Dodaj do ulubionych

Proces Michnik kontra Jarucka odroczony

21.12.05, 13:48
to że Michnik jest w grupie trzymającej władzę to rzecz pewna pytanie tylko w
której on jest gruie bo grup które dzierżą w Polsce władzę jest kilka
Obserwuj wątek
    • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:03
      > Przed Sądem Okręgowym w Warszawie ruszył w środę proces cywilny, jaki redaktor
      > naczelny "Gazety Wyborczej" Adam Michnik wytoczył Annie Jaruckiej, b.
      asystentce > Włodzimierza Cimoszewicza, za jej stwierdzenie, jakoby Michnik miał
      być w "grupie > trzymającej władzę".Odroczono ją do 19 kwietnia.
      Nie mogę się zorientować co/kogo odroczono - grupę trzymającą władzę czy A.
      Jarucką? Bo jeżeli A. Jarucką, to co ona może robić taka odroczona? Może się
      konsultować z K. Miodowiczem? Albo zajść w ciążę? Informacja jest wyraźnie niepełna.
      • rom48 Czy ktos ma co do Michnika watpliwosci?? to GTW 21.12.05, 14:08
        • bio.mum Re: Czy ktos ma co do Michnika watpliwosci?? to G 21.12.05, 14:19
          No kurde. A ty jesteś kto. Żebro Ziobry??
          • rom48 jestem jego przeciwnikiem. Czy media nie sa 21.12.05, 14:24
            IV wladza?? Czy GW przez lata nie byla gazeta opiniotworcza?? czy to nie jest dowod, ze Michnit trzymal wladze:)
            • bio.mum Re: jestem jego przeciwnikiem. Czy media nie sa 21.12.05, 14:32
              rom48 napisał:

> IV wladza?? Czy GW przez lata nie byla gazeta opiniotworcza?? czy to nie jest
              d
              > owod, ze Michnit trzymal wladze:)
              • rom48 Czego sie czepasz jak nie umiesz czytac:) 21.12.05, 14:50
                Dla mnie na sylwestra zaczyna sie noc w mediach
                • pozlotemu Wyjda ciekawsze rzeczy o Michniku. Poczekajmy 21.12.05, 15:01
                  Michnik jest niezadowolony z towarzystwa w ktorym umiescila go Jarucka.
                  Cytat:
                  >>Jarucka pomówiła Michnika o to, iż jest "członkiem grupy trzymającej władzę w
                  totalitarnym państwie"; w grupie tej mieli się także znaleźć ówczesny marszałek
                  Sejmu Cimoszewicz i szef Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego Andrzej
                  Barcikowski.<<
      • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:08
        Panie Redaktorze. Nie wywołuj pan tej qrvy z lasu. Po co? Zeby znowu jakiś
        gó..any Fakt zapłacił jej za zdjęcia?
      • arielmoisiecyc Re: CZEGO TEN SYJONISTA MICHNIK.... 21.12.05, 15:41
        CZEGO TEN SYJONISTA MICHNIK CHCE OD PANI JARUCKIEJ.
        WYDAJE SIE ZE MA ON DOSKONALE INFORMACJE Z AKT SB I UOP DOTYCZACE PANI JARUCKIEJ
        A TAKZE TEGO KOMUCHA SYNA UB-EKA CIMOSZEWICZA.
        PROCES RYWINA POKAZAL ZE MICHNIK SYJONISTA NA ZAWODOWY KLAMCA
        I TAKA SAMA JEST TZW PREZEZ RAPACZYNSKA ZAWODOWA NACIAGACZKA I KLAMCZUCHA.
        NIBY WUJECHALO Z POLSKI W 68 ALE ZROBILA TZW. DOKTORAT W SYJONISTYCZNEJ SKOLCE
        W NY I TERAZ ZA SYJONISTYCZNE PIENIADZE PILNUJE INTERESOW SYJONISTOW W POLSCE
        A WIELCE POKRZYWDZONY OPOZYCJONISTA POZAL SIE JAHWE MICHNIK POWINIEN DAWNO BYC
        OSADZONY ZA SWOJE KONTAKTY Z SB I KGB.
        ALE SPRAWY WYJDA NA JAW GDY PREZYDENT KACZOROWSKI I PIS OTWORZA I UDOSTEPNIA
        AKTA TEJ AGENTURALNEJ DZIALALLNOSCI MICHNIKA , URBANA ,
        RAPACZYNSKIEJ,KURONIA ...

ARIEL
        • bikej5 Re: CZEGO TEN SYJONISTA MICHNIK.... 21.12.05, 15:46
          kolejny tropiciel ,ale nie myśliciel:(((
        • bikej5 Re: CZEGO TEN SYJONISTA MICHNIK.... 21.12.05, 15:52
          prezydent Kaczorowski???To on ma być naszym nowym "królem"???gdyby kolega nie 'fascynował" sie tak Michnikiem, to nie popełnił by tak "oczywistego " grzechu..:)IGNORANCJI
    • zbirut Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 14:10
      dorobił sie gazety? To państwo chroni różnych takich a depce po maluczkich
      buciorami urzędników skarbowych. Gratulacje.
      • bio.mum [...] 21.12.05, 14:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • fiama Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 14:48
          ty,bio mumia coś ty taki wulgarny ?
          • bio.mum Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:02
            fiama napisał:

> ty,bio mumia coś ty taki wulgarny ?

A ty masz coś konkretnego do powiedzenia? Czy tylko tak cię zaswędziało i
            postanowiłeś się podrapać o klawisze klawiatury? Znikam stąd. Poniosło mnie,
            ale teraz po kilku przeponowych stwierdzam, że to nie jest miejsce dla mnie. W
            otoczeniu PiSiorów nie czuję sie najlepiej. A masochistką nie jestem. Wesołych
            Świąt.
            • orellafellaci Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:22
              Hmmm .... Wesoły Świąd wzajemnie !
          • veglie Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:04
            fiama napisał:

> ty,bio mumia coś ty taki wulgarny ?
            A Ty coś taki dociekliwy?Miodowicz czy Brochwicz?A może mąż Jaruckiej już nie
            ciężarnej?
        • orellafellaci Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:20
          Łłłło matko! Brakuje tylko jednego - podpisu : "życzliwa " ; )
          • veglie Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:30
            orellafellaci napisała:

> Łłłło matko! Brakuje tylko jednego - podpisu : "życzliwa " ; )
          • veglie Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 15:31
            orellafellaci napisała:

> Łłłło matko! Brakuje tylko jednego - podpisu : "życzliwa " ; )
            Orella to Jarucka?Czy następny damski kret?
            • orellafellaci Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 16:13
              nie, to coś jak bikej5 - mały czarny szarik. Z czarnym podniebieniem lecz bez
              rodowodu.
              • veglie Re: Czy Michnik to były desydent golas co nagle 21.12.05, 16:31
                orellafellaci napisała:

> nie, to coś jak bikej5 - mały czarny szarik. Z czarnym podniebieniem lecz bez
                > rodowodu.
                fellaci Ty się tu marnujesz!Wskocz na jakąś strone o kynologii!Albo
                nie!Zapomniałem,że psy zaczną wyć ze strachu.Przepraszam was pieski za tą
                propozycję!
      • barbara444 Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 14:36
        Od 1967 dazyl do wladzy. Przygotowywany przez swoich stalinowskich wujkow.
        Teraz jest na szczycie nawet wyzszym niz jego przodkowie za stalinizmu bo jest
        demokracja.
        • veglie Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 15:23
          barbara444 napisał:

> Od 1967 dazyl do wladzy. Przygotowywany przez swoich stalinowskich wujkow.
          > Teraz jest na szczycie nawet wyzszym niz jego przodkowie za stalinizmu bo jest
          > demokracja.
          Barbara to wal z donosem do Brochwicza(ginekolog-samouk),tylko uważaj bo po tym
          kontakcie ciąży nie donosisz!!!
          • bikej5 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 15:27
            veglie napisał:

> barbara444 napisał:
            >
            > > Od 1967 dazyl do wladzy. Przygotowywany przez swoich stalinowskich wujkow
            > .
            > > Teraz jest na szczycie nawet wyzszym niz jego przodkowie za stalinizmu bo
            > jest
            > > demokracja.
            > Barbara to wal z donosem do Brochwicza(ginekolog-samouk),tylko uważaj bo po tym
            > kontakcie ciąży nie donosisz!!!
            Barbara i trzy numery to specjalistka od Michnika -uważaj,bo zaraz usłyszysz ,że "obok" niego studiowała:)
            • veglie Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 15:44
              bikej5 napisała:

> veglie napisał:
              >
              > > barbara444 napisał:
              > >
              > > > Od 1967 dazyl do wladzy. Przygotowywany przez swoich stalinowskich
              > wujkow
              > > .
              > > > Teraz jest na szczycie nawet wyzszym niz jego przodkowie za stalini
              > zmu bo
              > > jest
              > > > demokracja.
              > > Barbara to wal z donosem do Brochwicza(ginekolog-samouk),tylko uważaj bo
              > po tym
              > > kontakcie ciąży nie donosisz!!!
              > Barbara i trzy numery to specjalistka od Michnika -uważaj,bo zaraz usłyszysz ,ż
              > e "obok" niego studiowała:)
              Na barbary z trzema numerami nie uważam;)
              • barbara444 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 16:56
                Kochany Vegie,

Uwazaj zeby Cie cie ugotowali na swita razem a karpikami.

A more ty karp po zydowsku ???.

Pozdrowienia Barbara
            • barbara444 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 15:55
              To ty byles tez w grupie Komandosow ?
              Mow prawde
            • barbara444 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 16:08
              Czy Ty mieszkales w Alei Przyjaciol (zeby UBowcy mieli blisko do pracy mieszkali
              blisko urzedu) razem z Adasiem ?.
          • barbara444 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 15:54
            Ucz sie historii dziecino
          • barbara444 Re: Michnik to nie były desydent tylko Komandos 21.12.05, 16:05
            Kto to jest Brochwicz ????.

Widze ze wspolrodacy kochaja swego Adasia.
      • rom48 Czy napewno to byl dysydent?? Osadzi historia 21.12.05, 15:38
        • barbara444 Re: Czy napewno to byl dysydent?? Osadzi historia 21.12.05, 15:56
          Juz osadzila i to wiele razy.

Bermanowcy nigdy nie byli tak silni jak dzis. Dzis sie nazywaja Michnikowszczyzna.
    • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:12
      w jakiej grupie? to zwykły mitoman, którego jak dobrze pamietam Łysiak określa
      mianem użytecznego idioty. I zdaje się, sądząc po tym jak AM został
      potrkatowany w sprawie Rywina, że ma rację.
      Swoją drogą gazeta Michnika pisze o jego procesie, a za wzmiankę o procesie z
      Michnikiem wyrzucono z TOKFM Ziemkiewicza. Dziwne? Oj chyba nie
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:14
        bo w sprawie Jaruckiej Michnik czuje się poszkodowany a w sprawie z
        Ziemkiewiczem to on jest pod pręgieżem ot cala filozofia czcicieli Adama M vel
        Aarona S...
      • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:18
        korado9 napisał:

> Swoją drogą gazeta Michnika pisze o jego procesie, a za wzmiankę o procesie z
        > Michnikiem wyrzucono z TOKFM Ziemkiewicza. Dziwne? Oj chyba nie

Ziemkiewicz wyleciał za to, że na żywca powiedział, ze wszystkie (!!!) kobiety,
        które przerwały ciążę powinny być posadzone na krześle elektrycznym. w trybie
        pilnym. Widzisz różnicę??
        • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:22
          Co ty opowiadasz, było przeczytać sobie uzasadnienietej mądrali redaktor z Tok
          FM, chodziło tylko i wyłacznie o Michnika, aż dziwię się do tej pory, że nie
          wyrzucili z roboty Katarzyny K.-Zalewskiej, za to, że tak obraziła
          Nadredaktora, że ten prawie chciał ją bić...
          Nie sądzę, żeby Ziemkiewicz na poważnie coś takiego powiedział, ale zastanawiam
          się skąd to sobie wymyśliłaś, czyżby też jakis prądzik, fotelik i te sprawy?

bio.mum napisała:

> korado9 napisał:
          >
          > > Swoją drogą gazeta Michnika pisze o jego procesie, a za wzmiankę o proces
          > ie z
          > > Michnikiem wyrzucono z TOKFM Ziemkiewicza. Dziwne? Oj chyba nie
          >
          > Ziemkiewicz wyleciał za to, że na żywca powiedział, ze wszystkie (!!!)
          kobiety,
          >
          > które przerwały ciążę powinny być posadzone na krześle elektrycznym. w trybie
          > pilnym. Widzisz różnicę??
          • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:30
            korado9 napisał:

> Co ty opowiadasz, było przeczytać sobie uzasadnienietej mądrali redaktor z
            Tok
            > FM, chodziło tylko i wyłacznie o Michnika, aż dziwię się do tej pory, że nie
            > wyrzucili z roboty Katarzyny K.-Zalewskiej, za to, że tak obraziła
            > Nadredaktora, że ten prawie chciał ją bić...

No wlaśnie. I co? Nadal nie dociera?

> Nie sądzę, żeby Ziemkiewicz na poważnie coś takiego powiedział, ale
            zastanawiam

A ja nie dość, że sądzę, to na własne uszy słyszałam. Nastepnego dnia poszło
            info, ze wylatuje z roba. Prawdziwych powodów nie znam. Tylko w chwili gdy to
            mówił pomyślałam sobie - co za sku..el, na miejscu naczelnej wywaliłabym go w
            trybie pilnym. Nie wierzysz mi to sobie pogrzeb w archiwum TOK FM. Ja mam
            ciekawsze zajęcia niz przekonywanie cię za pomocą z mozołem wygrzebanych linków.
            • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:33
              w każdym bądź razie wyleciał za Michnika i taka jest faktyczna przyczyna, jeśli
              cos takiego powiedział to pewnie z typowym dla niego sarkazmem, a Ty ja zwykle
              nie pojęłaś o co chodzi. Jeśli mówił serio - to jest debilem, tak to widzę.
              • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:39
                korado9 napisał:

> w każdym bądź razie wyleciał za Michnika i taka jest faktyczna przyczyna,

Przebóg!!! Jasnowidz na sali!!!!

jeśli cos takiego powiedział to pewnie z typowym dla niego sarkazmem,

Dla ciebie to temat do żartów? Eskalacja męskiego szowinizmu przyprawiona
                żałosnym sarkazmem to już nie szowinizm?? Ooo Dalajlamo......

a Ty ja zwykle
                > nie pojęłaś o co chodzi.

Ja jak zwykle?? Znamy się???

Jeśli mówił serio - to jest debilem, tak to widzę.

No i tu się musimy zgodzić. Ziemkiewicz to szowinista, debil i prostak. Nie
                inaczej.
                • r202 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 18:52
                  No cóż - Ziemkiewicz wyleciał za Michnika a nie z powodu swoich poglądów nt. aborcji. Potwierdza to
                  szefowa TokFM, która Ziemkiewicza wyrzuciła www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=3446 .
              • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:46
                korado9 napisał:

> w każdym bądź razie wyleciał za Michnika i taka jest faktyczna przyczyna, jeśli
                >
                > cos takiego powiedział to pewnie z typowym dla niego sarkazmem, a Ty ja zwykle
                > nie pojęłaś o co chodzi. Jeśli mówił serio - to jest debilem, tak to widzę.
                A Ty jak zwykle uznałeś, że chodzi o typowy dla RAZ sarkazm. Gratuluję wyczucia.
                • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:53
                  Trudno mi się wypowiadać, jeślibyś przeczytał uważnie posta na którego
                  odpowiadasz zorientowałbyś się, że nie słyszałem tej wypowiedzi.
                  Gratuluję czytania ze zrozumieniem.
                  • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:03
                    > jeśli
                    > cos takiego powiedział to pewnie z typowym dla niego sarkazmem,
                    Sorki. Czego nie zrozumiałem? Lepperowskiego poczucia humoru?
                    • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:07
                      O tak. Ziemkiewicz i Lepper w jednym stali domu. Ten sam obleśny rechot.
                      • identyfikatorr Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 18:40
                        > O tak. Ziemkiewicz i Lepper w jednym stali domu. Ten sam obleśny rechot.

ej, Ty! uważaj, bo widze co piszesz! ;)
                        ja też lubię rechotać :)
                    • jaroslaw.kulinski Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:08
                      Nie zrozumiałeś dalszej części, a co do Leppera to nie wiem jaki ma poczucie
                      humoru, bo to Ty jeśli dobrze pamietam gustujesz w lewej stronie.pozdrawiam
                      • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:11
                        Lepper jest lewą stroną? Czego, jeżeli mógłbyś wyjaśnić?
                        Co do poczucia humoru A. Leppera - spowodowało ono taki greps: Czy można
                        zgwałcić prostytukę? Tylko w samoobronie.
                      • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:12
                        jaroslaw.kulinski napisał:

> Nie zrozumiałeś dalszej części, a co do Leppera to nie wiem jaki ma poczucie
                        > humoru, bo to Ty jeśli dobrze pamietam gustujesz w lewej stronie.pozdrawiam

On nic nie kuma, to taki typ czerwonego betonu.
                        • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:18
                          korado9 napisał:

> On nic nie kuma, to taki typ czerwonego betonu.

No tak. To było do przewidzenia. Kolejny kolo, który oprócz skryptów w
                          technikum niewiele więcej przeczytał. Wyszedł już taki skrypt dla PiSorów?
                          Słownik inwektyw i pomówień? Bo ten czerwony beton to chyba stamtąd...no chyba,
                          że twoj ojciec tak do ciebie mówił, jak nie chciałeś posprzątać klocków (w tym -
                          czerwonych).
                          • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:29
                            A po jakich pomocach naukowych te " wykłady o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad
                            Świętami Bożego Narodzenia" . Poradnika młodej aktywistki ?
                            • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:45
                              Weź Orelka sie odstosunkuj ode mnie. Swędzi cię coś to niech cię gekon
                              podrapie. Ale ode mnie trzymaj się z daleka. No chyba, że chcesz,żeby inni
                              forumowicze sobie poczytali jaka ty jesteś "zyczliwa" inaczej i jakie piękne
                              donosy potrafisz pisać.
                              • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:54
                                Mam prawo do prywatnych opinii, jednak w przeciwieństwie do innych nie robię
                                tego na forum . Zapraszam do prowadzenia dalszej dyskusji na priv ... i czekam
                                na komentarz, że nie masz na to najmniejszej ochoty : )
                                • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:01
                                  orellafellaci napisała:

> Mam prawo do prywatnych opinii, jednak w przeciwieństwie do innych nie robię
                                  > tego na forum . Zapraszam do prowadzenia dalszej dyskusji na priv ... i czekam
                                  >
                                  > na komentarz, że nie masz na to najmniejszej ochoty : )

Hahaha:))). To tak w IV RP nazywa się pisanie donosów i szkalujaco-plotkarskich
                                  listów???? Masz prawo do prywatnych opinii. Owszem. Ale po co zapraszasz mnie
                                  na priv? Żebym ci się odwinęła za tego czerwonego ku..szona??? To nie w moim
                                  stylu. Zostawiam te metody pokoleniu JPII.

Bosz, nie brnij dalej kobieto. Dobrze ci radzę.
                                  • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:10
                                    Auuuć boli ! Prawda jest bolesna. Tutaj nie magiel, proszę na priv zgodnie z
                                    netykietą.
                                    • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:14
                                      orellafellaci napisała:

> Auuuć boli ! Prawda jest bolesna. Tutaj nie magiel, proszę na priv zgodnie z
                                      > netykietą.

Dla mnie jesteś pustym wieszakiem. Powiem to tylko raz i więcej nie będe
                                      powtarzać- wypad.

A jak nadal bedziesz mnie publicznie obrażać to ja łamiąc netykietę powklejam
                                      to co pisałaś na mój temat innym forumowiczom. Tak się przedziwnie złożyło, że
                                      przy okazji również moim przyjaciołom. Więc nie brykaj. Dobrze ci radzę.

I EOT.
                                      • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:20
                                        A nie mam nic przeciwko temu. Dawaj ten post tutaj choćby i zaraz - CZEKAM.
                                        • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:23
                                          orellafellaci napisała:

> A nie mam nic przeciwko temu. Dawaj ten post tutaj choćby i zaraz - CZEKAM.

Skończyłam z tobą. Wypad. Głucha jesteś?
                                          • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:25
                                            Dawaj post, gęsinko. Biegiem.
                                            • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:28
                                              Który? Mam ich kilka z różnych źródeł. Zdziwko??
                                              • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:31
                                                Wszystkie. Jak szaleć to szaleć !
                                                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:33
                                                  No dawaj, dawaj ... !! Tylko proszę bez skrótów od redakcji, bo wkleję oryginał.
                                                • oktawianc Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:33
                                                  Zawsze miło popatrzeć na kobiety walczące w kisielu... Choć może tym razem, było to błoto...
                                                  • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:41
                                                    Co zrobić, kawiarnianej inteligencji znów pomyliła się knajpa z forum. Ze swej
                                                    strony - przepraszam.
                                                  • oktawianc Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 17:00
                                                    Ja się nie gniewam, ani nie czuję obrażony, bo i niby dlaczego? Ale odnoszę wrażenie, że lubisz te pyskówki...
                                                • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:34
                                                  orellafellaci napisała:

> Wszystkie. Jak szaleć to szaleć !

W swoim czasie;))))))) Nie znasz dnia ani godziny;)))
                                                  • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:37
                                                    Nio. To wajcha w dół i nie dokazywać ! Bez odbioru.
                                            • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:29
                                              To będzie akurat w Twoim stylu. No dawaj, mamuśka.
                                              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:35
                                                orellafellaci napisała:

> To będzie akurat w Twoim stylu. No dawaj, mamuśka.
                                                fellaci Ciebie to przeczyściło do samego dna.A mówią studnia bez dna:D
                                                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:41
                                                  nudzisz szariczku. Bez odbioru.
                          • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:50
                            no powiem Ci, ubaw popachy z tym Twoim tekstem, rewelacja. Może byś tak do
                            kabaretu, albo do cyrku....
                        • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:26
                          korado9 napisał:

> jaroslaw.kulinski napisał:
                          >
                          > > Nie zrozumiałeś dalszej części, a co do Leppera to nie wiem jaki ma poczu
                          > cie
                          > > humoru, bo to Ty jeśli dobrze pamietam gustujesz w lewej stronie.pozdrawi
                          > am
                          >
                          > On nic nie kuma, to taki typ czerwonego betonu.
                          Dziergany na drutach beret a jaki mundry:D
                        • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:27
                          Nie chce mi się z Toba gadać.
                      • bio.mum Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:13
                        jaroslaw.kulinski napisał:

> Nie zrozumiałeś dalszej części, a co do Leppera to nie wiem jaki ma poczucie
                        > humoru, bo to Ty jeśli dobrze pamietam gustujesz w lewej stronie.pozdrawiam

Moze spróbuj napisać jeszcze raz to samo, ale tym razem z sensem.
                        • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:25
                          OK, senes. Ale co ma z tym wszystkim wspólnego środek na przeczyszczenie ?
                          • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:29
                            orellafellaci napisała:

> OK, senes. Ale co ma z tym wszystkim wspólnego środek na przeczyszczenie ?
                            No właśnie!Jak go weżmiesz i zadziała to daj znać!Ciekawy jestem bardzo jak to
                            zniesiesz!!!
                            • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:33
                              bikej5, tobie to potrzebne relanium. Gdzie masz silesiusza ?
                              • bikej5 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:38
                                orellafellaci napisała:

> bikej5, tobie to potrzebne relanium. Gdzie masz silesiusza ?
                                nie potrzebuję ,ale jesli tobie dobrze służy to se walnij -bez krempacji!!!
                                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:44
                                  Oj, nie zdążyłaś. "veglie" ma aż 2 minuty opóźnienia po tobie, próbuj jeszcze
                                  raz ; )
                              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:40
                                orellafellaci napisała:

Jaki bikej i to 5?Uboczne skutki środka dały znać?
                              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:40
                                orellafellaci napisała:

Jaki bikej i to 5?Jakieś uboczne skutki "środka" dały znać???
                                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:47
                                  dzieci a sio na czat ! Pa, pa !
                                  • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:52
                                    orellafellaci napisała:

> dzieci a sio na czat ! Pa, pa !
                                    Fajnie że się żegnasz!Poziom dyskusji wzrośnie!!
                                    • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:55
                                      Żegnam się w kościele, a dzieciom mówię : sio !
                                      • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:58
                                        orellafellaci napisała:

> Żegnam się w kościele, a dzieciom mówię : sio !
                                        Ty jeszcze tu fellaci?
                                        • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:03
                                          Szariczku, forum GW to nie kościół :)
                                          • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:12
                                            orellafellaci napisała:

> Szariczku, forum GW to nie kościół :)
                                            Przestań strzelać ślepakami fellaci:D
                                            • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:15
                                              Zawsze to lepsze niż mięso armatnie poskomunistów, czyli bikej5 ...
                                              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:43
                                                orellafellaci napisała:

> Zawsze to lepsze niż mięso armatnie poskomunistów, czyli bikej5 ...
                                                Nerwy puszczają?A gdzie geje,ubecy i etc.........
                                                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:45
                                                  Powiedziałam : NUDZISZ. Do widzenia.
              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:14
                korado9 napisał:

> w każdym bądź razie wyleciał za Michnika i taka jest faktyczna przyczyna, jeśli
                >
                > cos takiego powiedział to pewnie z typowym dla niego sarkazmem, a Ty ja zwykle
                > nie pojęłaś o co chodzi. Jeśli mówił serio - to jest debilem, tak to widzę.
                HoHo!!!Ty ale jesteś pojętny.Ten debil to przyznanie się do czegoś?Czy samokrytyka?
                • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:42
                  Też Cię lubię:-))
      • funia81 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:26
        Lysiak... Jego najlepsza ksiazka to "Szachista". A potem - rownia pochyla i
        poglady polityczne rodem z magla. Tez zes sobie znalazl autorytet, nie ma co...

f.
        • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:28
          Równie dobry jest Krzysztof Kąkolewski. Ta sama jednostka chorobowa.
        • korado9 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:29
          Nie chodzi o autorytet, ale o stwierdzenie z którym się zgadzam. To, że Łysiak
          istotnie cieniuje jako pisarz, nie zmienia faktu, że w niektórych kwestiach ma
          rację.

funia81 napisała:

> Lysiak... Jego najlepsza ksiazka to "Szachista". A potem - rownia pochyla i
          > poglady polityczne rodem z magla. Tez zes sobie znalazl autorytet, nie ma
          co...
          >
          > f.
    • funia81 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:24
      > to że Michnik jest w grupie trzymającej władzę to rzecz pewna pytanie tylko w
      > której on jest gruie bo grup które dzierżą w Polsce władzę jest kilka

No zaje..sty tekst po prostu. W ten sposob ksiaze.ciemnogrodu ZAWSZE bedzie mial
      wrogow, ktorzy mu zabieraja Polske, kradna, matacza itd. Jakie to wygodne... I
      jakie paranoiczne. Przeciez nawet ew. korzystny dla Michnika wyrok sadu niczego
      nie zmieni, bo sad na pewno tez jest w jakiejs GTW. Prawda, drogi ksiaze? Ale
      gdyby ulozyc wszystko w tej Polsce po ksiazecemu, to byloby cudnie.

Skad sie bierze taka masa porabanych dziwolagow? Wszystkich rodzice skrzywdzili?
      I dlaczego tak lgna do forum GW? Czyzby dlatego, ze gdzie indziej nikt ich nie
      chce sluchac?

f.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:37
        myślisz że Michnik doszedł by do czegoś bez tych wszystkich układów?
        a czyż nie jest tak ze sądy są u nas skorumpowane i obsadzona z klucza
        politycznego? teraz na szczęscie jest szansa by się to wszystko zmieniło
        • uu1 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 14:48
          ksiaze.ciemnogrodu napisał:

> myślisz że Michnik doszedł by do czegoś bez tych wszystkich układów?
          > a czyż nie jest tak ze sądy są u nas skorumpowane i obsadzona z klucza
          > politycznego? teraz na szczęscie jest szansa by się to wszystko zmieniło
          Słusznie. Teraz nie będzie potrzebny żaden klucz. Wszyscy będą jednego chowu.
          • rom48 i to jest jedynie sluszna prawda:D 21.12.05, 15:14
            • orellafellaci Prawda, Krasnaja Zwiezda i Radio Erewań w jednym. 21.12.05, 15:46
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 22.12.05, 13:36
            tak było do tej pory
    • ant07 Michnik vs. Jarucka? Michni&Jarucka! 21.12.05, 14:36

Sąd będzie miał trudności z ustaleniem,czy A. Michnik jest w GTW z prostego
      powodu, pełny skład grupy nie jest na razie znany. Prokuratura w Białymstoku
      prowadzi w tej sprawie postępowanie i sąd powinien poczekać do jakich wniosków
      dojdą prokuratorzy.

Istnieje tez mozliwośc polubowanego załatwienia sporu. W tym celu A. Michnik
      powinien spotkac sie na osobności, najlepiej w jakims romantycznym miejscu, z A.
      Jarucką. Nie wiem kto by się musiał w tym przypadku poświęcić, ale ze wzgledu na
      cięzką sytuacje sądownictwa należałoby się spodziewać obywatelskiej postawy obojga.
    • helguera To tak jakgdyby ojciec Rydzyk pozwal do sadu tego 21.12.05, 14:55
      kto stwierdziłby że -Rydzyk rządzi radiem Maryja.Watpliwosci mogą budzic tylko
      wspólrzadzący[trzymajacy wladze.]
    • jarecky.jarecky Co z procesem wytoczonym 'Gazecie Polskiej' ? 21.12.05, 15:01
      za stwierdzenie J. Darskiego, ze "...Michnik sprzyjajac komunistom, sprzyjal
      korupcji". Bardzo lagodne okreslenia a redaktor GP dostal wezwanie ...
      • jarecky.jarecky Re: Co z procesem wytoczonym 'Gazecie Polskiej' ? 21.12.05, 15:01
        Wiadomosc z dzisiejszego otwierajacego artykulu T. Sakowicza.
    • kataryna.kataryna Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:17
      W kolejce czekaja juz Ziemkiewicz i Sakiewicz, ktorych tez Michnik pozwal.
      Michnik zachowuje sie jak Robert Kwiatkowski, ten tez z sadu nie wychodzil.
      • bikej5 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:30
        kataryna.kataryna napisała:

> W kolejce czekaja juz Ziemkiewicz i Sakiewicz, ktorych tez Michnik pozwal.
        > Michnik zachowuje sie jak Robert Kwiatkowski, ten tez z sadu nie wychodzil.
        Jesteś wożną w sądzie????stad ta wiedza...rozumiem
        • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:41
          dziewczynko, poszukaj się na jakimś czacie. Tam jest dużo ciekawej i są ładne
          obrazki .... ; )
          • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:47
            orellafellaci napisała:

> dziewczynko, poszukaj się na jakimś czacie. Tam jest dużo ciekawej i są ładne
            >
            > obrazki .... ; )
            Fellaci!Tyś jak z obrazka!A obok jeleń(na rykowisku);D
            • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:59
              Tak, jeleń. Gustlik a obok trzej krasnoarmiejscy pancerni i ich szarik czyli
              bikej5.
              • bikej5 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:04
                orellafellaci napisała:

> Tak, jeleń. Gustlik a obok trzej krasnoarmiejscy pancerni i ich szarik czyli
                > bikej5.
                *************nie mam czasu na ciebie i śmieszysz mnie...a teraz idż do lustra
                wyciśnij sobie pryszcza!
                • orellafellaci Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:11
                  Spóźniłaś się z "vegliem" dżast łan mynyt. Postęp.
              • veglie Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 16:05
                orellafellaci napisała:

> Tak, jeleń. Gustlik a obok trzej krasnoarmiejscy pancerni i ich szarik czyli
                > bikej5.
                Co Ty z tym bikej?To jakaś mania prześladowcza czy białe myszy Cię dreczą?Jak
                myszy to pobierz jakiś płyn,ale nie ten na przeczyszczenie bo mania przybierze
                patologiczne skutki!!!!
      • rom48 witaj kataryna! Dawno Cie nie widzialem:) 21.12.05, 15:40
    • kataryna.kataryna Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:29
      "Zakładam, że pani Jarucka wiedziała, że dziś ma sprawę, bo podawał to PAP.
      Zakładam, że jej nieobecność ma charakter taktyczny" - powiedział dziennikarzom
      pełnomocnik Michnika mecenas Piotr Rogowski.

Bezczelna wypowiedz jesli sie czytalo te notke we Wprost:

"Adama nie ma w domu
      Adam Michnik nie odbiera pozwu sądowego i blokuje proces, toczący się od dwóch
      lat. Proces wytoczył szefowi "Wyborczej" wydawca
      konkurencyjnej "Rzeczpospolitej". Michnik nie odbiera pozwów ani w redakcji,
      ani w swym mieszkaniu. Wszystko zaczęło się w październiku 2001 r., kiedy
      w "Gazecie" ukazał się artykuł "Jak zatykałem dziurę budżetową". Tajemnicą
      poliszynela było, że jego anonimowym autorem był Maciej Cegłowski, dyrektor
      państwowego przedsiębiorstwa PPW, które ma 49 proc. udziałów w Presspublice,
      spółce wydającej "Rzeczpospolitą". Oskarżył on norweskich
      właścicieli "Rzeczpospolitej" o niepłacenie podatków. PPW od lat darła koty z
      Norwegami z Orkli, ale sprawa przybrała nieprzyjemny obrót, gdy w efekcie
      publikacji prokuratura postawiła zarzuty trzem osobom z zarządu Presspubliki (w
      tym prezesowi), zatrzymując im paszporty. Zostały one zwrócone dopiero pod
      naciskiem międzynarodowej opinii publicznej. W obronie
      wydawcy "Rzeczpospolitej" wystąpiła też... "Gazeta Wyborcza".
    • gogol66 Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 21.12.05, 15:51
      Dodał, że Jarucka pomówiła Michnika o to, iż jest "członkiem grupy trzymającej
      władzę w totalitarnym państwie"; w grupie tej mieli się także znaleźć ówczesny
      marszałek Sejmu Cimoszewicz i szef Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego Andrzej
      Barcikowski.

nierozumiem na czy miałoby polegać pomówienie?
      • tees1 media to tzw. czwarta wladza 21.12.05, 16:43
        wiec o co chodzi?
    • kozaczek3 Jarucka to jakaś walnięta jest!! 21.12.05, 16:18
      Według niej to Lew przyszedł do przedstawiciela grupy trzymającej władzę i chciał za łapówkę załatwić coś dla innego przedstawiciela z grupy trzymającej władzę.
      A może to Lew się nawalił i mu się powaliło, bo zapomniał co komu załatwia i do jakiej grupy należy.
      To jest takie proste że już sam nie wiem o co tam biegało.
      Amen.
    • kupsztajn Czy mecenas michnika uwa, że 21.12.05, 16:52
      że wiadomość podana przez pap jest skutecznym doręczeniem?
    • aferal.z.po Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 22.12.05, 00:07
      ci co obwiniają Michnika o korupcje i udzial w jakiś władzach sami powinni się
      przed sądami tłumaczyć
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Proces Michnik kontra Jarucka odroczony 22.12.05, 17:38
        a z jakiej racji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka