Dodaj do ulubionych

Wierzejski o gejach: zlać ich pałami!

• 3gr Wierzejski to hitlerowski nazi 11.05.06, 13:36
      Ten smutny, zakompleksiony krzykacz zasluguje na izolacje od dzialalnosci
      politycznej, a jak nie przestanie namawiac do bicia ludzi, to do do wiezienia.
      Precz z faszyzmem w Polsce. Wiwat tolerancja dla Wszystkich ludzi!
    • jb93 Pedaly upolityczniaja swoje pupy 11.05.06, 13:37
      Nie bardzo rozumiem o co ten szum? Wszelkie parady majace za cel afiszowanie sie z jakakolwiek
      orientacja seksualna sa nie na miejscu i stanowia dowod ekshibicjonizmu badz zwyczajnego chamstwa.
      Sprawy seksu rozpatruje sie w domu drodzy pederasci.
    • gibenrath czemu jakiś gej go nie pozwie? 11.05.06, 13:37
      • wredna_jedza Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 13:58
        Gej z definicji to tchórz ;-)
        • laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:24
          Tak samo jak nacjonalista to z definicji idiota o wąskich horyzontach myślowych
          i klapkach na oczach. Chyba jednak nie warto bawić się w chamskie uproszczenia,
          prawda ?
          • wredna_jedza Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:27
            Prawda jest taka, czy ktoś o zdrowych zmysłach chciałby sie spotkać na sali
            sądowej mając za przeciwnika niektóre znane osoby? Własnie panów typu Kurski,
            Wierzejski...
            I to nie tylko w sprawie "paradowania" :)
            • laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:39
              Apatia polskiego społeczeństwa jest niestety faktem. Tutaj nikt nie ma ochoty
              walczyć o swoje prawa, nawet poprzez wrzucenie kart do urny wyborczej.

Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa
              cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by nie
              obrażać ludzi.
              • wredna_jedza Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:52
                > Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa
                > cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by nie
                > obrażać ludzi.
                Na razie to obawiam sie, że w obecnej chwili wygranie czegokolwiek z Wierzejskim
                graniczy z cudem :) Nawet jakby druga strona miała 200% racji :)

Ps - a Wasserwanne kojarzysz? :)
                • laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 15:02
                  wredna_jedza napisała:

> > Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa
                  > > cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by ni
                  > e
                  > > obrażać ludzi.
                  > Na razie to obawiam sie, że w obecnej chwili wygranie czegokolwiek z Wierzejski
                  > m
                  > graniczy z cudem :) Nawet jakby druga strona miała 200% racji :)
                  >
                  > Ps - a Wasserwanne kojarzysz? :)

Hehe, masz troche racji.

Jednak nie jest tak, zle skoro Lepper dostał zawiasy ;].

Właśnie sobie uzmysłowiłem, jak brzmi poprzednie zdanie i że ten burak jest
                  wicepremierem. Jest zle ;)
    • mazurek111 Re: kolejna powtórka. Sorry 11.05.06, 13:39
      Nie wiem dlaczego coś się zacięło i moja odpowiedź nie chciała przejść. Sorry.
    • jb93 Upolitycznianie zwieracza 11.05.06, 13:40
      Nie bardzo rozumiem o co ten szum? Wszelkie parady majace za cel afiszowanie sie z jakakolwiek
      orientacja seksualna sa nie na miejscu i stanowia dowod ekshibicjonizmu, braku wyczucia badz
      zwyczajnego chamstwa. Sprawy seksu rozpatruje sie w domu, drodzy pederasci.
    • sarmata Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:41
      Nawet jesli wiekszosc uwaza, ze kradziez jest dobra, to i tak nie sa w stanie
      zmienic obiktywnie negatywnej oceny kradziezy. I podobnie jest z homofobia
      99,9% moze ja traktowac jako rzecz godna pochwaly, ale obiektywnie nalezy ja
      uznac za cos skandalicznego.
      Mam nadzieje ze geje walczacy o rownouprawnienie beda mogli wkrotce zawierac
      malzenstwa, adoptowac niechciane dzieci heteroseksualistow i chodzic za reke po
      miescie tak jak statystyczna wiekszosc populacji bez narazania sie na agresje i
      upokorzenia.
    • deep_breath Nasi przywodcy 11.05.06, 13:41
    • jot58ka Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:42
      Najpierw gejów, potem Żydów, cyklistów, jajogłowych, łysych , brunetów i tak
      dalej. Schludny kat z tego Wierzejewskiego.
    • deep_breath Nasi przywodcy 11.05.06, 13:44
      Dokladnie takich ludzi sobie na nasze elity wybralismy. Przypuszczam ze posel
      Wierz..... sam byl palowany w dziecinstwie, i takie same wzorce zachowan stara
      sie narzucic innym. Historia lubi sie powtarzac, juz gdzies to kiedys przed ok
      70 laty przezylismy ;)
      Viva la Polonia
    • karrolina Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:45
      Niech lepiej W. zleja palami! co to w ogole za metody ?!!
    • deep_breath Polscy przywodcy 11.05.06, 13:47
      Dokladnie takich ludzi sobie na nasze elity wybralismy. Przypuszczam ze posel
      Wierz..... sam byl palowany w dziecinstwie, i takie same wzorce zachowan stara
      sie narzucic innym. Historia lubi sie powtarzac, juz gdzies to kiedys przed ok
      70 laty przezylismy ;)
      Viva la Polonia
      • tralala31 POZDRO dla adminów;) 11.05.06, 13:53
        macie dziś pełne ręce roboty;) tyle komentów
    • morda11 [...] 11.05.06, 13:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ariadna100 Skandal 11.05.06, 13:52
      To jest jakis horror, a nie rzeczywistość. Ten pan powinien czyscic rynsztoki,
      a nie wypowiadac sie publicznie. Pomijajac juz jego radykalne nacechowane
      nienawiscia i tępotą poglądy. To ma byc panstwo prawa? To jest panstwo
      bezprawia i glupoty.
    • anglopismak Wierzejski do paki, odebrać mandat posła! 11.05.06, 13:53
      Powiedzmy sobie szczerze, że tą wypowiedzią powinna się zająć już prokuratura-
      jest to jawne podżeganie do użycia przemocy fizycznej i siły.
      Homoseksualiści nie są dewiantami, ani ludźmi chorymi czy zboczonymi. Trochę
      więcej wiedzy na ten temat Panie P_ośle by się przydało.
      Jednakże proponuję skończyć z używaniem takiego języka przez nasze władze i
      takimi zachowaniami w Sejmie! Wspomnieć nalezy nie tylko podżeganie do użycia
      siły, ale również obrazę posłów Niemieckich. Oprócz tego mnie samego uraża taki
      sposób i styl wypowiedzi posła Wierzejskiego. Dlatego chętnie podpiszę się pod
      jakimś wnioskiem, lub stawię się w roli oskarżyciela posiłkowego w sądzie.
      Pozdrawiam,
      Obrażony
    • galan12 W-yP-ierdki giertycha-tak zaczynały HJ-oty i tak 11.05.06, 13:53
      W-yP-ierdki giertycha-takzaczynały HJ-oty i tak skonczą jak te faszystowskie
      gnidy
    • masloh Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:57
      Proponuje najpierw "zlac pala" wszystkich gejow, potem lesbijki, nastepnie
      niewierzacych, a potem tak profilaktycznie wszystkich, ktorzy maja inne
      poglady... ;)
    • plzoltek A co z gejem, który nie ma partnera? 11.05.06, 13:59
    • lady284 GEJE do psychiatry 11.05.06, 14:01
      Dlaczego geje w ostentacyjny sposób chcą nam mówić co robią pod pierzyną ???????
      DLACZEGO INNI TEGO NIE ROBIĄ TYLKO ONI?
      • 3gr GEJE pojda do raju. Wiwat tolerancja! 11.05.06, 14:25
        Jezus Chrystus byl homo czy hetero? I jaka to roznica? Dla mnie Jezus byl
        gejem. I co mi zrobisz?
    • tammat Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:01
      Czytając takie wypowiedzi robi mi się po prostu słabo. Ten pan obraża mnie jako
      obywatela tego kraju. Z jego wypowiedzi wynika, że najlepiej, gdyby mnie nie
      było. Jestem gejem, mało tego, jestem nauczycielem i nadal mam zamiar nim być -
      bo jest to raz, że moja pasja, dwa, mam do tego pełne prawo. Z tego co wiem,
      tego typu demonstracji nie można zakazać. Jeżeli już lać kogoś pałą, to osobę,
      która plecie trzy po trzy. Ciemnogród kwitnie i trzeba coś z tym zrobić.
      • pawel_berlin Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 15:13
        Uwazaj tammat, bo niedlugo cie na jakas liste wciagna. Nie dosc ze gej, to
        jeszcze i nauczyciel; w sytuacji, gdy ma sie TAKICH milosciwie nam panujacych,
        trzeba niezle sie natrudzic aby: nie wylali z roboty, nie odebrali paszportu,
        nie podsluchiwali rozmow telefonicznych (taaa....mozliwosci CBA sa
        nieograniczone), nie przetrzymywali bez wyroku, nie zamkneli, nie
        wykonali "zaocznie" wyroku.....
    • zikasje Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:03
      Nawiązując do słów Wierzejskiego, ze geje to tchórze - muszę stwierdzić , iż
      pana (p)osła wystepują braki w wykształceniu klasycznym. Historaia zna liczne
      przykłady fanatycznej wręcz odwagi oddziałow złożonych z gejów - np. "Świety
      Zastęp" 300 Tebańczyków, który jako jedyny do końca wytrwał na polu bitwy pod
      Heroneą - i, co zapewne panu (p)osłwi bardziej się spodoba, przestał isnieć.
      P.S. Piszę gwoli prawdy historycznej, gdyż idei Marszów Równości nie popieram.
    • 3gr Wierzejski to zamordyzm i nazizm! Precz z Polski! 11.05.06, 14:05
      Precz z tresowaniem ludzi za pomoca pal. Wierzejski na Bialorus, czyscic
      cholewki Lukasznece. Nazisci i Wierzejski precz z Polski!
      • tadeusz_ja to będzie wielka 20-to tysięczna manifestacja 11.05.06, 14:38
        przeciwko kaczyzmowi!!Wóz albo przewóz!!
    • tektur Biedny ten Wierzejski 11.05.06, 14:08
      : homofobiczny gej i do tego sie okazje ,że to sadomasochista .Takich to
      rzeczywiście powinno się leczyć.
    • 3gr Precz z nazizmem. Wiwat tolerancja! 11.05.06, 14:09
      tylko tyle, tolerancja.
    • koladam Re: Wierzejski: "gej to z definicji tchórz" 11.05.06, 14:09

Nie chciałbym się czepiać, ale zwrócę uwagę na jeden aspekt tej konstruktywnej
      wypowiedzi Pana Posła - nasz drogi reprezentat z ław sejmowych chyba zbyt
      pochopnie wyraził tę opinię - "gej-tchórz" -
      tylko przypomnę Aleksandra Wielkiego (wprawdie bi), święty hufiec tebański
      (padli to ostatniego nieustepując pola), spartan, Platona i inszych
      starozytnych homo,
      o średniowieczu czy czasach nowożytnych nie wspominjąc.
      ciekawe czy poseł Wierzejski taką odwaga ja tamci by dysponował?
      • majster_g Re: Wierzejski: "gej to z definicji tchórz" 11.05.06, 14:23
        koladam napisał:

(...)
        > ciekawe czy poseł Wierzejski taką odwaga ja tamci by dysponował?

Czym innym jest stanac samemu przed rozwrzeszczanym tlumem faszystow a czym
        innym byc we wrzeszczacym tlumie. Coz, Wierzejski ma racje tlumu za soba,
        trudno cos wymagac od niego...

Jedno mnie zdumiewa - ten tlum jakby coraz mniejszy... Brawo!
    • malkont2 Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:10
      Burak z ciebie wierzejski. Nic więcej. Kretynie jeden szkoda słów na takiego jak ty
      • 3gr Burak a sprawa polska 11.05.06, 14:38
        Brawo ten komentarz. Burak, a z pogladami buraka nie da sie polemizowac, nie ma
        takiej mozliwosci. Czym sie rozni burak od plaszczyzny? Tym, ze plaszczyzna
        jest nieograniczona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka