block-buster 02.12.05, 11:22 Nie wiedzialem,ze pani Roza Thun to taka laseczka.Stworca obdarowal nie tylko mozgiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heraldek Polska solidarna przy korycie..w sprawie Iraku nie 02.12.05, 12:02 ...Polsce nalezy dawac...bo Polsce sie "nalezy".... mentalnosc nie napasionego zebraka w wlasnego wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUCYFER Mojego agenta w sutannie... IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.12.05, 19:26 ...przypięli ni w pięć, ni w dziewięć... Kółko wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:21 ...Polsce nalezy dawac...bo Polsce sie "nalezy".... > mentalnosc nie napasionego zebraka w wlasnego wyboru... Przestań się człowieku ośmieszać. Ideologia twojej mentalności, nie obliguje mnie, do dalszej z tobą konwersacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarniawy_tadzio Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 02:14 geremek, to ty tez tlumacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geremek Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:28 > geremek, to ty tez tlumacz? A jak. Odkąd zaczęli mnie wykasowywać, zszedłem do podziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarniawy_tadzio Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 11:46 no to nie zapomnij latarki. aha jeszcze wujek dobra rada - nie pogniewaj sie, ale postaraj sie troche, bo sie powtarzasz. wiecej oryginalnosci w wypowiedziach, bo robi sie nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geremek Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:01 no to nie zapomnij latarki. aha jeszcze wujek dobra rada - nie pogniewaj sie, > ale postaraj sie troche, bo sie powtarzasz. wiecej oryginalnosci w > wypowiedziach, bo robi sie nudno. Tyle razy Ci kidler pisałem, po kropce z dużej litery! Wiem, wiem powtarzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaPacholowRomana Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 23:49 no, to juz jakis postep, ze sam wiesz. allahluja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: Thun: W budżecie potrzebna jest solidarność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:19 Dlaczego wykasowali mi mój wątek o zdjęciu pani Różyczki, jest naprawdę piękne. Tytuł, zobaczcie jakiego pięknego Lenina dostałam od towarzysza Bonieckiego i towarzyszki Hubner. Prawda, że śliczny?? To za utrwalanie, Wielkiej Socjalistycznej Unii Jewropejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś