Dodaj do ulubionych

Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobotki

16.11.05, 12:25
Za niewinność?
Obserwuj wątek
    • macmac1001 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 12:36
      don.kichote napisał:

> Za niewinność?

Za przestępstwo, Idi0t0.
      • don.kichote Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 12:40
        A przecież mówił, że niewinny jest!
        • atomm Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 17:08
          no ale sad udowodnil ze mowil nieprawde....
          • jerry21 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 19:57
            sad nic nie udowodnil - tylko poukladal sobie poszlaki - to taki sposob kiedy
            nie ma sie prawdziwych twardych dowodow - tutaj takiego nie bylo ani jednego.
            proces wiec polityczny ma wymiar - inaczej mowiac rozgrywki wewnatrz sitwy
      • kayakto afera starachowicka... 16.11.05, 13:21
        taka prosta sprawa... ktos cos komus powiedzial... i tyle.. a ile lat sie to juz
        ciagnie???

-
    • anatol_ciekawski Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. - SZKODA 16.11.05, 12:39
      Szkoda! Chyba prokurator się nie odwoływał.
      Powinien odsiedzieć z "siódemkę" bez warunkowego zwolnienia.
      • hh7 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. - SZKODA 16.11.05, 16:39
        Jesteś bez serca.Chciałbyś aby płakał jeszcze bardziej?
    • xyz-xyz Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsce 16.11.05, 12:40
      Mamy IV Rzecz Pospolitą Kwaczą. Nidy niekarany człowiek, którego winę orzeczono
      na podstawie stwierdzenia, że "mimo, iż brak jest dowodów na to, że oskarżony
      posłużył się tajnym telefonem, ale przecież mógł to zrobić", dostaje 3,5 roku
      bezwzględnego więzienia. Tylko dlatego, że jest członkiem SLD. Kiedy zaczną w
      kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów? W Chinach wsadzają za jazdę na
      gapę. Panie Kaczyński nie wstydźmy się dobrych wzorców
      • anatol_ciekawski Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 12:48
        > Kiedy zaczną w kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów?

No, przesada. Nie mam nic przeciwko rudym i mańkutom.
      • wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:01
        Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym dowolnym
        zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tylko nie
        popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym chorym
        panstwie juz nic nie zdziwi.
        Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim
        widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają.
        • opelek44 [...] 16.11.05, 13:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • m15 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:52
          wanda43 napisała:

> Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym
          dowolny
          > m
          > zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tylko
          nie
          > popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym
          chory
          > m
          > panstwie juz nic nie zdziwi.
          > Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim
          > widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają.
          tobie to chyba najszybciej tylko gacie opadają
          • opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:09
            m15 napisał:

> wanda43 napisała:
            >
            > > Pisalam wielokrotnie,ze w Polsce mozna zamknąc dowolną osobę pod kazdym
            > dowolny
            > > m
            > > zarzutem.Mozna rowniez sądzic czlowieka juz 6 rok za czyn,ktorego nie tyl
            > ko
            > nie
            > > popelnil,ale ktory jak wskazują dowody, nigdy miejsca nie mial.Mnie w tym
            >
            > chory
            > > m
            > > panstwie juz nic nie zdziwi.
            > > Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijacki
            > m
            > > widzie,teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.Ręce i gacie opadają.
            > tobie to chyba najszybciej tylko gacie opadają
            .> UWAZAJ!!teraz dużo pedałów -gacie załuż.
        • mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:56
          wanda43 napisała:

> Wyroki na zamowienie polityczne.Rywin skazany za gadanie glupot w pijackim
          > widzie,

nie za gadanie głupoty, lecz za udowodnione pomocnictwo do łapownictwa.

> teraz Sobotka skazany nie wiadomo za co.

Zapoznaj się z wyrokim I lub II instancji, to będziesz wiedzieć, za co.

> Ręce i gacie opadają.

Może więc najwyższa pora skończyć z głupawymi komentarzami?

• wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:27
            Czyli wg ciebie skazanie kogos na 3,5 roku wiezienia na podstawie mglistej
            poszlaki, to jest ok ?
            Przeciez nagrano tylko rozmowe telefoniczną,w ktorej ktos sie powolal na
            jakiegos z-cę Janika,nawet nazwiska nie wymieniono.
            Mnie nie interesuje opcja polityczna,ale taki wyrok wydany na podstawie
            poszlak.Na tej zasadzie mozna skazac kazdego faceta za gwalt,bo narzedzie posiada.
            • mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:32
              wanda43 napisała:

> Czyli wg ciebie skazanie kogos na 3,5 roku wiezienia na podstawie mglistej
              > poszlaki, to jest ok ?

Skazanie kogokolwiek na podstawie "mglistej poszlaki" nie jest możliwe.
              Skazanie w procesie poszlakowym jest możliwie tylko i wyłącznie wtedy, gdy
              poszlak jest więcej i tworzą nierozerwalny łańcuch.

• wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:43
                W sprawie gornikow z Wujka sa zabici,są strzelający i co?Nikomu nie mozna
                przypisac winy,bo niewiadomo czyja kula w kogo trafila?
                A tu wystarczył "łańcuch poszlak"?
        • misiekfisiek Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:09
          he he a ja się cieszę. Jeśli jeszcze skażą Jakubowską za grzebanie w ustawie to będę skłonny stwierdzić że w tym kraju mamy jakąś sprawiedliwość. Sobotka dopuścił się bardzo ciężkiego przestępstwa, które mogło mieć tragiczne skutki. I to że ich nie miało wcale nie zwalnia go z odpowiedzialności. Dostał to na co zasłużył.
          • opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:12
            misiekfisiek napisał:

> he he a ja się cieszę. Jeśli jeszcze skażą Jakubowską za grzebanie w ustawie
            to
            > będę skłonny stwierdzić że w tym kraju mamy jakąś sprawiedliwość. Sobotka
            dopu
            > ścił się bardzo ciężkiego przestępstwa, które mogło mieć tragiczne skutki. I
            to
            > że ich nie miało wcale nie zwalnia go z odpowiedzialności. Dostał to na co
            zas
            > łużył.
            .> no właśnie -T K M i to jest to na co czekałem!!!>
      • zib11 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:08
        Coś Ci się mopanku pokaczylo,toż to we wspaniałej III-ciej kwasnokracji
        wsadzano xza jazdę na gapę i to nawet nieletnich,a za przynalezność do
        organizacji przestępczej,a taką byla i zapewne jest sld ,trzy lata to żaden
        wyrok,zwlaszcza jeżeli tym mafijnym zwiazkiem się kierowalo.
      • borrus Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:14

Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie
        xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika
        państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na
        śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi.
        Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność
        zakwalifikowałbym na działalność w zorganizowanej grupie przestępczej, w
        strukturach mafijnych i prz----lił mu 15 lat bezwzględnego więzienia, i to
        naprawdę BYLABY SPRAWIEDLIWOŚĆ.
        • wanda43 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:16
          tak od razu,bez dowodow bys wsadzal do pierdla?
          Uwazaj,bo jeszcze mozesz na wlasnej d... przekonac sie jakie tam luksusy.
          • borrus Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 13:29
            sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi
            dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z
            zarejestrowaną rozmową. Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest
            niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech
            nalepszych prawnikow.

A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie
            stać nawet na najtańszego adwokata...

• xyz-xyz Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:01
              > A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie
              > stać nawet na najtańszego adwokata...

I dlatego parszywy komuch ma iść siedzieć. Od bolszewicka sprawiedliwość...

> sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi
              > dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z
              > zarejestrowaną rozmową

I na tej taśmie Sobotka ostrzega wiejskich kacyków? Nie, to Jagiełło pieprzy
              bzdury. Bzdury, które sensownie wytłumaczył.

Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest
              > niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech
              > nalepszych prawnikow.

Tak, jak Rywin, który nikomu nic nie dał i nic od nikogo nie dostał. Pogadali se
              przy wódzie z Michnikiem. A w kwestii in dubio pro reo, to zapomniałeś o "tajnym
              telefonie"...
            • opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:05
              borrus napisał:

> sąd ( jak zresztą i my wszyscy) dysponowal w tej sprawie wystarczającymi
              > dowodami- mam tu na myśli ewidentny i niepodważalny dowod jaką jest taśma z
              > zarejestrowaną rozmową. Gdyby istnial choćby cień podejrzenia że Sobotka jest
              > niewinny - zostalby w błysku fleszy uniewinniony- bronilo go przecież trzech
              > nalepszych prawnikow.
              >
              > A tak na marginesie- siedząc czasami na sali sadowej widzę jak wilu ludzi nie
              > stać nawet na najtańszego adwokata...
              > A CO JESTES TAM STAŁYM BYWALCEM CZY kapusiem ,takie gumowe ucho ? JAK TAK TO
              KIEPSKO WIDZĘ TWOJA PRZYSZLOŚC NA WOLNOŚCI A WKICIU -PARÓWKA !!!.
        • opelek44 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 14:18
          borrus napisał:

>
          > Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie
          > xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika
          > państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na
          > śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi.
          > Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność
          > zakwalifikowałbym na działalność w zorganizowanej grupie przestępczej, w
          > strukturach mafijnych i prz----lił mu 15 lat bezwzględnego więzienia, i to
          > naprawdę BYLABY SPRAWIEDLIWOŚĆ.
          > to jakie wyroki powinni miec zabójcy ? ( łamanie kości publicznie na rynku aż
          skona ) to by była sprawiedliwośc ! ,może kiedyś przyjda takie czasy ? OJ
          NAPEWNO PRZESTĘPCZOŚC BY SPADLA O 95%.
        • golota20 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 03:35
          borrus napisał:

>
          > Raczej jest to dowód na brak obiektywizmu (i rozumu) u osobnika o kryptonimie
          > xyz-xyz. Mamy tu, bowiem klasyczny przykład bardzo wysokiego urzędnika
          > państwowego, który nie zawahał się narazić podległych sobie pracowników na
          > śmierć, aby ratować stołek partyjnemu kumplowi.
          > Działał z niskich ( i ohydnych) pobudek- ja osobiście tą działalność

A czemu nie kara smierci!!!
          powinno byc w polsce ze za glupie sprawy powinno byc kara smierci..

a za powazne przestepstwa powinna byc nagroda..
          tak powinna dzialac w polsce praworzadnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jerry21 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 16.11.05, 20:00
        i mnie tak skazano - za to ze moglem - bo dowodow zadnych nie bylo - poza
        paplanina zreszta bez sensu tzw. pokrzywdzonej.
        ten tzw. wymiar sprawiedliwosci to jedno wielkie g.
        • mn7 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 09:11
          jerry21 napisał:

> i mnie tak skazano

Tak, my to już dawno wiemy, że jesteś skazanym przestepcą.

> ten tzw. wymiar sprawiedliwosci to jedno wielkie g.

No nic dziwnego. Ośmielili się skazać takiego rycerza bez skazy, jak Ty!

• jerry21 Re: Ostateczny dowód upadku państwa prawa w Polsc 17.11.05, 10:03
            typku
            to ze jestem skazanym - to wiesz ode mnie na tym forum - to ze jestem
            przestepca to twoj wymysl twego prawniczego mozdzku - w swoim czasie
            wyprodukowales wiecej chorych wypocin na moj temat - nie moze ci przejsc
            przez twoj mozg , ze w tym kraju skazywanie ludzi niewinnych jest na porzadku
            dziennym -tak naprawde prawdopodobnie wiesz to swietnie - tylko jestes takim
            usluznym dla mafijnej struktury opartej na paragrafach - czyli prawniczej
            sitwy - to jest zakala tego kraju - i podstawowa przyczyna
            degrengolady ...ale coja ci bede pisal .. to tak jak slepemu o kolorach
            na koniec przyznam ci racje w jednym ..jestem rycerzem bez skazy ..
            to w sadzie przyznala jedna z tzw. swiadkow -mowiac , ze ja nigdy nie
            klamie , bylo to w rekacji na propozycje pracownika sadowego abym zlozyl
            nieprawdziwe oswiadczenie - tak wiec to jest prawda ja nigdy nie klamie i
            prawdy sie nie boje - dlatego tez ujawnilem na forum prawde o tym moim
            skazaniu przez ten zalosny morlnie i intelektualnie tzw. wymiar sprawiedliwosc
            wiedzialem ze wywola to reakcje w postacji poszczekiwan i pohukiwan takich
            osobnikow jak ty - krysztalowych prawniczkow -mowiac jezykiem biblijnym -
            grobow pobielanych - tym w istocie i w ogromnej wiekszosci jestescie ....
      • gg1968 wyrok był jeszcze za czasów SLD 16.11.05, 23:59
        > Mamy IV Rzecz Pospolitą Kwaczą. Nidy niekarany człowiek, którego winę
        orzeczono
        > na podstawie stwierdzenia, że "mimo, iż brak jest dowodów na to, że oskarżony
        > posłużył się tajnym telefonem, ale przecież mógł to zrobić", dostaje 3,5 roku
        > bezwzględnego więzienia. Tylko dlatego, że jest członkiem SLD. Kiedy zaczną w
        > kwaczyźmie zamykać gejów, rudych i mańkutów? W Chinach wsadzają za jazdę na
        > gapę. Panie Kaczyński nie wstydźmy się dobrych wzorców

wyrok pierwszej instancji był jeszcze za "waszych" rządów. Teraz jest
        łagodniejszy, więc czemu płaczesz? SLD przegrało wybory właśnie przez takich
        skur.wysynów jak Sobotka a wy jeszcze go żałujecie...
        PiS wam mordy lizał
        wyrok pierwszej insta
    • idiotyzmy-kacze Ciekawe ile dostanie Wassermann 16.11.05, 13:11
      Za cztery lata
      • opelek44 Re: Ciekawe ile dostanie Wassermann 16.11.05, 13:55
        idiotyzmy-kacze napisał:

> Za cztery lata
        > A za co??-przecież to czlowiek -KRYSZTAŁ z komisii sledczej do spraw
        (ORLENU ) A ZE ROBOTNIKOW GANIŁ ZA TĄ WANNE TO MIAŁ RACJE BO TE ROBOLE NIGDY
        NIE SA UCZCIWI -MOZE FAKTYCZNIE CHCIELI GO USMIERCIC PRĄDEM -MOZE NIE
        PLACIł ? -niewiadomo jak tam bylo!
        • xyz-xyz Re: Ciekawe ile dostanie Wassermann 16.11.05, 14:02
          Własnie. Jak komuch, to winien. Jak kaczysta, to wanna winna.
    • otis321 do xyx i wandy43 16.11.05, 13:53
      jesli wyslanie na snierc /na szcescie bez tragicznego skutku/ swoich
      podopiecznych - policjantów to pryszcz, to co dla ciebie jest przestepstwem?
      nie jestem samopisowcem, tez mnie wku...wiaja, ale dlaczego ty i xyz zwalacie
      wyrok sadu /zmniejszony w stsunku do werdyktu z czasu millera!!!/ na ekipe IV rp.
      Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to nie
      wychodzi. a poki co luksusy trzymania du..y w pjerdlu pozna tow. sobotko. i tak
      za wspolprace ze stasi mu sie upieklo.
      • 1europejczyk strategia "balaganu" 16.11.05, 14:26
        Polega ona na stalym upraszczaniu wydarzen do konfliktow politycznych: pozwala
        na latwe okreslenie przynaleznosci przy jednoczesnym calkowitym pominieciu
        odpowiedzialnosci za dzialanosc, ukryta pod plaszczykiem wspolnej (czytaj
        partyjnej) zbiorowosci.
        Jest spuscizna PRL-oskich "tradycji" politycznych: czesto praktykowana obecnie
        przez wszelkiego rodzaju mendy dla ktorych jest naturalnym i korzystnym
        srodowiskiem szybkich "karier" !
      • mn7 Re: do xyx i wandy43 17.11.05, 09:14
        otis321 napisał:

> jesli wyslanie na snierc /na szcescie bez tragicznego skutku/ swoich
        > podopiecznych - policjantów to pryszcz, to co dla ciebie jest przestepstwem?

Tak, dla wandy i jerry'ego zawsze ważniejszy jest kolejny pretekst do plucia na
        wymiar sprawidliwości.

> Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to
        nie
        > wychodzi.

Przyczają się 4 lata.

• wanda43 Re: do xyx i wandy43 17.11.05, 09:40
        Nie przypisuj mi przynaleznosci do zadnej opcji politycznej,bo nigdy do zadnej
        nie nalezalam.Sympatie polityczne mam raczej po stronie PO,ale tylko RACZEJ.
        Mnie chodzi o co raz częstrze skazywanie nie na podstawie dowodów, a tylko poszlak.
        A jak by nie patrzeć, wyrok zapadł za IV RP.

> Jesli w ten sposob chcecioe zachecac do powrotu komuny, to kompletnie wam to ni
        > e
        > wychodzi.

Komuna wracać nie musi, ona jest.
    • rom48 Idzie nowe! 16.11.05, 14:07
    • 1europejczyk Uwazam ze w prawomocnych karnych wyrokach 16.11.05, 14:12
      wysokich urzednikow panstwowych powinno sie znalezc nazwisko osoby
      odpowiedzialnej za mianowanie ukaranej osoby na stanowisko na
      ktorym popelnila przestepstwo.
      Zmusiloby to nominujacych do wiekszej troskliwosci o polityke kadrowa wysokich
      urzednikow panstwowych narazajac ich na przykra obecnosc ich nazwiska w
      protokolach i wyrokach sadowych !
    • at_work Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 15:02
      Odpowiadasz na :
      don.kichote napisał:

> Za niewinność?

Nie. Za usiłowanie niewinności.

_
      Pies na kaczki.
      • mordzinas DŁUGOSZ!!! A BABY CI NIE POTRZEBA ???? 16.11.05, 15:58
        Kiedyś ,kilka lat temu towarzysz Długosz zdenerwowany na dziennikarkę
        Gazety wyborczej w Kielcach raczył powiedzieć ,że " brakuje jej
        chłopa"...

Teraz komunistyczny aparatczyk z PZPR-SLD będzie "potrzebował baby"
        siedząc w pierdlu.
        ha ha ha ha A dobrze ci tak komunistyczny draniu!!!!

Zostało ci "rękodzieło" . he he he
        • t324911 Re: DŁUGOSZ!!! A BABY CI NIE POTRZEBA ???? 16.11.05, 23:32
          mordzinas napisał:

> Teraz komunistyczny aparatczyk z PZPR-SLD będzie "potrzebował baby"
          > siedząc w pierdlu.
          > ha ha ha ha A dobrze ci tak komunistyczny draniu!!!!
          >
          > Zostało ci "rękodzieło" . he he he

To nie koniec jego problemow . Za dwa lata zona przysle mu kartke ze urodzil im
          sie syn . :))
    • dziadzio1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 15:59
      Ciekawe co p.Janik teraz powie czy też bedzie tak uparcie bronił swojego
      kolesia Sobotkę, był wtedy ministrem MSW
    • unamatita Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 19:32
      4:0 dla naszych (w tym Pęczak)
      Panowie z LSD - kto następny???
      u.
      • uu1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 20:24
        Ktokolwiek. Wina nie ma znaczenia skoro poszlaki układają się w piękny, logiczny
        ciąg. Tylko dlaczego przypomina to CzeKa.
        • jerry21 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 21:04
          zaden tam logiczny ciag -to tylko slowa - a logika prawnicza znacznie odbiega
          od uniwersalnej czylinormalnej -on w ciag moga ulozyc wszystko wystarczy tylko
          polozyc...lub wlozyc
          • uu1 Re: Sąd utrzymał wyrok 3,5 r. więzienia dla Sobot 16.11.05, 21:33
            Miło jest pomyśleć, że w takim praworządnym kraju przyszło żyć.
    • indris To jednak komuna wraca 16.11.05, 20:02
      Wyroki na polityczne zamówienie a bez dowodów, to właśnie to, co
      charakteryzowało wymiar sprawiedliwości za komuny.
    • piesek.leszek Jak długo będą jeszcze palić głupa,że są czyści ?? 17.11.05, 07:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka