piotrek_zalogowany 07.03.06, 19:33 Niech zgadnę - miłujący pokój muzułmanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chram7 miejsce kultu Hindusów 07.03.06, 21:00 musiało przyciagać złe moce. Benares,inaczej zwane Waranasi to miejsce gdzie umieraja (i sa kremowani) pobozni Hindusi. Nigdy nie było tu ani muzułmanów czy chrzescijan. Wysadzać cos w miejscu umierania? Jakis bezsens!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isteyer Re: miejsce kultu Hindusów 08.03.06, 09:10 Bezsens totalny, biorąc pod uwagę że jedyne czego tam jest dużo to ubogich ludzi, żyjących na ulicach...byłam tam w zeszłym roku, zaraz po zamachach bombowych w delhi i cieszę się, że udało mi się wrócić... a z kolei jak pomyślę, jakie tłumy przewijają się przez ten dworzec, gdzie podłożono bombę to jestem pod olbrzymim wrażeniem, że jest tak mało ofiar i całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
aha444 Re: miejsce kultu Hindusów 08.03.06, 17:39 "charam7" - bredzisz, jak jakis nieuk. A co, muzulmanom juz nie wolno do Wranasi przyjechac i zdetonowac bomby? W koncu to swiete miejsce - wiec bedzie bardziej bolalo ... Odpowiedz Link Zgłoś