Dodaj do ulubionych

Thun: W budżecie potrzebna jest solidarność

02.12.05, 11:22
Nie wiedzialem,ze pani Roza Thun to taka laseczka.Stworca obdarowal nie tylko
mozgiem...
Obserwuj wątek
    • heraldek Polska solidarna przy korycie..w sprawie Iraku nie 02.12.05, 12:02
      ...Polsce nalezy dawac...bo Polsce sie "nalezy"....
      mentalnosc nie napasionego zebraka w wlasnego wyboru...
      • Gość: LUCYFER Mojego agenta w sutannie... IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.12.05, 19:26
        ...przypięli ni w pięć, ni w dziewięć...

Kółko wzajemnej adoracji.
      • Gość: tłumacz Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:21
        ...Polsce nalezy dawac...bo Polsce sie "nalezy"....
        > mentalnosc nie napasionego zebraka w wlasnego wyboru...
        Przestań się człowieku ośmieszać. Ideologia twojej mentalności, nie obliguje
        mnie, do dalszej z tobą konwersacji.
        • Gość: czarniawy_tadzio Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 02:14
          geremek, to ty tez tlumacz?
          • Gość: Geremek Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:28
            > geremek, to ty tez tlumacz?

A jak. Odkąd zaczęli mnie wykasowywać, zszedłem do podziemia.
            • Gość: czarniawy_tadzio Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 11:46
              no to nie zapomnij latarki. aha jeszcze wujek dobra rada - nie pogniewaj sie,
              ale postaraj sie troche, bo sie powtarzasz. wiecej oryginalnosci w
              wypowiedziach, bo robi sie nudno.
              • Gość: Geremek Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:01
                no to nie zapomnij latarki. aha jeszcze wujek dobra rada - nie pogniewaj sie,
                > ale postaraj sie troche, bo sie powtarzasz. wiecej oryginalnosci w
                > wypowiedziach, bo robi sie nudno.
                Tyle razy Ci kidler pisałem, po kropce z dużej litery! Wiem, wiem powtarzam się.
                • Gość: LigaPacholowRomana Re: Polska solidarna przy korycie..w sprawie Irak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 23:49
                  no, to juz jakis postep, ze sam wiesz. allahluja!
    • Gość: tłumacz Re: Thun: W budżecie potrzebna jest solidarność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:19
      Dlaczego wykasowali mi mój wątek o zdjęciu pani Różyczki, jest naprawdę piękne.
      Tytuł, zobaczcie jakiego pięknego Lenina dostałam od towarzysza Bonieckiego i
      towarzyszki Hubner. Prawda, że śliczny?? To za utrwalanie, Wielkiej
      Socjalistycznej Unii Jewropejskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka