1tadeusz1 Dorn = Jaruzelski 31.12.05, 18:13 O jakiej demokracji tu mowa. Zaczyna być państwo klerykalno-policyjne. Przecież o tych ich pomysłach codziennie dowiadują się mohery ze swojego radia maryją zwane. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek PO ma rację, takie coś w państwie demokratycznym 31.12.05, 18:14 jest nie do pomyślenia. To przypomina zupełnie inne czasu tak okolice 1981 roku ... Myśle, że dla odwołania Dorna uda się PO zebrać porzebną większość... bo wczoraj także lider LPR Roman Giertych krytykował tą wypowiedź wicepremiera Dorna jako niedopuszczalną i przypominajacom inną epoke. A mysle, że i SLD poparłoby taki wniosek, a gdyby jeszcze przyłączyła się Samoobrona ,lub PSL to Dorn pożegnałby się z fotelem. Inna sprawa, że na wniosek Marcinkiewicza, prezydent Kaczyński mógłby go ponownie mianować. PS. Tak przy okazji LPR chce od dawna odwołania wiceminister Joanny Kluzik - Rostkowskiej, i mówi tez coś o tym, że z rządu powinnien odejść Andrzej Mikosz ... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Ten Pan powinien przejść na wcześniejszą emeryturę 31.12.05, 18:17 już najwyższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
szypki66 Re: Ten Pan powinien przejść na wcześniejszą emer 31.12.05, 18:23 Prędzej czy później "rząd" PiS'uarów upadnie, zagadką jest tylko to, w jakim stopniu zniszczenia zostawią Polskę. Szkoda, że tylu ludzi tego nie widzi. Ale w Rosji ludzie chcą powrotu Stalina, więc ci nasi nie są aż takimi debilami;) Dla Kaczora" "Kaczor weź sznur i powieś się! Od polaków odp***** się!" Coś ze stadionu na który chodzę:D Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy7 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 18:19 Panie Tusk troche prawdy .Niech sie pan zachowuje jak wypada na prawdziwego Polaka.A widac ze zachowuje sie pan jak niechce pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 18:19 prędzej Dorn Marcinkiewicza zdymisjonuje. w pisiowej hierarchii Dorn jest kilka stopni wyżej. Marcinkiewicz to figurant, g..no znaczący Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Dorn w normalnym demokratycznym państwie... 31.12.05, 18:28 Dawno podałby się do dymisji. To, że jeszcze tego nie zrobił, świadczy o tym, że stajemy sie państwem FASZYSTOWSKIM. Dorn nie tylko powinien podać się dodymisji ale też PRZEPROSIĆ KAŻDEGO LEKARZA PUBLICZNIE ZA CHAMSTWO I BEZCZELNOŚĆ JAKIEJ SIĘ DOPUŚCIŁ. Oczekuję przeprosin jako lekarz od tego [---]. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek tej elyty sie nie tyka ,bo cię czeka satelita 31.12.05, 18:37 może Dorn a może ktoś będzie dla rządu na wskroś Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: JA WOL OBER SZTUMBAN FUHRER TUSK 31.12.05, 18:49 Co za debil takie bzdury pisze. Zwykle tak nie nazywam rozmowcow, ale jesli ktos ciagle walkuje ten temat gnidy Kurskiego to reprezentuje soba nawe gorszy poziom niz Kurski, bo on robil to cynicznie zeby omamic takich debili ktorzy w to uwierza. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: JA WOL OBER SZTUMBAN FUHRER TUSK 31.12.05, 18:53 szkoda Twoich klikow w klawiature, to byl wasnie jeden z tych z "ciemnego narodu" do ktorego zagranie Kurskiego bylo celnie zaadresowane. Odpowiedz Link Zgłoś
krzystor Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 18:38 Szeregowy DORN,kible szorować,a nie pchac się do polityki.Jesteście zerem szeregowy Dorn ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.gr Konowały do woja 31.12.05, 18:38 Jestem jak najbardziej za tym żeby brać to lekarskie dziadostwo do wojska. Dzisiejszy lekarz nie ma nic wspólnego ze znaczeniem słowa lekarz. Gdzie u nich etyka, gdzie dobro pacjenta, gdzie przysiega hipokratesa. Dla współczesnego konowała liczy sie tylko KASA. Przykro mi, że musze to pisać ale tak niestety jest. Lekarze ciągle oglądają się jak przysłowiowa "krowa za piciem" za kopertą, za wszystko trzeba płacić. Społeczeństwo go ZA DARMO wykształciło a on nic nie zrobi dla społeczeństwa. Niech leczą w wojskowych kamaszach. BRAWO PANIE MINISTRZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Konowały do woja 31.12.05, 18:45 Zapomniałeś chamie, że jesteśmy w Unii Europejskiej i prędzej lekarze stąd WYJADĄ ( w inne rejony UE) niż pójdą do wojska. Po drugie taki manewr zostałby NATYCHMIAST zaskarżony do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości. Po trzecie należałyby sie odszkodowania. Polska nie jest samotną wyspą ale częścią Unii Europejskiej. Zapamietaj to sobie i wbij do tępego łba zas...ny FASZYSTO! Odpowiedz Link Zgłoś
m.gr Re: Konowały do woja 31.12.05, 19:06 Ja Ciebie od chama nie wyzywam więc nie życze sobie abyś Ty mnie tak nazywał. Jak mozna sie domyśleć jesteś z W-wy a wy trochę inaczej postrzegacie świat - dla was jest on inny bardziej pokręcony. Pozdrawiam PS. Zobacz w leksykonie co znaczy słowo "faszysta" PS2. Nie podniecaj się tak bardzo UE Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Konowały do woja 31.12.05, 18:46 "Gdzie u nich etyka, gdzie dobro pacjenta, gdzie przysiega hipokratesa. " A gdzie godziwe wynagrodzenie? Czasy doktorów Judymów się skończyły (i całe szczęście), a lekarz, tak jak każdy inny pracownik, ma prawo żądać za pracę zapłaty. I skończ z tym "społeczeństwo za darmo go wykształciło"; tak samo wykształciło (w większości za darmo) górników, fryzjerów czy informatyków, a jednak nikt im nie każe pracować za pół darmo. Lekarzem nie jestem (i bardzo się z tego cieszę) ale - najwyraźniej w odróżnieniu od ciebie - zdaję sobie sprawę, jak wyglądają studia medyczne, i mogę cię zapewnić, że wymagają nieco starań i inwestycji, bez względu na ich bezpłatność (w dużej mierze zresztą fikcyjną). A to biedne, niewinne społeczeństwo, cynicznie wykorzystywane przy pomocy kopert - o ile wiem, to w przypadku dawania łapówki muszą w całym procederze uczestniczyć co najmniej dwie osoby; więc może by tak społeczeństwo po prostu przestało dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
melania7 Re: Konowały do woja 31.12.05, 18:58 Jestem mlodym lekarzem i naprawde przykro mi, jak czytam o tym ile biore kopert, pieniedzy pod stolem itd. Skonczylam z wyroznieniem 6 letnie studia, potem jeszce rok stazu i od kilku lat pracuje w warszawskiej klinice. Obecnie siedze na dyzurze do rana (24 h)i zareczam, ze nie nudze sie przed komputerem. Wlasnie mam chwile na kolacje sylwestrowa, ktora przywiozla mi rodzina ( szpital nie zapewnia zadnego wyzywienia.Moja stawka dyzurowa w dzien swiateczny za godzine wynosi okolo 14 zl.Prosze ocenic czy to duzo czy malo. A lekarze z Zielonogorskiego nie chca tylko pieniedzy dla siebie, ale przede wszystkim dla pacjentow. Za 5 zl nie wykona sie zadnego badania w laboratorium. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Konowały do woja 31.12.05, 19:04 Masz rację, przykro nawet czytać. Pociesz się (chociaż to raczej wątpliwa pociecha), że tak samo traktowani są np. pracownicy naukowi - też bez przerwy słyszę jak to mi dobrze, nic nie robię, a państwo (albo wręcz społeczeństwo) mi płaci. Jak wiadomo jedyna prawdziwa praca to praca górnika na przodku. Wszyscy pozostali tylko obijają się patrząc, od kogo by tu wyrwać łapówkę. Pozdrawiam, życzę więcej optymizmu i doczekania tzw. lepszych czasów (chociaż podobno lepsze czasy już były). Odpowiedz Link Zgłoś
m.gr Re: Konowały do woja 31.12.05, 19:40 Moim celem nie było to aby komus sprawic przykrość. Życie wyglada niestety tak, że każdy w tym kraju dostaje ciągle po tyłku. Ja pracując na odpowiedzialnym stanowisku (dodam tylko, że narażam ciagle swój tyłek i odpowiadam za zdrowie i życie innych ludzi) mam płacone około 16 zł/h. Płacone mam tylko średnio za 176 godzin w miesiacu mimo, że pracuje po 250-300. Nikt nie liczy nadgodzin - ich nie ma - tak mówi mój szef. Pomyśl sobie o mojej narzeczonej - pracuje w hipermarkecie za 4zł/h. Też skończyła wyższe studia. Pomyśl sobie o tym jak jest traktowana przez klientów, ktorzy uważaja ją za gorszy sort człowieka. Zarówno ja, Ty jak i ona kończyliśmy studia. Wszyscy musimy pracować by żyć. Prosze uwierz mi ciesz się ze ktoś chce Ci zapłacic 14zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitoleone Re: Konowały do woja 01.01.06, 10:07 To smutne,ale moze zamiast lamentowac uruchom WLASNY interes.KTO ci zabrania?? Moze tylko lenistwo? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Konowały do woja 31.12.05, 18:53 Nie wiem czy jest sens odpisywac, ale ... lekarze w Polsce zarabiaja bardzo malo a pracuja wiele godzin. Sadze ze gdybys Ty w swoim zawodzie rpacowal tyle co oni, to bys dostawal o wiele wieksze pieniadze. Policz w tym przypadku - powiedzmy, ze lekarz ma 2 tys. pacjentow, to zgodnie z obecnymi stawkami dostaje 10,000 zl na miesiac - na WSZYSTKO! Nie tylko na swoja pensje, ale tez na utrzymanie gabinetu, narzedzia, sprzataczke, benzyne na dojazdy do pacjentow itd. Co oni chca to (w tym przykladzie) dodatkowe 2 tys. - czy to jest KASA? Nie sadze - panstwo wyplaca poslowi 10,000 miesiecznie na ... utrzymanie biura Po drugie - spoleczenstwo go za darmo nie wyksztalcilo, tylko za pieniadze jego rodzicow, jego itdd. Zreszta Ty tez ksztalciles sie za darmo - cy tez uwazasz, ze (cokolwiek robisz) min. Dorn powinien moc i kazac robic to za stawke jaka on ustali? Postawowa relacja pracy polega na tym, ze jak pracownik dostaje za malo to moze odejsc a min. DOrn twierdzi ze nawet jak nie podpisza kontraktu z NFZ, to i tak musza pracowac - to JEST niewolnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
azm5 Re: Konowały do woja 31.12.05, 20:32 Moj Dziadek był lekarzem przed wojną, takim zwykłym, domowym.....Za swoja pensje wybudował dom, były trzy osoby służby, wychowywał z żona własną córkę i dwójke przybranych dzieci....Mnie na to nie stać....Wic może wtedy bardziej lecieli na kasę? Pomyśl.... Ps. Dom Dziadka zarekwirowała rodzinie komuna..... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka4 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 18:50 Pogratulować Panu Premierowi wyczucia sytuacji (składu porcelany).Jeżeli tak wyglądać ma "Prawo i Sprawiedliwość" - to już nadaje się do Strassburga. Chociaż... w sumie żal słonika, no nie, a "kamaszki" , żony i kochanki niech zastanowią się nad Panem Gwałtownikiem ; przecież nawet zupak w wojsku liczy się czasem ze słowami - a tu na premierowstwie nerwy nie wytrzymują! Przy okazji - gratuluję "becikowego" Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 18:52 zaraz stan wojenny, skoro lekarze wojskowi zstąpią lekarzy cywilnych,to ktoś musi zastąpić lekarzy wojskowych, np.poborem. Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Natychmiast odwołać Jerzego Millera!!! 31.12.05, 18:59 Nieszczęście polega na tym, że ministrem zdrowia został facet, który nie ma zielonego pojecia o tym jak reformować służbę zdrowia. To, co można było opowiadać w sposób nieodpowiedzialny w kampanii prezydenckiej nijak nie pasuje do problemów, które należy rozwiązać! Po kilku miesiącach wymyslił pan Religa, że najlepiej będzie, jeżeli obywatele dodatkowo (prywatnie) się ubezpieczą i będą się leczyć ze środków prywatnej ubezpieczalni! Nie wie biedaczysko, że 80% ludzi w tym kraju zastanawia się jak przeżyć do pierwszego i zapłacić rachunki i nawet nie śni o dodatkowym ubezpieczeniu zdrowotnym!!! Każdy bez Religi wie, że ten kto ma pieniądze, może się nawet nie ubezpieczać w ogóle (!) a pójść do lekarza prywatnie i Religa - jako minister - nie jest mu do niczego potrzebny! Pan Religa najwyraźniej zupełnie nie rozumie pojęcia "służba zdrowia"!!! jak ktoś taki może być ministrem zdrowia??? Druga sprawa, to uporczywe odmawianie odwołania teko Jerzego Millera, solidarnościowej miernoty, która wytworzyła wokół siebie aurę geniusza?! Cedzi słowa niczym Kaszpirowski i opowiada telewidzom różne brednie na pograniczu kabaretu i tragifarsy. Pan Religa twierdzi, że Jerzy Miller, to cytuję ZNAKOMITY EKONOMISTA??? Szanowny panie profesorze Religa, Jerzy Miller skończył Wydział Elektryczny AGH w Krakowie. Na ekonomii zna się tak jak pan na gwiazdach. Za wątpliwe zasługi w Urzędzie Wojewódzkim w Krakowie został awansowany do ... Ministerstwa Finansów??? i teraz rozpędem, z poparciem Balcerowicza, pełni wszystkie możliwe funkcje. Jest to żałosne. Za to, co wyczynia w NFZ powinien na zbity pysk wylecieć z Funduszu, tymczasem pan go ochrania i jeszcze rozpływa sie nad jego "wybitnymi kompetencjami"?! Albo nie wie pan co mówi panie profesorze Religa, albo nie ma pan zielonego pojęcia o problemach polskiej służby zdrowia!? W tej chwili Jerzy Miller i niestety Zbigniew Religa, to najwieksze nieszczęścia polskiej służby zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigi99 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 19:00 W każdym takim dornie drzemie jaruzelski. Śnią o władzy absolutnej. I tak zamiast IV RP mamy PISOLandie. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Dorn to bohaterski i koszerny ministeriant. 31.12.05, 19:02 ChMWR !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Dorn ??? 31.12.05, 19:02 To ten amant seksualny Marianny Rokity, o którym pisał Urban?? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jestem przeciwnego zdania - Dorn na cokoły! 31.12.05, 19:09 Niech Dorn pozostanie na stanowisku. Po co niszczyć człowieka, który tak dobrze psuje opinię pisiorkom? Tylko Polski żal. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Jestem przeciwnego zdania - Dorn na cokoły! 31.12.05, 19:16 Wszystkim sfrustrowanym, zdenerwowanym czy mającym alergię na postanowienia rządu, życzę zdrowia. A PO to już przeszłość więc nie szarpcie sobie nimi nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina po nas chocby potop 31.12.05, 19:17 sumienie.lk napisał: > Niech Dorn pozostanie na stanowisku. Po co niszczyć człowieka, który tak dobrze > > psuje opinię pisiorkom? Tylko Polski żal. Juz chyba wystarczy tych kompromitacji, trzeba miec pewnosc ze nastepna ekipa bedzie miala chociaz jakies kawalki zeby wszystko z powrotem poskladac do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: po nas chocby potop 31.12.05, 19:33 Już ci od Rydzyka zadbają, żeby nie było czego składać... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: po nas chocby potop 31.12.05, 19:44 sumienie.lk napisał: > Już ci od Rydzyka zadbają, żeby nie było czego składać... Az mnie ciarki przechodza na sama mysl, ze o maly wlos Platforma by sie skoligacila z tym bydlem. A tak mamy przynajmniej kogos normalnego w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: po nas chocby potop 01.01.06, 09:48 Powiem ci colombino, że od początku nie wierzyłem w możliwość utworzenia takiej koalicji. Swoje przekonanie zbudowałem na przykładzie Warszawy, gdzie pisiorki dały popis obłudy i chamstwa politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Lutek ma zostać, podobnie inni mądrale z PISu 31.12.05, 19:15 Jeszcze niech zrobią koalicję z bandą Lepera i wykończą kraj w rok. Może uda się odbudować albo zbudować nowy kraj na zdrowych zasadach za kilka lat. A więc niech żyje PIS i się rozrasta, co drugi stary kawaler w tej partii to pederasta. Od wczoraj PIS i Kaczki mają moje pełne poparcie więc naprzód partio, niszcz wszystko co niekatolickie i nienarodowe. Kto nie z wami tego pod ścianę. Rewolucja wiecznie żywa Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Lutek ma zostać, podobnie inni mądrale z PISu 31.12.05, 19:18 r0b0l napisał: > Jeszcze niech zrobią koalicję z bandą Lepera i wykończą kraj w rok. > Może uda się odbudować albo zbudować nowy kraj na zdrowych zasadach za kilka > lat. > A więc niech żyje PIS i się rozrasta, co drugi stary kawaler w tej partii to > pederasta. > Od wczoraj PIS i Kaczki mają moje pełne poparcie więc naprzód partio, niszcz > wszystko co niekatolickie i nienarodowe. Kto nie z wami tego pod ścianę. > Rewolucja wiecznie żywa Cosik mi się wydaje, że nieco za wcześnie żeś się nabąblował. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Lutek ma zostać, podobnie inni mądrale z PISu 31.12.05, 19:46 po bąbelkach i innych trunkach lepiej mi się myśli. A jak dotychczas wszystkie moje pijackie wizje spełniły się bardzo dokładnie. jeszcze nie spełniła się najczarniejsza i najbardziej pijacka z moich wizji: stan wyjątkowy czy inny wojenny. Myślę że za 2-3 miesiące się wyjaśni czy to wina marnego bimbru . A pisiorom życzę jak najlepiej, za 5-10 lat pójdą pod trybunały międzynarodowe jak szajka takiego jednego malarza co zrobił narodowy socjalizm i postawił na narodowe wartości Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Przede wszystkim bez inwektyw 31.12.05, 19:20 2 dni się czeka na wizytę, bo lekarz, żeby zarobić, musi mieć wielu pacjentów - ergo teoretycznie - wyższe zarobki dla lekarza - mniej pacjentów - więcej czasu na pacjenta - więcej środków na badania - większa dostępność POZ. Wizyty zamówione rano muszą być realizowane w ciągu tego samego dnia. Zwłoka domowej wizyty lekarskiej może stać się przyczynkiem dla wszczęcia postępowania cywilnego przeciwko lekarzowi, gdy stan pacjenta w tym czasie w istotny sposób przez takie zaniedbanie się pogorszy. A absurdem byłoby przecież wzywanie pogotowia do pryszcza na tyłku. Pogotowie jeździ do stanów bezpośredniego zagrożenia życia. Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo dorn zapomnial, ze jest ministrem, myslal, ze 31.12.05, 19:22 nadal jest szczekajacym dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Ryba psuje się od głowy... i buta Dorna ! 31.12.05, 19:23 W kamasze to ubrać Dorna. Sam niby walczył o demokrację i co z tego wynikło jak zmienił stołek? Buta! Dlatego w buta ubrać Dorna i do woja! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Ryba psuje się od głowy... i buta Dorna ! 31.12.05, 19:33 bsc1 napisał: > W kamasze to ubrać Dorna. Sam niby walczył o demokrację i co z tego wynikło jak > > zmienił stołek? Buta! Dlatego w buta ubrać Dorna i do woja! A może by tak min Dureń popracował za frico a nie za gruby szmal podatników ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana IM PRĘDZEJ TEN PSEUDORZĄD UPADNIE TYM LEPIEJ 31.12.05, 19:23 dla Polski Mohery won! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: IM PRĘDZEJ TEN PSEUDORZĄD UPADNIE TYM LEPIEJ 31.12.05, 19:31 dupa_pawiana napisał: > dla Polski Mohery won! skąd u PiSdzielców tylu pisdzielców ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sensei.reiqi Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 19:26 Pan TUSK wraz ze swoimi skorumpowanymi dziennikarzami powini stanąć przed POLSKIM wymiarem sprawiedliwości, za podburzanie i skłócanie NARODU POLSKIEGO. Nieprawsą jest, że wiele milionów POLAKÓW od 01 stycznia 2006 roku zostało pozbawionych opieki medycznej. Cieszy mnie to, że RZĄD MARCINKIEWICZA i PREZYDENT RP, stoją na straży i mają pełną kontrolę nad nieuczciwymi i skorumpowanymi lekarzami z "POROZUMIENIA ZIELONOGÓRSKIEGO", którzy za wszelką cenę chcą rozkraść NARODOWY MAJĄTEK ŚŁUŻBY ZDROWIA. Kochani RODACY, a cóż to za lekarze, którzy w ciągu czterech godzin przyjmują od 6o do 100 pacjentów. Pytam, co taki lekarz jest wart - mówię głośno nic, to szrlatan z dyplomem AKADEMII MEDYCZNEJ. TYM lekarzom już udało się nakraść sprzętu medycznego do swoich gabinetów medycznych, ONI doprowadzili do ruiny POLSKIE PRZYCHODNIE i SZPITALE i jeszcze domagają się od RZĄDU POLSKIEGO zabezpieczeń pieniężnych, Panier PREMIERZE i PREZYDENCIE nie dajcie się tym złodziejom majątku NARODOWEGO ŚŁUŻBY ZDROWIA i dobrze ogłosił Pan DORN, że niezdyscyplinowanych lekarzy wcieli do wojska a POLSKA PROKURATURA postawi im zarzuty za łamanie PRAWA w POLSCE. Oj,lekarze złodzieje, a gdzie jest ta WASZA PRZYSIĘGA HIPOKRATESA - gdzie jest WASZA etyka lekarska - tylko umiecie kraść i brać łapówki a leczyć to już nie umiecie skoro poświęcacie pacjerntowi tylko od 1 do maksymalnie 2 minut. ZASTANÓWCIE się co WY wyprawiacie w tej biednej POLSCE. Jeśli WAm nie odpowiada NFZ to wynocha z POLSKI i tam mieszajcie a w POLSCE z dziennikarzami skorumpowanymi z z Panem TUSKIEM nie róbcie żadnej rewolucji. Wynocha z KRAJU lekarze z POROZUMIENIA ZIELONOGÓRSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 19:37 W takim razie powinieneś wszystkimi kończynami popierać lekarzy - skoro są takimi szarlatanami, to nie lecząc zapewne ratują życie nieszczęsnym pacjentom. A w ogóle - to puknij się w główkę, byle mocno. I nie nadużywaj Shifta. Odpowiedz Link Zgłoś
malik121 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 19:26 darmowa nauka. dobrze więc. dlaczego w takim razie politycy nie pracują za darmo - też kształcili się za darmo. albo np. ty czytelniku tego postu - czy nie wykształciło cię państwo - czy nie powinieneś więc pracować za friko?? Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 19:27 On jest głupszy od tej sexrekordźistki Rokity. Lekarze wobec takiej postawy min. Durnia powinni zaostrzyć swoje stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś