Dodaj do ulubionych

Bulterier wraca na scenę

15.11.05, 08:34
Ale mamy głupie społeczeństwo! Teraz dopiero wszystko widać jak na dłoni
Kurski to polityczna kanalia! PiS po raz kolejny się zdyskredytował po
współpracy z Lepperem i Giertychem porażka...Dobrze że głosowałem na PO bo
bym pluł sobie teraz w brodę.
Obserwuj wątek
    • slmako Samiscie wybrali skubancy i dobrze wam tak 15.11.05, 09:16
      jeszcze SAMOPIS wam pokarze gdzie raki zimuja- nawet nie miaukniecie. Dobrze
      wam tak za wasza bezdenna glupote.
    • Gość: Mariusz Re: Bulterier wraca na scenę IP: *.c157.petrotel.pl 15.11.05, 09:24
      No i po krzyku pan Kurski już jest cacy bo przecież inaczej nie mogło być.
      Partia braci Kaczyńskich jest bardziej obłudna niż KC PZPR.
      Myślałem że o takich rzeczach będę opowiadał swoim dzeciom jak o czymś co już
      nigdy nie powróci a jednak myliłem się i jest to przykre.
      Można podziękować za to tym którzy nie głosowali i nieoświeconej części
      społeczeństwa. CZEKAJĄ NAS CIĘŻKIE CZASY.
      • Gość: lolo Re: Bulterier wraca na scenę IP: *.delaval.local / 62.20.88.* 15.11.05, 09:29
        żałosne....
        • Gość: toyayurek Re: Bulterier wraca na scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:40
          jeżeli jeszcze PO przyjmie z powrotem na swe łono Piskorskiego to całkowicie
          zwątpię w naszą klikę polityczną
      • Gość: DamaKier Re: Bulterier wraca na scenę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:56
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> No i po krzyku pan Kurski już jest cacy bo przecież inaczej nie mogło być.
        .......................................
        Oczywiście, że inaczej nie mogło być. Od początku nie wierzyłam, że Kurski
        działał samodzielnie i zaskoczył sztab wyborczy z Kaczyńskimi na czele. Od razu
        było zaplanowane - jeśli ludzie to łykną i Tuska uda się wdeptać w błoto za
        pierwszym podejściem - Kurski zbierze pochwały i laury natychmiast, jeśli
        oburzenie na tak ohydną kampanię będzie zbyt duże - Kurskiego się wyrzuci,
        zrobi się szum wokół tego jak szybko i zdecydowanie reaguje PiS, a we właściwym
        czasie Kurskiego się przywróci i wynagrodzi. Prognozy niektórych komentatorów,
        że Kurski pozostanie dzieś w ogonie PiS-u wydają mi się naiwne. Według mnie
        będzie on jeszcze świecił w PiS-ie blaskiem pierwszej gwiazdy
    • voodeen Re: Bulterier wraca na scenę 15.11.05, 09:57
      Prawda jest taka, że teraz PO pluje sobie w brodę.

zapala-79 napisał:

> Ale mamy głupie społeczeństwo! Teraz dopiero wszystko widać jak na dłoni
      > Kurski to polityczna kanalia! PiS po raz kolejny się zdyskredytował po
      > współpracy z Lepperem i Giertychem porażka...Dobrze że głosowałem na PO bo
      > bym pluł sobie teraz w brodę.
    • icek_i_picek Kurski tylko Yoreczkiem przy psach medialnych 15.11.05, 10:26
      zapala-79 napisał:

> bym pluł sobie teraz w brodę.
      ---------------------------------------------------------------------
      1.Mów za siebie. Nie używaj liczby mnogiej, lub wymień swoich zwolenników
      2.Kurski to Yoreczek miniaturowy przy sforze głośno ujadających psów
      w postępowych mediach saloonowych
      2.Gratuluję trafnego wyboru w wyborach. Wymyśl coś jeszcze oryginalniejszego na poprawę sobie samopoczucia.
      Ponadto: gdy "wyrzucano" Kurskiego z PiS'u- dla wszystkich postępowych mediów było oczywiste, że po wyborach Kurski wróci na łono.
      To dlaczego powrót Kurskiego na łono tak zaskoczył postępowe media, że od samego rana trąbią o tym na okrągło aż uszy bolą.
      Postępowe media są bardziej zaskoczone powrotem Kurskiego na łono, niż drogowcy śniegiem w zimie
      • ks.krzysztof Kurski to KANALIA, a PiSiorki bezwzględne draństwo 15.11.05, 10:34
        ...ot tyle!
        • icek_i_picek Platfusy Obywatelskie w aksamitnych borsalino..... 15.11.05, 10:38
        • icek_i_picek Platfusy Obywatelskie w aksamitnych kapeluszach... 15.11.05, 10:40
        • icek_i_picek Platfusy Obywatelskie w aksamitnych kapeluszach. 15.11.05, 10:45
          ..typu borsalino, kiedy wyjdziecie z szoku po wyborczym nokaucie ?
          Zostały wam tylko postępowe media ze sforami psów ujadających i straszących
          Polakow.
          Nie przeszkadzajcie w odbudowie Polskii spie..jcie gdzie pieprz rośnie.
          • Gość: Grzesiek te postepowe media wykonczyly SLD wiec sie ciesz IP: .1P3D* / 194.75.37.* 15.11.05, 13:38
            ze narod wie juz ze Miller jest be. Tak to juz jest ze jak sie przechodzi do
            rzadu to konczy sie rola krytyka :-) Twoj post to krytyka PO, dlaczego nie
            bronisz decyzji PiS tylko krytykujesz informacje o decyzjach?
            • icek_i_picek Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze. 15.11.05, 13:53
              Gość portalu: Grzesiek napisał(a):
              >Twoj post to krytyka PO, dlaczego nie
              > bronisz decyzji PiS tylko krytykujesz informacje o decyzjach?
              ------------------------------------------------------
              Oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze.
              PO nie krytykuje PiS'u; PO na okrągło razem z postępowymi
              saloonowymi mediami szkaluje PiS, obraża prostych ludzi ("moherowe berety"),
              straszy Polaków klęskami, itd itp itd....
              Nie bronię PiS'u, bo prawda obroni się sama.
              Pozdrawiam
      • Gość: ZAPAŁA Re: Kurski tylko Yoreczkiem przy psach medialnych IP: *.178.wp3.ptc.pl 15.11.05, 12:45
        icek_i_picek napisał:

> 1.Mów za siebie. Nie używaj liczby mnogiej, lub wymień swoich zwolenników
        > 2.Kurski to Yoreczek miniaturowy przy sforze głośno ujadających psów
        > w postępowych mediach saloonowych
        > 2.Gratuluję trafnego wyboru w wyborach. Wymyśl coś jeszcze oryginalniejszego
        na
        > poprawę sobie samopoczucia.
        > Ponadto: gdy "wyrzucano" Kurskiego z PiS'u- dla wszystkich postępowych mediów
        b
        > yło oczywiste, że po wyborach Kurski wróci na łono.
        > To dlaczego powrót Kurskiego na łono tak zaskoczył postępowe media, że od
        sameg
        > o rana trąbią o tym na okrągło aż uszy bolą.
        > Postępowe media są bardziej zaskoczone powrotem Kurskiego na łono, niż
        drogowcy
        > śniegiem w zimie

1. Mówie za siebie. Przeczytaj sobie Pisuarze regulamin forum - zamieszczane są
        tu prywatne opinie a nie powtarzane opinie po twych guru Kaczyńskich.
        2.Kurski to Kanalia, Gnida i polityczna Szuja nic tego nie zmieni nawet głośne
        ujadanie jego zwolenników.
        3.Mój wybór na kogo głosowałem nie twoja sprawa to moje demokratyczne prawo.
        Poza tym nie jest zbynio oryginalne że głosowałem na kogoś innego niż ty, w
        końcu PO zyskało duże poparcie w tych wyborach. Moje samopoczucie nie jest
        dobre chce mi się żygać jak widzę Leppera jako wicemarszałka sejmu - jak by nie
        patrzeć wysokiego urzędnika państwowego i zapewne przyszłego koalicjanta -
        Ojciec Dyrektor może być dumny zatopił platformę.

Gdy wyrzucano tą KANALIĘ faktycznie od razu było wiadome dla niektórych (np.
        dla mnie) że to tylko na pokaz, ale oszukano w ten sposób wielu ludzi którzy
        uwierzyli że to na prawdę.
        PRAWIE JAK SPRAWIEDLIWOŚĆ!
        • icek_i_picek Re: Kurski tylko Yoreczkiem przy psach medialnych 15.11.05, 13:27
          Gość portalu: ZAPAŁA napisał(a):
          -----------------------------------
          Do: "zapala-79"
          Zaloguj się to porozmawiamy.
          "ZAPAŁA"- tu może jest nasłanym prowodyrem.
          Pozdrawiam "zapala-79"
    • rs_gazeta_forum Re: Bulterier wraca na scenę 15.11.05, 10:42
      Jacek Kurski:
      "... agresja była wyłącznie ze strony sztabu Platformy Obywatelskiej, który
      wyciągnięciem tej strasznej afery z Wehrmachtem chciał pogrążyć Lecha
      Kaczyńskiego, a pogrążył sam siebie. ..."

Tak trzymać, Jacuś, tak trzymać, powtórzyć jeszcze 1000 razy, jak mawiał Twój
      nauczyciel, a prawdą się stanie.
    • Gość: krzys Chamstwo popłaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:03
      kolejny przykład pisuarowej konsekwencji do zestawu:
      1. zamiast trzech milionów mieszkań - cztery stadiony;
      2. służba zdrowia naprawiana przez Religę według wzorców PO, bo bełkot o
      przejęciu jej finansowania przez budżet zabiłby nas w ciągu 2 lat;
      3. Lepper był be, złodziej i agent, kiedy wspierał Millera, i jest cacy, kiedy
      pomaga pisiowi;
      4. moralnośc i etyka ma twarz Kurskiego.
      Niepięknie wygląda IV RP. Wygląda na to, że V budować będą ponownie komuniści.
      Miałeś kaczkodanie złoty róg, aleś upił się wodą sodową i przerżniesz wszystko,
      a wraz z tobą niestety i my.
    • Gość: kursk kurskij eta hujossa IP: *.stereo.pl 15.11.05, 11:22
      uważaju że on durak patafjan
      i każdyj kto z nim - jest against Polandia
      uber ales

a tak serio
      To naprawdę

Jak można wchodzić dwa razy do tego samego szitu?
      W polskiej polityce nie ma konsekwencji, bo wszystko jak widać można
      odszczekać, odwlec i odbełcić kijem wisłę

ku(R)wa
      cud
      • Gość: dr.szwindler Re: kurskij eta hujossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:14
        Gość portalu: kursk napisał(a):
        > kurskij eta hujossa
        > uważaju że on durak patafjan
        > i każdyj kto z nim - jest against Polandia
        > uber ales
        -------------------------------
        Something pojebałos' ?!?!!!
        Wyluzuj.
        Czas najlepszym lekarstwem.
        Obyście POcieniasy nie mieli większych zmartwień.
        A na horyzoncie wasze zniknięcie ze sceny.
        Oszczędzaj nerwy.
      • Gość: dr.szwindler Something pojebałos' ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:18
        > kurskij eta hujossa
        > uważaju że on durak patafjan
        > i każdyj kto z nim - jest against Polandia
        > uber ales
        -------------------------------
        Something pojebałos' ?!?!!!
        Wyluzuj.
        Czas najlepszym lekarstwem.
        Obyście POcieniasy nie mieli większych zmartwień.
        A na horyzoncie wasze zniknięcie ze sceny.
        Oszczędzaj nerwy.
    • krwawy_icek Do psów antyKurskich: łyknijcie coś na uspokojenie 15.11.05, 11:30
      Co prawda wasz idol- Michnik nie łyka przed Sumą a wy jesteście jego wiernymi
      uczniami, to wyjątkowo macie dyspensę od Ojca Rydzyka.
      • Gość: kursk sam sobie łyknij IP: *.stereo.pl 15.11.05, 11:37
        gdyby nie ten portal to bys pisal na serwerze w Rzeszowie wiec znaj swoje
        miejsce

wierny psie reaktywowanej praprawicy
        • slmako Uscislenie 15.11.05, 11:54
          pisalby w ustepach dworcowych na scianie czym by sie dalo.
        • krwawy_icek Walcie się i nie przeszkadzajcie, POcieniasy 15.11.05, 11:59

> gdyby nie ten portal to bys pisal na serwerze w Rzeszowie wiec znaj swoje
          miejsce
          > wierny psie reaktywowanej praprawicy
          -------------------------------------------
          Gratuluję saloonowego języka postępowych oświeconych kręgów "aksamitnych
          kapeluszy typu borsalino"
          Wybacz, nie będziemy się wzorować na was.
          • Gość: Grzesiek czyli dobrze ze Kurski jest z znowu w PiS ? IP: .1P3D* / 194.75.37.* 15.11.05, 13:41
            bo na razie wyklocasz sie z innymi i nie wiadomo jakie sa Twoje poglady. Jak
            sie zgadzasz to bron decyzji PiS a nie krytykuj innych!
            • icek_i_picek Jest świetnie, albo jeszcze świetniej 15.11.05, 13:58
              Za przekręty PO karze swoich członków zsyłką do Parlamentu Europejskiego.
              Chcesz jeszcze dyskutować, bo ja nie.
            • krwawy_icek Wybornie. Jest bardzo dobrze. Wprost genialnie, 15.11.05, 14:12
              Gość portalu: Grzesiek napisał(a):
              >czyli dobrze ze Kurski jest z znowu w PiS ?
              ----------------------------------------------
              Tak.
              • Gość: toyayurek Re: Wybornie. Jest bardzo dobrze. Wprost genialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:36
                cały dzień Kurski, dziadek w Wehrmachcie, Tusk nie wiedział o dziadku, dziadek
                nie wiedział o szwagrze. Pajanoja, ale w gruncie rzeczy szczęśliwy kraj.
                Żadnych problemów
                • block-buster Kanalia znowu w grze.Wraca do towarzystwa... 15.11.05, 15:44
                  Wszyscy od kaczorow,to ludziki po jednych pieniadzach.
                  • Gość: kik Re: Kanalia znowu w grze.Wraca do towarzystwa... IP: *.aster.pl 15.11.05, 16:19
                    Dziadek był w Wehrmachcie czy nie ? - Był. Są na to dowody.Kurski powiedzial
                    prawde czy nie? Prawdę.
                    Czy zostal wcielony siłą? Nie wiadomo, brak dowodów,że tak lub nie.
                    W kilkanascie godzin po wypowiedzi Kurskiego, Protasewicz machał przed kamerami
                    dokumentami, które absolutnie jakoby wykluczały, że ktos z rodziny Tuska byl w
                    Wehrmachcie.
                    Co to za dokumenty? Gdzie sie podziały, dlaczego wokol nich jest całko-
                    wite mileczenie?
                    Czy za powiedzenie prawdy mozna zostac nazwany kanalią? Mozna.
                    Nie mam za grosz sympatii dla Kurskiego ale ocena całego wydarzenia jest ze
                    strony jego wrogów daleka od obiektywizmu.
                    Tusk w swoich zaprzeczeniach co do historii dziadka, przypominał mi Clintona
                    w ktory mówi na zbliżeniu twarzy, patrząc w kamerę: nigdy nie miałem
                    żadnych stosunkow seksualnych z M.Lewinski. Łgał, aż mu się z nosa kurzyło.
                    Amerykańska TV pokazywała to kłamstwo tysiące razy. Clinton kanalia?
                    Nawet jeśli "zagranie" Kurskiego winno byc potępione /nie bardzo wiem z jakiego
                    powodu/, to naookoło nasi politycy daja tak popalić swoimi wyczynami, że
                    zaslugują one na nieporównywalnie większy rozgłos.
                    PS. jeden z liderów PO komorosio powiedzial dzis w Trójce: powrót Kurskiego
                    stawia kropkę nad i: PiS będzie miał twarz Kurskiego, rząd - Leppera.
                    Niezły zawodnik.
                    • never_never Re: Kanalia znowu w grze.Wraca do towarzystwa... 15.11.05, 16:49
                      abstrahując od dziadka wcielonego siłą czy ochotnika - dla mnie najbardziej
                      symptomatyczne jest to, co otwarcie powiedział Kurski Lisowi i innym
                      dziennikarzom: on gra "na Wermacht", bo "ciemny lud w to wierzy"...
                      Czy to nie jest większa obraza dla prostych ludzi niż "moherowa koalicja" w
                      ustach Tuska? Bo dla mnie jest, tylko niestety nie zostało to tak nagłośnione
                      i "ciemny lud" w ogóle o tym nie wie...
                      • krwawy_icek Psy szczekają, Bulterier idzie dalej. Tak trzymaj 15.11.05, 17:02
                        never_never napisała:
                        > abstrahując od dziadka wcielonego siłą czy ochotnika - dla mnie najbardziej
                        > symptomatyczne jest to, co otwarcie powiedział Kurski Lisowi i innym
                        > dziennikarzom: on gra "na Wermacht", bo "ciemny lud w to wierzy"...
                        ----------------------------------------------
                        Droga "never_never", ślepa i głucha uczennico GW i TOK FM,
                        Lisek chytrusek nieupoważniony przez Kurskiego puścił w eter donos, że niby Kurski w kuluarach powiedział to, co...media saloonowe trąbią do dziś.

• Gość: kik Re: Psy szczekają, Bulterier idzie dalej. Tak trz IP: *.aster.pl 15.11.05, 17:25
                          Lisek zanim powiedzial to uraczyl słuchaczy tekstem: nie wiem czy powiedziec,
                          własciwie nie powinienem, ale chyba powiem, chociaz wiem, ze nie pwinienem -
                          i...powiedział, poczym nastychmiast zwrócil sie do Kasi KZ - prawda Kasiu,że tak
                          powiedział /Kurski/. M.in. za to dostal nagrodę Kisiela - wierność dziennikarstwu.
                        • never_never Re: Psy szczekają, Bulterier idzie dalej. Tak trz 16.11.05, 18:43
                          tiaaa... i wszyscy uczestnicy owej rozmowy należą do spisku, i wszyscy będą
                          przysięgać "krzywo" na procesie, który Kurski wytoczy Lisowi ;)
                          o, wyznawcy spiskowej teorii dziejów, wam to chyba dużo łatwiej się żyje, bo
                          macie na wszystko takie proste wytłumaczenie....
                          • Gość: kik Re: Psy szczekają, Bulterier idzie dalej. Tak trz IP: *.aster.pl 16.11.05, 18:53
                            Mało mnie interesuje jak będa zeznawali ..itd. Przypomniałem fakt na podstawie
                            którego będą sie ewentualnie procesowali. Ich sprawa.
                            Spiskowa teoria - jako pojęcie wytrych - bywa najcześciej uzywana przez różne
                            GTW dla odparcia i osmieszenia krytyki pod swoim adresem.
    • Gość: shocking truth Re: Bulterier wraca na scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:38
      zapala-79 napisał:

> bym pluł sobie teraz w brodę

Nie sądziłem, że wśród zwolenników PO tylu histeryków spod znaku GW i UW.
      Ochłoń gościu, wybory skończyły się miesiąc temu. To samo w agorowym radyju. W
      ciągu dnia słyszałem krótkie fragmenty dwóch rozmów Tejchmana na tematy
      gospodarcze. W obu puszczał nieudolne antypisowskie złośliwości i aluzje. To
      samo w audycji około g.21. Skorzystajcie z dobrej rady i poszukajcie dobrego
      lekarza!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka