Dodaj do ulubionych

Skinoren żel na tradzik....

28.07.09, 13:43
Hej! Mam pytanie...Stosowala, ktoras z Was Skinoren zel na tradzik?? Jesli tak
to czy Wam pomogł i po jakim czasie bylo widac efekty?? Ja stosuja go od 2
tygodni i efekty jest sredni... W ulotce jest napisane ze kuracja powinna
trwac do 4 tygodni ..No nie wiem jak to bedzie..Ale piszcie smiley

P.S- A moze kotras z Was stosowala Piankę do twarzy z Iwostinu purritin ??
Jesli tak to napiszcie czy dobra jestsmile
Obserwuj wątek
    • martas Re: Skinoren żel na tradzik.... 04.08.09, 18:14
      Mnie piecze po tym twarz, podobno nie można przy tym wyjść na słońce. REakcja
      uczuleniowa czy coś więc rzuciłam szybko.
      Teraz mam mało pryszczy i profilaktycznie biorę na razie tabletki cerabit oraz
      twarz przemywam żelem o tej samej nazwie. Jest ok.
    • kasia3000 Re: Skinoren żel na tradzik.... 22.03.10, 14:24
      Ten temat jest mi dość bliski, bo swego czasu miałam dość duży problem z
      tradzikiem,ale dość szybko się z nim uporałam a właściwie przeszedł mi z
      wiekiemsmile Nie łam się więc- jest szansasmile Znajoma z kolei mówiła mi,że bardzo
      dobre efekty daje przyjmowanie immuliny, myślę,że warto spróbować
      • Gość: Agata Re: Skinoren żel na tradzik.... IP: *.ostnet.pl 05.04.10, 21:28
        Ja mam trądzik odkąd skończyłam 12 lat. Teraz mam 16 i jakoś sam zaczyna mi
        schodzić stosuję też brevoxyl i mogę potwierdzić, że jest skuteczny. Po
        skinorenie skóra tak mnie piekła, że nie mogłam zasnąć poza tym dostałam reakcji
        alergicznej i trądzik jeszcze się nasilił. Nie polecałabym go.uncertain
        • meikushi Re: Skinoren żel na tradzik.... 21.04.10, 19:13
          ja też stosowałam Skinoren i również mnie szczypała twarz, aczkolwiek nie tak
          mocno. Troszkę poszczypała i przestała. Do tego żelu stosowałam również jakąś
          inną maść (nie pamiętam nazwy) oraz antybiotyk. Dermatolog ostrzegła mnie, że na
          początku może wystąpić więcej pryszczy niż było, ale później one znikną. Tak też
          było. Po ponad miesiącu nie miałam na twarzy ani pryszczyka, nawet
          najmniejszego. Pamiętaj, żeby ich oczywiście nie wyciskać! Uzbrój się w
          cierpliwość i oczywiście polecam smile
          • Gość: Iwona22 Re: Skinoren żel na tradzik.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:58
            Mi bardzo służą kosmetyki Iwostinu z zielonej serii! A sprawdzałaś na jakim tle
            ten trądzik? Może hormonalny? wtedy lekarz przepisze ci pigułki, które dobrze
            wpływaja na cerę, moja kumpelka tak miała, brała diane i poprawa w cerze była
            ogromna. Nie trzeba się bać pigułek, to sa przebadane leki a cena...? Cóz, można
            znaleźć tanie apteki np. doz.pl
            • Gość: minja Re: Skinoren żel na tradzik.... IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 10:16
              boszzz...ile lat ja się z trądzikiem namęczyłam i nic. No masakra. I
              rzeczywiście dopiero tabletki antykoncepcyjne mi pomogły...ja brałam wtedy
              diane, ale może teraz są inne, nie wiem.
              I wcale nie wiem, czy to drożej wychodzi od tych wszystkich mazidełi i
              cudów...według mnie wcale nie, a na doz.pl rzeczywiście tabletki teraz najtańsze
              mają, też tam zamawiamsmile
              • Gość: mika Re: Skinoren żel na tradzik.... IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 15:04
                trądzik to zło. ja się męczyłam chyba z dziesięć lat, aż w końcu jak zmieniłam
                nie dermatologa, a ginekologa, to się chłop zapytał, czy aby z hormonami nie mam
                problemów, wysłał na badania, przepisał tabletki hormonalne i po kilku
                miesiącach buźka jak nowa. teraz kupuję te tabletki na doz.pl to wychodzi
                naprawdę dużo taniej niż kilogramy jakichś żeli, mazideł i maseczek, które tylko
                trochę maskują efekt i łagodzą objawy a nie leczą.
                • Gość: ja Re: Skinoren żel na tradzik.... IP: *.MAN.atcom.net.pl 14.07.10, 14:35
                  A czy któraś z was używała serum dermedic normativ?
    • aga77 Re: Skinoren żel na tradzik.... 17.09.10, 22:09
      Ja stosowałam kiedyś ten skinoren i jak dla mnie był to najlepszy krem jeśli
      chodzi o działanie, miał tylko jedną wadę- trochę swędziała mnie twarz ale było
      to warte efektu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka