the.bill1 KACZOR PEWNIE DZIS ZAPUNKTOWAł U PUTINA 03.02.06, 01:23 :-)) SWOJ CIEłOWIEK :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e a jutro zapuka do ciebie ...muzulmanin... 03.02.06, 01:28 ...zrobi z toba porzadek...z reki bedziesz jadl... Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: To juz koniec polskiej demokracji !! 03.02.06, 01:27 "rowniejsi" wzieli sie za robote bo boja sie stracic stolki. Czyste, jawne sku..synstwo!!! Widzowie telewizji trwam moga sie czuc wyroznieni poniewaz dostapil ich zaszczyt wylacznosci na ten syf. Jednym slowem: dziady - dziadom. Pieprzyc dziadow! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 CREDO WYBORCZEJ: "(skróty od redakcji)" :-))))) 03.02.06, 01:31 NIC DODAC NIC UJąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
waldeck7 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 01:39 pierwszy raz w życiu poczułem się obrażony.przez swoich.przez prawicowców z PiS.mam szacunek dla wyznawców LPR i Samoobrony.ich idee,ich program,ich problem.dla spadającego społecznego poparcia powyższych partii obronili swoje miejsca w Sejmie i Senacie. Tego nawet postkomuniSci nie zrobili.Dzisiejszy spektakl medialny oraz poparcie go przez Prezydenta RP (osobą p.Urbański A.) w Polsat TV wzbudził moją trwogę co do stanu psychicznego PiS i Prezydenta.Zakładając,ze jest jeszcze choć trochę w normie,w co mimo wszystko wierzę,proszę,nie wykluczone,że jako jeden z pierwszych,o rezygnację p.J.Kaczyński z zarządzania PiSiem i przejScia do znojnej pracy w Kancelarii Prezydenta,u boku Brata(takie zresztą było pierwsze założenie). Mając na względzie także nasz stan psychiczny zwracam się z prośbą o udział w internetowym pre-referendum na temat: Czy Pan Prezydent Kaczyński zdoła się uwolnić od Bliżniaczej duszy: - do 31.12.2006 - do końca kadencji - do następnych wyborów sejmowych Nagrodą w pre-referendum będzie poprawa stanu ducha dla Pań i Panów nadwyrężonych przez PiSiowców w pierwszych 100 dniach rządzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 [...] 03.02.06, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sekuritate Mam ich pakt tam, gdzie oni mnie. 03.02.06, 01:43 Podpisanie "śmisznego pakciku" przez (...)* Giertycha, Kaczyńskiego i Leppera jedynie przed kamerami telewizji "Tadeusz Rydzyk Wam" skłoniło mnie do refleksji, że pozostałych obywateli tego kraju (to znaczy większość nieoglądającą TV "T.R.Wam") (...)* ci mają centralnie w d..e. W związku z powyższym oświadczam, że ja tych (...)* i podpisany przez nich papierek, też tam mam. * - w miejsce (...) wstawcie takie wyrazy, które według Was tam pasują :) Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee JESZCZE ZATĘSKNICIE 03.02.06, 01:44 Marek Belka, jak odchodził, to powiedział: jeszcze za nami zatęsknicie. Miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Aj waj giewałt 03.02.06, 01:47 No to sie porobiło. Ja chyba wyemigruję. W TYM KRAJU już strach będzie robić interesa i geszefty. Najpierw liberały i michnikognidy obiecywali, że pierwszy milion trzeba ukraść, a teraz dopuścili do władzy takich, co mowią na tych biznesmenów - złodzieje. Mam nadzieję, że tyle lat pracy nad indokrynacją ze strony Wyborczej nie pójdzie na marne. Widać to zresztą na tym forum. Ci co piszą o sobie inteligent, to produkty pracy Michników, Urbanów, Kiszczaków itp. Tow. Michnik takim janczarom powie, że są inteligentami; w za plecami powie zaś tępe marionetki w moich rekach. I będzie miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:17 Michnik jak powie tak o mnie ,to i tak lepiej niz Kurski powiedzial o tobie. A swoja droga ,moze idz jutro poroznisic ulotki z jakiejs Pizzeri.Moze zarobisz wiecej,a i uczciwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:35 swoj1112 napisał: > Michnik jak powie tak o mnie ,to i tak lepiej niz Kurski powiedzial o tobie. > A swoja droga ,moze idz jutro poroznisic ulotki z jakiejs Pizzeri.Moze zarobisz wiecej,a i uczciwiej. Dałeś wspaniały przykład indokrynacji - tym smym ubliżyłeśł Michnikowi - zrobiłeś z niego szefa sekty, który może na swoich wiernych pluć, a ci mówią,że pada deszcz. Jedna rada michnigencie, zastosowałeś pewien chwyt - uwaga trudne słowo - erystyczny z pizzeria. Popełniłeś jednak błąd - jaki,koteczku? Odpowiedz Link Zgłoś
sekuritate Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:41 Może idź już spać, bo pustką i chłodem wieje od Twoich wypowiedzi, ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 02:51 Koteczku,ty moje bledy chcesz poprawiac?Dam ci lepsze zajecie.Jak tak bardzo lubisz PISiorki to moze miom sie pobawisz.Tylko musisz obiecac ze nie ugryziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:12 swoj1112 napisał: > Koteczku,ty moje bledy chcesz poprawiac?Dam ci lepsze zajecie.Jak tak bardzo > lubisz PISiorki to moze miom sie pobawisz.Tylko musisz obiecac ze nie ugryziesz > ! I tak to już z wami chamy jest, jak wam brak argumentów, to bluzgacie inwektywami. We łbach wam się powywracało przez lata komuny, a szczególnie ostatnie 16 lat. Czas wam wracać do źródeł, czyli wideł i gnoju. EOT, bo plebs, to jednak tylko batem można potraktować Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:21 Czyzby wyprowadzilo cie to z rownowagi.To nie jest mozliwe.Przeciez ,ty taki elokwentny.haha Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Aj waj giewałt 03.02.06, 03:26 Prawda ze ciezki kawalek chleba,pracowac dla PISIorkow?Idz juz spac,jutro trzeba w gumnie pomagac. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 [...] 03.02.06, 04:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee KOLESIOSTWO PRZY KORYCIE KWITNIE 03.02.06, 01:49 Przyłapano nowych ministrów na prywacie! Okazuje się, żesłużbowe limuzyny, kóre zafundowali im podatnicy, czyli my wszyscy, bardzo przypadły politykom do gustu. Minister kultury Kazimierz Ujazdowski zamienił luksusową rządową hondę w gimbusa i rozwozi nią swoje dzieci, 13-letniego syna Olka do szkoły, a 4-letnią córkę Anię do przedszkola. Natomiast wiceminister pracy Joanna Kluzik-Rostowska służbowym volvo wozi się do kosmetyczki! Czy tak miała wyglądać uczciwa władza? A może to sposób na tanie państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 02:45 mrawa gdzie jestes???Nudno tu jakos bez twojego wyszukanego smaku i intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz No i co? Michnikowszyzna padla! 03.02.06, 02:57 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
propepu Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:00 Jeszcze gorzej, niz sie wydawalo wieczorem... Kaczynski jest najwiekszym oszustem Europy. Wiekszym od Klausa i Zemana tu u nas w Czechach w 1998. Ale nie ma co sie martwic, granice otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:15 propepu napisał: > Jeszcze gorzej, niz sie wydawalo wieczorem... Kaczynski jest najwiekszym > oszustem Europy. Wiekszym od Klausa i Zemana tu u nas w Czechach w 1998. Ale > nie ma co sie martwic, granice otwarte... Ja sie martwie, bo jak tak dalej pojdzie ,to dla nas bedzie tylko jedna otwarta.Ta z Bialorusia.A dwoch malych moze narobic wiecej balaganu niz jeden duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 03:29 > granice otwarte... Podobno jeszcze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
od_rosy_rzesy_mokre No rodacy, czas sie pakowac... 03.02.06, 04:14 Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym biednym kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normalnie zyc, a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla. Zobaczymy z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP jak wszyscy normalni wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re:"sami sie wyzywia"... 03.02.06, 04:29 od_rosy_rzesy_mokre napisał: Oni "sami sie wyzywia".Krzywdy im swoim wyjazdem nie zrobisz.Pracjue od lat za granica ,choc mieszkam w Polsce.I chce zeby tak zostalo.Przez ostatnich kilkanascie lat chodzilem z podniesiona glowa.Tylko teraz ostatnio sie wstydze. > Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym biednym > kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normalnie zyc > , > a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla. Zobaczym > y > z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP jak > wszyscy normalni wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re:"sami sie wyzywia"... 03.02.06, 08:00 Obiektywny problem z quasikoalicja PSPR jest taki, ze oni bezkarnie moga - poki co - uprawiac kolesiostwo. Nawet obserwujac posty na tym forum mozna bez problemu bylo ukuc profil przecietnego wyborcy tych socjalistycznych frakcji. Wyborca ten wyrastal w PZPR, wiec innych wzorcow niz obsadzanie stanowisk "swoimi" po prostu nie znaja. Po drugie poziom frustracji wsrod ciemnogrodu byl wysoki, wiec za haslo wyborcze wystarczylo im "socjalizm + TKM". Reasumując: TY za granica mozesz spokojnie opuszczac glowe, ale PSPR - nie musi. swoj1112 napisał: > od_rosy_rzesy_mokre napisał: > Oni "sami sie wyzywia".Krzywdy im swoim wyjazdem nie zrobisz.Pracjue od lat za > granica ,choc mieszkam w Polsce.I chce zeby tak zostalo.Przez ostatnich > kilkanascie lat chodzilem z podniesiona glowa.Tylko teraz ostatnio sie wstydze. > > Teraz juz tylko najbardziej zaslepieni ciemnogrodzianie zostana w tym bie > dnym > > kraju. Kazdy kto ma ochote i sily po prostu pracowac na siebie i normaln > ie > zyc > > , > > a nie wyciagac reke po socjal, powinien zwijac manatki, i dawac dyla. > Zobaczym > > y > > z czyich podatkow Kaczynscy, Lepper, Giertych i Rydzyk beda budowac IV RP > jak > > wszyscy normalni wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 05:06 czy to co tam podpisali nie oznacza przypadkiem, że gazeta nie powinna przestać wymagać logowania się przy komentowaniu tych wiadomości? kto i kiedy wykorzysta te komentarze przeciwko nam? jakie służby organizuje ojciec R? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 05:18 Tak wyglada II Targowica w III RP. Gratulacje dla wyborcow PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes_br Bomba, bomba, bomba!!! Malpki sie dogadaly! 03.02.06, 05:50 CYRK OTWARTY! Nareszcie wszystkie zwierzaki zabiora sie do pracy ku chwale trenera, Kaczki Dziwaczki! OKLASKI!!!! Niech nam zyje i sie rozmnaza polskie laboratorium w szklanej menazerii! Jestem z Was bardzo dumny! Co tam ja, caly Swiat jest dumny z osiagniec polskich politykow, polskiej racji stanu, polskiej tolerancji, polskiej przezornosci i roztropnosci, a przede wszyskim polskiemu poczuciu humoru! Tak dalej, a uda nam sie skonstruowac w sercu Europy najciekawsze panstwo-eksperyment! Pelne sprawiedliwosci, prawa, chrzecijanstwa, usmiechu i dobrego samopoczucia. Brawa dla polskiego know-how! Polak potrafi! Ja zbieram moje manatki i emigruje do Polski! Musze sie temu przyjzec z bliska bo oczom i uszom nie wieze! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 KONIEC Z WOLNYM INTERNETEM !!! 03.02.06, 06:41 juz sie skonczy niedługo to szkalowanie i opluwanie rządu, Pana Jarosława i Pana Lecha oraz ukochanej Eminencji Ekscelencji Magnificencji Kandydata na Ołtarze Przewielebnego Ojca Maybacha. Marszałek Polny Endrullah ibn Blokadah aj Lepperah był z wizytą w Chinach i tera w Polsce będą założone nowe blokady na ten Internet i brzydkie słowa bedom kasowane a ich autorzy pojadą za karę do strefy ekonomicznego cudu w państwie Środka szyć berety z antenką.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spin68 Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 06:45 nie ma forum. hę? Jak sobie tak wycierają gębe wolnością słowa to dalej, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 07:06 Wolnoscia i demokracja wycieraja sobie gebe inne gadzinowki typu TVN.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Dlaczego ta gadzinówka nasz dziennik 03.02.06, 08:04 bo wiedzac conieco o wyborcach partii Nasze Radio Maryja spodziewac sie moznaby bylo wiecznych floodow na forum. Trzeba by bylo zatrudniac (za pieniadze a nie za dobre slowo) dodatkowych informatykow, zarzadcow sieci, recenzentow - a przeciez to sa skromne media. Wyzsza Szkola kosztuje. Tow. Rydz tez kosztuje. spin68 napisał: > nie ma forum. hę? Jak sobie tak wycierają gębe wolnością słowa to dalej, czekam > . Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Wreszcie Polska!!!!!!!!! 03.02.06, 07:46 a ja natomiast jako patriota odpowiem "Jeszcze Polska.." Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Takich trzech na tym zdjęciu... aż dech zapiera! 03.02.06, 06:52 Czas zacząć pakować rzeczy i szukać innego normalnego do życia kraju. A poza tym widać, gdzie ci panowie mają prośby episkopatu, który jeszcze kilka dni temu prosił aby z mediów katolickich nie robić polityki. Ale co tam, przecież TVTRWAM i ta reszta to nie są media katolickie, tylko sekciarskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rejarf Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 06:52 to już jest koniec, nie ma już nic........... Odpowiedz Link Zgłoś
arturiowpska Niech Lepper zacznie rozliczanie bogatych od siebi 03.02.06, 06:53 i Hojarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 06:56 z tego kraju trzeba będzie jak najszybciej wybywać, robi się nam państwo wyznaniowe, homofobiczne, rządzone przez politycznych rozrabiaków... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Media 03.02.06, 07:04 Wspaniala zagrywka.Okazuje sie ze mozna ominac media szkodzace Polsce.Moim zdaniem to powinno nastapic juz po wygranych wyborach.Szczegolnie telewizja TVN oraz Gazeta Wyborcza.Ta^pierwsza to tuba USA na nasz kraj .Zarojenie agentow Odpowiedz Link Zgłoś