Dodaj do ulubionych

Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.30

• the.bill1 KACZOR PEWNIE DZIS ZAPUNKTOWAł U PUTINA 03.02.06, 01:23
      :-)) SWOJ CIEłOWIEK :-)))
      • me-e a jutro zapuka do ciebie ...muzulmanin... 03.02.06, 01:28
        ...zrobi z toba porzadek...z reki bedziesz jadl...
    • london13 Re: To juz koniec polskiej demokracji !! 03.02.06, 01:27
      "rowniejsi" wzieli sie za robote bo boja sie stracic stolki. Czyste, jawne
      sku..synstwo!!!
      Widzowie telewizji trwam moga sie czuc wyroznieni poniewaz dostapil ich
      zaszczyt wylacznosci na ten syf. Jednym slowem: dziady - dziadom.

Pieprzyc dziadow!
    • the.bill1 CREDO WYBORCZEJ: "(skróty od redakcji)" :-))))) 03.02.06, 01:31
      NIC DODAC NIC UJąć....
    • waldeck7 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 01:39
      pierwszy raz w życiu poczułem się obrażony.przez swoich.przez prawicowców z
      PiS.mam szacunek dla wyznawców LPR i Samoobrony.ich idee,ich program,ich
      problem.dla spadającego społecznego poparcia powyższych partii obronili swoje
      miejsca w Sejmie i Senacie. Tego nawet postkomuniSci nie zrobili.Dzisiejszy
      spektakl medialny oraz poparcie go przez Prezydenta RP (osobą p.Urbański A.)
      w Polsat TV wzbudził moją trwogę co do stanu psychicznego PiS i
      Prezydenta.Zakładając,ze jest jeszcze choć trochę w normie,w co mimo wszystko
      wierzę,proszę,nie wykluczone,że jako jeden z pierwszych,o rezygnację
      p.J.Kaczyński z zarządzania PiSiem i przejScia do znojnej pracy w Kancelarii
      Prezydenta,u boku Brata(takie zresztą było pierwsze założenie).
      Mając na względzie także nasz stan psychiczny zwracam się z prośbą o udział w
      internetowym pre-referendum na temat:
      Czy Pan Prezydent Kaczyński zdoła się uwolnić od Bliżniaczej duszy:
      - do 31.12.2006
      - do końca kadencji
      - do następnych wyborów sejmowych
      Nagrodą w pre-referendum będzie poprawa stanu ducha dla Pań i Panów
      nadwyrężonych przez PiSiowców w pierwszych 100 dniach rządzeniach
      • igel1 [...] 03.02.06, 08:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sekuritate Mam ich pakt tam, gdzie oni mnie. 03.02.06, 01:43
      Podpisanie "śmisznego pakciku" przez (...)* Giertycha, Kaczyńskiego i Leppera jedynie przed kamerami telewizji "Tadeusz Rydzyk Wam" skłoniło mnie do refleksji, że pozostałych obywateli tego kraju (to znaczy większość nieoglądającą TV "T.R.Wam") (...)* ci mają centralnie w d..e.
      W związku z powyższym oświadczam, że ja tych (...)* i podpisany przez nich papierek, też tam mam.

* - w miejsce (...) wstawcie takie wyrazy, które według Was tam pasują :)

• nyyankee JESZCZE ZATĘSKNICIE 03.02.06, 01:44
      Marek Belka, jak odchodził, to powiedział: jeszcze za nami zatęsknicie. Miał rację.
    • framberg Re: Ćwoki 03.02.06, 01:45
    • cadyk_z_sedesu Aj waj giewałt 03.02.06, 01:47
      No to sie porobiło. Ja chyba wyemigruję. W TYM KRAJU już strach będzie robić interesa i geszefty. Najpierw liberały i michnikognidy obiecywali, że pierwszy milion trzeba ukraść, a teraz dopuścili do władzy takich, co mowią na tych biznesmenów - złodzieje. Mam nadzieję, że tyle lat pracy nad indokrynacją ze strony Wyborczej nie pójdzie na marne. Widać to zresztą na tym forum. Ci co piszą o sobie inteligent, to produkty pracy Michników, Urbanów, Kiszczaków itp.
      Tow. Michnik takim janczarom powie, że są inteligentami; w za plecami powie zaś tępe marionetki w moich rekach. I będzie miał rację.
      • swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:17
        Michnik jak powie tak o mnie ,to i tak lepiej niz Kurski powiedzial o tobie.
        A swoja droga ,moze idz jutro poroznisic ulotki z jakiejs Pizzeri.Moze zarobisz
        wiecej,a i uczciwiej.
        • cadyk_z_sedesu Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:35
          swoj1112 napisał:

> Michnik jak powie tak o mnie ,to i tak lepiej niz Kurski powiedzial o tobie.
          > A swoja droga ,moze idz jutro poroznisic ulotki z jakiejs Pizzeri.Moze zarobisz wiecej,a i uczciwiej.

Dałeś wspaniały przykład indokrynacji - tym smym ubliżyłeśł Michnikowi - zrobiłeś z niego szefa sekty, który może na swoich wiernych pluć, a ci mówią,że pada deszcz. Jedna rada michnigencie, zastosowałeś pewien chwyt - uwaga trudne słowo - erystyczny z pizzeria. Popełniłeś jednak błąd - jaki,koteczku?
          • sekuritate Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:41
            Może idź już spać, bo pustką i chłodem wieje od Twoich wypowiedzi, ignorancie.
          • swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:51
            Koteczku,ty moje bledy chcesz poprawiac?Dam ci lepsze zajecie.Jak tak bardzo
            lubisz PISiorki to moze miom sie pobawisz.Tylko musisz obiecac ze nie ugryziesz!
            • cadyk_z_sedesu Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:12
              swoj1112 napisał:

> Koteczku,ty moje bledy chcesz poprawiac?Dam ci lepsze zajecie.Jak tak bardzo
              > lubisz PISiorki to moze miom sie pobawisz.Tylko musisz obiecac ze nie ugryziesz
              > !
              I tak to już z wami chamy jest, jak wam brak argumentów, to bluzgacie inwektywami.
              We łbach wam się powywracało przez lata komuny, a szczególnie ostatnie 16 lat.
              Czas wam wracać do źródeł, czyli wideł i gnoju. EOT, bo plebs, to jednak tylko batem można potraktować
              • swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:21
                Czyzby wyprowadzilo cie to z rownowagi.To nie jest mozliwe.Przeciez ,ty taki
                elokwentny.haha
              • swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:26
                Prawda ze ciezki kawalek chleba,pracowac dla PISIorkow?Idz juz spac,jutro
                trzeba w gumnie pomagac.
              • swoj1112 [...] 03.02.06, 04:16
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nyyankee KOLESIOSTWO PRZY KORYCIE KWITNIE 03.02.06, 01:49
      Przyłapano nowych ministrów na prywacie! Okazuje się, żesłużbowe limuzyny, kóre
      zafundowali im podatnicy, czyli my wszyscy, bardzo przypadły politykom do gustu.
      Minister kultury Kazimierz Ujazdowski zamienił luksusową rządową hondę w gimbusa
      i rozwozi nią swoje dzieci, 13-letniego syna Olka do szkoły, a 4-letnią córkę
      Anię do przedszkola. Natomiast wiceminister pracy Joanna Kluzik-Rostowska
      służbowym volvo wozi się do kosmetyczki! Czy tak miała wyglądać uczciwa władza?
      A może to sposób na tanie państwo?
    • swoj1112 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 02:45
      mrawa gdzie jestes???Nudno tu jakos bez twojego wyszukanego smaku i intelektu
    • bladatwarz No i co? Michnikowszyzna padla! 03.02.06, 02:57
      Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • propepu Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:00
      Jeszcze gorzej, niz sie wydawalo wieczorem... Kaczynski jest najwiekszym
      oszustem Europy. Wiekszym od Klausa i Zemana tu u nas w Czechach w 1998. Ale
      nie ma co sie martwic, granice otwarte...
      • swoj1112 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:15
        propepu napisał:

> Jeszcze gorzej, niz sie wydawalo wieczorem... Kaczynski jest najwiekszym
        > oszustem Europy. Wiekszym od Klausa i Zemana tu u nas w Czechach w 1998. Ale
        > nie ma co sie martwic, granice otwarte...

Ja sie martwie, bo jak tak dalej pojdzie ,to dla nas bedzie tylko jedna
        otwarta.Ta z Bialorusia.A dwoch malych moze narobic wiecej balaganu niz jeden
        duzy.
      • lucky81 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:29
        > granice otwarte...

Podobno jeszcze tak.
    • rdhd smieje sie w twarz 03.02.06, 03:43
    • od_rosy_rzesy_mokre No rodacy, czas sie pakowac... 03.02.06, 04:14
      Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym biednym
      kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normalnie zyc,
      a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla. Zobaczymy
      z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP jak
      wszyscy normalni wyjada.
      • swoj1112 Re:"sami sie wyzywia"... 03.02.06, 04:29
        od_rosy_rzesy_mokre napisał:
        Oni "sami sie wyzywia".Krzywdy im swoim wyjazdem nie zrobisz.Pracjue od lat za
        granica ,choc mieszkam w Polsce.I chce zeby tak zostalo.Przez ostatnich
        kilkanascie lat chodzilem z podniesiona glowa.Tylko teraz ostatnio sie wstydze.
        > Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym biednym
        > kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normalnie
        zyc
        > ,
        > a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla.
        Zobaczym
        > y
        > z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP jak
        > wszyscy normalni wyjada.
        • wuetend Re:"sami sie wyzywia"... 03.02.06, 08:00
          Obiektywny problem z quasikoalicja PSPR jest taki, ze oni bezkarnie moga - poki
          co - uprawiac kolesiostwo. Nawet obserwujac posty na tym forum mozna bez
          problemu bylo ukuc profil przecietnego wyborcy tych socjalistycznych frakcji.
          Wyborca ten wyrastal w PZPR, wiec innych wzorcow niz obsadzanie stanowisk
          "swoimi" po prostu nie znaja. Po drugie poziom frustracji wsrod ciemnogrodu byl
          wysoki, wiec za haslo wyborcze wystarczylo im "socjalizm + TKM".
          Reasumując: TY za granica mozesz spokojnie opuszczac glowe, ale PSPR - nie musi.

swoj1112 napisał:

> od_rosy_rzesy_mokre napisał:
          > Oni "sami sie wyzywia".Krzywdy im swoim wyjazdem nie zrobisz.Pracjue od lat za
          > granica ,choc mieszkam w Polsce.I chce zeby tak zostalo.Przez ostatnich
          > kilkanascie lat chodzilem z podniesiona glowa.Tylko teraz ostatnio sie wstydze.
          > > Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym bie
          > dnym
          > > kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normaln
          > ie
          > zyc
          > > ,
          > > a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla.
          > Zobaczym
          > > y
          > > z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP
          > jak
          > > wszyscy normalni wyjada.
    • mreck Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 05:06
      czy to co tam podpisali nie oznacza przypadkiem, że gazeta nie powinna przestać
      wymagać logowania się przy komentowaniu tych wiadomości? kto i kiedy wykorzysta
      te komentarze przeciwko nam? jakie służby organizuje ojciec R?
    • australopitecus Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 05:18
      Tak wyglada II Targowica w III RP. Gratulacje dla wyborcow PiSu.
    • ramzes_br Bomba, bomba, bomba!!! Malpki sie dogadaly! 03.02.06, 05:50
      CYRK OTWARTY! Nareszcie wszystkie zwierzaki zabiora sie do pracy ku chwale
      trenera, Kaczki Dziwaczki! OKLASKI!!!!
      Niech nam zyje i sie rozmnaza polskie laboratorium w szklanej menazerii!
      Jestem z Was bardzo dumny!
      Co tam ja, caly Swiat jest dumny z osiagniec polskich politykow, polskiej racji
      stanu, polskiej tolerancji, polskiej przezornosci i roztropnosci, a przede
      wszyskim polskiemu poczuciu humoru! Tak dalej, a uda nam sie skonstruowac w
      sercu Europy najciekawsze panstwo-eksperyment! Pelne sprawiedliwosci, prawa,
      chrzecijanstwa, usmiechu i dobrego samopoczucia. Brawa dla polskiego know-how!
      Polak potrafi!
      Ja zbieram moje manatki i emigruje do Polski! Musze sie temu przyjzec z bliska
      bo oczom i uszom nie wieze!
    • gilu33 KONIEC Z WOLNYM INTERNETEM !!! 03.02.06, 06:41
      juz sie skonczy niedługo to szkalowanie i opluwanie rządu, Pana Jarosława i
      Pana Lecha oraz ukochanej Eminencji Ekscelencji Magnificencji Kandydata na
      Ołtarze Przewielebnego Ojca Maybacha. Marszałek Polny Endrullah ibn Blokadah aj
      Lepperah był z wizytą w Chinach i tera w Polsce będą założone nowe blokady na
      ten Internet i brzydkie słowa bedom kasowane a ich autorzy pojadą za karę do
      strefy ekonomicznego cudu w państwie Środka szyć berety z antenką.!!!
    • spin68 Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 06:45
      nie ma forum. hę? Jak sobie tak wycierają gębe wolnością słowa to dalej, czekam.
      • presentation1 Re: Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 07:06
        Wolnoscia i demokracja wycieraja sobie gebe inne gadzinowki typu TVN.pozdrawiam
      • wuetend Re: Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 08:04
        bo wiedzac conieco o wyborcach partii Nasze Radio Maryja spodziewac sie moznaby
        bylo wiecznych floodow na forum.
        Trzeba by bylo zatrudniac (za pieniadze a nie za dobre slowo) dodatkowych
        informatykow, zarzadcow sieci, recenzentow - a przeciez to sa skromne media.
        Wyzsza Szkola kosztuje. Tow. Rydz tez kosztuje.

spin68 napisał:

> nie ma forum. hę? Jak sobie tak wycierają gębe wolnością słowa to dalej, czekam
        > .
    • jan583 Wreszcie Polska!!!!!!!!! 03.02.06, 06:50
      jak wyżej.
      • wuetend Re: Wreszcie Polska!!!!!!!!! 03.02.06, 07:46
        a ja natomiast jako patriota odpowiem "Jeszcze Polska.."
    • hetman_a Takich trzech na tym zdjęciu... aż dech zapiera! 03.02.06, 06:52
      Czas zacząć pakować rzeczy i szukać innego normalnego do życia kraju.
      A poza tym widać, gdzie ci panowie mają prośby episkopatu, który jeszcze kilka
      dni temu prosił aby z mediów katolickich nie robić polityki. Ale co tam,
      przecież TVTRWAM i ta reszta to nie są media katolickie, tylko sekciarskie ;-)
    • rejarf Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 06:52
      to już jest koniec, nie ma już nic...........
    • arturiowpska Niech Lepper zacznie rozliczanie bogatych od siebi 03.02.06, 06:53
      i Hojarskiej
    • podkarpacie Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 06:56
      z tego kraju trzeba będzie jak najszybciej wybywać, robi się nam państwo
      wyznaniowe, homofobiczne, rządzone przez politycznych rozrabiaków...
    • presentation1 Media 03.02.06, 07:04
      Wspaniala zagrywka.Okazuje sie ze mozna ominac media szkodzace Polsce.Moim
      zdaniem to powinno nastapic juz po wygranych wyborach.Szczegolnie telewizja TVN
      oraz Gazeta Wyborcza.Ta^pierwsza to tuba USA na nasz kraj .Zarojenie agentow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka