mirek.zkanady Wiwat Prezydent Lech Kaczyński !!!! 23.10.05, 21:11 Czas oczyscic te stajnie Augiasza. Kwach i spolka juz robia w portki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: Wiwat Prezydent Lech Kaczyński !!!! 23.10.05, 21:14 Ty sie palnij w łeb albo tu przyjedź i bądź przy tym czyszczeniu.Tu nie sprzątania trzeba tylko ciężkiej pracy mirek.zkanady napisała: > Czas oczyscic te stajnie Augiasza. Kwach i spolka juz robia w portki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 jeszce zatęskisz za kwaśniewskim!!!! 23.10.05, 21:18 ten zcłowiek zapewnił polsce 10 lat stabilizacji i pluralizmu. obawiam się, że kaczyński chcąc sprostać oczekiwaniom swoich wyborców o ów pluralizm nie będzie walczył. obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: jeszce zatęskisz za kwaśniewskim!!!! 23.10.05, 21:23 an9991 napisał: ...> ten zcłowiek zapewnił polsce 10 lat stabilizacji i pluralizmu.... ------------ A ten zmieni konstytucje aby rzadzic 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: jeszce zatęskisz za kwaśniewskim!!!! 23.10.05, 21:43 nie przesadzaj demokracja nie jest zagrożona. zagrożone, czy wręcz niemożliwe, będą działania liberalizujące polskę w sferze światopoglądowej. zostaniem zaściankiem europy. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: jeszce zatęskisz za kwaśniewskim!!!! 23.10.05, 21:52 No problem. Tak na powaznie to jestem ciekawy jak zareaguje finansjera. Dotychczas doplyw kapitalu byl chyba ok. $10 mld rocznie. Rowniez budzet EU jest jak wiem jeszcze do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski GW i Michnik: "Sztandar wyprowadzic!!! 23.10.05, 21:12 Po calej serii wulgarnych i chamskich "felietonow" imc pana Michnika, tudziez po wielotygodniowej walce - bezpardonowej - z Kaczynskim, nic innego Wam juz nie pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 [...] 23.10.05, 21:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 ciekawe jaką to wypocinę zmaluje jutro naczjalinik 23.10.05, 21:15 Adaś M.:))))) Pewnie z tytułem! Czarny scenariusz IV RP albo Kaczory zbliżają się! I po co tam cała bzdurna propaganda na rzecz Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
cwajda Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:13 Jakos napewno mozna sie zrzec obywatelstwa tego kraju... Jaki narod taki kurdupel... Gratulujemy Frodo.... Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny NARDODZINY IV RP!!! 23.10.05, 21:13 narszcie wiekszosc ucziwych ludzi doczekala sie prawdziwie poalksiego rzad od 60 lat naszego kochanego kraju. Kazdy, ktory dozyl tego dnia, moze byc dumny z odzyskania niepodleglosci i powrotu Polski do tysiacletnich korzeni ojcow, dziado, wszystkich polskich patriotow. Ten dzien przejdzie do historii, jako przeslaniajacy wszystko co do tej pory bylo narodzenie IV RP z naszym wodzem Lechem Kaczynskim!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: NARDODZINY IV RP!!! 23.10.05, 21:15 Dawno nie było takiego wstydu zygfryd.okrutny napisał: > narszcie wiekszosc ucziwych ludzi doczekala sie prawdziwie poalksiego rzad od 6 > 0 lat naszego kochanego kraju. > Kazdy, ktory dozyl tego dnia, moze byc dumny z odzyskania niepodleglosci i powr > otu Polski do tysiacletnich korzeni ojcow, dziado, wszystkich polskich patrioto > w. > Ten dzien przejdzie do historii, jako przeslaniajacy wszystko co do tej pory by > lo narodzenie IV RP z naszym wodzem Lechem Kaczynskim!! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Jeśli zrobią porządek, to mogą być i faszysci 23.10.05, 21:47 Może ta fałszywa Gazeta Wyborcza przestałaby wreszcie kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
od_rosy_rzesy_mokre Re: NARDODZINY IV RP!!! 23.10.05, 21:17 zygfryd.okrutny napisał: > narszcie wiekszosc ucziwych ludzi doczekala sie prawdziwie poalksiego rzad od 6 > 0 lat naszego kochanego kraju. > Kazdy, ktory dozyl tego dnia, moze byc dumny z odzyskania niepodleglosci i powr > otu Polski do tysiacletnich korzeni ojcow, dziado, wszystkich polskich patrioto > w. > Ten dzien przejdzie do historii, jako przeslaniajacy wszystko co do tej pory by > lo narodzenie IV RP z naszym wodzem Lechem Kaczynskim!! Odrodzenie, powiadasz. Mordor powstal znowu. Nie najesz sie tymi tysiacletnimi korzeniami, nie. Za trzy lata bezrobocie w Polsce siegnie 25%. Ci, ktorzy chca normalnie zyc i zarabiac na siebie, bez placenia 50% podatkow, wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: NARDODZINY IV RP!!! 23.10.05, 21:23 Wiesz co? Idz ty sobie wroc do tych korzeni i nie wylaz spod nich przez nastepne piec lat. Przynajmniej za ciebie nie bedziemy sie musuieli wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
eruve.elen Re: Michnik - szmato, co Ty na to? 23.10.05, 21:13 > Michnik - szmato, co Ty na to? jesteś godnym wyborcą swego "spieprzaj dziadu" prezydenta. czas rozpocząć edukację społeczeństwa... może kiedyś w końcu zmienią gusta wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Bardzo miłe 23.10.05, 21:51 Czy Ci co "narzekają" (taaa... żeby tylko) naprawdę jeszcze maja coś do zarzucenia kulturze p. Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
eruve.elen Re: Bardzo miłe 23.10.05, 22:22 > Czy Ci co "narzekają" (taaa... żeby tylko) naprawdę jeszcze maja coś do > zarzucenia kulturze p. Lecha? widzisz - to 'spieprzaj dziadu' jest doskonałym przykładem kultury tego pana. po co (*) mówić o innych, mniej spektakularnych? byli tacy kandydaci na prezydenta, którzy nachalnym wielbicielom 'wyrywali' rękę z 5-minutowego uścisku ze słowami "...ale proszę pana...", widać Polakom co innego się podoba :). (*)ja, ogólnie rzecz biorąc, nie czepiam się kultury "p.Lecha". bo zwykle z jakiejś strasznie złej strony się nie pokazuje. ja mam 'ale' do tego CO mówi, a nie jak, do tego CO robi i JAK robi, do jego gruszek na wierzbie i fałszywej 'niewinności' politycznej. cóż, to nie mój kandydat, mam do niego wiele uwag. i mam 5 lat czasu, by wygłaszać je publicznie :/. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.pekala Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:13 A kto poda błąd procentowy w sondażu?! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WALESA ...ZATOPIL TUSKA... 23.10.05, 21:13 ...belkot w polsce sie konczy...zaczna sie fakty...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow21 Wałesa Urban i Wehrmaht zatopili kaczora donalda 23.10.05, 21:29 Wreszcie agentura oraz czerwona i brunatna lewica na coś się przydały Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Wałesa Urban i Wehrmaht zatopili kaczora dona 23.10.05, 21:43 P 4 latach "fachowych" rządów kaczych SLD wygra wynikiem 60%. Niestety. No chyba, że wszystkich co są "przeciwko" wyśle się na Madagaskar. Wobec zbliżającej się dyktatury jest to możliwe. Tylko, że chyba nie o to nam chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Mogło być super. Jest "tylko" dobrze.. 23.10.05, 21:14 Cieszy mnie fakt, że LK bardzo podkreśla konieczność rozliczenia postkomuny. W kampanii Tuska jednak brakowało właśnie takich akcentów. Kaczyński popłynął na fali niezadowolenia i chęci rozliczenia winnych. Sztabowcy Tuska nie docenili tego tematu, co było niestety bardzo widoczne w czasie kampanii. Kogo poparł Kwaśniewski? Myślę, że najbardziej z poparcia Tuska ucieszył się.. Lech Kaczyński. Szkoda.. no ale tragedii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kulaszpiegula nagdciąga kacza grypa!!! 23.10.05, 21:15 ten naród jednak jest głupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 [...] 23.10.05, 21:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Gratuluje kultury i elokwencji 23.10.05, 21:17 Ponoc Tusk "chcial laczyc a nie dzielic"!! Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Gratulacje przyjmuje, 23.10.05, 21:20 wedle genialnej mysli Kurdupla: najpierw rozliczyc ale pozniej zgoda... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Teraz posyp tylko glowe popiolem i zaloz wor pokut 23.10.05, 21:24 ny philips8 napisał: > wedle genialnej mysli Kurdupla: najpierw rozliczyc ale pozniej zgoda... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski To przyjmij rowniez wyrazy wspolczucia 23.10.05, 21:29 philips8 napisał: > wedle genialnej mysli Kurdupla: najpierw rozliczyc ale pozniej zgoda... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nein, ich lebe auf dem "Tusk Mond"; ha,ha ha 23.10.05, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
sfw Re: Nein, ich lebe auf dem "Tusk Mond"; ha,ha ha 23.10.05, 21:44 Haha. Witzigkeit kennt keine Grenzen, Schwachmatiker! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Erwaerme Dien Herz mein Liebster! In 5 Jahren 23.10.05, 21:49 ...vielleicht??? sfw napisał: > Haha. Witzigkeit kennt keine Grenzen, Schwachmatiker! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Zas ja Tobie zycze przyplywu zdrowego rozsadku 23.10.05, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Warum? 23.10.05, 21:49 przecież stolica musi wybrać nowego prezydenta.Będzie wybrany taki człowiek, który zezwoli na Parady Równości.A Lech Kaczyński jako prezydent państwa musi respektować prawa wszelkich mniejszości w tym seksualnych.Tusk,to plastikowy wytwór sztabowców od marketingu politycznego.Sam się nawrócił i wziął ślub kościelny tuż przed wyborami,by zyskać procenty wyborcze.Ja sam nie chodzę do żadnych kościołów,jestem werter po twojej stronie w sprawach obyczajowych ale Kaczyńskiego jako prezydenta państwa się nie obawiam.Miażdżąca większość lesbijek,gejów,biseksualistów w Polsce realizuje się bez żadnych przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Chyba miales na mysli "wirtulna wiekszosc" 23.10.05, 22:06 poza tym z Toba sie zgadzam: idzie w Polsce ku lepszemu mlodygniewny1 napisał: > przecież stolica musi wybrać nowego prezydenta.Będzie wybrany taki człowiek, > który zezwoli na Parady Równości.A Lech Kaczyński jako prezydent państwa musi > respektować prawa wszelkich mniejszości w tym seksualnych.Tusk,to plastikowy > wytwór sztabowców od marketingu politycznego.Sam się nawrócił i wziął ślub > kościelny tuż przed wyborami,by zyskać procenty wyborcze.Ja sam nie chodzę do > żadnych kościołów,jestem werter po twojej stronie w sprawach obyczajowych ale > Kaczyńskiego jako prezydenta państwa się nie obawiam.Miażdżąca większość > lesbijek,gejów,biseksualistów w Polsce realizuje się bez żadnych przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 jesteś inteligentny,ale czytaj uważnie... 23.10.05, 22:32 ja napisałem,że większość osób o orientacji homoseksualnej:lesbijek i gejów oraz osób biseksualnych nie ma żadnych przeszkód w Polsce do samorealizacji. i to jest fakt. przed chwilą Lech Kaczyński w TVP2/panorama podał,że nie ma nic przeciwko osobom homoseksualnym... a ty jako uczony,winieneś wiedzieć,że w wyborach bezpośrednich jawni geje zostali wybrani na burmistrzów Londynu i Berlina oraz mera Paryża. ja na tym forum pisałem wielkoroć,że mimo różnicy w sprawach obyczajowych i innych między mną a Kaczyńskim,to oddam głos na Kaczyńskiego.I wielokrotnie to uzasadniałem dlaczego tak postąpię.Po tysiąckroć wolę Lecha Kaczyńskiego jako prezydenta RP min.za Jego prawość i szlachetność od sztucznego i plastikowego Tuska.Świat jest wielobarwny,a nie czarno-biały.Rozejrzyj się wokół siebie,by zauważyć najczęściej ukrytych z uwagi na powszechne i niegodne człowieka potepienie osoby biseksualne czy homoseksualne.W życiu należy się ciągle uczyć, doskonalić,analizować rzeczywistość globalną i lokalną,ale nade wszystko... szanować ludzi. silesius.monachijski napisał: > poza tym z Toba sie zgadzam: idzie w Polsce ku lepszemu > > mlodygniewny1 napisał: > > > przecież stolica musi wybrać nowego prezydenta.Będzie wybrany taki człowi > ek, > > który zezwoli na Parady Równości.A Lech Kaczyński jako prezydent państwa > musi > > respektować prawa wszelkich mniejszości w tym seksualnych.Tusk,to plastik > owy > > wytwór sztabowców od marketingu politycznego.Sam się nawrócił i wziął ślu > b > > kościelny tuż przed wyborami,by zyskać procenty wyborcze.Ja sam nie chodz > ę do > > żadnych kościołów,jestem werter po twojej stronie w sprawach obyczajowych > ale > > Kaczyńskiego jako prezydenta państwa się nie obawiam.Miażdżąca większość > > lesbijek,gejów,biseksualistów w Polsce realizuje się bez żadnych przeszkó > d. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: jesteś inteligentny,ale czytaj uważnie... 23.10.05, 22:37 mlodygniewny1 napisał: > > ja napisałem,że większość osób o orientacji homoseksualnej:lesbijek i gejów > oraz osób biseksualnych nie ma żadnych przeszkód w Polsce do samorealizacji. > i to jest fakt. > przed chwilą Lech Kaczyński w TVP2/panorama podał,że nie ma nic przeciwko osobo > m > homoseksualnym... > a ty jako uczony,winieneś wiedzieć,że w wyborach bezpośrednich jawni geje > zostali wybrani na burmistrzów Londynu i Berlina oraz mera Paryża. > ja na tym forum pisałem wielkoroć,że mimo różnicy w sprawach obyczajowych i > innych między mną a Kaczyńskim,to oddam głos na Kaczyńskiego.I wielokrotnie to > uzasadniałem dlaczego tak postąpię.Po tysiąckroć wolę Lecha Kaczyńskiego jako > prezydenta RP min.za Jego prawość i szlachetność od sztucznego i plastikowego > Tuska.Świat jest wielobarwny,a nie czarno-biały.Rozejrzyj się wokół siebie,by > zauważyć najczęściej ukrytych z uwagi na powszechne i niegodne człowieka > potepienie osoby biseksualne czy homoseksualne.W życiu należy się ciągle uczyć, > doskonalić,analizować rzeczywistość globalną i lokalną,ale nade wszystko... > szanować ludzi. > Wyciagam do ciebie lapke. Mysz_polna5 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Sltego Cie szanuje "mlodygniewny" 23.10.05, 22:41 Mozliwe, ze poprzedni Twoj post nie do konca zrozumialem. Zwracam honor. sorry mlodygniewny1 napisał: > > ja napisałem,że większość osób o orientacji homoseksualnej:lesbijek i gejów > oraz osób biseksualnych nie ma żadnych przeszkód w Polsce do samorealizacji. > i to jest fakt. > przed chwilą Lech Kaczyński w TVP2/panorama podał,że nie ma nic przeciwko osobo > m > homoseksualnym... > a ty jako uczony,winieneś wiedzieć,że w wyborach bezpośrednich jawni geje > zostali wybrani na burmistrzów Londynu i Berlina oraz mera Paryża. > ja na tym forum pisałem wielkoroć,że mimo różnicy w sprawach obyczajowych i > innych między mną a Kaczyńskim,to oddam głos na Kaczyńskiego.I wielokrotnie to > uzasadniałem dlaczego tak postąpię.Po tysiąckroć wolę Lecha Kaczyńskiego jako > prezydenta RP min.za Jego prawość i szlachetność od sztucznego i plastikowego > Tuska.Świat jest wielobarwny,a nie czarno-biały.Rozejrzyj się wokół siebie,by > zauważyć najczęściej ukrytych z uwagi na powszechne i niegodne człowieka > potepienie osoby biseksualne czy homoseksualne.W życiu należy się ciągle uczyć, > doskonalić,analizować rzeczywistość globalną i lokalną,ale nade wszystko... > szanować ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Warum? - A od jutra ? 23.10.05, 22:32 mlodygniewny1 napisał: (...)Kaczyńskiego jako prezydenta państwa się nie obawiam.Miażdżąca większość > lesbijek,gejów,biseksualistów w Polsce realizuje się bez żadnych przeszkód. ============================ A od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Idzie ku lepszemu, carlitos!!! 23.10.05, 22:42 carlitos35 napisał: > mlodygniewny1 napisał: > (...)Kaczyńskiego jako prezydenta państwa się nie obawiam.Miażdżąca większość > > lesbijek,gejów,biseksualistów w Polsce realizuje się bez żadnych przeszkó > d. > > ============================ > > A od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Z podniecaniem się 23.10.05, 21:15 to ja bym zaczekał do oficjalnych, a przynajmniej bardziej prawdopodobnych wyników. I przypominam że ogólna stuacja polityczna została ustalona w wyborach parlamentarnych i 1-szej turze preaydenckich. Teraz to kosmetyka. I tak wszystko będzie głosowane w sejmie. Także zwiększenie się strachu przed sacjalizmem po dzisiejszym głosowaniu jest nieuzasadnione. Tak samo głupie byłoby podniecanie się jakąś szansą czy zmianami "normalizującymi" w wypadku zwycięstwa p. Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Z podniecaniem się 23.10.05, 22:34 czyli tutejsza czarna groza to histeria ? --------------------------------------- gildarius napisał: > to ja bym zaczekał do oficjalnych, a przynajmniej bardziej prawdopodobnych > wyników. I przypominam że ogólna stuacja polityczna została ustalona w wyborac > h > parlamentarnych i 1-szej turze preaydenckich. Teraz to kosmetyka. I tak wszystk > o > będzie głosowane w sejmie. Także zwiększenie się strachu przed sacjalizmem po > dzisiejszym głosowaniu jest nieuzasadnione. Tak samo głupie byłoby podniecanie > się jakąś szansą czy zmianami "normalizującymi" w wypadku zwycięstwa p. Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
xcubusx Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:15 Rzeczpospolita Polska Rydzykowa :/ [img]www.emigranci.net/ministrowie/kaczynski.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
cwajda Jaki narod - taki kurdupel... Frodo byłby dumny !! 23.10.05, 21:15 A co tu pisac - ostatni gasi swiatło .... Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek Prezydent Kaczyński toż to siok !! 23.10.05, 21:16 o czym tu gadać PO chyba w opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Do tej pory prezydentem był wielbiciel Gołoty. 23.10.05, 21:24 Gorzej nie będzie. A Tusk chciał być prezydentem, ale nie wiedział po co... Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 TUSK........PLUSK i po wyborach:)))) 23.10.05, 21:17 i po co Ci to było Donaldku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
comrade *** STATUSY ludzi na GG ***** - AUTENTYCZNE 23.10.05, 21:17 Mam około 140 osób w gg. Statusów wyrażających radość i dumę z wyboru Kaczyńskiego: 0. Mam natomiast takie (wszystko autentyki): No i Kaczka wygrała, byle jej grypa nie dorwała Trzeba uciekać z tego kraju ;/ nad rzeczką, opodal krzaczka... Dziękuje wszystkim, którzy głosowali na Donalda Tuska Naród tak chciał - spieprzaj dziadu prezydentem Kaczor - policzek w twarz demokracji Robimy rewolucję w tym zaścierwionym kraju - składać podania Jak kaczyński wygra - wyjeżdzam na wymianę do niemiec i nie wracam Niestety Duck a nie Donald (TVN w pasku złamała ciszę) nowy najkrótszy dowcip: kaczorek prezydentem kaczki na ubój tłuściutkie tanio sprzedam totalna klęska dla naszego kraju WSTYD I HAŃBA no to mamy przekwakane kaczor :////// ptasią grypą go teraz tylko emigrować z kraju - dno i metr mułu przykro, 4 Rzeszapospolita Zaznaczam, że nie obracam się w jednolitym środowisku i z pewnością wśród moich kontaktów na gg jest sporo pro-kaczynskich. Ciekawi mnie tylko dlaczego nie wyrażają radosci i nie są dumni ze swojego prezydenta :)) Hehe... wyborcy kaczora WSTYDZĄ się ze na niego głosują! TO jakas schizofrenia. Innym dowodem są sondaże - na dzien przed wyborami +4 +6% na Tuska a tu nagle -5% hehe. KOGO SIĘ WSTYDZICIE? Odpowiedz Link Zgłoś
xogo Re: *** STATUSY ludzi na GG ***** - AUTENTYCZNE 23.10.05, 21:21 nie dziwie sie ja uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Jestem Dumny z Kaczora!!! 23.10.05, 21:21 Zadziwiająca jest ślepota tych co słuchali Tuska w debatach, i ciągle chcieli na niego głosować! Wydmuszka przegrała, i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Jestem Dumny z Kaczora!!! 23.10.05, 21:25 Sam jestes jak wydmuszka - tylko ze bez mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
gozin [...] 23.10.05, 21:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Każdy p... kogo chce i mu się uda... 23.10.05, 22:36 Jeśli o to ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: *** STATUSY ludzi na GG ***** - AUTENTYCZNE 23.10.05, 21:24 heheheheehehe człowieku tym postem potwierdzasz swoje klapki na oczach.... weż w końcu otwórz oczy Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakieś 23.10.05, 21:28 statuciki na gadu-gadu? Ja głosowałem na Kaczyńskiego i nie wiem czego miałbym się wstydzić ani też czemu miałbym o tym wszędzie rozgłaszać. Poza tym, nawet gdybym głosował na Bubla albo Leppera - TO JEST MOJE PRAWO i nie mam się czego wstydzić. Więc przestań pisać takie dziecinne posty i zajmij się konstruktywną krytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
brlink Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 23.10.05, 21:40 irek.gorczok napisał: > statuciki na gadu-gadu? Ja głosowałem na Kaczyńskiego i nie wiem czego miałbym > się wstydzić ani też czemu miałbym o tym wszędzie rozgłaszać. Poza tym, nawet > gdybym głosował na Bubla albo Leppera - TO JEST MOJE PRAWO i nie mam się czego > wstydzić. Więc przestań pisać takie dziecinne posty i zajmij się konstruktywną > krytyką niestety nie sa to dziecinne posty... na gg siedza ludzie w roznym wieku i wykonujacy rozne zawody... u mnie jest podobnie ze statusami. kazdy inteligentny czlowiek jest w stanie to stwierdzic. wystarczy zerknac kto glosowal na Tuska, a kto na Kaczora. nie ma tu zandej tajemnicy. Wybrala wies, bezrobotni i prymitywni. no przykro mi - ale takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 23.10.05, 21:48 Nie twierdzę, że GG jest używane tylko przez nastolatków. Pytanie powinno raczej brzmieć: Czy trzydziestolatek będzie umieszczał na GG opisy w stylu Kaczka-sraczka? Nawiązując do drugiej części twojej wypowiedzi; NIE MA LUDZI PRYMITYWNYCH. Wyrażanie takich opinii świadczy tylko o tym, że żyjesz w zamkniętym środowisku i masz blade pojęcie o osobach żyjących w INNY SPOSÓB (ach ta polska nietolerancja). Moim zdaniem prezentujesz ten typ ludzi, którzy potrafią rozczulać się nad ranną foczką ale nie zauważają, że obok nich chodzą głodne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 23.10.05, 22:03 > Nie twierdzę, że GG jest używane tylko przez nastolatków. Pytanie powinno > raczej brzmieć: Czy trzydziestolatek będzie umieszczał na GG opisy w stylu > Kaczka-sraczka? "Kaczka-sraczka" nie, ale część tych statusów pochodzi od ludzi koło 30stki właśnie. Im kto starszy tym bardziej finezyjny status puszcza :) > Nawiązując do drugiej części twojej wypowiedzi; NIE MA LUDZI PRYMITYWNYCH. > Wyrażanie takich opinii świadczy tylko o tym, że żyjesz w zamkniętym środowisku Przeciez o nikim nie napisałem że jest prymitywny. > i masz blade pojęcie o osobach żyjących w INNY SPOSÓB (ach ta polska > nietolerancja). Moim zdaniem prezentujesz ten typ ludzi, którzy potrafią > rozczulać się nad ranną foczką ale nie zauważają, że obok nich chodzą głodne > dzieci. Człowieku, o czym ty mowisz. Ja mowie konkrety, rzady PiS-u to gospodarcza lewica ideowo bliska postkomuchom ktorych tak przecież ta formacja nie cierpi. 2-3% wzrostu gospodarczego i 5% w wyjątkowo dobrych latach raz na dekade. Nie bedzie wolnosci, nie bedzie drugiej Irlandii. Nie bedzie zbicia bezrobocia, bedzie marazm i dalsze komplikowanie przepisów, dokladanie urzędów a potem walka z samowolą urzednicza ktora z tak głupiego prawa wyniknie. No ale socjalizm musi byc, narod tego chce, narod chce "darmowo" wszystko, zdrowie, edukacje, nie widząc ze darmowo to przeciez juz teraz jest i bardziej darmowo nic nie bedzie, mozna tylko sciagac wiecej kasy na te "darmowe" wspanialosci. I niby przeznaczenie wiecej kasy na te "darmowe" swiadczenia pomoże i będą one nagle super. Taki ch**! Tu potrzebna odwazna zmiana systemowa, ktorej za lewicowego PiSu NIE BĘDZIE. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 23.10.05, 22:18 comrade napisał(a): > Przeciez o nikim nie napisałem że jest prymitywny Przecież nie do ciebie odpowiadałem :) Nie chciałbym wałkować kolejny raz tych samych argumentów. Krótko mówiąc, wydaje mi się, że nie można porównywać w sposób dowolny sytuacji różnych krajów np. Polski i Irlandii. Po drugie, program PO to jedno a ludzie PO to drugie. Nie głosowałem na PO głównie ze względu na jej przedstawicieli w terenie - ich działalność i wyniki. Pod tym względem ludzie PO są bardziej czerwoni i socjalistyczni (w tym gorszym znaczeniu) niż SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 24.10.05, 09:51 > Nie chciałbym wałkować kolejny raz tych samych argumentów. Krótko mówiąc, > wydaje mi się, że nie można porównywać w sposób dowolny sytuacji różnych krajów > np. Polski i Irlandii. Alez mozna... A nawet trzeba. Irlandia w 1990 miała PKB/głowe na poziomie Czech. Teraz ma 2 X wiecej niz Czesi i 3 X wiecej niz Polska. Warto sie przynajmniej zastanowic dlaczego. > Po drugie, program PO to jedno a ludzie PO to drugie. > Nie głosowałem na PO głównie ze względu na jej przedstawicieli w terenie - ich > działalność i wyniki. Pod tym względem ludzie PO są bardziej czerwoni i > socjalistyczni (w tym gorszym znaczeniu) niż SLD. W kazdym kraju jset partia liberalna, czyli grupa ludzi ktora nie pieprzy o rozdawaniu cudzych pieniedzy. W Polsce ta role pełni PO. Więc nie gadaj ze są bardziej czerwoni od SLD. Są bardziej czerwoni, owszem, ale jedynie od partii Korwina-Mikke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 23.10.05, 21:45 Mowiłem o zjawisku ogolnym, statystycznym a nie o incydentach. Incydentalnie to zdarzają się tacy co maja wyzsze wykształcenie i na Leppera głosują. Bawcie sie dalej w sprawiedliwosc społeczną... Wierzcie ze panstwo lepiej zadba o was niz wy sami, ze finansowanie z budzetu jest super. Wierzcie dalej w teorie ze cos innego niz rynek jest w stanie sensownie na dluzsza mete alokować środki, ze w interesie ubogich nie jest prezny rynek pracy ale bezposrednia pomoc i dalsze komplikowanie prawa dla rzekomego pobudzenia zatrudnienia. Wierzcie ze nalezy walczyć ze skutkami korupcji zamiast fizycznie polikwidować miejsca w ktorych ona moze wystąpić. Bawcie sie dalej w to wszystko... Nie ma co histeryzowac, nie będzie krachu, nie bdzie zalamania, nie bedzie tragedii. Ale nie bedzie tez przeskoku do czołówki pierwszej ligi. Wieczne gonienie Czech i Grecji. 2-3% wzrostu i 5% wyjątkowo w dobrych latach, jak sie uda. Maxymalnie. Skoro wam to pasi... Odpowiedz Link Zgłoś
dc99 Re: Ile lat mają ci wyborcy, że bawią się w jakie 24.10.05, 06:57 > Bawcie sie dalej w sprawiedliwosc społeczną... Wierzcie ze panstwo lepiej zadba > o was niz wy sami, ze finansowanie z budzetu jest super. Zrezygnuj z finansowania z budzetu - zacznij placic ZUS neoliberalny zlodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Nieładnie 24.10.05, 09:46 > Zrezygnuj z finansowania z budzetu - zacznij placic ZUS neoliberalny zlodzieju. Człowieku, płacę ZUS, tak jak kazdy!!! A teraz zrozum: Złodziejstwo to jest jak ktoś mi zabiera 70% dochodów w ZUSie, podatkach, VAT-cie akcyzie i dziesiątkach innych opłat o charakterze podatkowym po czym oferuje za te zabrane pieniądze takie wspaniałe autostrady jak w Polsce, tak wspaniała słuzbe zdrowia jak w Polsce, tak wspaniale emerytury jak w Polsce itd. No bo przecież wszystko to w Polsce jest za darmo, nie? To o co chodzi? Aha, pewnie o to ze trzeba jeszcze wiecej pieniedzy mi i tobie zabierać, to sie wtedy wszystko poprawi. Cudowna recepta złodziei cudzych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: brawo !! brawo !! brawo !! brawo !! brawo !! 23.10.05, 21:18 Sprawiedliwości i Prawu stało się zadość. Brawo Kaczyński !! Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: brawo !! brawo !! brawo !! brawo !! brawo !! 23.10.05, 22:42 Sprawiedliwości i Prawa mamy (za)dość. Odpowiedz Link Zgłoś
stas19 jakie trudno?! 23.10.05, 21:18 nie trudno, ale bardzo dobrze. Polacy nie sa jednak tacy glupi jak do tej pory myslalem. Równocześnie szacunek dla donalda tuska za cala kampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tbinisz Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:19 a teraz Kaczory wydymają swoich socjalnych wyborców, tak jak wydymali już niejednego sojusznika politycznego, buhahahaha! liberalizm i tak zwycięży bo jest sprawiedliwy! ślepy Janosik fiskusa i ZUSu to nie jest sprawiedliwość, nawet społeczna!; (sprawiedliwość społeczna do sprawiedliwości ma sie tak jak demokracja ludowa do demokracji) Odpowiedz Link Zgłoś
zszum Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:21 No to już nie tylko w Warszawie ale i w innych miastach muszą w kiblach obniżać PISuary. Demokracja jest ślepa. Ciemnogród górą. Jeszcze gorzko zapłaczecie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybiec Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:21 Konstytucja IV RP: Art.1. Prezydenta, premiera i ministrów desygnuje i odwołuje Ojciec Dyrektor RM. Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 teraz zabierz sie za tych skorumpowanych... 23.10.05, 21:21 teraz zabierz sie za tych skorumpowanych komuchow. Zrob z tym poslkim bydlem wreszcie porzadek. Lcze na ciebie Duck!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cwajda Spie..c do KingSizu to jedyna nadzieja .... 23.10.05, 21:23 a co - For You - mydlem go dobij mydlem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A co z sondazami? 16% przewagi Tuska? 23.10.05, 21:22 Czy GW nie chce sie przyznac do tego, ze brala udzial w brudnej nagonce? Proponuje wor pokutny, posypanie glowy popiolem, i pielgrzymke do bram Jasnej Gory (bo nie wierze, ze wielebni Ojcowie Paulini do kaplicy wpuscza). Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Polecam film braci Marx "Kacza zupa!" Jota w jote! 23.10.05, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A ja polecam pomnik Josefa Tuska w Gdansku !! 23.10.05, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Sondaże były chrzczone jak podła wódka. 23.10.05, 21:28 Z 54% Tuska 7% to była woda. Odpowiedz Link Zgłoś