Dodaj do ulubionych

W Pałacu Prezydenckim trwa spotkanie prezydent-...

27.04.06, 18:06

rozpoczęło się w czwartek przed godziną 18. spotkanie Prezydenta Lecha
Kaczyńskiego z premierem Kazimierzem Marcinkiewiczem

w celu wykonania poleceń posła Kaczyńskiego.

Obserwuj wątek
    • adas313 Widzicie te migawki w TV? 27.04.06, 18:16
      Najpierw na żywo: "Panie wicepremierze, serdecznie gratuluję!".

I zaraz potem retrospekcja: "Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest
      politycznym awanturnikiem. Poparcie PiS-u dla tego polityka w jakiejkolwiek
      sytuacji jest nierealne."
      • marek10004 Re: do adasia 27.04.06, 18:48
        Adasiu, jesli juz mowa o retrospekcji, to proponuje Ci rowniez podroz w
        przeszlosc. Mam oczywiscie na mysli nocny scenariusz, ktory zostal zrealizowany
        pewnej nocy roku panskiego 1992. Przysluchaj sie rowniez dialogom, szczegolnie
        tym wypowiadanym przez D. Tuska, W. Pawlaka, no i oczywiscie pana nobliste.
        Niby wygladali mlodziej, nieco inaczej, ale chyba rownie podle jak i dzisiaj.
        Zycze milej retrospekcji.
        • navaira Hi, hi 27.04.06, 19:13
          "Marcinkiewicz, który był obecny podczas podpisania umowy koalicyjnej."

Taaaak. Że też mu pozwolili 8-o :D
        • adas313 Re: do adasia 27.04.06, 19:43
          W. Pawlaka?
          Tego Pawlaka, z którym jeszcze wczoraj PiS całkiem poważnie rozmawiał o koalicji?

• adas313 A co do Tuska... 27.04.06, 19:44
            to wypowiedział się jakiś czas temu:
            dzisiaj też obaliłby ten rząd, bo był to rząd szkodliwy dla gospodarki.

I miał rację.
            • adas313 Aha, jeszcze jedno... 27.04.06, 19:47
              dlaczego na _jakiekolwiek_ uwagi pod adresem PiSu zwolennicy tejże partii mają
              do powiedzenia (do wyboru):

- "A Platforma"
              - "A Michnik"

Taka rewolucja moralna? To nawet relatywizm moralny ("skoro im wolno to nam
              też") nie jest; to już jest faryzeizm ("nam wolno - im nie").
              • marek10004 Re: Aha, jeszcze jedno... 27.04.06, 20:08
                Ales sie Adasiu rozgadal. Szkoda tylko, ze nic z sensem, przynajmniej w mojej
                ocenie.
                Jesli chodzi o Tuska. Nawet jesli Ty uwazasz, ze Tusk mial racje, nie znaczy
                jeszcze, ze naprawde ja mial. Ja wiem, iz panom z PO, oraz ich wielbicielom,
                wydaje sie to automatyczne, ale jednak tak nie jest. Zapomniales rowniez
                wyjasnic, dlaczegoz to Tusk mial racje.
                Mam dla Ciebie nieciekawa wiadomosc, ale tak naprawde bardzo dobra.
                Juz wkrotce dojdzie do calkowitego rozlamu w LPR, PSL i powaznego w PO.
                A wszystko to na korzysc PIS. Zycze milego dnia.
                • adas313 Re: Aha, jeszcze jedno... 27.04.06, 21:47
                  > A wszystko to na korzysc PIS.

No właśnie, i to jest cała perspektywa PiSu.
                  A ja bym chciał żeby było na korzyść Polski.

Bo na razie każdy dzień lektury wiadomości krajowych wywołuje u mnie dziwne
                  ciągotki do wyjazdu za granicę.

PS. Rząd Olszewskiego należało obalić, choćby za wprowadzenie akcyzy na import
                  paliw.

Aha, w "Nocnej Zmianie" jest pokazany Korwin-Mikke, który odpowiada twierdząco
                  na pytanie "Czy na liście [agentów SB - adas313] są członkowie rządu?".

Zastanów się czego tak gorliwie bronisz ;o)
                  • adas313 Re: Aha, jeszcze jedno... 27.04.06, 21:47
                    > PS. Rząd Olszewskiego należało obalić, choćby za wprowadzenie akcyzy na import
                    > paliw.

Tfu, nie akcyzy tylko koncesji.
        • antykagan Re: do adasia 27.04.06, 21:42
          marek10004 napisał:

> Adasiu, jesli juz mowa o retrospekcji, to proponuje Ci rowniez podroz w
          > przeszlosc. Mam oczywiscie na mysli nocny scenariusz, ktory zostal
          zrealizowany
          >
          > pewnej nocy roku panskiego 1992. Przysluchaj sie rowniez dialogom,
          szczegolnie
          > tym wypowiadanym przez D. Tuska, W. Pawlaka, no i oczywiscie pana nobliste.
          > Niby wygladali mlodziej, nieco inaczej, ale chyba rownie podle jak i dzisiaj.
          > Zycze milej retrospekcji.

Ty jątrzący z zagranicy debilu. Won z tego forum.
      • the.bill1 Tv jest po prostu żałosna, a chłopaki manipulanci 27.04.06, 19:00
        jeszcze się tym niezdrowo podniecają. Taka dziwna mieszanka cynizmu i sadyzmu
        medialnego. Wlasciwie to powiinno pojawić się słowo "MOBBING MEDIALNY"
        • the.bill1 Nowe pojęcia: Mobbing medialny .... :-) 27.04.06, 19:03
          Mobbing - systematyczne, trwające co najmniej kilka miesięcy, zachowania mające
          na celu izolowanie pracownika od społecznego otoczenia, pozbawienie go godności,
          rozbicie jego dotychczasowej tożsamości, doprowadzenia do całkowitej bezradności
          i bezsilności...
          Co na taka mobbingową działalnośc mediów w III RP (a od sześci miesiecy
          apogeum)różne FuNDACJE PRAW CZłOWIEKA?
          pl.wikipedia.org/wiki/Mobbing
          • adas313 Mobbing medialny i to od paru lat... 27.04.06, 19:44
            uprawia Radio Maryja.
    • maga33 Re: W Pałacu Prezydenckim trwa spotkanie prezyden 27.04.06, 18:42
      naprawdę ja już nie wiem, czy się śmiać czy płakać? jak długo jeszcze Ci
      panowie będą się bawić w układy i układziki za nasze pieniądze? ciężko pracuję,
      płacę podatki i nie życzę sobie by jedną z głównych funkcji w kraju pełnił
      niedokuczony przestępca!!! czy ja mam zwidy??? czy faktycznie pomogli mu w tym
      panowie funkcjonujący pod sztandarem z napisem "prawo i sprawiedliwość"! w tej
      sytuacji niestety na wartości tracą całkowicie te 2 pojęcia, zenada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka