mosessex 10.03.06, 14:40 USA OAZA PRAWORZĄDNOŚCI , DEMOKRACJI I PRAW CZŁOWIEKA ?????? ISRAEL OAZA LUDOBÓJSTWA DOKONANEGO PRZEZ ŻYDÓW NA NARODZIE ARABÓW PALESTYŃSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znajomy_jennifer_lopez Bush"Umrzecie kiedy JA wam pozwole"to też juz było 10.03.06, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: lekarze jako siepacze systemu 10.03.06, 17:29 LOL!!! Rozne juz lewackie glupoty slyszalem ale to musze gdzies zapisac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zenobia Rzadko sie zgadzam z "miedzynarodowymi organizacja 10.03.06, 15:38 Rzadko sie zgadzam z "miedzynarodowymi organizacjami" ale tym razem tak: nie nalezy wiezniow karmic sila. Kto chce glodowac niech gloduje. Obowiazku jedzenia nie ma. W Wielkiej Brytanii pozwolono terrorystom z IRA glodowac do konca, az zdechli. I tak powinno byc. Niestety, w Polsce tez glodujacych wiezniow karmi sie sila co uwazam za oburzajace. Ciotka Zenobia. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Ciotko Zenobio 10.03.06, 16:01 Twoje wyrazenie "az zdechli" powoduje, ze zbiera mi sie na wymioty. Dzieki Bogu nie nalezysz do mojej rodziny, a znajomych sama sobie wybieram, nie ma wiec duzego ryzyka spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Nie karm mnie na sile ta brunatna zupa... 10.03.06, 16:02 Ciociu Zeniu. ciotka_zenobia napisała: > Rzadko sie zgadzam z "miedzynarodowymi organizacjami" ale tym razem tak: nie Na jak rzadko sie zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
angry_kafir 'pozwolmy' im umrzec jak Terry Schiavo. 10.03.06, 16:10 ...tak jak 'pozwolono umrzec' Terry Schiavo. Wtedy lewactwo bylo ZA, dlaczego teraz jest przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: 'pozwolmy' im umrzec jak Terry Schiavo. 10.03.06, 16:18 angry_kafir napisał: > ...tak jak 'pozwolono umrzec' Terry Schiavo. > Wtedy lewactwo bylo ZA, dlaczego teraz jest przeciw Co ma wspolnego Terry Schiavo ze strajkiem glodowym wiezniow? Musisz miec nieadekwatna integracje sensoryczna, zeby luzno powiazane ze soba sprawy powiazac mocno z "lewactwem" (cokolwiek by ten wytrych mial znaczyc)! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 16:14 Czyzby poszukiwany doktor Mengele teraz praktykowal w amerykanskim obozie smierci? Zal mi tez Kubanczykow i Fidela, bo za chwile zacznie sie pisac o "kubanskim obozie koncentracyjnym".A za dluzsza chwile jakis gramotny nastepny Bush za te obozy smierci zbombarduje Hawane, obali ludobojczy rezim i wprowadzi "demokracje".Wiem, ze ropy tam nie ma ale cygara sa i dziewice co na swoich udach zwijaja te cygara tez sa i te dziewice sa calkiem ponetne.Sposob na dziewice wuja Sam juz wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 16:20 niech zdychaja..na cholere tracic pokarm dla swin Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 17:26 arap1 napisał: > niech zdychaja..na cholere tracic pokarm dla swin KIEDY CZYTAM TAKIE POSTY JESTEM ZDECYDOWANIE ZA ABORCJA!CZEMU TWOJA MAMUSIA TEGO NIE ZROBILA? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 16:21 można nie jeść 2-3-5 dni, a co potem robić z takim delikwentem,który słania się na nogach ? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 16:25 delikwent maureen2 napisała: > można nie jeść 2-3-5 dni, a co potem robić z takim delikwentem,który słania si > ę > na nogach ? Poszukaj wskazowek w jakiejs broszurce instruktazowej Gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 17:29 maureen2 napisała: > można nie jeść 2-3-5 dni, a co potem robić z takim delikwentem,który słania si > ę > na nogach ? "...podejrzanych o terroryzm osób, przetrzymywanych w amerykańskiej bazie Guantanamo na Kubie".... ODPOWIEDZ JEST PROSTA , POSCIC DO DOMU. JAK DLUGO MOZNA BYC PODEJRZANYM? NA TAKIEJ PODSTAWIE MOZNA ZAMKNAC K A Z D E G O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 10.03.06, 17:23 Czyzby poszukiwany doktor Mengele teraz praktykowal w amerykanskim obozie smierci? Zal mi tez Kubanczykow i Fidela, bo za chwile zacznie sie pisac o "kubanskim obozie koncentracyjnym".A za dluzsza chwile jakis gramotny nastepny Bush za te obozy smierci zbombarduje Hawane, obali ludobojczy rezim i wprowadzi "demokracje".Wiem, ze ropy tam nie ma ale cygara sa i dziewice co na swoich udach zwijaja te cygara tez sa i te dziewice sa calkiem ponetne.Sposob na dziewice wuja Sam juz wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Apel lekarzy, aby nie karmić siłą więźniów w 11.03.06, 05:01 To straszne - osmiolatki powinny sie uczyc a nie zwijac cygara... Nawet na Kubie... Odpowiedz Link Zgłoś