RP a teraz stał się zwierzyną na
              > którą zapolowano.Jeszcze się odszczekuje bo jak na razie to polowanie z
              > łukiem,ale przestanie gdy oberwie z działa.Liczę że to już niedługo nastąpi

on teraz z wierzejskim na strzelnicy cwiczy przenikliwe spojrzenie...do
              gwiazdki beda cwiczyc; ))))
          • niestaly_czytelnik Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 17.09.05, 02:06
            > twoje ego...niestaly_czytelniku...tak lubiles powtarzac ze moje fobie
            zwiazane
            > z romkiem to kwestia higieny osobistej...gdzie jestescie wszechpolaki...moze
            > jakies dementum...:D:D

Cześć pogromczyni małych skaczących owadów: przewodniczący już z nie takich
            oszczerstw wychodził obroną ręką - domniemana sprawa z egzaminem w Poznaniu już
            dawno została wyjaśniona:
            serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2811733.html
            (uwaga: musisz swoim zapłacić haracz za SMS-a).
            ale ty i tobie podobni nadal wyją. To mówi o was wszystko: jesteście wyjątkowo
            odporni na fakty. Tak nawiasem mówiąc, wspominałaś coś o swoich dwóch
            pitbulach - no i wydało się:
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2920680.html
            - tutaj nazywasz innych faszystami, a sama jesteś kryptofaszystką atakując wraz
            ze swoimi zapylaczami bezbronnych Cyganów. To w języku fachowym nazywa się
            schizofrenią.
            • bio.mum Re: Kij w oko Romeczkowi specjalnej troski... 17.09.05, 02:14
              niestaly_czytelnik napisał: cos tam same pierdoly; ))

tak, tak...masz racje, we wszystkim...a teraz prosba..odpier...nicz sie ode
              mnie ..ignorujmy sie....bedziemy zdrowsi...; ) ja mam ciekawsze zajecia niz
              odpowiadanie na twoje wszawe posty. rowniez pozdrawiam; ) a teraz zejdz ze
              mnie, raz na zawsze.
              • niestaly_czytelnik Roman pogromca Cimoszenki. 17.09.05, 13:29
                Póki co to ty się do mnie przypierniczasz. Czytając twoje wszystkie posty na
                tym forum, widzę że masz jakieś poważne problemy z sobą. Twoja agresja jest
                nawet tutaj wyjątkowa. Życzę powrotu do zdrowia.
                • bio.mum Re: Roman pogromca Cimoszenki. 17.09.05, 18:36
                  niestaly_czytelnik napisał:

Życzę powrotu do zdrowia.

I nawzajem.
    • pablo123 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:08
      Taaaa, jak trwoga, to do... Zdrowia?
      Jak Jaruckiej zaczal sie palic grunt pod nogami, to nieboga w ciazy. Teraz z
      kolei szok spowodowanyh artykulem w GW doprowadzil zone Giertycha na
      kardiologie.
      Posluchaj, Roman, bo nie bede powtarzal. Gdyby na Twoja zone albo Ciebie spadlo
      to, co zafundowales Cimoszewiczowi, to zonie by nawet Religa nie pomogl, skoro
      tak latwo Ci zaniemoglo biedactwo. Abstrahujac od tego ze sciemniasz z tym
      sercem...

PS. Oczywiscie Fakty w TVN umiescily to info na samym koncu serwisu, opatrzone
      stosownym komentarzem ze nepotyzm jest powszechny. Czyli stara bajka: jak cos
      jest na Cimoszewicza, to Cimoszewicz swinia. Jak cos na Giertycha, to wszystko
      g...no (oprocz moczu). Roznica miedzy CNN a TVN jest taka jak miedzy relacja a
      relatywizowaniem.
      • tymcz111111 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:38
        tvp na umiescila wcale.
      • tymcz111111 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:39
        tvp nie umiescila wcale
    • tomek3032 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:09
      Giertych to największy zbój w tym kraju. Najpierw oczerniał Cimoszewicza, aż ten
      się wycofał, a teraz mówi że to nie to o co mu chodziło i ta sprawa go nie
      interesuje tak mocno. Teraz jak chodzi o jego rodzine to bydlak straszy sądem.
      Najwyższy czas by mu ktoś uterł nosa.
      • marcin120 Re: Giertych: podejmę kroki prawne wobec Rogalski 16.09.05, 21:26
        Jesli chodzi o utarcie nisa temu panu to ja mu z przyjemnoscia moge go nawet
        zlamac tylko obawiam sie ze ta gnida chodzi z obstawa i boi sie wlasnego cienia
      • finish1 Re: Giertych: lepiej od razu łeb mu ukręcić 17.09.05, 07:54
    • jerzy30 Re: Giertych: psycholu idź się leczyć 16.09.05, 21:17
      bo już tak kłamiesz że niedobrze się robi
    • jagnieszkaa Idę o każdy zakład, że G. nie będzie żadnych krokó 16.09.05, 21:34
      w!
      • maruda.r Nie ma głupich. Nie założę się. 16.09.05, 23:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka