piss-on-pis4 26.03.06, 18:43 Kiedy wreszcie u nas staniemy w kolejce do mauzoleum bliźniaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baat-man Re: Chiny: w kolejce do Mao 26.03.06, 18:57 Ciekawie sie to czyta, wlasnie rok temu tez ustawialem sie w "czworkach", patrzylem na Chinczykow rzucajacych sie do kiosku z kwiatami, ktore note bene musza chyba byc zbierane pozniej sprzed posagu i przewozone z powrotem do kiosku (niezly interes :) ), potem bijacych poklony. >Twarzy Mao trudno się nawet w "przepisowe" 10 sekund przyjrzeć, gdyż kolejka >zwiedzających jest cały czas w ruchu. Wszelkie przestoje w zarodku torpedują >srodzy, odziani w czarne mundury cerberzy. :) Heh, no, mnie sie to przytrafilo, akurat bylem na poczatku grupy, ktora zostala wpuszczona do sali z trupem, stalem i patrzylem na tego potwora z dziwnie mala glowka, zakrytego po szyje wielka czerwona flaga z sierpem i mlotem (o ile dobrze pamietam), chyba tak z 15 czy 20 sekund, a wszyscy Chinczycy za mna :) Az wreszcie jeden z porzadkowych krzyknal "Hallo!", ja udaje, ze nie do mnie, no i znowu "Hallo! Let's go!" wiec juz wtedy sie ruszylem. Chcialem mu cos udburknac, w styly, ze "przeciez wam go nie zjem!", ale stwierdzilem, ze nie chce spedzic nastepnych 10 lat w łagrze. Tak czy inaczej, znajac troche ich historie, odczuwalem straszny niesmak po wyjsciu z tego mauzoleum. Im predzej zrownaja je z ziemia tym lepiej, maja przeciez tyle innej, ciekawej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
start-line piss-on piss-on-pis4 26.03.06, 19:14 piss-on piss-on-pis4 Dlaczego tak mało komentarzy ? - Bo piss-on-pis4 zabrał głos, jak zwykle na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś