macmac1001 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 12:36 don.kichote napisał: > Za niewinność? Za przestępstwo, Idi0t0. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 12:40 A przecież mówił, że niewinny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 17:08 no ale sad udowodnil ze mowil nieprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 19:57 sad nic nie udowodnil - tylko poukladal sobie poszlaki - to taki sposob kiedy nie ma sie prawdziwych twardych dowodow - tutaj takiego nie bylo ani jednego. proces wiec polityczny ma wymiar - inaczej mowiac rozgrywki wewnatrz sitwy Odpowiedz Link Zgłoś
kayakto afera starachowicka... 16.11.05, 13:21 taka prosta sprawa... ktos cos komus powiedzial... i tyle.. a ile lat sie to juz ciagnie??? - Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. - SZKODA 16.11.05, 12:39 Szkoda! Chyba prokurator się nie odwoływał. Powinien odsiedzieć z "siódemkę" bez warunkowego zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. - SZKODA 16.11.05, 16:39 Jesteś bez serca.Chciałbyś aby płakał jeszcze bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsce 16.11.05, 12:40 Mamy IV Rzecz Pospolitą Kwaczą. Nidy niekarany człowiek, którego winę orzeczono na podstawie stwierdzenia, że "mimo, iż brak jest dowodów na to, że oskarżony posłużył się tajnym telefonem, ale przecież mógł to zrobić", dostaje 3,5 roku bezwzględnego więzienia. Tylko dlatego, że jest członkiem SLD. Kiedy zaczną w kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów? W Chinach wsadzają za jazdę na gapę. Panie Kaczyński nie wstydźmy się dobrych wzorców Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 12:48 > Kiedy zaczną w kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów? No, przesada. Nie mam nic przeciwko rudym i mańkutom. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:01 Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym dowolnym zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tylko nie popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym chorym panstwie juz nic nie zdziwi. Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 [...] 16.11.05, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:52 wanda43 napisała: > Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym dowolny > m > zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tylko nie > popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym chory > m > panstwie juz nic nie zdziwi. > Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim > widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają. tobie to chyba najszybciej tylko gacie opadają Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:09 m15 napisał: > wanda43 napisała: > > > Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym > dowolny > > m > > zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tyl > ko > nie > > popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym > > chory > > m > > panstwie juz nic nie zdziwi. > > Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijacki > m > > widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają. > tobie to chyba najszybciej tylko gacie opadają .> UWAZAJ!!teraz dużo pedałów -gacie załuż. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:56 wanda43 napisała: > Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim > widzie, nie za gadanie głupoty, lecz za udowodnione pomocnictwo do łapownictwa. > teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co. Zapoznaj się z wyrokim I lub II instancji, to będziesz wiedzieć, za co. > Ręce i gacie opadają. Może więc najwyższa pora skończyć z głupawymi komentarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:27 Czyli wg ciebie skazanie kogos na 3,5 roku wiezienia na podstawie mglistej poszlaki, to jest ok ? Przeciez nagrano tylko rozmowe telefoniczną,w ktorej ktos sie powolal na jakiegos z-cę Janika,nawet nazwiska nie wymieniono. Mnie nie interesuje opcja polityczna,ale taki wyrok wydany na podstawie poszlak.Na tej zasadzie mozna skazac kazdego faceta za gwalt,bo narzedzie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:32 wanda43 napisała: > Czyli wg ciebie skazanie kogos na 3,5 roku wiezienia na podstawie mglistej > poszlaki, to jest ok ? Skazanie kogokolwiek na podstawie "mglistej poszlaki" nie jest możliwe. Skazanie w procesie poszlakowym jest możliwie tylko i wyłącznie wtedy, gdy poszlak jest więcej i tworzą nierozerwalny łańcuch. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:43 W sprawie gornikow z Wujka sa zabici,są strzelający i co?Nikomu nie mozna przypisac winy,bo niewiadomo czyja kula w kogo trafila? A tu wystarczył "łańcuch poszlak"? Odpowiedz Link Zgłoś
misiekfisiek Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:09 he he a ja się cieszę. Jeśli jeszcze skażą Jakubowską za grzebanie w ustawie to będę skłonny stwierdzić że w tym kraju mamy jakąś sprawiedliwość. Sobotka dopuścił się bardzo ciężkiego przestępstwa, które mogło mieć tragiczne skutki. I to że ich nie miało wcale nie zwalnia go z odpowiedzialności. Dostał to na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:12 misiekfisiek napisał: > he he a ja się cieszę. Jeśli jeszcze skażą Jakubowską za grzebanie w ustawie to > będę skłonny stwierdzić że w tym kraju mamy jakąś sprawiedliwość. Sobotka dopu > ścił się bardzo ciężkiego przestępstwa, które mogło mieć tragiczne skutki. I to > że ich nie miało wcale nie zwalnia go z odpowiedzialności. Dostał to na co zas > łużył. .> no właśnie -T K M i to jest to na co czekałem!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:08 Coś Ci się mopanku pokaczylo,toż to we wspaniałej III-ciej kwasnokracji wsadzano xza jazdę na gapę i to nawet nieletnich,a za przynalezność do organizacji przestępczej,a taką byla i zapewne jest sld ,trzy lata to żaden wyrok,zwlaszcza jeżeli tym mafijnym zwiazkiem się kierowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:14 Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi. Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność zakwalifikowałbym na działalność w zorganizowanej grupie przestępczej, w strukturach mafijnych i prz----lił mu 15 lat bezwzględnego więzienia, i to naprawdę BYLABY SPRAWIEDLIWOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:16 tak od razu,bez dowodow bys wsadzal do pierdla? Uwazaj,bo jeszcze mozesz na wlasnej d... przekonac sie jakie tam luksusy. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:29 sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z zarejestrowaną rozmową. Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech nalepszych prawnikow. A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie stać nawet na najtańszego adwokata... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:01 > A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie > stać nawet na najtańszego adwokata... I dlatego parszywy komuch ma iść siedzieć. Od bolszewicka sprawiedliwość... > sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi > dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z > zarejestrowaną rozmową I na tej taśmie Sobotka ostrzega wiejskich kacyków? Nie, to Jagiełło pieprzy bzdury. Bzdury, które sensownie wytłumaczył. Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest > niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech > nalepszych prawnikow. Tak, jak Rywin, który nikomu nic nie dał i nic od nikogo nie dostał. Pogadali se przy wódzie z Michnikiem. A w kwestii in dubio pro reo, to zapomniałeś o "tajnym telefonie"... Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:05 borrus napisał: > sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi > dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z > zarejestrowaną rozmową. Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest > niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech > nalepszych prawnikow. > > A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie > stać nawet na najtańszego adwokata... > A CO JESTES TAM STAŁYM BYWALCEM CZY kapusiem ,takie gumowe ucho ? JAK TAK TO KIEPSKO WIDZĘ TWOJA PRZYSZLOŚC NA WOLNOŚCI A WKICIU -PARÓWKA !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:18 borrus napisał: > > Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie > xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika > państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na > śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi. > Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność > zakwalifikowałbym na działalność w zorganizowanej grupie przestępczej, w > strukturach mafijnych i prz----lił mu 15 lat bezwzględnego więzienia, i to > naprawdę BYLABY SPRAWIEDLIWOŚĆ. > to jakie wyroki powinni miec zabójcy ? ( łamanie kości publicznie na rynku aż skona ) to by była sprawiedliwośc ! ,może kiedyś przyjda takie czasy ? OJ NAPEWNO PRZESTĘPCZOŚC BY SPADLA O 95%. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 03:35 borrus napisał: > > Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie > xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika > państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na > śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi. > Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność A czemu nie kara smierci!!! powinno byc w polsce ze za glupie sprawy powinno byc kara smierci.. a za powazne przestepstwa powinna byc nagroda.. tak powinna dzialac w polsce praworzadnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 20:00 i mnie tak skazano - za to ze moglem - bo dowodow zadnych nie bylo - poza paplanina zreszta bez sensu tzw. pokrzywdzonej. ten tzw. wymiar sprawiedliwosci to jedno wielkie g. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:11 jerry21 napisał: > i mnie tak skazano Tak, my to już dawno wiemy, że jesteś skazanym przestepcą. > ten tzw. wymiar sprawiedliwosci to jedno wielkie g. No nic dziwnego. Ośmielili się skazać takiego rycerza bez skazy, jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 10:03 typku to ze jestem skazanym - to wiesz ode mnie na tym forum - to ze jestem przestepca to twoj wymysl twego prawniczego mozdzku - w swoim czasie wyprodukowales wiecej chorych wypocin na moj temat - nie moze ci przejsc przez twoj mozg , ze w tym kraju skazywanie ludzi niewinnych jest na porzadku dziennym -tak naprawde prawdopodobnie wiesz to swietnie - tylko jestes takim usluznym dla mafijnej struktury opartej na paragrafach - czyli prawniczej sitwy - to jest zakala tego kraju - i podstawowa przyczyna degrengolady ...ale coja ci bede pisal .. to tak jak slepemu o kolorach na koniec przyznam ci racje w jednym ..jestem rycerzem bez skazy .. to w sadzie przyznala jedna z tzw. swiadkow -mowiac , ze ja nigdy nie klamie , bylo to w rekacji na propozycje pracownika sadowego abym zlozyl nieprawdziwe oswiadczenie - tak wiec to jest prawda ja nigdy nie klamie i prawdy sie nie boje - dlatego tez ujawnilem na forum prawde o tym moim skazaniu przez ten zalosny morlnie i intelektualnie tzw. wymiar sprawiedliwosc wiedzialem ze wywola to reakcje w postacji poszczekiwan i pohukiwan takich osobnikow jak ty - krysztalowych prawniczkow -mowiac jezykiem biblijnym - grobow pobielanych - tym w istocie i w ogromnej wiekszosci jestescie .... Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 wyrok był jeszcze za czasów SLD 16.11.05, 23:59 > Mamy IV Rzecz Pospolitą Kwaczą. Nidy niekarany człowiek, którego winę orzeczono > na podstawie stwierdzenia, że "mimo, iż brak jest dowodów na to, że oskarżony > posłużył się tajnym telefonem, ale przecież mógł to zrobić", dostaje 3,5 roku > bezwzględnego więzienia. Tylko dlatego, że jest członkiem SLD. Kiedy zaczną w > kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów? W Chinach wsadzają za jazdę na > gapę. Panie Kaczyński nie wstydźmy się dobrych wzorców wyrok pierwszej instancji był jeszcze za "waszych" rządów. Teraz jest łagodniejszy, więc czemu płaczesz? SLD przegrało wybory właśnie przez takich skur.wysynów jak Sobotka a wy jeszcze go żałujecie... PiS wam mordy lizał wyrok pierwszej insta Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Ciekawe ile dostanie Wassermann 16.11.05, 13:55 idiotyzmy-kacze napisał: > Za cztery lata > A za co??-przecież to czlowiek -KRYSZTAŁ z komisii sledczej do spraw (ORLENU ) A ZE ROBOTNIKOW GANIŁ ZA TĄ WANNE TO MIAŁ RACJE BO TE ROBOLE NIGDY NIE SA UCZCIWI -MOZE FAKTYCZNIE CHCIELI GO USMIERCIC PRĄDEM -MOZE NIE PLACIł ? -niewiadomo jak tam bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ciekawe ile dostanie Wassermann 16.11.05, 14:02 Własnie. Jak komuch, to winien. Jak kaczysta, to wanna winna. Odpowiedz Link Zgłoś
otis321 do xyx i wandy43 16.11.05, 13:53 jesli wyslanie na snierc /na szcescie bez tragicznego skutku/ swoich podopiecznych - policjantów to pryszcz, to co dla ciebie jest przestepstwem? nie jestem samopisowcem, tez mnie wku...wiaja, ale dlaczego ty i xyz zwalacie wyrok sadu /zmniejszony w stsunku do werdyktu z czasu millera!!!/ na ekipe IV rp. Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to nie wychodzi. a poki co luksusy trzymania du..y w pjerdlu pozna tow. sobotko. i tak za wspolprace ze stasi mu sie upieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk strategia "balaganu" 16.11.05, 14:26 Polega ona na stalym upraszczaniu wydarzen do konfliktow politycznych: pozwala na latwe okreslenie przynaleznosci przy jednoczesnym calkowitym pominieciu odpowiedzialnosci za dzialanosc, ukryta pod plaszczykiem wspolnej (czytaj partyjnej) zbiorowosci. Jest spuscizna PRL-oskich "tradycji" politycznych: czesto praktykowana obecnie przez wszelkiego rodzaju mendy dla ktorych jest naturalnym i korzystnym srodowiskiem szybkich "karier" ! Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: do xyx i wandy43 17.11.05, 09:14 otis321 napisał: > jesli wyslanie na snierc /na szcescie bez tragicznego skutku/ swoich > podopiecznych - policjantów to pryszcz, to co dla ciebie jest przestepstwem? Tak, dla wandy i jerry'ego zawsze ważniejszy jest kolejny pretekst do plucia na wymiar sprawidliwości. > Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to nie > wychodzi. Przyczają się 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: do xyx i wandy43 17.11.05, 09:40 Nie przypisuj mi przynaleznosci do zadnej opcji politycznej,bo nigdy do zadnej nie nalezalam.Sympatie polityczne mam raczej po stronie PO,ale tylko RACZEJ. Mnie chodzi o co raz częstrze skazywanie nie na podstawie dowodów, a tylko poszlak. A jak by nie patrzeć, wyrok zapadł za IV RP. > Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to ni > e > wychodzi. Komuna wracać nie musi, ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Uwazam ze w prawomocnych karnych wyrokach 16.11.05, 14:12 wysokich urzednikow panstwowych powinno sie znalezc nazwisko osoby odpowiedzialnej za mianowanie ukaranej osoby na stanowisko na ktorym popelnila przestepstwo. Zmusiloby to nominujacych do wiekszej troskliwosci o polityke kadrowa wysokich urzednikow panstwowych narazajac ich na przykra obecnosc ich nazwiska w protokolach i wyrokach sadowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 15:02 Odpowiadasz na : don.kichote napisał: > Za niewinność? Nie. Za usiłowanie niewinności. _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas DŁUGOSZ!!! A BABY CI NIE POTRZEBA ???? 16.11.05, 15:58 Kiedyś ,kilka lat temu towarzysz Długosz zdenerwowany na dziennikarkę Gazety wyborczej w Kielcach raczył powiedzieć ,że " brakuje jej chłopa"... Teraz komunistyczny aparatczyk z PZPR-SLD będzie "potrzebował baby" siedząc w pierdlu. ha ha ha ha A dobrze ci tak komunistyczny draniu!!!! Zostało ci "rękodzieło" . he he he Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: DŁUGOSZ!!! A BABY CI NIE POTRZEBA ???? 16.11.05, 23:32 mordzinas napisał: > Teraz komunistyczny aparatczyk z PZPR-SLD będzie "potrzebował baby" > siedząc w pierdlu. > ha ha ha ha A dobrze ci tak komunistyczny draniu!!!! > > Zostało ci "rękodzieło" . he he he To nie koniec jego problemow . Za dwa lata zona przysle mu kartke ze urodzil im sie syn . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 15:59 Ciekawe co p.Janik teraz powie czy też bedzie tak uparcie bronił swojego kolesia Sobotkę, był wtedy ministrem MSW Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 19:32 4:0 dla naszych (w tym Pęczak) Panowie z LSD - kto następny??? u. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 20:24 Ktokolwiek. Wina nie ma znaczenia skoro poszlaki układają się w piękny, logiczny ciąg. Tylko dlaczego przypomina to CzeKa. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 21:04 zaden tam logiczny ciag -to tylko slowa - a logika prawnicza znacznie odbiega od uniwersalnej czylinormalnej -on w ciag moga ulozyc wszystko wystarczy tylko polozyc...lub wlozyc Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 21:33 Miło jest pomyśleć, że w takim praworządnym kraju przyszło żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
indris To jednak komuna wraca 16.11.05, 20:02 Wyroki na polityczne zamówienie a bez dowodów, to właśnie to, co charakteryzowało wymiar sprawiedliwości za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Jak długo będą jeszcze palić głupa,że są czyści ?? 17.11.05, 07:07 Odpowiedz Link Zgłoś