3gr Wierzejski to hitlerowski nazi 11.05.06, 13:36 Ten smutny, zakompleksiony krzykacz zasluguje na izolacje od dzialalnosci politycznej, a jak nie przestanie namawiac do bicia ludzi, to do do wiezienia. Precz z faszyzmem w Polsce. Wiwat tolerancja dla Wszystkich ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Pedaly upolityczniaja swoje pupy 11.05.06, 13:37 Nie bardzo rozumiem o co ten szum? Wszelkie parady majace za cel afiszowanie sie z jakakolwiek orientacja seksualna sa nie na miejscu i stanowia dowod ekshibicjonizmu badz zwyczajnego chamstwa. Sprawy seksu rozpatruje sie w domu drodzy pederasci. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 13:58 Gej z definicji to tchórz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:24 Tak samo jak nacjonalista to z definicji idiota o wąskich horyzontach myślowych i klapkach na oczach. Chyba jednak nie warto bawić się w chamskie uproszczenia, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:27 Prawda jest taka, czy ktoś o zdrowych zmysłach chciałby sie spotkać na sali sądowej mając za przeciwnika niektóre znane osoby? Własnie panów typu Kurski, Wierzejski... I to nie tylko w sprawie "paradowania" :) Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:39 Apatia polskiego społeczeństwa jest niestety faktem. Tutaj nikt nie ma ochoty walczyć o swoje prawa, nawet poprzez wrzucenie kart do urny wyborczej. Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by nie obrażać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 14:52 > Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa > cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by nie > obrażać ludzi. Na razie to obawiam sie, że w obecnej chwili wygranie czegokolwiek z Wierzejskim graniczy z cudem :) Nawet jakby druga strona miała 200% racji :) Ps - a Wasserwanne kojarzysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Sam Wierzejski ci odpowiada 11.05.06, 15:02 wredna_jedza napisała: > > Prawdę mówiąc przydało by się nam trochę procesów, właśnie z powództwa > > cywilnego, przeciw politykierom. Może by uważniej ważyli słowa. Tak by ni > e > > obrażać ludzi. > Na razie to obawiam sie, że w obecnej chwili wygranie czegokolwiek z Wierzejski > m > graniczy z cudem :) Nawet jakby druga strona miała 200% racji :) > > Ps - a Wasserwanne kojarzysz? :) Hehe, masz troche racji. Jednak nie jest tak, zle skoro Lepper dostał zawiasy ;]. Właśnie sobie uzmysłowiłem, jak brzmi poprzednie zdanie i że ten burak jest wicepremierem. Jest zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: kolejna powtórka. Sorry 11.05.06, 13:39 Nie wiem dlaczego coś się zacięło i moja odpowiedź nie chciała przejść. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Upolitycznianie zwieracza 11.05.06, 13:40 Nie bardzo rozumiem o co ten szum? Wszelkie parady majace za cel afiszowanie sie z jakakolwiek orientacja seksualna sa nie na miejscu i stanowia dowod ekshibicjonizmu, braku wyczucia badz zwyczajnego chamstwa. Sprawy seksu rozpatruje sie w domu, drodzy pederasci. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:41 Nawet jesli wiekszosc uwaza, ze kradziez jest dobra, to i tak nie sa w stanie zmienic obiktywnie negatywnej oceny kradziezy. I podobnie jest z homofobia 99,9% moze ja traktowac jako rzecz godna pochwaly, ale obiektywnie nalezy ja uznac za cos skandalicznego. Mam nadzieje ze geje walczacy o rownouprawnienie beda mogli wkrotce zawierac malzenstwa, adoptowac niechciane dzieci heteroseksualistow i chodzic za reke po miescie tak jak statystyczna wiekszosc populacji bez narazania sie na agresje i upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:42 Najpierw gejów, potem Żydów, cyklistów, jajogłowych, łysych , brunetów i tak dalej. Schludny kat z tego Wierzejewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
deep_breath Nasi przywodcy 11.05.06, 13:44 Dokladnie takich ludzi sobie na nasze elity wybralismy. Przypuszczam ze posel Wierz..... sam byl palowany w dziecinstwie, i takie same wzorce zachowan stara sie narzucic innym. Historia lubi sie powtarzac, juz gdzies to kiedys przed ok 70 laty przezylismy ;) Viva la Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
karrolina Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:45 Niech lepiej W. zleja palami! co to w ogole za metody ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
deep_breath Polscy przywodcy 11.05.06, 13:47 Dokladnie takich ludzi sobie na nasze elity wybralismy. Przypuszczam ze posel Wierz..... sam byl palowany w dziecinstwie, i takie same wzorce zachowan stara sie narzucic innym. Historia lubi sie powtarzac, juz gdzies to kiedys przed ok 70 laty przezylismy ;) Viva la Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 POZDRO dla adminów;) 11.05.06, 13:53 macie dziś pełne ręce roboty;) tyle komentów Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 [...] 11.05.06, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna100 Skandal 11.05.06, 13:52 To jest jakis horror, a nie rzeczywistość. Ten pan powinien czyscic rynsztoki, a nie wypowiadac sie publicznie. Pomijajac juz jego radykalne nacechowane nienawiscia i tępotą poglądy. To ma byc panstwo prawa? To jest panstwo bezprawia i glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
anglopismak Wierzejski do paki, odebrać mandat posła! 11.05.06, 13:53 Powiedzmy sobie szczerze, że tą wypowiedzią powinna się zająć już prokuratura- jest to jawne podżeganie do użycia przemocy fizycznej i siły. Homoseksualiści nie są dewiantami, ani ludźmi chorymi czy zboczonymi. Trochę więcej wiedzy na ten temat Panie P_ośle by się przydało. Jednakże proponuję skończyć z używaniem takiego języka przez nasze władze i takimi zachowaniami w Sejmie! Wspomnieć nalezy nie tylko podżeganie do użycia siły, ale również obrazę posłów Niemieckich. Oprócz tego mnie samego uraża taki sposób i styl wypowiedzi posła Wierzejskiego. Dlatego chętnie podpiszę się pod jakimś wnioskiem, lub stawię się w roli oskarżyciela posiłkowego w sądzie. Pozdrawiam, Obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 W-yP-ierdki giertycha-tak zaczynały HJ-oty i tak 11.05.06, 13:53 W-yP-ierdki giertycha-takzaczynały HJ-oty i tak skonczą jak te faszystowskie gnidy Odpowiedz Link Zgłoś
masloh Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 13:57 Proponuje najpierw "zlac pala" wszystkich gejow, potem lesbijki, nastepnie niewierzacych, a potem tak profilaktycznie wszystkich, ktorzy maja inne poglady... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 GEJE do psychiatry 11.05.06, 14:01 Dlaczego geje w ostentacyjny sposób chcą nam mówić co robią pod pierzyną ??????? DLACZEGO INNI TEGO NIE ROBIĄ TYLKO ONI? Odpowiedz Link Zgłoś
3gr GEJE pojda do raju. Wiwat tolerancja! 11.05.06, 14:25 Jezus Chrystus byl homo czy hetero? I jaka to roznica? Dla mnie Jezus byl gejem. I co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tammat Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:01 Czytając takie wypowiedzi robi mi się po prostu słabo. Ten pan obraża mnie jako obywatela tego kraju. Z jego wypowiedzi wynika, że najlepiej, gdyby mnie nie było. Jestem gejem, mało tego, jestem nauczycielem i nadal mam zamiar nim być - bo jest to raz, że moja pasja, dwa, mam do tego pełne prawo. Z tego co wiem, tego typu demonstracji nie można zakazać. Jeżeli już lać kogoś pałą, to osobę, która plecie trzy po trzy. Ciemnogród kwitnie i trzeba coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 15:13 Uwazaj tammat, bo niedlugo cie na jakas liste wciagna. Nie dosc ze gej, to jeszcze i nauczyciel; w sytuacji, gdy ma sie TAKICH milosciwie nam panujacych, trzeba niezle sie natrudzic aby: nie wylali z roboty, nie odebrali paszportu, nie podsluchiwali rozmow telefonicznych (taaa....mozliwosci CBA sa nieograniczone), nie przetrzymywali bez wyroku, nie zamkneli, nie wykonali "zaocznie" wyroku..... Odpowiedz Link Zgłoś
zikasje Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:03 Nawiązując do słów Wierzejskiego, ze geje to tchórze - muszę stwierdzić , iż pana (p)osła wystepują braki w wykształceniu klasycznym. Historaia zna liczne przykłady fanatycznej wręcz odwagi oddziałow złożonych z gejów - np. "Świety Zastęp" 300 Tebańczyków, który jako jedyny do końca wytrwał na polu bitwy pod Heroneą - i, co zapewne panu (p)osłwi bardziej się spodoba, przestał isnieć. P.S. Piszę gwoli prawdy historycznej, gdyż idei Marszów Równości nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Wierzejski to zamordyzm i nazizm! Precz z Polski! 11.05.06, 14:05 Precz z tresowaniem ludzi za pomoca pal. Wierzejski na Bialorus, czyscic cholewki Lukasznece. Nazisci i Wierzejski precz z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja to będzie wielka 20-to tysięczna manifestacja 11.05.06, 14:38 przeciwko kaczyzmowi!!Wóz albo przewóz!! Odpowiedz Link Zgłoś
tektur Biedny ten Wierzejski 11.05.06, 14:08 : homofobiczny gej i do tego sie okazje ,że to sadomasochista .Takich to rzeczywiście powinno się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
koladam Re: Wierzejski: "gej to z definicji tchórz" 11.05.06, 14:09 Nie chciałbym się czepiać, ale zwrócę uwagę na jeden aspekt tej konstruktywnej wypowiedzi Pana Posła - nasz drogi reprezentat z ław sejmowych chyba zbyt pochopnie wyraził tę opinię - "gej-tchórz" - tylko przypomnę Aleksandra Wielkiego (wprawdie bi), święty hufiec tebański (padli to ostatniego nieustepując pola), spartan, Platona i inszych starozytnych homo, o średniowieczu czy czasach nowożytnych nie wspominjąc. ciekawe czy poseł Wierzejski taką odwaga ja tamci by dysponował? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Wierzejski: "gej to z definicji tchórz" 11.05.06, 14:23 koladam napisał: (...) > ciekawe czy poseł Wierzejski taką odwaga ja tamci by dysponował? Czym innym jest stanac samemu przed rozwrzeszczanym tlumem faszystow a czym innym byc we wrzeszczacym tlumie. Coz, Wierzejski ma racje tlumu za soba, trudno cos wymagac od niego... Jedno mnie zdumiewa - ten tlum jakby coraz mniejszy... Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
malkont2 Re: Wierzejski o gejach: zlać ich pałami! 11.05.06, 14:10 Burak z ciebie wierzejski. Nic więcej. Kretynie jeden szkoda słów na takiego jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Burak a sprawa polska 11.05.06, 14:38 Brawo ten komentarz. Burak, a z pogladami buraka nie da sie polemizowac, nie ma takiej mozliwosci. Czym sie rozni burak od plaszczyzny? Tym, ze plaszczyzna jest nieograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś