maciekno 05.02.06, 00:12 po co polska to drukowala ????po to zeby pokazac swiatu jaka ona jest odwazna dla mnie to juz lekkie przegiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurdello A ty sobie strzel z gumki od majtek w pusty łeb ! 05.02.06, 04:12 Durna babo ! Bliskich masz za dużo, kłopotów za mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekno Re: A ty sobie strzel z gumki od majtek w pusty ł 05.02.06, 18:08 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: mahomet 05.02.06, 20:37 12baba napisała: > nie zrob kupy ze strachu Przypuszczam, że już za późno, że już zrobił. _____________________________ Jarosław Kaczyński: "Jestem zdecydowanym zwolennikiem poważnej dyskusji nad cenzurą obyczajową". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: mahomet 05.02.06, 20:36 A skąd wiadomo, że na tych karykaturach to Mahomet jest, a nie jakiś inny nawiedzony, który nie ma zaszczytu bycia Prorokiem i z tego powodu nie podlega Ochronie jako Wartość Religijna? Czyżby istniały jakieś wykonane przed wiekami podobizny Mahometa? Podobno ikonoklazm muzułmaństwa jest nieco późniejszej daty, niż lata, w których żył Prorok? _____________________________ Jarosław Kaczyński: "Jestem zdecydowanym zwolennikiem poważnej dyskusji nad cenzurą obyczajową". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: mahomet 05.02.06, 21:36 > podmisane Domyślam się, co miałeś na myśli mimo, że "p" od "m" dzieli na klawiaturze przepaść. No dobra. Czy zatem, jeśli narysuję sobie karykaturę Reagana i podpiszę ją "Gomułka", to będzie to oznaczało automatycznie, że Reagan stanie się Gomułką? Albo (bo zapewne nie wiesz, o kim mowa) czy jeśli ktoś podobiznę Arafata podpisze "Golda Meir" to Arafatowi od tego ptaszek odpadnie? _____________________________ Jarosław Kaczyński: "Jestem zdecydowanym zwolennikiem poważnej dyskusji nad cenzurą obyczajową". Odpowiedz Link Zgłoś