Dodaj do ulubionych

Trwa spotkanie klubu PiS z premierem

08.11.05, 19:58
Australia za rogiem.
Obserwuj wątek
    • akserm Wolne zarty 08.11.05, 20:00
      Program oparty na programie PiS?. WOlne zarty. Program dotyczacy kwestii
      resortow silowych moze tak, ale program gospodarczy PiS nigdy nie istnial i
      teraz PiS chce sciagnac to od PO (tylko nie wie jak to zrobic w miare
      niezauwazenie).
      • kochanka.dorna Lutek mowi, ze jednak oszukali wyborcow - np. 3mln 08.11.05, 20:08
        mieszkan nie wybuduja, podatkow nie obniza, VAT na zywnosc wzrosnie, autostrad
        nadal nie bedzie ale za to stolica bedzie miala komisarza!
        • kochanka.dorna No i Lutek mowi, ze jedynie Leppera nie oszukaja 08.11.05, 20:10
          czyli nadal KRUS bedzie i milionerzy ze wsi beda mogli nie placic ZUS ani PIT i
          reszta golonych owiec )czytaj: podatnikow z miast) bedzie sie na nich zrzucac
          razem z dotacjami z UE. no ale tak mamusia Kaczynskich sobie obmyslila...
          • lub_czasopismo Poco spotykać Sięz PO skoro to destruktorzy? 08.11.05, 20:48
            W obecnej sytuacji szkoda na to czasu!!!

Brać sięza budowę autostrad i stadionów bo ME 2112 coraz bliżej!!!
          • tomekp1 Re: No i Lutek mowi, ze jedynie Leppera nie oszuk 08.11.05, 21:10
            Kochanko dorna jesteś bardzo przewidująca./tylko po co czepiasz się mamusi
            Kaczyńskich /
            • bio.mum Re: No i Lutek mowi, ze jedynie Leppera nie oszuk 08.11.05, 21:16
              taziuta napisał:

> Picia bym nie rzucał, bo jak już nie będziesz palił ani pisał, to jakaś
              > przyjemność musi pozostać, aby nie osiągnąć skutku odwrotnego od zamierzonego!

Kochanko Dorna, nie czepiaj się mamusi Kaczyńskich, bo to druga pierwsza dama w
              Polsce. Nie byle kto.
      • rerana Re: Wolne zarty 08.11.05, 20:59
        akserm napisał:

> Program oparty na programie PiS?. WOlne zarty. Program dotyczacy kwestii
        > resortow silowych moze tak, ale program gospodarczy PiS nigdy nie istnial i
        > teraz PiS chce sciagnac to od PO (tylko nie wie jak to zrobic w miare
        > niezauwazenie).
        > A kiedy PO miało program ???
      • tomekp1 Re: Wolne zarty 08.11.05, 21:07
        Akserm : Twoja złośliwośc nie pozwala ci poprawnie myślec.Pamiętasz może jak
        sam Rokita powiedził ,że ocenia program PiS-u na 4 i że w 80 % zgadza się on z
        programem PO /a z tym sciąganiem programu od PO to już całkiem przesadziłeś /
        • akserm Re: Wolne zarty 08.11.05, 21:28
          Rokita byl po prostu kurtuazyjny i nie chcial palic mostow podczas negociacji.
          Moze przesadzilem. Jakis program na pewno mieli ale sklecony napredce i
          podporzadkowany pod wygranie wyborow za wszelka cene. Teraz przychodzi do
          konkretow i widza, ze trzeba jednak przeprosic odsadzany od czci i wiary
          program PO.
          Nie przecze , ze Marcinkiewicz to facet myslacy i zycze mu powodzenia, tym
          bardziej , ze mam kredyt w obcej walucie.
          • fritz.fritz Re: Wolne zarty 08.11.05, 21:59
            akserm napisał:

> Rokita byl po prostu kurtuazyjny i nie chcial palic mostow podczas negociacji.
            > Moze przesadzilem. Jakis program na pewno mieli ale sklecony napredce i
            > podporzadkowany pod wygranie wyborow za wszelka cene. Teraz przychodzi do
            > konkretow i widza, ze trzeba jednak przeprosic odsadzany od czci i wiary
            > program PO.
            > Nie przecze , ze Marcinkiewicz to facet myslacy i zycze mu powodzenia, tym
            > bardziej , ze mam kredyt w obcej walucie.

PO nie mial zadnego programu. PiS polozylo wlasny program na stole i on byl
            wlasnie podstawa do rozmow eksperckich. Program PiS zostal odpowiednio
            zmodyfikowany. To sa wlasnie te 80% zgodnosci, o ktorych mowil Rokita. Z
            kurtuazja nie ma to absolutnie nic wspolnego.
            • atena_75 Re: Wolne zarty 08.11.05, 22:53
              PO nie miało programu? To dlaczego jesli chodzi o resort zdrowia forsuje się
              rozwiązania sugerowne przez PO zamiast autorskiej inicjatywu PiS-u ?
            • anty.rydzyk Re: Wolne zarty 08.11.05, 23:53
              Fritz, posluchaj tej kategorycznej rady twojego idola, ponizej ;)
    • roger45 Wygrajcie WYBORY zamiast jeczec !!! 08.11.05, 20:06
      Stada internautow lżą PIS i wysmiewaja, ale sami siedza na dupie przed kompem i nic nie robia. WEZCIE sie do roboty WYGRAJCIE wybory, zobaczcie ile to pracy, wtedy tez zobaczycie jak to milo jak was stada leni wykpią
      • philips9 A po co? Niech sie pisiurki pomecza... 08.11.05, 20:09
        Zaraz po tym jak kurdupli zlinczuja, PO zadziala.
        • ukropek Re: A po co? Niech sie pisiurki pomecza... 08.11.05, 20:15
          Taaa Po POdziała razem z Władziem F...humorysta..
      • taziuta Jak to nic nie robimy?! A czytanie i pisanie? 08.11.05, 20:15
        Roger, jak byśmy się lenili to byśmy nie odpisywali na głupawe zaczepki.
        A poza tym, też mi wielka wygrana - poparcie 12% uprawnionych do głosowania.
        Niech się PiS weźmie do roboty i w następnych wyborach zdobędzie co najmniej
        13% głosów uprawnionych! :-)

roger45 napisał:

> Stada internautow lżą PIS i wysmiewaja, ale sami siedza na dupie przed kompem
        > i nic nie robia. WEZCIE sie do roboty WYGRAJCIE wybory, zobaczcie ile to
        > pracy, wtedy tez zobaczycie jak to milo jak was stada leni wykpią
        • r0b0l Re: Jak to nic nie robimy?! A czytanie i pisanie? 08.11.05, 20:48
          słuszna uwaga.
          Palce zdarliśmy na klawiaturach, setki litrów kawy i innych napojów wypiliśmy podczas PISSania i lżenia Naszych obecnych i niedoszłych menrzów stanu.
          A jaki to miało wpływ na kondycję państwa: od każdej flaszki spora akcyza, od każdego szluga podobnie. I w dodatku krócej pożyjemy więc ZUS zaoszczędzi sporo
          • taziuta Zacznij od palenia, potem rzuć pisanie to pożyjesz 08.11.05, 21:05
            Picia bym nie rzucał, bo jak już nie będziesz palił ani pisał, to jakaś
            przyjemność musi pozostać, aby nie osiągnąć skutku odwrotnego od zamierzonego!

r0b0l napisał:

> słuszna uwaga.
            > Palce zdarliśmy na klawiaturach, setki litrów kawy i innych napojów wypiliśmy
            > podczas PISSania i lżenia Naszych obecnych i niedoszłych menrzów stanu.
            > A jaki to miało wpływ na kondycję państwa: od każdej flaszki spora akcyza,
            > od każdego szluga podobnie. I w dodatku krócej pożyjemy więc ZUS zaoszczędzi
            > sporo
            • bio.mum Re: Zacznij od palenia, potem rzuć pisanie to poż 08.11.05, 21:15
              taziuta napisał:

> Picia bym nie rzucał, bo jak już nie będziesz palił ani pisał, to jakaś
              > przyjemność musi pozostać, aby nie osiągnąć skutku odwrotnego od zamierzonego!

Niech Roger45 nam powie dokładnie co mamy robić. Po co mamy sie domyslać?
              • philips9 ROGER45 NA CESARZA!!! 08.11.05, 21:17
                albo na regenta ;)
              • taziuta Nie kojarzę wcześniejszych dokonań Rogera :-( 08.11.05, 21:20
                Witam, (pozdrowień nigdy za dużo!)
                Pamiętasz może czy ma on jakiś dorobek? Jakieś myśli na tyle ciekawe, aby ktoś
                je chciał zapisać? Czy warto się nim zająć dłużej niż tylko na czas jednego
                witza? :-)

bio.mum napisała:

> Niech Roger45 nam powie dokładnie co mamy robić. Po co mamy sie domyslać?
                • bio.mum Re: Nie kojarzę wcześniejszych dokonań Rogera :-( 08.11.05, 21:26
                  taziuta napisał:

> Witam, (pozdrowień nigdy za dużo!)
                  > Pamiętasz może czy ma on jakiś dorobek? Jakieś myśli na tyle ciekawe, aby
                  ktoś je chciał zapisać? Czy warto się nim zająć dłużej niż tylko na czas
                  jednego witza? :-)

On pisze, że lżymy porządnych i uczciwych Wszystkich Ludzi Prezydenta. I że PiS
                  jest OK a my oponenci to buraki:)
                  • taziuta A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:30
                    bio.mum napisała:

> On pisze, że lżymy porządnych i uczciwych Wszystkich Ludzi Prezydenta. I że
                    > PiS jest OK a my oponenci to buraki:)
                    • philips9 Ziuta, zegarek ci sie rozregulowal...ave cesarz 08.11.05, 21:33
                      Roger XLV
                    • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:34
                      taziuta napisał:

> bio.mum napisała:
                      >
                      > > On pisze, że lżymy porządnych i uczciwych Wszystkich Ludzi Prezydenta. I
                      > że PiS jest OK a my oponenci to buraki:)

Zawsze musisz wyskoczyć z jakąś taką nieuzasadniona wątpliwoscią. Wiesz, ze nie
                      ma. Nie podpuszczaj mnie, bo Cię przez kolano przełożę;)
                      • taziuta Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:39
                        Obiecanki, cacanki :-)

bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                        >
                        > > bio.mum napisała:
                        > >
                        > > > On pisze, że lżymy porządnych i uczciwych Wszystkich Ludzi Prezyden
                        > ta. I
                        > > że PiS jest OK a my oponenci to buraki:)
                        >
                        > Zawsze musisz wyskoczyć z jakąś taką nieuzasadniona wątpliwoscią. Wiesz, ze
                        nie
                        >
                        > ma. Nie podpuszczaj mnie, bo Cię przez kolano przełożę;)
                        • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:43
                          taziuta napisał:

> Obiecanki, cacanki :-)

Dobrze, że nie napisałeś macanki, bo dostałbys wirtualnego bana i napisałabym
                          na Ciebie donos do admina.
                          • taziuta Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:52
                            No dobrze, Twoje na górze. Poddaję się! :-)
                            A pamiętasz co w podstawówce robiliście ze skarżypytami?

bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                            >
                            > > Obiecanki, cacanki :-)
                            >
                            > Dobrze, że nie napisałeś macanki, bo dostałbys wirtualnego bana i napisałabym
                            > na Ciebie donos do admina.
                            • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:55
                              taziuta napisał:

> No dobrze, Twoje na górze. Poddaję się! :-)
                              > A pamiętasz co w podstawówce robiliście ze skarżypytami?

Specjalnie do tego nawiązałam. Chciałam się przekonać, czy mnie przypadkiem nie
                              inwigilujesz:)
                              • taziuta Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 21:58
                                Ups, straciłem dobrą okazję, żeby siedzieć cicho :-)

bio.mum napisała:
                                > Specjalnie do tego nawiązałam. Chciałam się przekonać, czy mnie przypadkiem
                                > nie inwigilujesz:)

> taziuta napisał:
                                > > No dobrze, Twoje na górze. Poddaję się! :-)
                                > > A pamiętasz co w podstawówce robiliście ze skarżypytami?
                                • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 22:09
                                  taziuta napisał:

> Ups, straciłem dobrą okazję, żeby siedzieć cicho :-)

Rozwód. Tobie zostawie becikowe a reszta dla mnie;)
                                  • taziuta Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 22:19
                                    Chcesz publicznej kłótni?!
                                    Gnomy są moje! Reszta twoja.
                                    A becikowe niech sobie Giertych wsadzi, wiesz gdzie! :-)

bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                                    >
                                    > > Ups, straciłem dobrą okazję, żeby siedzieć cicho :-)
                                    >
                                    > Rozwód. Tobie zostawie becikowe a reszta dla mnie;)
                                    • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 22:57
                                      taziuta napisał:

> Chcesz publicznej kłótni?!
                                      > Gnomy są moje! Reszta twoja.
                                      > A becikowe niech sobie Giertych wsadzi, wiesz gdzie! :-)

Na szczęscie przynajmnie sądy w Polsce sa sfeminizowane;)))) Masz tu becikowe i
                                      nie jęcz.
                                      • taziuta Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 23:06
                                        Widzisz jak to dobrze odegrać swoje role zanim będzie za późno!
                                        Już wiem, że Cię nie przegadam, więc chyba lepiej nie zaczynać :-)

bio.mum napisała:
                                        > Na szczęscie przynajmnie sądy w Polsce sa sfeminizowane;)))) Masz tu becikowe
                                        > i nie jęcz.

> taziuta napisał:
                                        > > Chcesz publicznej kłótni?!
                                        > > Gnomy są moje! Reszta twoja.
                                        > > A becikowe niech sobie Giertych wsadzi, wiesz gdzie! :-)
                                        >
                                        • bio.mum Re: A co jak to on ma rację? :-( 08.11.05, 23:19
                                          taziuta napisał:

> Widzisz jak to dobrze odegrać swoje role zanim będzie za późno!
                                          > Już wiem, że Cię nie przegadam, więc chyba lepiej nie zaczynać :-)

To nie o to chodzi czy mnie przegadasz czy nie. Chodzi o to, ze z nas kobiet,
                                          dając becikowe, robi sie publiczne pośmiewisko.
                                          • taziuta Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko t 08.11.05, 23:24
                                            bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                                            >
                                            > > Widzisz jak to dobrze odegrać swoje role zanim będzie za późno!
                                            > > Już wiem, że Cię nie przegadam, więc chyba lepiej nie zaczynać :-)
                                            >
                                            > To nie o to chodzi czy mnie przegadasz czy nie. Chodzi o to, ze z nas kobiet,
                                            > dając becikowe, robi sie publiczne pośmiewisko.
                                            • taziuta Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Twojemu 08.11.05, 23:27
                                              To znaczy, becikowe przejmie silniejsza połowa.
                                              A nie mówiłem - zacznij ćwiczyć kung-fu :-)

A tak na poważnie, to nikt z Was nie robi pośmiewiska. Robią je z siebie! Czyja
                                              opinia się dla Ciebie liczy, baranów? :-)

> bio.mum napisała:
                                              >
                                              > > taziuta napisał:
                                              > >
                                              > > > Widzisz jak to dobrze odegrać swoje role zanim będzie za późno!
                                              > > > Już wiem, że Cię nie przegadam, więc chyba lepiej nie zaczynać :-)
                                              > >
                                              > > To nie o to chodzi czy mnie przegadasz czy nie. Chodzi o to, ze z nas
                                              > > kobiet, dając becikowe, robi sie publiczne pośmiewisko.
                                              • bio.mum Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 08.11.05, 23:49
                                                taziuta napisał:

> To znaczy, becikowe przejmie silniejsza połowa.

Tak to zwykle bywa. Kobiety mają rodzić, fakeci odbierać becikowe.

> A nie mówiłem - zacznij ćwiczyć kung-fu :-)

Nie przypominam sobie.Ale podejdź do mnie na odleglosc moich pięsci z takimi
                                                becikowymi poglądami a sam sie przekonasz.
                                                >
                                                > A tak na poważnie, to nikt z Was nie robi pośmiewiska. Robią je z siebie!
                                                Czyja opinia się dla Ciebie liczy, baranów? :-)

Opinia sie nie liczy. Liczy sie to, ze kobieta decydując się na dziecko wie, ze
                                                do końca zycia bedzie przez macierzynstwo zdeterminowana. Niech ktoraś
                                                zaprzeczy!! Kobiety/laski/panienki/dziewczęta - śpicie czy jak????
                                                Becikowe czy jakiekolwiek inne. Wazne zeby mąż powiedział co macie myśleć.
                                                Nie mam do was pretensji. Po prostu żal mi was.
                                                • taziuta Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:00
                                                  Wszystkie już śpią, co i ja idę czynić, a i Tobie radzę. Urlop, czy nie urlop!
                                                  Wiesz ile jutro będzie na tym forum głupot do skontrowania? :-)

bio.mum napisała:
                                                  > Opinia sie nie liczy. Liczy sie to, ze kobieta decydując się na dziecko wie,
                                                  > ze do końca zycia bedzie przez macierzynstwo zdeterminowana. Niech ktoraś
                                                  > zaprzeczy!! Kobiety/laski/panienki/dziewczęta - śpicie czy jak????
                                                  > Becikowe czy jakiekolwiek inne. Wazne zeby mąż powiedział co macie myśleć.
                                                  > Nie mam do was pretensji. Po prostu żal mi was.
                                                  • bio.mum Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:06
                                                    taziuta napisał:

> Wszystkie już śpią, co i ja idę czynić, a i Tobie radzę. Urlop, czy nie
                                                    urlop!
                                                    > Wiesz ile jutro będzie na tym forum głupot do skontrowania? :-)
                                                    >
                                                    Masz rację. Paciorek i do łóżeczka; )
                                                  • silesius.monachijski Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:07
                                                    nieprawda, ja sie dopiero obudzilem

taziuta napisał:

> Wszystkie już śpią, co i ja idę czynić, a i Tobie radzę. Urlop, czy nie
                                                    urlop!
                                                    > Wiesz ile jutro będzie na tym forum głupot do skontrowania? :-)
                                                    >
                                                    > bio.mum napisała:
                                                    > > Opinia sie nie liczy. Liczy sie to, ze kobieta decydując się na dziecko w
                                                    > ie,
                                                    > > ze do końca zycia bedzie przez macierzynstwo zdeterminowana. Niech ktoraś
                                                    >
                                                    > > zaprzeczy!! Kobiety/laski/panienki/dziewczęta - śpicie czy jak????
                                                    > > Becikowe czy jakiekolwiek inne. Wazne zeby mąż powiedział co macie myśleć
                                                    > .
                                                    > > Nie mam do was pretensji. Po prostu żal mi was.
                                                  • bio.mum Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:12
                                                    silesius.monachijski napisał:

> nieprawda, ja sie dopiero obudzilem

Ty jestes facet. Nie liczysz sie;) Poza tym o tej porze nikt normalny nie
                                                    wstaje.
                                                  • silesius.monachijski Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:16
                                                    bio.mum; witam pozna pora; rozumiem Twoje obiekcje, co do "becikowego", ale cos
                                                    przeciez trzeba zrobic; sam nie mam - narazie - zadnego pomylsu, ale kryzys
                                                    demograficzny, ktory juz Polske dotyka, stanowi powazny problem; to nie tylko
                                                    sprawa kobiet, czy mezczyzn, to sprawa calego spoleczenstwa; z "niemieckiego
                                                    podworka" moge Ci np. przytoczyc dosc ciekawa sprawe: otoz Trybunal
                                                    Konstytucyjny ukaral calkiem niedawno agencje nieruchomosci, ktora
                                                    konsekwentnie nie chciala wynajac mieszkania w dobrej dzielnicy wielkiego
                                                    miasta wielodzietnej rodzinie, bo "dzieci beda zaklocac spokoj starszych
                                                    wlascicieli mieszkan, ktorym zachowanie dziec zmniejsza standard zycia"; to
                                                    bylo oczywiscie absurdalne; ale: cos jest na rzeczy: stajemy sie coraz bardziej
                                                    egoistycznie, kazdy broni tego, co sobie kupil i wywalczyl, a jako
                                                    spoleczenstwo wymieramy; podobnie moze byc i w Polsce; pomysl z "solidarnym
                                                    spoleczenstwem" nie jest ani taki glupi, ani smieszny, jak sie wielu "madralom"
                                                    wydaje; "co do "becikowego": ok, nie jest to zadne cudowne remedium na
                                                    wszytskie bolaczki, ale chyba jakis krok we wlasciwym kierunku; i chyba nie
                                                    obraza to kobiet; Ty jestes kobieta, wiec myslisz i czujesz inaczej; ja jednak
                                                    tutaj zadnej dyskryminacji nie dostrzegam;
                                                    .
                                                    Pozdrawiam

silesius.monachijski napisał:

> nieprawda, ja sie dopiero obudzilem
                                                    >
                                                    > taziuta napisał:
                                                    >
                                                    > > Wszystkie już śpią, co i ja idę czynić, a i Tobie radzę. Urlop, czy nie
                                                    > urlop!
                                                    > > Wiesz ile jutro będzie na tym forum głupot do skontrowania? :-)
                                                    > >
                                                    > > bio.mum napisała:
                                                    > > > Opinia sie nie liczy. Liczy sie to, ze kobieta decydując się na dzi
                                                    > ecko w
                                                    > > ie,
                                                    > > > ze do końca zycia bedzie przez macierzynstwo zdeterminowana. Niech
                                                    > ktoraś
                                                    > >
                                                    > > > zaprzeczy!! Kobiety/laski/panienki/dziewczęta - śpicie czy jak????
                                                    > > > Becikowe czy jakiekolwiek inne. Wazne zeby mąż powiedział co macie
                                                    > myśleć
                                                    > > .
                                                    > > > Nie mam do was pretensji. Po prostu żal mi was.
                                                  • bio.mum Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:25
                                                    Mnie nie obchodzi czy jako spoleczenstwo wymieramy. Mnie interesuje tylko i
                                                    wylacznie jakość mojego i mojego dziecka zycia. Dla mnie jako Polacy mozemy
                                                    wymrzeć. Dla mnie sie liczy tylko to czy moje dziecko bedzie szczęśliwe. Mam
                                                    coraz wieksze watpliwosci, czy bedzie to możliwe w tym kraju demagogią i
                                                    katolickimi przykazaniami płynącym.

Dobranoc
                                                  • silesius.monachijski Re: Przecież to nie Tobie dają becikowe, tylko Tw 09.11.05, 00:58
                                                    A mnie sie wydaje, ze bedziemy wszyscy bardziej szczesliwsi, i lepiej nam
                                                    bedzie sie powodzilo, gdy i nnym bedzie dobrze; Tobie tez - i Twojemu dziecku -
                                                    tego szczescia zycze; i tak sobie marze, ze kiedys bedzie lepiej niz jest
                                                    teraz; i ze dzieci beda mogly sie rodzic, i - przede wszystkim one - cieszyc
                                                    sie szczesliwym dziecinstwem; i ze nikt nie bedzie - szczegolnie w polityce -
                                                    temu wspolnemu szczesciu - przeszkadzac; i nie jest wazne, jakie poglady kto
                                                    glosi, i jaka religie wyznaje; wzajemny szcunek dla samego siebie, troska o
                                                    drugiego (choc to wszystko ma korzenie chrzescijanskie), nie jest przypisane
                                                    jednej religii, czy wyznaniu;
                                                    .
                                                    Raz jeszcze zycze wszelkiego dobra i serdecznie pozdrawiam
                                                    .
                                                    Dobranos

bio.mum napisała:

> Mnie nie obchodzi czy jako spoleczenstwo wymieramy. Mnie interesuje tylko i
                                                    > wylacznie jakość mojego i mojego dziecka zycia. Dla mnie jako Polacy mozemy
                                                    > wymrzeć. Dla mnie sie liczy tylko to czy moje dziecko bedzie szczęśliwe. Mam
                                                    > coraz wieksze watpliwosci, czy bedzie to możliwe w tym kraju demagogią i
                                                    > katolickimi przykazaniami płynącym.
                                                    >
                                                    > Dobranoc
                  • philips9 No to jak, na cesarza? 08.11.05, 21:31
                    • bio.mum Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 21:40
                      Cesarz Samozwaniec? A co prezydent-elekt na to? Przeciez on się nie lubi
                      dzielić władzą....
                      • veglie Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 21:57
                        bio.mum napisała:

> Cesarz Samozwaniec? A co prezydent-elekt na to? Przeciez on się nie lubi
                        > dzielić władzą....
                        Na sułtana.Za becikowe zgarnie dużą kasę grabiąc "hurysy"(jak mu sił starczy)!
                        • sclavus Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 22:06
                          veglie napisał:

> bio.mum napisała:
                          >
                          > > Cesarz Samozwaniec? A co prezydent-elekt na to? Przeciez on się nie lubi
                          > > dzielić władzą....
                          > Na sułtana.Za becikowe zgarnie dużą kasę grabiąc "hurysy"(jak mu sił starczy)!

a wszyscy zapomnieli, że są jeszcze renegaci....
                          RogerXLV Renegat... to brzmi dumnie...
                        • bio.mum Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 22:06
                          veglie napisał:
                          > Na sułtana.Za becikowe zgarnie dużą kasę grabiąc "hurysy"(jak mu sił starczy)!

Wara sułtanom i innym rozpłodowcom od naszego becikowego!! To my nie bedziemy
                          mogły przez 9 miesięcy pić ani palić. ie będziemy mogły chodzić do pracy, na
                          imprezy i będziemy sie czuły jak słonice. A to, że potem zamiast na wózek
                          (dostaniemy od kolezanki) i kojec (kupimy na allegro uzywany za 50 złotych),
                          wydamy ten tysiaczek na alkohol i fajki?? Kto to sprawdzi? Czy to nie jest
                          forma prostytucji? Jest. Tylko sutenerem w tym przypadku jest rząd. wysmienite.
                          Naprawdę.
                          • taziuta Ważne czy jest skuteczne, z ich punktu widzenia! 08.11.05, 22:16
                            Na co wydadzą te pieniądze zwabieni nimi sułtani, jest bez znaczenia, jeśli
                            dzięki tym pieniądzom zwiększy się ilość ogłupionych biedaków :-(

bio.mum napisała:

> Wara sułtanom i innym rozpłodowcom od naszego becikowego!! To my nie bedziemy
                            > mogły przez 9 miesięcy pić ani palić. ie będziemy mogły chodzić do pracy, na
                            > imprezy i będziemy sie czuły jak słonice. A to, że potem zamiast na wózek
                            > (dostaniemy od kolezanki) i kojec (kupimy na allegro uzywany za 50 złotych),
                            > wydamy ten tysiaczek na alkohol i fajki?? Kto to sprawdzi? Czy to nie jest
                            > forma prostytucji? Jest. Tylko sutenerem w tym przypadku jest rząd.
                            > wysmienite.
                            > Naprawdę.
                            • bio.mum Re: Ważne czy jest skuteczne, z ich punktu widzen 08.11.05, 22:27
                              taziuta napisał:

> Na co wydadzą te pieniądze zwabieni nimi sułtani, jest bez znaczenia, jeśli
                              > dzięki tym pieniądzom zwiększy się ilość ogłupionych biedaków :-(

Teraz będzie smiertelnie powaznie.

Mało jest tak głupich kobiet w Polsce, zeby sie skusiły na becikowe. Ta cała
                              akcja z becikowym uwłacza naszej kobiecej inteligencji. Pieprzony LPR razem z
                              dornowatym Pisem traktuje nas jak brzuchy. Ale w błędzie są chłopaki. Kobiety
                              sie smieją z tego tysiąca jak Polska długa i szeroka. Dziewczyny do k**wy
                              nędzy. Gdzie jesteście zeby to potwierdzić?? Jestem matką. Do tego samotnie
                              wychowuję dziecko. Nie wzięłam grosza z zadnej instytucji. Radzę sobie sama.
                              Pan w urzedzie pracy jak sie wzdrygnęłam, zeby wziąc 50 złotych (musiałabym
                              stać w 50-sobowej kolejce) powiedział,zebym wzięła, że na kilka flaszek
                              starczy. O czym tu dyskutować?? Ch**j w dupe LPRowi i jego becikowemu. Na
                              pohybel Pisowi. Głupie fiuty. Za przeproszeniem cenzorze. Za przeproszeniem;)
                              • veglie Re: Ważne czy jest skuteczne, z ich punktu widzen 08.11.05, 22:36
                                bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                                >
                                > > Na co wydadzą te pieniądze zwabieni nimi sułtani, jest bez znaczenia, jeś
                                > li
                                > > dzięki tym pieniądzom zwiększy się ilość ogłupionych biedaków :-(
                                >
                                > Teraz będzie smiertelnie powaznie.
                                >
                                > Mało jest tak głupich kobiet w Polsce, zeby sie skusiły na becikowe. Ta cała
                                > akcja z becikowym uwłacza naszej kobiecej inteligencji. Pieprzony LPR razem z
                                > dornowatym Pisem traktuje nas jak brzuchy. Ale w błędzie są chłopaki. Kobiety
                                > sie smieją z tego tysiąca jak Polska długa i szeroka. Dziewczyny do k**wy
                                > nędzy. Gdzie jesteście zeby to potwierdzić?? Jestem matką. Do tego samotnie
                                > wychowuję dziecko. Nie wzięłam grosza z zadnej instytucji. Radzę sobie sama.
                                > Pan w urzedzie pracy jak sie wzdrygnęłam, zeby wziąc 50 złotych (musiałabym
                                > stać w 50-sobowej kolejce) powiedział,zebym wzięła, że na kilka flaszek
                                > starczy. O czym tu dyskutować?? Ch**j w dupe LPRowi i jego becikowemu. Na
                                > pohybel Pisowi. Głupie fiuty. Za przeproszeniem cenzorze. Za przeproszeniem;)
                                Podoba mi się ta wypowiedź!I na pohybel oszołomom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • taziuta Ty zając nie narzekaj, ty masz dobrze! :-( 08.11.05, 22:37
                                Jako matka samotnie wychowująca dziecko przynajmniej nie ryzykujesz, że Twój
                                sułtan zrobi ci następne, żeby tylko zainkasować następne becikowe. Wg podanego
                                przez Ciebie wyliczenia, jeśli 50 zł może wystarczyć na kilka flaszek, to 1000
                                zł wystarczy na 20 razy kilka flaszek (buc i tak nie zna się na rachunkach, ale
                                wie, że to mnóstwo!). Warto się przemóc i zrobić babie następne małe. Jakoś je
                                przecież wychowa. Jaka różnica, 10 czy 11? :-)

bio.mum napisała:

> Teraz będzie smiertelnie powaznie.
                                > Mało jest tak głupich kobiet w Polsce, zeby sie skusiły na becikowe. Ta cała
                                > akcja z becikowym uwłacza naszej kobiecej inteligencji. Pieprzony LPR razem z
                                > dornowatym Pisem traktuje nas jak brzuchy. Ale w błędzie są chłopaki. Kobiety
                                > sie smieją z tego tysiąca jak Polska długa i szeroka. Dziewczyny do k**wy
                                > nędzy. Gdzie jesteście zeby to potwierdzić?? Jestem matką. Do tego samotnie
                                > wychowuję dziecko. Nie wzięłam grosza z zadnej instytucji. Radzę sobie sama.
                                > Pan w urzedzie pracy jak sie wzdrygnęłam, zeby wziąc 50 złotych (musiałabym
                                > stać w 50-sobowej kolejce) powiedział,zebym wzięła, że na kilka flaszek
                                > starczy. O czym tu dyskutować?? Ch**j w dupe LPRowi i jego becikowemu. Na
                                > pohybel Pisowi. Głupie fiuty. Za przeproszeniem cenzorze. Za przeproszeniem;)
                            • bio.mum Re: Ważne czy jest skuteczne, z ich punktu widzen 08.11.05, 22:43
                              taziuta napisał:

> Na co wydadzą te pieniądze zwabieni nimi sułtani, jest bez znaczenia, jeśli
                              > dzięki tym pieniądzom zwiększy się ilość ogłupionych biedaków :-(

Wściakłabym się na Ciebie, gdybym w gruncie rzeczy nie przyznawała Ci racji.
                              Twoje prowokacje zaburzają moje trawienie... ale z gruntu rzeczy sa one w
                              większości strzałami w dziesiatkę. Nawet to, ze po nich się gorzej czuję nie
                              zmieni mojej opinii na ten temat.
                          • veglie Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 22:21
                            bio.mum napisała:

> veglie napisał:
                            > > Na sułtana.Za becikowe zgarnie dużą kasę grabiąc "hurysy"(jak mu sił star
                            > czy)!
                            >
                            > Wara sułtanom i innym rozpłodowcom od naszego becikowego!! To my nie bedziemy
                            > mogły przez 9 miesięcy pić ani palić. ie będziemy mogły chodzić do pracy, na
                            > imprezy i będziemy sie czuły jak słonice. A to, że potem zamiast na wózek
                            > (dostaniemy od kolezanki) i kojec (kupimy na allegro uzywany za 50 złotych),
                            > wydamy ten tysiaczek na alkohol i fajki?? Kto to sprawdzi? Czy to nie jest
                            > forma prostytucji? Jest. Tylko sutenerem w tym przypadku jest rząd. wysmienite.
                            >
                            > Naprawdę.
                            Wy to wy,ale pomyśl że żonom wszechpolaków nawet na allegro nie starczy,bo
                            chłopaki lubią zabalować a ich dziewczyny(nawet gwałcone)"masowo" rodzić:)
                            • philips9 No to jak z Rogerem, pozno sie robi... 08.11.05, 22:23
                              Moze by mu tak Nobla za caloksztalt... pod sutanna?
                            • bio.mum Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 22:54
                              veglie napisał:
                              > > Naprawdę.
                              > Wy to wy,ale pomyśl że żonom wszechpolaków nawet na allegro nie starczy,bo
                              > chłopaki lubią zabalować a ich dziewczyny(nawet gwałcone)"masowo" rodzić:)

Prosze cię Veglie, ja nie mam siły cierpiec za miliony:(( Wiem, jestem słaba.
                              Podpięłam się pod urząd który Kaczki zlikwidowały, a teraz jak wiele kobiet
                              jestem bezpaństwowcem. Serwuj mi, serwuj...ale nie wszytko naraz. Ta sytuacja
                              mnie przerasta. Chwilami. Jak mnie tacy jak Ty zmuszają do myślenia to boli.
                              Ale przeżyję. Kiedyś będzie przepięknie, kiedyś będzie normalanie....ja w
                              latach osiemdziesiatych śpiewał nieodżałowny Tilt.
                          • apsok Re: No to jak, na cesarza? 08.11.05, 22:28
                            To jest naprawde radykalne posunięcie :4 tygodnie więcej urlopu macierzyńskiego
                            (toż to prawie cały miesiąc),500zł becikowego jednorazowo ,może
                            800zł..Zobaczymy za rok jak wzrośnie wskaźnik dzietności.Na pewno młode
                            małżeństwa się cieszą, no i te 3mln mieszkań.
      • r0b0l głupich szukasz ? 08.11.05, 20:42
        zauważ że normalni ludzie nie pchają się do polityki, co najwyżej chcą żeby się od nich rządy i całe to państwo odp..liło i dało żyć
        • rerana Re: głupich szukasz ? 08.11.05, 21:05
          r0b0l napisał:

> zauważ że normalni ludzie nie pchają się do polityki, co najwyżej chcą żeby się
          > od nich rządy i całe to państwo odp..liło i dało żyć
          > To co Adaśku nie jest normalny????
          >A GW nie jest gazetą???A jak wcześniej pisałem że szmatławcem w rekach
          nienormalnego Adaśka!!!
          • taziuta Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kumatych! 08.11.05, 21:15
            Czy też może twój post ma być zrozumiały tylko dla r0b01? Wtedy sorki :-)

rerana napisał:
            > To co Adaśku nie jest normalny????
            > A GW nie jest gazetą???A jak wcześniej pisałem że szmatławcem w rekach
            > nienormalnego Adaśka!!!

> r0b0l napisał:
            > > zauważ że normalni ludzie nie pchają się do polityki, co najwyżej chcą żeby
            > > się od nich rządy i całe to państwo odp..liło i dało żyć

• rerana Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:25
              taziuta napisał:

> Czy też może twój post ma być zrozumiały tylko dla r0b01? Wtedy sorki :-)
              >
              > rerana napisał:
              > > To co Adaśku nie jest normalny????
              > > A GW nie jest gazetą???A jak wcześniej pisałem że szmatławcem w rekach
              > > nienormalnego Adaśka!!!
              >
              >
              > > r0b0l napisał:
              > > > zauważ że normalni ludzie nie pchają się do polityki, co najwyżej c
              > hcą żeby
              > > > się od nich rządy i całe to państwo odp..liło i dało żyć
              > ------------------------------------------------------------------------------
              > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!!!
              • taziuta Tak to zrozumiałem po odpowiedzi twojego kumpla! 08.11.05, 21:28
                A ja chcę żebyś ty to zrobił!
                Zrobisz to, bo ja tak chcę? Nie, no to nie oczekuj od nich pozytywnej reakcji
                na twoje chciejstwo :-)

rerana napisał:
                > -----
                > > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!!!
              • bio.mum Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:29
                rerana napisał:
                > > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!!!

:) Idź się pomódl albo napij. Na jedno wyjdzie.
                • taziuta Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:37
                  Myślisz, że jeszcze nie pił? Bo że modli się co chwilę (w czasie kiedy normalni
                  mężczyźni myślą o seksie), to pewniak! :-)

bio.mum napisała:

> rerana napisał:
                  > > > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!!!
                  >
                  > :) Idź się pomódl albo napij. Na jedno wyjdzie.
                  • bio.mum Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:49
                    taziuta napisał:

> Myślisz, że jeszcze nie pił? Bo że modli się co chwilę (w czasie kiedy
                    normalni mężczyźni myślą o seksie), to pewniak! :-)

Sa tacy, którzy modlą sie specjalnie po to, zeby nie mysleć o seksie. Ale oni
                    chodzą w sukienkach. Nie licza się.
                    • philips9 ale niektorzy nosza maczugi pod sutannami... 08.11.05, 21:52
                      ;) z substancji organicznych
                      • bio.mum Re: ale niektorzy nosza maczugi pod sutannami... 08.11.05, 21:54
                        philips9 napisał:

> ;) z substancji organicznych

I tyle tych substancji organicznych sie marnuje. A tak jakaś gosposia dostałaby
                        becikowe, gdyby chcieli je jakoś praktycznie spożytkować;)
                    • rerana Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 22:02
                      bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                      >
                      > > Myślisz, że jeszcze nie pił? Bo że modli się co chwilę (w czasie kiedy
                      > normalni mężczyźni myślą o seksie), to pewniak! :-)
                      >
                      > Sa tacy, którzy modlą sie specjalnie po to, zeby nie mysleć o seksie. Ale oni
                      > chodzą w sukienkach. Nie licza się.

> Bio mumia gdyby twuj ojciec wiedział co robi to malego wbiłby w ściane i miał
                      wieszak na mycke!!!
                      • bio.mum Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 22:11
                        rerana napisał:

> > Bio mumia gdyby twuj ojciec wiedział co robi to malego wbiłby w ściane i
                        > miał wieszak na mycke!!!

Dawaj dalej. Nie ma nic zabawniejszego niż zacietrzewiony PiSiorek:))))
                  • rerana Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 22:00
                    taziuta napisał:

> Myślisz, że jeszcze nie pił? Bo że modli się co chwilę (w czasie kiedy normalni
                    >
                    > mężczyźni myślą o seksie), to pewniak! :-)
                    > Ta Ziuta normalni męszczyźni uprawiają seks.Widać wy POpowcy tylko myślicie
                    nie działacie!!!
                    > bio.mum napisała:
                    >
                    > > rerana napisał:
                    > > > > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!
                    > !!
                    > >
                    > > :) Idź się pomódl albo napij. Na jedno wyjdzie.
                    • taziuta Rerana, gratuluję! Seks 24 godz. na dobę, dobre! 08.11.05, 22:08
                      Zazdroszczę, szczerze! Nie mam takiej kondycji jak ty, a poza tym muszę też
                      kiedyś pracować. A w pracy, jak to w pracy, myśli się o d..pie Maryni :-)

rerana napisał:
                      > Ta Ziuta, normalni męszczyźni uprawiają seks.Widać wy POpowcy tylko myślicie
                      > nie działacie!!!

> taziuta napisał:
                      > > Myślisz, że jeszcze nie pił? Bo że modli się co chwilę (w czasie kiedy
                      > > normalni mężczyźni myślą o seksie), to pewniak! :-)

> > bio.mum napisała (do rerany):
                      > > > :) Idź się pomódl albo napij. Na jedno wyjdzie
                    • r0b0l [...] 08.11.05, 22:24
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • rerana Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:58
                  bio.mum napisała:

> rerana napisał:
                  > > > A ja chcę żeby Adaśku iGW odp.....liła się od mojego państwa!!!
                  >
                  > :) Idź się pomódl albo napij. Na jedno wyjdzie.
                  bio.mumia ale masz argument!!!Czy nic innego wam Popowcom nie przychodzi do głowy???
                  • bio.mum Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 22:08
                    rerana napisał:

> bio.mumia ale masz argument!!!Czy nic innego wam Popowcom nie przychodzi do
                    głowy???

1. kto to jest bio.mumia?

2. kto to jest Popowiec?

Mozesz sprecyzowac? Czy umiesz tylko jedynki z shiftem wciskac?
                • svenek1 niech sie GW odp... od mojego panstwa! 09.11.05, 01:21
                  nie modle sie, zadko upijam - chce tego samego!
                  swiat nie jest czrno-bialy. ludzie tez.
                  gazety na nieszczescie bywaja
              • rerana Re: Rerana, napisz to jeszcze raz, dla mniej kuma 08.11.05, 21:54
          • r0b0l miałem na myśli stolki a nie działania 08.11.05, 21:23
            zresztą Adaśkowi też nie brakuje
            • taziuta Ej, wam się Michnik nie podoba? Alarm !!!!!!!!!!!! 08.11.05, 21:26
              r0b0l napisał:

> zresztą Adaśkowi też nie brakuje
              • r0b0l a sie nie podoba. a co? bo ma krzywą gębę 08.11.05, 22:27
                i mamy demokrecje jeszcze...
                a poważnie to nie pałam sympatią do Adaśka M. od czasu jak się obściskiwał z Milerkiem
                • taziuta No wiesz, to i Miller ci się nie podoba?! 08.11.05, 22:44
                  Nie wiem, czemu ludzie czepiają się Millera? Tylko dlatego, że za wcześnie
                  powiedział, że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak
                  zaczyna? No i co z tego, że tak powiedział. Każdemu się zdarzy palnąć coś
                  głupiego (choć może nie aż tak szeroko spopularyzowanego :-)
                  Ja bym się bardziej czepiał dzisiejszej współpracy Millera z WPROST.
                  Wcześniejsze zarzuty w stosunku do Millera były nie do udowodnienia, ale tej
                  współpracy (dwóch byłych sekretarzy KC PZPR) się nie wyprze :-)

r0b0l napisał:

> i mamy demokrecje jeszcze...
                  > a poważnie to nie pałam sympatią do Adaśka M. od czasu jak się obściskiwał z
                  > Milerkiem
                  • r0b0l Re: No wiesz, to i Miller ci się nie podoba?! 08.11.05, 23:35
                    no akurat nie o to powiedzonko mi chodzi choć było idealne.

Ale jakiś taki mały i o wrednym pysku.
                    Teraz mamy za to 2 firerków jeszcze mniejszych od marynarza z głębin. Może po nich zaczną rządzić krajem krasnoludki?
                    Może to by nie było najgorsze rozwiązanie
                    Niech sobie współpracuje z Wprost, w końcu kiedyś go wybrali na człowieka roku.
                    Ciekawi mnie natomiast czy kaczki go przygarną czy też zrobią pokazówkę
      • filut69 wybory się wygrywa żeby realizować program a nie 08.11.05, 22:47
      • anty.rydzyk Re: Wygrajcie WYBORY zamiast jeczec !!! 09.11.05, 00:06
        Pracy? Jakiej pracy?

Oto ciezka praca wypocona recepta na wygrana w wyborach:
        1. Posiasc Jacka Kurskiego
        2. Szeroko usmiechac sie do Radia Maryja
        3. Poflirtowac z Lepperem
        5. Pozwodzic wyborcow koalicja z PO
        6. Obiecac ludzikom wlasne sciany
        7. Modlic sie
        8. Klamac
        9. Modlic sie
        10. Klamac
        11. Modlic sie
        ...
        100. Klamac modlac sie
        • lwaw "Nurzanie w Lepperze" PIS-u jest nieuczciwe. 09.11.05, 11:21
          Rafał A. Ziemkiewicz na INTERIA.PL napiał ciekawy felieton w temacie. Oto
          fragment:

"Platforma Obywatelska nie ogłosiła jeszcze oficjalnie, że pozostanie w opozycji
          do rządu Kazimierza Marcinkiewicza, ale i tak nie ona będzie dla tego rządu
          opozycją najbardziej znaczącą.

Tę tworzą bowiem "Gazeta Wyborcza" i "Polityka" plus pewna ilość mediów
          pomniejszych. I nie ma w tym nic specjalnego, lewicowy przechył tych mediów
          znany jest od lat, podobnie jak ambicje największego polskiego dziennika do
          kreowania polityki i polityków. Ciekawe jest jednak obserwować, w jaki sposób
          się tę antykaczyńską misję realizuje.

Jak na razie, wywijając jak cepem Lepperem. To zabawne, przez ostatnie tygodnie
          wspomniane media pełne były uczonych wywodów, jakie to nie do przekroczenia
          różnice gospodarcze dzielą PiS od PO i jacy z tych PiS-owców zakuci socjaliści.
          Kiedy mniejszościowy rząd PiS okazuje się głosić program kompromisowy, nie
          bardziej socjalistyczny, niż wypowiedzi liderów PO, temat z dnia na dzień
          przestał istnieć. Ale nie zaistniało też to, o co faktycznie rozbiła się
          koalicja: determinacja Platformy do objęcia kontroli nad resortami siłowymi.
          Ciekawe. Żaden z licznych ekspertów przed wyborami nie przewidział, iż o to
          właśnie będzie cała awantura. PiS nie ukrywał nigdy, że służby mundurowe i
          specjalne mają dla nich kluczowe znaczenie, PO natomiast ukrywała, i upór, z
          jakim postanowiła polec za powrót Konstantego Miodowicza do stosownej agencji
          miał prawo zaskoczyć. Spodziewałbym się, ze ktoś temu zaskoczeniu da wyraz. A tu
          nic.

Jak zatem wytłumaczyć nieprzejednaną postawę PO wobec PiS, żeby nie wyszło, że
          Platformie idzie tylko o kontrolę nad specłużbami i o urażoną dumę? Sami
          przywódcy PO zrobić tego nie potrafią, bo i, co tu gadać, o merytoryczne racje w
          tej sytuacji trudno. Ich mantrą stało się więc powtarzanie, że rząd jest zły, bo
          go poprze Lepper. Nie żebym ja lubił Leppera, ale trochę to mało poważne. Nie
          dlatego PiS zły, że robi to co robi, ale że popiera to Lepper. Gdyby nie Lepper,
          tylko my, to by było zupełnie co innego.

Mimo jednak oczywistej słabości tej linii rozumowania, niechętne Kaczyńskim
          media ochoczo weszły w tę koleinę. "Rząd wisi na Lepperze", alarmuje "Wyborcza",
          a "Polityka" na okładce mianuje Leppera trzecim bliźniakiem. Głęboko wątpię, aby
          w ten sposób udało się szerzej zaszkodzić rządowi w oczach opinii publicznej..."
      • maria43 do ROGERA45 09.11.05, 00:09
        Dlaczego uwazasz, ze nic nie robie? wlasnie wrocilam z pracy.
        Natomiast nie jest moja ambicja startowac w wyborach ani tym bardziej wygrywac.
        Znam bowiem swoje miejsce w odroznieniu od rozmaitych indywiduow w rodzaju
        wlascicieli lazienek z jacuzzi, spoconych prorodzinnych wodzow, ktorzy
        uszczesliwiaja nas na sile, moralistow zatrudniajacych komunistycznych sedziow,
        nadgorliwcow oddajacych poklon calej tej rydzykowej tandecie.
    • kochanka.dorna Nieprawda! Lutek ma zawsze racje! 08.11.05, 20:17
      a ci co sie nie zgadzaja moga mu skoczyc na palke (policyjna)! o!
    • piwi77 Wyglada, ze dopiero w czwartek PiS zadecyduje 08.11.05, 20:23
      czy poprze Mniejszosciowy.
    • kris1111 Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 20:24
      Panie Premierze i szanowni posłowie - kto nie z Wami ten przeciw Narodowi. Kto
      przeciw Wam ten przeciw Polsce.
      Czy program jest za mało socjalny dla niby-lewicowców, czy za mało rzetelny dla
      niby-liberałów. Czy któreś ugrupowanie miało wcześniej lepszy program?
      Dobrze, że nie wszystkie miejsca na stołkach rozdane - myślący mają o czym
      myśleć wszak nie jest wstydem głosować za dobrym programem dobrego Rządu nawet
      z tak prozaicznego powaodu jak stołek.
      • waldiwaldi Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 20:32
        Módlcie się żeby ten rząd przetrwał;]...Bo jeśli odbędą się ponowne wybory to
        czekają nas rządy nie PiS-Samoobrona,tylko Samoobrona;]Bo w przyspieszonych
        wyborach naród nie zagłosuje na tych któzry obiecywali koalicje;]...Endrju do
        władzy dojdzie;]..Podobno jak Lepper zostanie premierem to będą darmowe
        wejściówki na solarium;]
    • nawrocony1 hmm - to klub PIS teraz odrabia zadanie domowe? 08.11.05, 20:42
      licza slupki i sprawdzaja czy wszystko pasuje w programie
      • adam_l27 Szczęki wam opadną w czwartek. 08.11.05, 20:57
        Gdy rząd przejdzie przy poparciu PiS, Samoobrony, i LPR. Dalej będziecie ujadać
        co to za koalicja ale tej koalicji tak naprawdę nie ma. To chwilowy sojusz.
        Wtedy dopiero PO będzie pod ścianą. Pojmijcie jedno - Lepper jeśli ma dobrych
        doradców nie może pozwolić by "liberałowie" dostali kolejną szansę - i nie
        pozwoli bo doradców ma coraz lepszych. Obie partie ponieważ zabiegają także o
        ten sam elektorat szybko się od siebie odetną. Ale Lepper na tym poparciu
        jakikolwiek to się skończy nie straci. Bo wyjdzie na odpowiedzialnego polityka
        który popiera dobre rozwiązania itp... Dlatego każdy zagra o swoje. A sojusz nie
        jest trwały tylko "taktyczny".
        • jacekm22 Re: Szczęki wam opadną w czwartek. 08.11.05, 21:08
          A ci doradcy , fakt sa dobrzy - najprawdopodobniej z KGB .... Nikomu nie zalezy
          bardziej niz Rosji , by Polske osmieszyc i zminimalizowac !!!!
          • rerana Re: Szczęki wam opadną w czwartek. 08.11.05, 21:42
            jacekm22 napisał:

> A ci doradcy , fakt sa dobrzy - najprawdopodobniej z KGB .... Nikomu nie zalezy
            >
            > bardziej niz Rosji , by Polske osmieszyc i zminimalizowac !!!!
            >Tym z krewniakom z Telawiwu też!!!
        • taziuta Myślisz o rządzie PSL popartym przez PIS LPR i SO? 08.11.05, 21:10
          No, mi by opadły! :-)

adam_l27 napisał:
          Szczęki wam opadną w czwartek.
          > Gdy rząd przejdzie przy poparciu PiS, Samoobrony, i LPR. Dalej będziecie
          > ujadać co to za koalicja ale tej koalicji tak naprawdę nie ma. To chwilowy
          > sojusz. Wtedy dopiero PO będzie pod ścianą. Pojmijcie jedno - Lepper jeśli ma
          > dobrych doradców nie może pozwolić by "liberałowie" dostali kolejną szansę -
          > i nie pozwoli bo doradców ma coraz lepszych. Obie partie ponieważ zabiegają
          > także o ten sam elektorat szybko się od siebie odetną. Ale Lepper na tym
          > poparciu jakikolwiek to się skończy nie straci. Bo wyjdzie na
          > odpowiedzialnego polityka który popiera dobre rozwiązania itp... Dlatego
          > każdy zagra o swoje. A sojusz nie jest trwały tylko "taktyczny".
          • adam_l27 Re: Myślisz o rządzie PSL popartym przez PIS LPR 08.11.05, 21:59
            a widzisz gdzieś tam napis PSL ??
            • taziuta Re: Myślisz o rządzie PSL popartym przez PIS LPR 08.11.05, 22:27
              Nie zauważyłem i dlatego zapytałem, czy o to chodzi! :-(
              No bo przeczytaj poniżej uważnie, co napisałeś. Od razu nasunęło mi się
              pytanie, czyj to rząd ma być poparty przez PiS, SO i LPR?
              I od razu odpadły mi SLD i PO. Został tylko PSL!
              Ale pewnie cię nie zrozumiałem :-)

adam_l27 napisał:
              > a widzisz gdzieś tam napis PSL ??

adam_l27 napisał:
              Szczęki wam opadną w czwartek.
              > Gdy rząd przejdzie przy poparciu PiS, Samoobrony, i LPR...

• wojtekmt Re: Szczęki wam opadną w czwartek. 09.11.05, 09:18
          Pocieszanie się PiS'owca.
          Taktyczne sojusze maja to do siebie,ze staja sie trwałe.
          Sojusz , nawet taktyczny okresla kto jest wrogiem a kto soujusznikiem.
          Ponadto - nie zawiera się sojuszów z byle kim.
          A Samoobrona to cos gorszego niż "byle kto".
      • rerana Re: hmm - to klub PIS teraz odrabia zadanie domow 08.11.05, 21:28
        nawrocony1 napisał:

> licza slupki i sprawdzaja czy wszystko pasuje w programie
        =================================================================================
        >Jak liczą to tylko POpowcy czy można jeszcze raz przeprowadzić zamach stanu jak
        w 1992r.z UB-ecją z SLD???
        • sclavus Re: hmm - to klub PIS teraz odrabia zadanie domow 08.11.05, 22:15
          rerana napisał:

> nawrocony1 napisał:
          >
          > > licza slupki i sprawdzaja czy wszystko pasuje w programie
          >
          ===============================================================================
          > ==
          > >Jak liczą to tylko POpowcy czy można jeszcze raz przeprowadzić zamach stan
          > u jak
          > w 1992r.z UB-ecją z SLD???

Czyś ty przypadkiem głową nie wyrżnął w coś twardego???/ Jeżeli komukolwiek
          jakikolwiek zamach w głowie, a chocby i stanu, to tylko czerwono-czarnym... jak
          dobrze rozumiesz, to właśnie pisiorkom...
    • gimas13 Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 20:48
      Znowu nasz złotousty Premier wciska kit i wygląda na to, że jest wyjątkowo
      naiwny i niedoinformowany
      • rerana Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 21:11
        Jakich mamy myślicieli tylko dlaczego mamy rozłożoną gospodarkę,byle jaką sł.
        zdrowia,edukacje pod psem.Wiec dla kogo prcuję ci myśliciele czy aby dla Polski???
      • rerana Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 21:37
        gimas13 napisał:

> Znowu nasz złotousty Premier wciska kit i wygląda na to, że jest wyjątkowo
        > naiwny i niedoinformowany
        > Przecież ten z Krakowa zawsze coś złotego mówi!!!Och ten Jaś Marysia!!!Klawy
        facio. Wty kapeluszu brakuje jeszcze orlego pióra!!!
        • sclavus [...] 08.11.05, 22:17
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • veglie Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 21:21
      I co z tego!Niech sobie trwa!!!!
    • alkud CZY PIS POPRZE MARCINKIEWICZA??? :))) 08.11.05, 21:43
      Oto jest pytanie

---
      wojenka domowa we Francyi
      religiapokoju.blox.pl/
    • almagus Re: króliczkom Rydzyka dzietność w głowie! 08.11.05, 22:06
      Króliczkom Rydzyka dzietność w głowie!
      Króliczki lubią sobie począć, nie na darmo nazywali się PiSiorki!

Nie przyjmę chleba od oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim!
    • halfliner Mamay zatem rząd becikowy - pozostanie niemowlęcy. 08.11.05, 22:11
      • halfliner Ale gdy k..rwiki zapalą mu się w oczach - podbiją 08.11.05, 22:15
        cały świat.
        • halfliner i może poddzietnią. 08.11.05, 22:49
    • zaem Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 22:11
      Ostatnio słuchałem tak zadowolonych z siebie i pewnych swoich racji, gdy byłem
      z wizytą w szpitalu psychiatrycznym - ale może to tylko złudzenie?
    • tenare Ciekawe są marionetki typu zza krzaka... 08.11.05, 22:20
    • halfliner Będzie sukces, już ku...wiki lśnią w jego oczach. 08.11.05, 22:21
    • mathyy Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 22:30
      och nasz wielki panie boze, teraz wszyscy przemilo powchodzmy sobie w dupe,
      prawiac jednoczesnie te cudowne uprzejmosci. jak to milo byc w rzadzie my
      bedzimy tak sobie gawedzic, a wszystko samo sie zrobi i mlekiem i miodem
      splynie...
      • halfliner Zawsze tacy byli nasi kochani chlopcy narodowcy. 08.11.05, 22:33
        • halfliner Tylko ten oka blysk jest nowy, i jakby bardziej... 08.11.05, 22:35
          • halfliner narodowy. 08.11.05, 22:35
    • janwu Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 22:36
      JEZUS MARYJA, - MYDLO i POWIDLO
    • menzies No to witamy w Australii, 08.11.05, 22:37
      kraju, gdzie program socjalny PiS-u dziala od wielu lat. Z jednym wyjatkiem:
      podatki sa tu baaardzo wysokie.
      • halfliner No i lud tam jakiś prospołeczny, a nie samoobronny 08.11.05, 22:42
    • rnrr Re: Oby tylko PIS się nie potknął o Samoobronę 08.11.05, 23:07
      to było by dopiero nieszczęscie.
      • lub_czasopismo Nieszczęście to jest już nawet bez potykania 09.11.05, 00:14
        o kogokolwiek. Niestety tu winna jest Platforma... mogła zdecydowanie wygrać
        wybory, zamiast zdecydowanie prowadzić w sondażach!!!
    • taziuta Przesympatyczne spotkanie z klubem PiS :-) 08.11.05, 23:11
      Jak miło, że jest taki sympatyczny klub :-)
      • halfliner Wasserman: sympatyczny..za mało - przesympatyczny 08.11.05, 23:28
        a kto sławi za mało....
        • taziuta Sława Wassermanowi, Ziobrze i Dornowi! Sława!!! 08.11.05, 23:35
          Mądrej głowie dość dwie słowie :-)

halfliner napisał:
          Wasserman: sympatyczny..za mało - przesympatyczny
          > a kto sławi za mało....
          • broetje członek PO na radzie krajowej: 08.11.05, 23:39
            "z Kaczyńskimi będziemy się mogli porozumieć tylko wtedy gdy będą leżećw
            narożniku ringu znokautowani"!!!
            • broetje zobaczone wczoraj na TV2 08.11.05, 23:39
            • halfliner Wtedy też nie; rojenia nie mają konkurencji. 08.11.05, 23:43
          • halfliner Ach sława im sława po wieczne czasy. 08.11.05, 23:39
            • taziuta Re: A Kyś? A kyś! :-) 08.11.05, 23:53
              Jak to szło w Kysiu (Tatiany Tołstoj)? Za każdym razem, jak wymieniało się imię
              przywódcy, należało dodać: Niech się święci imię jego, oby nam panował
              wiecznie! :-)
    • silesius.monachijski A kiedy programu slawetnego "ganinetu cieni"? 08.11.05, 23:42
      Czyzby "cieniasy" z PO nie mialy nic do zaproponowania? No, cos maja: Tusk
      zapowiedzial dyscypline partyjna w czwartkowym glosowaniu; co, prawdy sie boi?
      podobnie, jak tej prawdy o "patriotyzmie" dziadka; cha,cha,cha
    • lutekstg Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 08.11.05, 23:49
      Urlop macierzyński większy o 4 tygodnie... no, no, no! Co na to pracodawcy?
      Pewnie jeszcze niechętniej będą zatrudniali kobiety! Co na to pani Środa?
      • roalb Re: Trwa spotkanie klubu PiS z premierem 09.11.05, 05:34
        Jestem pracodawcą i nie obchodzi mnie te 4 tyg.więcej. A nie obchodzi dlatego,
        że urlop macierzyński płaci ZUS, nie pracodawca. Natomiast do czasu powrotu
        zatrudnię panienkę na zastępstwo-oczywiście za mniejsze wynagrodzenie(bo
        przecież nie ma takiego stażu) i wychodzę na swoje.
    • silesius.monachijski Re: Coż to my dzisiaj mamy do zabełkotania? 08.11.05, 23:50
      Nic, wystarczy przeczytac PO-wski belkot, i to wystarczy; mozna sie niezle
      ubawic; widac na forum "koalicje cieni-asow", PO-SLD-owskich; to naprawde
      swietny kabaret
    • halfliner Jeżli już to profundus, tłumoku. Kto ciebie 08.11.05, 23:50
      kształci? MW?
      • silesius.monachijski Re: Jeżli już to profundus, tłumoku. Kto ciebie 08.11.05, 23:53
        no wlasnie: cale PO ci z glowy, jak ta przyslowiowa sloma z butow wylazi: zero
        kultury, zero programu, za to tylko inwektywy; pisz sobie i muzom; ja bede tu
        zamieszczal swoje posty; na twoje niech ci tusk z rokita odpowiedza (acha, i
        nie zapomnijmnij sie u schetyny o kase upomniec; inwektywy, toprogram po, wiec
        ci kasy chyba nie pozaluja)

halfliner napisał:

> kształci? MW?
    • silesius.monachijski PO przejmuje program Ordynackiej 09.11.05, 00:04
      w koncu trzeba tego "okraglego stolu", choc juz z powylamywanymi nogami, twardo
      bronic; inaczej bolek z kwachem sie pogniewaja na donalda;
      .
      www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=9809
      • vinc0 Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem PiS 09.11.05, 00:16
        Paluszki lizać,przystawki były przesmaczne a wszyscy smakowicie zgadzali
        się z arcyprzepięknym programem powstałym na bazie programu.
        Premier zapomniał tylko dodać że drzwi są ciągle uchylone.
        • silesius.monachijski Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 00:18
          tylko gorzej, jak przez te uchylone drzwi wpadnie silna PO-SLD-owska bojowka
          i "zadyme" zrobi

vinc0 napisał:

> Paluszki lizać,przystawki były przesmaczne a wszyscy smakowicie zgadzali
          > się z arcyprzepięknym programem powstałym na bazie programu.
          > Premier zapomniał tylko dodać że drzwi są ciągle uchylone.
          • vinc0 Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 00:23
            Naprawdę nie stać cie na więcej?
          • y.y Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 00:27
            Bardzo mnie ciekawi, dlaczego zamiast opowiadać brednie o bojówkach nie
            zastanowi się taki silesius czy inna galba nad tym, jak to jest, że w kampanii
            PiS obiecuje złote góry, a później oficjalnie się z tego wycofuje, tym samym
            przyznając, że opowiadał bzdury, a mówiąc prościej: kłamał. Silesiusie, nie
            przeszkadza Ci, że PiS najpierw obiecał tak wiele a później okazało się, że to
            albo brednie (vide 3 miliony mieszkań) albo po prostu naoszukiwał? Nie
            przeszkadza Ci, że PiS najpierw obiecywał PO wspólny rząd, urząd marszałka i
            tak dalej, a później - kiedy Po wystawiła kandydata - okazało się, że znowu
            kłamał, bo w końcu marszałka PO nie ma? Od kiedy to jest tak, że robi się
            koalicję i dzieli urzędy pod warunkiem, że to "my" będziemy decydować, który
            poseł PO może być marszałkiem? Jak to jest, że minister finansów zaczyna od
            opowiadania szkoldiwych i bzdurnych bredni i to w zagranicznej bardzo poważnej
            prasie, a prezydent-elekt, profesor prawa bredzi o referendum, dowodząc tym
            samym elementarnej nieznajomości prawa (vide traktat z Maastricht, w którym
            jest jasno napisane, że Polska MUSI przyjąc euro, a nie że może wybierać w
            referendum? Jak rozumiem, to wszystko jest dla Ciebie i tobie podobnych OK, wg
            Ciebie te wszystkie brednie i głupota niektórych polityków to też wina bojówek
            prawda? Nie ma to jak pobredzić trochę na forum co?
            • vinc0 Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 00:38
              y.y

Szkoda czasu na pisanie do tego gościa,do niego to i tak nie trafi.
              To jest egzemplarz który brał w obronę organizacje faszystowskie.
              • antykagan Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 00:59
                vinc0 napisał:

> y.y
                >
                > Szkoda czasu na pisanie do tego gościa,do niego to i tak nie trafi.
                > To jest egzemplarz który brał w obronę organizacje faszystowskie.

Silesius to jakaś sfrustrowana polaczyna w Reichu, popychle Arabów i Murzynów
                wszelkiej maści, nie ma do kogo gęby otworzyć, więc po ciężkiej fizycznej pracy
                rozładowuje swoją nienawiść do świata na forum pisząć bzdury, poza tym kręci
                go, że ktoś z nim polemizuje, za wszelką cenę biedaczek chce być dostrzeżony,
                zrekompensować sobie nędzny zywot w "realu" pisząc głupoty tu, w internecie.
                Czasem mi go nawet szkoda.... ale swoją drogą jest świnia.
                • vinc0 Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 01:08
                  antykagan napisał
                  Silesius to jakaś sfrustrowana polaczyna w Reichu, popychle Arabów i Murzynów
                  ---------------------------
                  Masz rację,to by tłumaczyło zamiłowanie do aryjskich ideologii.
            • silesius.monachijski Re: Premier: przesympatyczne spotkanie z klubem P 09.11.05, 01:13
              Po pierwsze obchodzi mnie, kto, co przed wyborami mowil; otoz Rokita mowil, ze
              po wyborach tylko kooalicja z PiS-em, i ze PO nie obchodza resorty silowe.
              Zdanie zmienili. Potem byla jasna wypowiedz Kaczynskiego i Dorna, ze marszalek
              dla PO tak, ale tylko, jesli bedzie koalicja (marszalek sejmu jest de facto
              druga osoba w panstwie, i moze blokowac wszelkie projekty ustawodawcze; oddane
              przez zwycieska partie tej funkcji PO, ktora po - podwojnie przegranych
              wyborach - chciala byc w opozycji, byloby polityczna glupota i samobojstwem);
              Komorowski, Niesiolowski i HGW zrobili wszytsko w kampanii wyborczej, zeby
              obrazis PiS, czyli potencjalnego koalicjanta; wystawienie takich kandydatur
              (mysle o Komorowskim i Niesiolowskim, to bardzo niemadra prowokacja); program
              PiS-u byl konfrontowany w rozmowach koalicyjnych z oczekiwaniami PO (bo
              Marcinkiewicz do konca wierzyl w silny rzad i koalicje); teraz tez
              Marcinkiewicz probuje jeszcze nie niszczyc ostatniej szansy na porozumienie
              (przyznaje, ze mu sie dziwie, bo PO postanowila sie na PiS, i wyrok wyborczy
              obrazic; i nie widze zednego ruche ze strony PO, zeby to zmienic); program PiS-
              u nie jest niedorzeczny: jest prospoleczny, a to w tak zbiednialym
              spoleczenstwie (nie mowie o elitach mieszkajacych w duzych miastach, ktore na
              wiele stac, ale o tych wszytskich "przegranych" ostatnich 16 lat: to sa
              naprawde miliony) podstawa do zachowania pokoju spolecznego; widziales, co sie
              dzieje we Francji? zepchniecie duzej grupy ludnosci (obojetnie, jakie sa motywy
              religijne czy inne podpalaczy) do gett, to prowokowanie duzego wybuchu
              spolecznego w przyszlosci; nikomu w Polsce nie powinno na tym zalezec; takie
              czy inne drobne potkniecia, czy niefortunne wypowiedzi politykow nie powinny
              byc wyolbrzymiane; w Niemczech np. pani Merkel przed wyborami afiszowala sie
              cudownym programem zmian gospodarczych Kirchhofa, a po wyborach "spuscila z
              tonu", bo bylo niskie poparcie spoleczne dla tego programu, i stala sie
              bardziej "socjalna"; poczytaj sobie ciekawa wypowiedz Rybinskiego w Rzepie na
              temat Polski i rozmow koalicyjnych PO-PiS; licze, ze cos z tego i do Ciebie
              dotrze;

y.y napisał:

> Bardzo mnie ciekawi, dlaczego zamiast opowiadać brednie o bojówkach nie
              > zastanowi się taki silesius czy inna galba nad tym, jak to jest, że w
              kampanii
              > PiS obiecuje złote góry, a później oficjalnie się z tego wycofuje, tym samym
              > przyznając, że opowiadał bzdury, a mówiąc prościej: kłamał. Silesiusie, nie
              > przeszkadza Ci, że PiS najpierw obiecał tak wiele a później okazało się, że
              to
              > albo brednie (vide 3 miliony mieszkań) albo po prostu naoszukiwał? Nie
              > przeszkadza Ci, że PiS najpierw obiecywał PO wspólny rząd, urząd marszałka i
              > tak dalej, a później - kiedy Po wystawiła kandydata - okazało się, że znowu
              > kłamał, bo w końcu marszałka PO nie ma? Od kiedy to jest tak, że robi się
              > koalicję i dzieli urzędy pod warunkiem, że to "my" będziemy decydować, który
              > poseł PO może być marszałkiem? Jak to jest, że minister finansów zaczyna od
              > opowiadania szkoldiwych i bzdurnych bredni i to w zagranicznej bardzo
              poważnej
              > prasie, a prezydent-elekt, profesor prawa bredzi o referendum, dowodząc tym
              > samym elementarnej nieznajomości prawa (vide traktat z Maastricht, w którym
              > jest jasno napisane, że Polska MUSI przyjąc euro, a nie że może wybierać w
              > referendum? Jak rozumiem, to wszystko jest dla Ciebie i tobie podobnych OK,
              wg
              > Ciebie te wszystkie brednie i głupota niektórych polityków to też wina
              bojówek
              > prawda? Nie ma to jak pobredzić trochę na forum co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka