wojtkko 02.02.06, 19:41 No. Niby profesor, ale Pani Jadwiga, jak każdy inny człowiek (oprócz paru) również może się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdantadus Tyle, ze tu sie trudno pomylic. 02.02.06, 19:46 Choc z drugiej strony kaczki i gowno podobno nie tona. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Tyle, ze tu sie trudno pomylic. 02.02.06, 21:17 A ile to będzie kosztować w najbliższej przyszłości Wójta (samobrona) i Plebana (LPR)??????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mleon o co cho? 03.02.06, 00:30 z temi ludkami.. jeśli o mnie chodzi to jeszcze całkiem niedawno chciałem się rozmnożyć tzn. marzył mi się synek albo córeczka, no wiecie.. miła rodzinka domek na przedmieściach auto kombi pies itp. ale jak w dzienniku tv podają że komisja prawa i sprawiedliwości ma być to na owrwellowski swiat ja dziatek sprowadzać nie bede.. a myslalem ze za millera bylo najgorzej, no i patrzcie.. mylilem sie :) te nowe polityki to bardziej komunistyczne od sld som Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes_br Re: o co cho? 03.02.06, 06:46 mleon napisał: > z temi ludkami.. jeśli o mnie chodzi to jeszcze całkiem niedawno chciałem się > rozmnożyć tzn. marzył mi się synek albo córeczka, no wiecie.. miła rodzinka > domek na przedmieściach auto kombi pies itp. ale jak w dzienniku tv podają że > komisja prawa i sprawiedliwości ma być to na owrwellowski swiat ja dziatek > sprowadzać nie bede.. a myslalem ze za millera bylo najgorzej, no i patrzcie.. > mylilem sie :) te nowe polityki to bardziej komunistyczne od sld som A ja sie pytam: co na to wszystko polski KK? Czemu jak te strusie, chowaja glowe w piasek? Juz dostali 20 mln na boznice w W-wie, to oznacza ze teraz mozna uwazac Rydzyka za kumpla? Gdziez jest ta logika biskupow ktorzy pozwalaja na V Kolumne? Gdzie sie podzial Glemp w tym niewybrednym capstrzyku Rydzyka? Czemu ONI siedza cicho? Nie moge zrozumiec na czym to wszystko polega i jak ONI sobie wyobrazaja ze Polacy im to wszystko wybacza? Istne samobojstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.f Re: o co cho? 03.02.06, 07:38 Ależ to zachowanie jest bardzo logiczne! Rydzyk to człowiek sukcesu. Ma pieniądze, władzę, media i rzesze fanatycznych wyznawców którzy na jedno jego skinienie skoczą w ogień. Z takim człowiekiem się trzyma a nie walczy. Powstaje tylko pytanie czy najważniejsze decyzje Kościoła będą zapadać w Toruniu czy może już zapadają. I kolejne - jak długo Rydzyk będzie chciał znosić jażmo Watykanu. Już raz w Polsce powstał kościół polsko-katolicki, ale nie miał wienych. Teraz może być inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
statuawolnosci2006 Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 19:51 a taki wojtkko może pisać na forum nic wnoszące bzdury. jaki ten świat jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pani profesor nie wypadało tego powiedzieć... 02.02.06, 19:55 ...ale było to po prostu k...estwo. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Umowa ma obowiązywać do 2.02.2007, więc nikt jej 02.02.06, 19:58 nie podpisywał do 25.09.2009 ... jeżeli będzie dobrze funkcjonować a mam nadzieje że tak będzie to zostanie przedłużona. I moim zdaniem upokorzenie lewicowo-liberalnych wrogim propolskim partia mediow bylo słuszne niech rozowy salon wie ze zbliza sie jego koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Umowa ma obowiązywać do 2.02.2007, więc nikt 02.02.06, 20:06 poglodek napisał: > lewicowo-liberalnych I lewicowo- i liberalnych - no, no! wrogim propolskim partia mediow bylo słuszne niech rozowy > salon wie ze zbliza sie jego koniec. Wszyscy wiedza, ze godzina tryumfu bezmozgich nieukow wybila. Ale godzina to nie rok, ani cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh zgadza sie. nie dożyją końca roku. nie robią... 02.02.06, 21:33 ... co robią, skompromitują sie szybciej. a jak bedzie trzeba wyjdziemy na ulicę i przepędzimy dornowate kaczki, trądka i weszpolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
januszbn Re: Umowa ma obowiązywać do 2.02.2007, więc nikt 02.02.06, 20:15 Czy ty po-głąbku rżniesz głupa za srebrniki czy jesteś taki głupi sam z siebie ???Ale to k...a chyba niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Umowa ma obowiązywać do 2.02.2007, więc nikt 02.02.06, 22:47 Czyli twoim zdaniem, poglodku, ważniejsze jest upokarzanie ludzi (np. mnie, bo ja sobie ni życzę oglądac g... rydzykowych), niż gospodarka, dobry budżet, dobre i skuteczne prawo, polityka prawdziwie prorodzinna itepe palące problemy tego państwa? Ciewy pogląd. Taki pisiacki... Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Umowa ma obowiązywać do 2.02.2007, więc nikt 03.02.06, 13:01 Ty, Ueberpolak, czy jak ci tam: w celowniku l. m. rzeczownik partia odmienia sie partiom. Z Ueberpolskim pozdrowieniem - Precz z wszystkimi. Prezydent Kaczynski: Bedzie nam wstyd za Polske Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 19:59 z rozpaczy sie ku.. pochlastam. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: wybory na jesień, razem z samorządowymi 02.02.06, 20:16 demonstracyjne podpisanie aktu bylo -pokazem sily -jawna glupota -lekcewazeniem Polakow (nie wyborcow pis) -extra dofinansowaniem tv koscielnego byl to napewno przyklad chamstwa i prostactwna nie spotykanego w europie (pomijam Bialorus) Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh to prawda. zdaje się że w żadnym z krajów 02.02.06, 21:37 demokratycznych europy w okersie powojennym cos takiego sie nie zdarzyło. za niedługo to nie PO ale szeregi pis zaczną się przerzedzać. trochę ucziwych ludzi tam jest. lada moment zaczną odchodzić. pis off głupki - zaczynacie juz dochodzić do szczytu, lada moment zaczniecie opuszczać swoj szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
marburg54 Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 20:34 Sądząc po reakcji pani Tadli z TVN 24,różowy salon i reszta lewizny dostali mokrą szmatą w pysk.I dobrze,i tak trzymać.Za stronniczą kampanie wyborczą w 2005,za bezczelne forsowanie PO wszędzie i na każdym kroku, należało się im!!! Niech żyje Waldemar Łysiak!!!Może sprawdzi się Jego wizja,jego marzenie!! MICHNIK KAPUT!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus To ten Waldus z wizji Mrozka? 02.02.06, 20:38 > Niech żyje Waldemar Ta wizja sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: To ten Waldus z wizji Mrozka? 02.02.06, 21:43 A moze Wlodzimierz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To ten Waldus z wizji Mrozka? 02.02.06, 23:33 jacekm22 napisał: > A moze Wlodzimierz ?? ******************************** Włodzimierz Ilicz Kaczynski. Nowa kreatura bolszewizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromir14 Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 20:41 No to sobie chłopcy zorganizowali polityczną hucpę. I to gdzie? Przy chrześcijańskim wsparciu Głódzia Leszka Sławoja, biskupa, a może arcy? Moja noga w takim politycznym kościele już więcej nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 20:49 > No. Niby profesor, ale Pani Jadwiga, jak każdy inny człowiek (oprócz paru) równ > ież może się mylić. a niby w jakiej kwestii się myli, ha? Po prostu wyraża własną opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 20:52 myliła sie juz wtedy gdy przed wyborami poprała PiS, głupia baba. Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 21:21 a czytaliscie zalaczniki?nie pytam debili bo dla nich to dlugie i "mondre" teksty-no dramat...i znowu ludzie zaczna mowic o wyjazdach z kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh Prof. Staniszkis [zwolenniczka pis] 02.02.06, 21:28 "...powiedziała, że większość ustaw z uzgodnionego przez liderów trzech partii pakietu dotyczy kontroli państwa i karania obywateli" A ja dodam że mamy w polsce rządy Pparanoika jakim jest jarosław kaczyński. przypominam sobie jak dobrych kilka lat temu niejaki łukaszenko wygrał demokratyczne wybory na białorusi i zaczynał dokładnie tak samo. były hasła o odnowie moralnej i walki z przestepczościoą i aferami. gdzie dziś jest białorus wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 02.02.06, 23:18 wojtkko napisała: No. Niby profesor, ale Pani Jadwiga, jak każdy inny człowiek (oprócz paru) również może się mylić. ____________________________________________________________________________ Bronisław Wildstein podziela wątpliwości wielu dziennikarzy, wyrażane w związku z tym, że pakt podpisano jedynie w obecności - jak się wyraził - "koncernu ojca Rydzyka". Według niego taka nierównowaga w traktowaniu dziennikarzy wzmaga niechęć innych mediów do rządzących. Rozmówca IAR nie wyklucza, że "wyłączność" na transmisję TV Trwam i Radia Maryja mogła być jednym z warunków LPR i Samoobrony. _______________________________________________________________________________ Największa zniewaga jaka spotkała dziennikarzy plujących codziennie na Kaczorów, Leppera i Giertycha to niezaproszenie ich w pierwszej kolejności. JKM i CK poczuły się śmiertejnie urażone i słusznie. TV Trwam i Radia Maryja są dwiema stacjami polskimi pośród kilkudziesięciu stacji polskojęzycznych naziemnych i satelitarnych. ____________________________________________________________________________ Nie należy przesadzać z demokracją. Nie chciałbym podróżować statkiem, którego kurs byłby określany głosowaniem załogi, przy czym kucharz i chłopiec okrętowy mieliby takie samo prawo głosu jak kapitan i sternik. William Faulkner Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Swiete slowa Faulknera 03.02.06, 13:18 Wiekszosc glosujacych po prostu nie dorosla do zycia w demokratycznym kraju. Dlatego wybrala kreatury, ktore w tej chwili sa u wladzy. Dlatego kreatury swoich wyborcow nie szanuja - bo to ciemny lud. Nie mowie o tych, u ktorych nowa wladza wywoluje tylko niesmak. Kolo sie zamyka. Nie wyobrazalismy sobie, ze moze byc gorzej niz za oszolomow z AWS. A bylo: przyszedl Miller - i bylo gorzej, zasadniczo - gorzej niz za Millera byc nie moglo. A jest. Skorumpowani komunisci probowali prac brudy w swoim gronie - co im nie wyszlo. Teraz jest juz tyle brudu, ze nikt nie zdola tego przeprac. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 03.02.06, 12:28 Cytat: Według Wildsteina koalicja parlamentarna może przetrwać na tyle długo, aby projekty Prawa i Sprawiedliwości zostały przyjęte przez Sejm. Potem - zdaniem publicysty "Wprost" - spokojnie może funkcjonować typowy rząd mniejszościowy. Co Wildstein rozumie przez pojecie "spokojnie funkcjonować"? Rząd mniejszościowy musi z definicji "miotać się" i zawierać doraźne sojusze i iść na kokompromis w wielu sprawach. Znając wyjatkową zdolność do kompromisu Jarosława Kaczyńskiego ( bo premier się niestety nie liczy) , to raczej o spokoju trudno mówić. No chyba ,że Wildstein przez spokojne funkcjonowanie rządu rozumie wegetację , takie "nic-nierobienie" i czekanie do końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
mleon Re: Prof. Staniszkis: umowa stabilizacyjna nie pr 03.02.06, 13:50 remik.bz napisał: Wildstein przez spokojne funkcjonowanie rządu rozumie wegetację , takie "nic-nierobienie" i czekanie do końca kadencji. Remik, pyszałek wildstein tym samym mowi ze popiera leppera i gertycha.. dla mnie jest w tej chwili tak samo zly jak lyzwinska czy hojarski Odpowiedz Link Zgłoś