Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów

16.02.06, 21:45
Popieram Pana prezydenta w pełni! Mam 22 lata, jestem studentem i niezmiernie
cieszy mnie fakt, że młodzi ludzie w swoim apelu przeciwko o. Rydzykowi mają
silne poparcie i nie są sami! W Europie nie ma miejsca na takich oszołomów jak
Rydzyk! Brawo Panie prezydencie!
Obserwuj wątek
    • black_moon Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 14:07
      Brawo dla Prezydenta Wałęsy. Juz dawno osoba o tak wielkim autorytecie powinna
      odciąc złodziejom dolary, złotówki, euro itd. Dziwie sie, że w tej sprawie
      głosu nie zabrał jeszcze szeroko pojmowany kościół. To paranoja. Kojarzy mi się
      to z sytuacją w nazistowksich niemczech. rydzk zdobywa coraz wiekszą władze i
      jest coraz bardzoej bezkarny, nasuwa sie jedno skojarzenie Hitler. Myśle, że
      gdyby armia ojca załozyciela była młodsza mogło by dojsc do przewrotu. Kto
      mądry niech ucieka, nie wiadomo jak co to będzie!!! Jeszcze raz szacunek.
      Potrzebujemy więcej takich osób jak Lech Wałęsa!!!
      • kaczy.pisiorek Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 14:12
        Przestań szydzić... :)))))))))
        • almagus Re:LechWałęsa:Odetnie,Premier straci fonię i Jurek 06.03.06, 20:38
          Ale mnie pogięło!
          To te fale!

Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą!

Kaczorki, osiołki, baranki, wierni, niemiłosierni!

Rosną buraki,
          wzlatują anioły,
          a napęd moherkowy !

Etyka, radio i telewizja,
          jedynej prawdy i wiary wizja.
          Moherowe stado tryka,
          owieczki Ojca Rydyka,
          żeby oddali się hosannie,
          rodakom beczą zarannie,
          całodobowo nachalnie
          beczą, beczą nienormalnie
          o liberałach, homolkach,
          komuchach no i o Bolkach.
          Beczą o polskojęzycznych,
          obywatelach plastycznych,
          co są chciwymi żydami,
          libertynami, masonami,
          takimi niby Polakami
          i zawsze udawanymi.
          Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii,
          owieczkami namaszczonymi
          do wskazywania kierunku,
          oceny twego wizerunku,
          jesteśmy my wybrani,
          aby ciebie do bani
          pouczyć jak żyć masz,
          tak aż staniesz się nasz!
          Czy ty Boga w sobie masz,
          czy ty nasze konto znasz?

Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem
          robi sobie i nam kampanię z męczennikiem.
          Skoro przykład męczeństwa idzie z góry,
          no od tego co to wanny, z gazem rury
          i przynosi to jemu, i nam efekty,
          więc co w tym złego Boże Święty?

Bóg jest w nich.
          Bóg jest ich.
          Bóg wskazuje wiele dróg.
          Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg.
          To nasz wspólnik , a nie wróg,
          no bo ukraść to nasz Bóg!

Podajmy sobie ręce my jądro narodu,
          my sól tej ziemi postraszymy z za grobu.

Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi,
          kocham Was, lecz kropię łzami swojemi.

Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
          dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły,
          obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

Hej sokoły ze stodoły...

"Kiedy będzie lepiej ? Już było", ale będzie lepszy odbiór medialny rządu,
          gorzej z prawdą, ale ten ciemny moher się nie pozna.

Pieprzysz dziennikarzu! Idź do nieba. Spieprzaj bezradny Polaku! Zostanie
          więcej na kapliczki! Czekaj na mieszkanie! Zamknij gębę!
          W skrócie PiSzcz Polaku!
          • mirmat1 Bolek kompletnie zwariowal 13.03.06, 02:55
            Rozumie, ze przy 40 stopniowej goraczce zaczyna sie majaczyc ale obawiam sie,
            ze TW Walesa jest w pernamentnej goraczce. W Kanadzie ogromna ilosc Polakow ma
            system satelitarny do odbioru TV Trwam i moga na wlasne oczy ocenic belkot
            agenta. Rozumie, ze "dzwonili dziennikarze, politycy, "hamowania potoku brudów"
            pogratulował m.in. Jerzy Owsiak". Moze na nastepne imieniny Walesy Owsiak
            urzadzi orgietke w stylu Przystanek Woodstock. No i koniecznie nalezy zaprosic
            tego "honornego" generala w ciemnych okularach.
            • wroxi Czego jak czego, ale radiomaryjnych 20.11.06, 04:52
              Czego jak czego, ale radiomaryjnych
              polglowkow wsrod Polonii kanadyjskiej
              nie brakuje.
              Kanada przedstawiana jest przez nich w telefonach
              do szczekaczki Rydzyka jako dyzurny przyklad
              globalizmu, liberalizmu, masonerii, zwiazkow
              homoseksualnych oraz niezrozumialej dla tych
              prostakow wielokulturowosci.
              Kanada, wedlug Radia Maryja, to gorsza zaraza od Francji.
              Dlaczego wiec to cale moherowe towarzystwo nie zniknie
              z Kanady raz na zawsze, jezeli ten kraj tak ich mierzi?
              Przeciez moga sobie spokojnie wrocic Polski, gdzie nie
              tego wszystkiego, co ich tak denerwuje w Kanadzie.
              • vitabravo Re: Panie Bolek! Płacimy złotówkami na Radio Maryj 28.11.06, 14:42
                • hatteras Re:Panie Bolek! P?acimy srebrnikami na Radio Maryj 10.02.07, 03:18
                  Rydzykowe judasze,przedawczyki i inne szmalcowniki.
                  • 18261826www Re:Panie Bolek! P?acimy srebrnikami na Radio Mary 10.02.07, 13:30
                    hatteras napisa?a:

> Rydzykowe judasze,przedawczyki i inne szmalcowniki.
                    =====================================================
                    Radio Maryja powstala jako V kolumna zdrajcow narodu polskiego stojaca na
                    strazy paktu Ribbentrop-Molotow.
              • dziadek_misio Re: Czego jak czego, ale radiomaryjnych 21.02.07, 23:13
                Jezu Chryste! czegoś Ty się naćpał.
                Na zasadach wiary, których naucza nasz kościół i m. inn. o. Rydzyk, stoi cała
                nasz etyka.
                Bez niej dzisiaj jak w Korei podskakiwałbyś niczym palant na urodzinach
                umiłowanego wodza i bił brawo z radości, ze nie siedzisz w obozie.
                Spróbował byś tam tak odważnie pożartować z jego fryzury, jak tutaj wyśmiewasz
                biedne babcie i ich leciwe nakrycia głowy. Kiedyś były one bardzo modne, tak jak
                dziś Twoje kretyńskie dredy, które zupełnie do niczego nie służą, chyba, że do
                epatowania głupotą.
                Natomiast biedne moherowe bereciki były tanie, miłe w dotyku, ciepłe i wygodne,
                a to dla spracowanych babć naprawdę ważna sprawa.
                Tak samo jak ich wiara z której mogą czerpać nadzieję, kiedy nikt już ich nie
                broni, a wręcz przeciwnie. Młodzi, których wynosiły na rękach gdy sikali w
                pieluchy, drwią z nich i szydzą jak wrogowie.

Wstyd, a prekursor tego szyderstwa Tusk, ta mizerota intelektualna, myślał, że
                jest dowcipny, a zachował się jak zwykły CHAM i wie to każdy, kto choć trochę
                zna pochodzenie TEGO słowa.

• teresatytanowal1 Re: Bolek kompletnie zwariowal 20.11.06, 13:59
              Bardzo źle że tak obrażasz Jurka Owsiaka. Przejdź się po szpitalach dziecięcych
              i zobacz ile dobrego zrobił ten wyszydzany przez Ciebie człowiek. Ojciec
              dyrektor nie dał ani jednej złotówki dla chorych dzieci ale jeszcze bezwstydnie
              ciągnie kasę od, przeważnie biednych, mocherków. Pomimo tego pozdrawiam Cię.
            • koham.mihnika Bolek, za cienki jestes. I co, z babami chcesz wal 10.02.07, 09:30
              czyc?
          • dziadek_misio Re:LechWałęsa:Odetnie,Premier straci fonię i Jure 21.02.07, 22:09
            Widać to Almagusie, i to nie licho, więc w skrócie na wyprostowanie

- szkoda pióra, kałamarza
            - atramentu i pisarza

PS zgadnij kto prócz Ciebie przeczytał Twoje wypociny?
      • jama314 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 11.04.06, 13:35
        Strach pomyśleć co będzie jak się zabierze do rządzenia grupa takich analfabetów
        jak szanowny pan Prezydent. Rozwalą ten kraj do reszty w kilka miesięcy!
        • vitabravo Re: Bój się Boga Bolek! Odetnj raczej swojego ryja 28.11.06, 14:46
      • trudny99 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 19.11.06, 23:14
        black_moon napisał:
        > To paranoja. Kojarzy mi się
        > to z sytuacją w nazistowksich niemczech. rydzk zdobywa coraz wiekszą władze i
        > jest coraz bardzoej bezkarny, nasuwa sie jedno skojarzenie Hitler...

..To paranoja. Kojarzy mi się
        to z sytuacją w przedwojennej Polsce...- żydzi zdobywają coraz większą władzę
        i są coraz bardziej bezkarni, nasuwa się jedno skojarzenie - Hitler...
      • janek445 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 09.02.07, 22:12
        kosciuł nigdy nie będzie pszeciw Rydzykowi bo czerpie z tego korzysci finansowe
        a stare mochery to oszołomy które nie doiedzom rodzinie nie pomogom a Rydzykowi
        kase zaniosą a on śmieje się z nich ze są tacy naiwni
        • szlachcic Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 11.02.07, 18:46
          janek445 napisał:

janek445 napisał:

> kosciuł nigdy nie będzie pszeciw Rydzykowi bo czerpie z tego korzysci
          >finansowe a stare mochery to oszołomy

A ten kto pisze kosciul to inteligent czy oszolom?
    • zhureck Buehehehe. Odciął jak nic! 06.03.06, 14:16
      • pandada Re: Buehehehe. Odciął jak nic! 12.03.06, 23:43
        Po co Rydzykowi dolary, skoro może naciągać państwo na złotówki?
    • krystian71 Odciac nie odcial,ale moze przynajmniej wyzdrowial 06.03.06, 14:22
      Lech Wałęsa, złożony 40-stopniową gorączką, dyskutuje na www.gazeta.pl z
      czytelnikami swego listu, w którym oskarżył Radio Maryja o nikczemność
    • mlot.na.lewactwo Demencja starcza 06.03.06, 14:36
      zal mi go
      • vitoleone Re: Demencja starcza 06.03.06, 14:37
        zwlaszcza w konfrontacji z tym :

sheendigital.com/alba/
    • strach.i.bezradnosc Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 14:41
      Wlasnie takimi oszolomami to sa tacy jak ty i ten twoj walesa gorszych glupkow
      juz nie moze byc
      • vitoleone idz biedby moherku i wyczysc berecik 06.03.06, 14:44
        www.moheroweberety.net/go/images/gadzety/komorki_pani_hela_czeszeberet_120x160.gif
        • zhureck Bereciki u nas zawsze czyste, okruszku :) 06.03.06, 14:57
          img51.imageshack.us/img51/8449/magd013zs.jpg
          • great.one wiem,przeciez wiesz o jakie chodzi 06.03.06, 14:59
    • atropa_belladonna Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 14:54
      Tiaaa, i wszystkie mohery jak jeden mąż przestaną przysyłać kasę Rydzykowi ;)
      • great.one wazna jest kasa od Kobylanskiego i od Polonii. 06.03.06, 15:00
        Polonia kanadyjska juz sie odciela i nie daje.
        • atropa_belladonna Re: wazna jest kasa od Kobylanskiego i od Polonii 06.03.06, 15:11
          Kobylański raczej dopływu kasy nie utnie, krajowe mohery też. Mój ulubiony
          kabaret ma szanse jeszcze długo funkcjonować ;)
          • paseo jednak zemsta moherow bedzie straszna,gdy juz 06.03.06, 15:12
            dotrze do nich,na co sie dali namowic.
            • maksimum Ty se Lechu glowe odetnij z glupoty!!!!!!!! 06.03.06, 17:09
              "- Cieszy poparcie, bo już sobie myślę: "Co ja znowu narobiłem"! Jest dwunasta,
              a ja jeszcze nie zjadłem śniadania - mówi były prezydent. - Do tego jestem
              chory. Leżę w łóżku z grypą, mam 40 stopni gorączki. Powinienem spać. Ale tego,
              co podają w Radiu Maryja, już ścierpieć nie mogę, więc walczę."

A jak Ty Lechu dostales banke ze Stanow,to zes nawet cwoku podatkow od tego nie
              zaplacil.
              • maksimum Re: Ty se Lechu glowe odetnij z glupoty!!!!!!!! 06.03.06, 18:04
                maksimum napisał:

> "- Cieszy poparcie, bo już sobie myślę: "Co ja znowu narobiłem"! Jest
                dwunasta,
                > a ja jeszcze nie zjadłem śniadania - mówi były prezydent. - Do tego jestem
                > chory. Leżę w łóżku z grypą, mam 40 stopni gorączki. Powinienem spać. Ale
                >tego, co podają w Radiu Maryja, już ścierpieć nie mogę, więc walczę."

Lechu,przestan walczyc,bo ci zupelnie rozum odebralo!
                Jak chory jestes-to sie lecz.
                Jak dostaniesz milion z USA-to zaplac podatki.
                Jak rano wstaniesz-to zjedz sniadanie.
                Ty pewno nie wiesz dlaczego chory jestes?
                Madrzy ludzie nie choruja,ale placa podatki i dbaja o siebie.
                Wmow se Lechu,ze sie urodziles,zeby cierpiec za kogos i poczekaj az cie ktos
                nazwie zbawca.

> A jak Ty Lechu dostales banke ze Stanow,to zes nawet cwoku podatkow od tego
                >nie zaplacil.
    • nowytor Musi, mają kwity na Bolka. 06.03.06, 17:46
      Inaczej trudno mi to sobie wytłumaczyć.
      Niech mu dadzą jakąś koszulkę i jakieś proporczyki jak na poprzedniej zimowej
      Olimpiadzie, bo on chyba nie jest więcej wart.
      A ja się wtedy plułem o znieważenie Wałęsy. Nikt z michnikowców, ani nikt inny
      nie traktował tego jako nietakt wobec tak znanego Polaka i ja głupi się wychylałem.
      Trza przeprosić moich przeciwników sprzed 4 lat. Mieliście rację Wałęsa to...
      można sobie dowolnie wpisywać, mało mnie Bolek obchodzi.
    • borbali Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 18:30
      Co by nie myśleć to napewno listy Wałęsy do nieświadomych darczyńców zwłaszcza
      polonijnych negatywny skutek dla Rydzola odniosą.Dlatego na ustach PISuarów
      widać coraz więcej piany.
      ===============
      PISuary kłamią,bo prawda jest dla nich dokuczliwa.
      • janbezziemi Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 06.03.06, 18:57
        Rydzyk podpiera sie Wolniewiczem. Straszne to! Jak Pan Prezydent odetnie RM od
        dolarow, to bedzie Pana kolejny skok. Wyzszy moze nawet niz tamten z uwagi na
        dzisiejszą destrukcyjną, wrogą Polsce, rolę tej wstrętnej rozgłosni torunskiej.
      • zhureck Maluszku, wszystko fajnie, tylko, że 06.03.06, 19:21
        ten njus jest sprzed roku i jakoś tych efektów jeszcze nikt nie widział :)
        • krystian71 he,he tak czekam,az sami na to wpadna 06.03.06, 19:53
          i coraz wiekszy mam ubaw.
          Ktos tu kawal Walesie zrobil, post sprzed roku podbijajac :))))
          • pies_na_czarnych :(( 06.03.06, 20:11
            "Maciej Sandecki, współpraca Jacek Hołub 15-02-2005, ostatnia aktualizacja 15-
            02-2005 08:30"

Obiecywales Wasc i nic :(( Rycyk rosnie w sile i zyje dostatniej
            • adalberto3 Te łabędzie w Toruniu to podrzucił Wałęsa ? 06.03.06, 21:24
              • olek.komsomolec Z Lechem można zaśpiewać i zatańczyć. 12.03.06, 23:22
              • pandada Owsiak 12.03.06, 23:46
                a do Kostrzynia Rydzyk
    • restauran-t Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 04.04.06, 01:03
      Rydzyk to antychryst 21wiecznej Polski!!!!!!!!!!
      • 18261826www Re: Lech Wa?e˛sa: Odetne˛ Radio Maryja od dolarów 09.04.07, 01:39
        powinno byc:

> Rydzyk to judasz i antychryst Polski!!!!!!!!!!
    • t-800 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 04.04.06, 18:56
      <hahaha>
      • dzimbim Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 08.04.06, 21:34
        I racja,oszołomstwo w RM nie z tej ziemi.
        • vitabravo Re: Odetnij sobie coś na dole, wpuszczą do synagog 28.11.06, 14:49
    • starozakonny_rycerz_konny Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 05.04.06, 08:17
      Napisane jest: gdy Pan Bog chce kogos ukarac, to mu rozum odbiera". W tym
      wypadku Pan Bog szczegolnie kaze, oj kaze panie dzieju i to od lat juz kaze!
      • henrykblajet Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 08.04.06, 18:59
        Panie Wałęsa,może pan ma kogoś znajomego w Al Kaidzie,oni zrobią z tym porządek
        raz dwa.Poco dzwonić do USA,izawracać im głowę..........ZDROWIA
    • beny1948 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 19.11.06, 22:24
      Odetnę Radio Maryja od dolarów;
      Mój przyjacielu! Za cieniutki i głupiutki jesteś żeby to zrobić. Niedługo
      ujawnią Twoje prawdziwe oblicze
      • douglasmclloyd Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 19.11.06, 22:44
        beny1948 napisał:

> Odetnę Radio Maryja od dolarów;
        > Mój przyjacielu! Za cieniutki i głupiutki jesteś żeby to zrobić. Niedługo
        > ujawnią Twoje prawdziwe oblicze

Co ty tam wiesz cienki Bolku.
    • drogibronislaw Czyżby Bolek na pomroczość jansą zachorzał? 19.11.06, 22:53
      ......
      • vitabravo Re: Pomroczość jansa, na 100% !!! 28.11.06, 14:52
    • drogibronislaw Czyżbyś synku z Lechem studiował? 19.11.06, 22:54
      j.w.
      • hachment Re: Czyżbyś synku z Lechem studiował? 27.11.06, 13:27
        A co Lechu studiowal? z tego co wiem to ma osiem lat szkoly podstawowej,trzy
        lata zawodowki kierunek (elektryk)i 10 lat (dziesiec lat) w SB kierunek
        (zdrajca,konfident)to jego cale nauczanie.
        • trudny99 Re: Czyżbyś synku z Lechem studiował? 27.11.06, 14:22
          hachment napisał:
          > A co Lechu studiowal?..

Jak to co ?!..
          Teczki w IPN-ie studiował !..;(
    • drogibronislaw Lechu powiedział "grypą", czy "grypom"? Ten pierws 19.11.06, 22:56
      zy wariant jest niemożliwy, a zatem to nie jego słowa ...
    • drogibronislaw Lech Wałęsa - gdzie jest moje 100 milionów do chol 19.11.06, 22:58
      ery!
      • habitus Re: Lech Wałęsa - gdzie jest moje 100 milionów do 10.02.07, 00:24
        Tobie nie przysługują.
    • togo13 Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 20.11.06, 00:10
      \najwyzszy czas - brawo. dziekuje.
      • zbychuchicago Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 20.11.06, 03:59
        Napisz prawde Boleczku jak jestes przyjmowany w USA przez Polonie Amerykanska-
        napisz smialo jak wyprowadzali cie tylami budynkow jak lecialy za toba pomidory
        buraku jeden.Napisz tez skad masz tak wielki majatek ktory magazyn Forbes
        umiescil ciebie i tego co najlepej tanczy z tytulem magistra,umieszczeni jestes
        Kwsniewski 16 miejsce ty uczciwa duszyczka na 24 miejscu wsrod bylych glow
        panstw.
        PS Odciac to ty se morzesz ale papier w toalecie nie ty dajesz datki bys mogl
        je zabierac a ponadto jak bym mial sposopbnosc to zerwal bym ci z klapy Matke
        Boska gdyz tacy szubrawcy nie sa jej godni,czekam jak ujrza swiatlo dzienne
        dokumenty dotyczace BOLKA bys raz na zawsze zamilknal i nie robil wstydu Polsce.
        • douglasmclloyd Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 20.11.06, 04:10
          zbychuchicago napisał:

> Napisz prawde Boleczku jak jestes przyjmowany w USA przez Polonie Amerykanska

Tak samo, jak konus przez Polonie w Anglii. Polonia w Stanach, to nie tylko
          takie buraki, jak ty.
          • vitabravo Re: Bolek z toporkiem. Znowu ? 28.11.06, 14:50
    • findzia Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 20.11.06, 05:30
      bolek ty mozesz odcianc kable, ktore razem z toba kablowaly, a nie doplyw
      dolcow dla RM. Prawda cie bolus w oczy i uszy kole? Niedlugo dowiemy sie ile
      nakradles i to cie tak boli, i dlatego chciallbys zniszczyc te media ktore mowia
      szczera prawde. My juz wiemy dlaczego tal porami trzesiesz.
      Przygotowalam czek dla RM, bo przekonales mnie bolus, ze warto!!!!
    • koham.mihnika wystarczy odeslac na Lubianke, skad przybyli 20.11.06, 10:48

• hachment Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 20.11.06, 10:54
      Mam pytanie,co Walesa ma do dolarow Radia Maryja.Niech on lepiej odda swoje
      miliony ktore dostal dzieki ludzia ktorych oszukal bedac w Solidarnosci.Kto
      wrescie powie Walesie cala prawde prosto w oczy ,bo ja bardzo chetnie,Walesa to
      smiec,ktory oszukal 38milionow ludzi w Polsce.
      • trudny99 Czemu obrażacie wybitnego ,,męża stanu'' ?!..;( 20.11.06, 13:47

www.polonica.net/imag/jaruzelski_SB-wachowski_walesa.jpg
        www.polonica.net/imag/magdalenka_goclowski.jpg
        www.polonica.net/imag/os09.jpg
        www.polonica.net/imag/narada_Jaruzel.jpg
        www.polonica.net/imag/magd01.jpg
        www.polonica.net/imag/magd08.jpg
        www.polonica.net/imag/cimoszewicz_bolek_wajda.jpg
        • trudny99 A teraz wesoło... 20.11.06, 13:50

...czyli bardzo smutno !..:(
          www.youtube.com/watch?v=i4wxyKCv2C0&mode=related&search=
          • torquemada2 Re: A teraz wesoło... 27.11.06, 22:07
            trudny99 napisał:

>
            > ...czyli bardzo smutno !..:(
            > www.youtube.com/watch?v=i4wxyKCv2C0&mode=related&search=

A teraz optymistycznie..,
            ..czyli ,,nie ma nie ! ''..:(
            www.youtube.com/watch?v=tDJVQ0f8RqA
            • komtusz Re: A teraz wesoło... 21.02.07, 22:36
              Bolek rozwali Radio Maryja, tak jak pokonał komunę.
              TYMI RENCAMI!

Czyli co? Lechu szykuje się na miejsce Łojca Derektora?
    • slavik222 Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja-ale czym Lesiu? 09.02.07, 22:48
      LW człowiek genialny,szalony,infantylny,śmieszny, tragiczny, wielki,mały.
      CODZIENNIE INNY
      • 18261826www Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 10.02.07, 02:44
        Jaj smiesz szmato obrazac prezydenta Polski!
        • hatteras Re: Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 10.02.07, 03:20
          18261826www napisa?:

> Jaj smiesz szmato obrazac prezydenta Polski!
          ===============
          nie ruszaj tej szmaty ,bo wyjatkowo smierdzi.
          • anna6131 Re: Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 10.02.07, 06:19

"Wart Pac palaca, a palac Paca". Dlatego nie wypowiem sie na temat grozby
            Walesy pod adresem "ojca" Rydzyka. Obydwaj sa siebie godni i tak samo pieprza
            glupoty.
            Rydzyk jest jednak grozniejszy, bo ma rzad dusz (moherowych wprawdzie, ale
            licznych), podczas gdy Walesa jest politycznym emerytem. A poniewaz glupota
            jest nieuleczalna, zadne apele tu nic nie pomoga: "mohery" beda zarly suche
            ziemniaki, wyrwa sobie ostatni zloty zab, ale "ojcu" forse i tak wysla, zeby
            mogl kupic sobie nastepnego Maybacha. Biedaczyna Bozy...
            • 18261826www Re: Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 10.02.07, 13:17
              Walesa nigdy nie powinien zostac prezydentem,ale skoro taka byla wola narodu to
              nalezy to uszanowac.Co do Rydzyka to uwazam,ze historia naszego kraju nie zna
              takiego drugiego przypadku profanacji wszystkiego co dla nas do tej pory bylo
              swiete.Dran zbeszczescil kosciol,zbeszczescil wiare,oglupil,omamil,otumanil i
              oszukal polska biedote.Walesa zapisal sie zlotymi literami w historii polski i
              swiata,imie Rydzyka bedzie przeklete na wieki wiekow,tak jak imie Judasza.
              • hatteras Re: Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 10.02.07, 18:54
                W?asnie teraz mam najwiecej szacunku i uznania wobec Wa?esy niz kiedykolwiek
                przedtem.
              • vondenbach Re: Slavik 222 typowy sku..el,szmata,smiec 09.04.07, 08:51
                ale Wałęsa w tańcu z gwiadami jeszcze nie występował
          • slavik222 Zmilczcie kundelki, albo merytorycznie...... 10.02.07, 09:46

> > Jaj smiesz szmato obrazac prezydenta Polski!
            > ===============
            > nie ruszaj tej szmaty ,bo wyjatkowo smierdzi

Gdy konia kują to i żaba nogę podnosi...........
            • jacek995510 Re: Zmilczcie kundelki, albo merytorycznie...... 10.02.07, 14:41
              Walesa powinien juz zamilknac na zawsze, ten czlowiek sie niczego nie nauczyl i
              nie nauczy.
              Radio Maryja jest dla kazdego kto chce je sluchac, a kto nie chce , to zmienic
              stacje, nie mamy przeciez kolchoznikow.
              Trudno takiemu prostakowi to zrozumiec.
    • jolka707 Media versus motłoch i żydowskie odszkodowania. 10.02.07, 19:51
      Media karmią motłoch głupotami. Komu dała dupy zdzira Krawczyk?
      Gdzie pośliznął się Premier? Jakie łapówki brała szefowa departamentu
      w Ministerstwie Zdrowia? Ile dzieci wzięły one na popijawę? Który
      ksiądz donosił SB ? 5 lat dla lekarza wielokrotnego zabójcy. To są
      problemy zastępcze. Motłoch potrzeba nakarmić sensacjami w rodzaju: „
      pięć dzieci w beczce z kapustą”. Po co te wysiłki ?

Po to aby motłoch nie dowiedział się o rzeczach najistotniejszych.
      Jedną z tych rzeczy jest przyjazd do Polski delegacji żydowskiej w
      celu wyegzekwowania zwrotu pieniędzy za majątki jakoby pozostawione w
      Polsce. Wyszacowano tę należność na astronomiczną kwotę 65 mld $
      czyli 195 mld zł czyli prawie cały budżet Polski.

Potwierdziły się więc w 100% słowa redaktora Michalkiewicza w RM,
      potwierdziły się wcześniejsze informacje podawane przez The Jeruzalem
      Post oraz doniesienia ze stron internetowych organizacji żydowskich z
      USA. Kontynuowana jest misja rozpoczęta arogancką misją złodzieja i
      szantażysty Fagana .

Ci Żydzi z USA, którzy palcem nie kiwnęli aby bronić swoich
      współbraci w Europie wyciągają teraz swoje szpony po szmal od
      Polski. Polski, która nie rozpoczęła wojny, nie prowadziła
      eksterminacji Żydów, która od 16 lat oddaje mienie - kamienice i inne
      spadkobiercom żydowskim i której materialne straty nie zostały nigdy
      przez Niemców skompensowane !!

Do Polski przybywają polakożercy, kłamcy w rodzaju Wiesela, kłamcy
      oświęcimscy i męty. Ci ludzie na granicy Polski powinni być
      aresztowani ! Obca prasa i inne obce media w Polsce milczą jak
      zaklęte. Nie ma informacji na ten temat, brak informacji z jakich
      składników zbudowana jest ta kwota należności. Gazeta czy Nie czy
      Wprost szukają sensacji jak wyżej. Teraz jest jasne dlaczego polskie,
      społeczne Radio Maryja było celem tak barbarzyńskich ataków. Do
      Polaków nie powinna wszak dotrzeć obiektywna informacja na temat
      żydowskich żądań. Polacy mają pluć krwią, ale muszą Żydom oddać
      haracz taki jakiego oni zechcą. Żydowska V kolumna jest karna i
      zorganizowana - będzie wszak partycypować w podziale łupu. Aborygeni
      czyli Polacy - goje, czyli zwierzęta stworzone aby służyć wybranym -
      nie mogą mieć żadnego głosu !!

Tak oto ujawniło się prawdziwe oblicze znanych w Polsce ale nie
      polskich mediów.

Wałęsa dostał urgens: pomóż Bolku w uciszeniu tego Radia. Co Wałęsa
      powie o roszczeniach Żydów, co powie Senyszyn, która roniła krokodyle
      łzy nad 40 mln na Świątynię Opatrzności Bożej ? Żydzi chcą 5 ooo razy
      więcej !! Może dzięki temu poznamy kto jest kto i to w sposób
      Salomonowy. Kto chce zguby Polski? Pan panie Wałęsa ?
      Wasza jak zawsze durna Jolka - gojka.
      • wet3 Megaloman - Bolek 10.02.07, 22:29
        znow dal znac o sobie. Widocznie musi sie bardzo nudzic!
        A swoja droga, trzeba zrobic znowu nagonke na RM, bo niektorzy bardzo nie lubia
        gdy mowi sie prawde.
        • hatteras Lechu Polska jest z Toba,a kundle od Rydzyka WON 11.02.07, 03:38
          • slavik222 Lechu- 1% Polski jest z Tobą,a 8% słuchaczy ma RM 11.02.07, 10:12
            Przetuptałeś Lesiu swoje możliwości.źle dobierałeś ludzi,którzy Ciebie
            zdradzali.Pod tym względem Rydzyk i Kaczory wykazują bolszewicką czujność.
            • hatteras Lechu- 100% Polski jest z Toba˛,a psychol s?avik 11.02.07, 13:14
              popiera sekte RM!-Taka jest prawda!!!
              • slavik222 Lechu- 100% Polski jest z Toba,ale po dragach:) 11.02.07, 13:51
                Szanowna Hatteras:
                Nie nadużywaj narkotyków i alkoholu bo wtedy piszesz głupstwa.
                Nie ma żadnej sekty tylko Zakon Redemptorystów.Ale żeby o tym wiedzieć trzeba
                chodzić do Koscioła i być chrzescijaninem, ewentualnie mieszkać w Toruniu.
                Paradoksem jest,ze o sekciarstwo oskarzaja O.T.Rydzyka komucholiberalowie,
                ktorzy rzadko bywaja w kosciele,nie sluchaja RM a wszyskie rewelacje znają z
                GW, TVN czy NIE.
                A prawda leży pewnie w pół drogi między RM a GW.
                Ponadto w ostatnich wyborach prezydenckich Wałęsa dostał - 1%(słownie jeden).
                Więc nie pisz bzdur,że 100%
                • hatteras Re: Lechu- 100% Polski jest z Toba!!!!! 09.04.07, 04:31
                  Nie chcemy Ciebie na prezydenta,ale stoimy po Twojej stronie przeciw sekcie RM
          • wet3 Re: hatteras 11.02.07, 15:02
            hatteras napisala: > Lechu Polska jest z Toba a kubdle od Rydzyka<

Jestes zawodowa klakierka, ktora robi z siebie prawdziwego balona. Zapomnialas,
            za Bolek dostal 1% glosow w wyborach! A wiec - gdzie ta cala Polska????!
            • apropag Re: hatteras 11.02.07, 15:47
              wet3 napisał:

> hatteras napisala: > Lechu Polska jest z Toba a kubdle od Rydzyka<
              >
              > Jestes zawodowa klakierka, ktora robi z siebie prawdziwego balona. Zapomnialas,
              >
              > za Bolek dostal 1% glosow w wyborach! A wiec - gdzie ta cala Polska????!

Cienki Bolek powinien zając się cytuje;
              Jak powiedział, żołnierz zapłacił cenę życia, bo chciał, aby mieszkańcy Iraku
              byli wolni i szczęśliwi. Chciał, aby w tym dalekim kraju zapanowało dobro i
              miłość. "Piotr Nita poświęcił swoje młodociane życie dla takich właśnie
              wartości" - mówił biskup.

Przypomniał, że wraz z innymi polskimi żołnierzami chciał wprowadzić pokój tam,
              gdzie panuje wojna, terroryzm i zniszczenie. "Doświadczył, co oznaczają słowa:
              miłość żąda ofiar". Podziękował rodzicom żołnierza, że wychowali go w miłości do
              człowieka i ojczyzn.
              Kto to powiedział? Ojczulek z radia Mariuszka? który permanentnie kpi z
              słuchaczy. Cienki Bolek? co przywałęsał się do Polityki i z konfidenta został
              prezydentem. Nie te słowa powiedział Biskup Polowy wojska Polskiego podczas
              pogrzebu 23 letniego PIOTRA który miał gdzieś poświecenie i wcale nie był gotów
              na ta ofiarę. Niech Pan Biskup uda się do iraku i zrobi tam seppuku złoży ofiarę
              z siebie. Jakiemu Bogu służy ten .....Czas najwyższy by Bóg miłosierny wstawił
              sie i pokazał ze naruszone zostały prawa młodego człowieka, prawa do życia w
              pokoju miłości. Pan Biskup naruszył rowniez podstawowe prawa rodziców którzy
              wychowali Syna nie po to by rożnego Rodzaju Biskupy naruszały dekalog.
              I plotły bzdury. Podobnie do Bzdur Plecionych przez Cienkiego Bolka. I Rydzyka
              który kpi sobie ze wszystkich. A najbardziej z Matki Boga. Matki takiej samej
              jak Matka Piotra.
              • apropag Re: hatteras 11.02.07, 16:09
                Odetnę Radio Maryja od dolarów, skieruję tego ojca Rydzyka na modlitwę, a nie na
                uprawianie głupiej polityki. W Polsce też będę pisał, z pomocą syna porobimy
                listy do biskupów, do wszystkich parafii będę apelował, by nie dawali pieniędzy
                na to oszołomstwo.

Panie Byly Prezydencie.
                listy do biskupów to wołanie pańskie na pustyni tym Panom brak nie tylko
                rozsądku lekceważą posłanie Jezusa Chrystusa. Obrażają Matkę Jego Czyżby Pan
                tego nie widział? Co warte są osobiste obrazy w obliczu "ofiar" jakie ponoszą
                rodzice Piotra. Co warte jest pańskie gadanie skoro pański Syn nie zginał w Iraku.
      • apropag Re: Media versus motłoch i żydowskie odszkodow 11.02.07, 16:18
        Jolka707,
        masz racje to są ludkowie którzy zaludniają nasza planetę , wszędzie takich
        znajdziesz. A co powiesz na "pasterzy" tej trzódki którzy wygłaszają następujące
        sentencje?
        "Odetnę Radio Maryja od dolarów, skieruję tego ojca Rydzyka na modlitwę, a nie
        na uprawianie głupiej polityki. W Polsce też będę pisał, z pomocą syna porobimy
        listy do biskupów, do wszystkich parafii będę apelował, by nie dawali pieniędzy
        na to oszołomstwo."
        "żołnierz zapłacił cenę życia, bo chciał, aby mieszkańcy Iraku
        byli wolni i szczęśliwi. Chciał, aby w tym dalekim kraju zapanowało dobro i
        miłość. "Piotr Nita poświęcił swoje młodociane życie dla takich właśnie
        wartości" - mówił biskup."
        • vondenbach Re: Media versus motłoch i żydowskie odszkodow 09.04.07, 08:48
          wolni i szczęśliwi, gdzie ? wojna o wizy i kartę stałego pobytu ???
    • ben.huur Lech Wałęsa do Tworek~:D 11.02.07, 15:03
    • toxicf Re: Lech Wałęsa: Odetnę Radio Maryja od dolarów 11.02.07, 15:15
      Gratuluję, jest Pan bardzo tolerancyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka