wiesiek1952 09.02.06, 12:43 Ciekawe czy ktoś zwrócił uwage na torebkę naszej "first lady" jak wsiadała do rządowego samolotu do USA. Ale wsytd... reklamówka - nie dojrzałem z którego supermarketu. Jolka wróć !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w19f45 Re: Torebka First Lady 09.02.06, 14:33 Luuuuuudzie co za kretyni w tym kraju żeby babsko z reklamówka na wizytę do głowy Pastwa leciało Pewnie bulki na drogę kupiła .Gdzie są ci co się obużli jak mówiliśmy że to prostaczka i prostak - rzygać sie chce .Danuśka Lech to w porównaniu z kaczorową to dama Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Torebka First Lady i Jej goryle... 09.02.06, 15:33 wiesiek1952 napisał: > Ciekawe czy ktoś zwrócił uwage na torebkę naszej "first lady" jak wsiadała do > rządowego samolotu do USA. Ale wsytd... reklamówka - nie dojrzałem z którego > supermarketu. Jolka wróć !!! Widze,ze jestes biegly z dyplomacyi,ale mysle,ze to przez grzecznosc Kaczynska wnosila sama reklamowke co faktycznie wygladalo fatalnie,jakby wrociła z Karcelaka.Ale ochraniarze i banda darmozjadow,ktora ,,załapała sie" na darmowa wycieczke powinna poniesc konsekwencja.Takie wypadki zdarzaja sie jednak bez wzgledu na opcje prezydenta czy sekretarza(vide Gomułkowa a Gierkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: Torebka First Lady i Jej goryle... 09.02.06, 15:39 slavik222 napisał: > wiesiek1952 napisał: > > > Ciekawe czy ktoś zwrócił uwage na torebkę naszej "first lady" jak wsiadał > a do > > rządowego samolotu do USA. Ale wsytd... reklamówka - nie dojrzałem z któr > ego > > supermarketu. Jolka wróć !!! > Widze,ze jestes biegly z dyplomacyi,ale mysle,ze to przez grzecznosc Kaczynska > wnosila sama reklamowke co faktycznie wygladalo fatalnie,jakby wrociła > z Karcelaka.Ale ochraniarze i banda darmozjadow,ktora ,,załapała sie" na > darmowa wycieczke powinna poniesc konsekwencja.Takie wypadki zdarzaja sie > jednak bez wzgledu na opcje prezydenta czy sekretarza(vide Gomułkowa a Gierkowa > ) Chyb prze 20 lat można było nabrać trochę ogłady no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: Torebka First Lady i Jej goryle... 09.02.06, 15:40 A co borowiki miały sie z nią szarpać? Odpowiedz Link Zgłoś