pawel_berlin 14.05.06, 13:34 Poniżej 5 proc. progu, według sondażu, znalazły się (...) Liga Polskich Rodzin - 4 proc. Przepraszam; gdzie jest to poparcie spoleczne dla TAKIEGO rzadu???? Cos mi sie wydaje, ze nie tak wybrali Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besserwisser fifty fifty 14.05.06, 13:37 koalicja PO-SLD : 230 mandatów koalicja PIS-SO : 228 mandatów Mniejszość Niemiecka języczkiem u wagi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Czyli PiS odbiera elektorat koalicjantom? 14.05.06, 13:39 A lewica dla której "bój miał być to ostatni" rośnie w siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Czyli PiS odbiera elektorat koalicjantom? 14.05.06, 13:46 Lewica rośnie w siłę - i bardzo dobrze. A kaczory najpierw rozwalą SO i LPR, a potem pogrzebią samych siebie. I też bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: fifty fifty 14.05.06, 13:41 ty piszesz o tym co mamy, ja o tym, co uwaza spoleczenstwo. nie bardzo wiem, co insynuujesz piszac o MN? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa w wybiórczej panika i ndzwyczajna narada 14.05.06, 13:44 Jakie teraz nam zaserwuje pan Pacewicz sondaże dla zniwelowania złych wyników PO. Pacewicz: D.Tusk kłamał, celowo kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: w wybiórczej panika i ndzwyczajna narada 14.05.06, 13:50 premier.z.krakowa napisała: > Jakie teraz nam zaserwuje pan Pacewicz sondaże dla zniwelowania złych wyników P > O. Pacewicz ma powody do zadowolenia bo świetny wynik ma koalicja SLD-SdPl-PD. > Pacewicz: D.Tusk kłamał, celowo kłamał. Skąd ten cytat bo nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: w wybiórczej panika i ndzwyczajna narada 14.05.06, 14:10 kataryna.kataryna napisała: > premier.z.krakowa napisała: > > > Jakie teraz nam zaserwuje pan Pacewicz sondaże dla zniwelowania złych wyn > ików P > > O. > > > > Pacewicz ma powody do zadowolenia bo świetny wynik ma koalicja SLD-SdPl-PD. > > > > Pacewicz: D.Tusk kłamał, celowo kłamał. > > > > Skąd ten cytat bo nie znam? odpowiadam: Z programu "loża prasowa" w TVN jakieś 3 lub 4 tygodnie temu. Ale mam lepszy cytat z dzisiaj. Wroński: "PO zachowuje się jak piesek który wypadł z sań". Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: od kiedy wierzysz sondażom 14.05.06, 14:19 Jeżeli to do mnie to masz rację. Nie wierzę dlatego myślę że jest jeszcze większa różnica na korzyść PISu. Przecież to takie niemodne i wstydliwe przyznawać się do popierania oszołomów z PISu prawda. Zresztą jak twierdzi pan Pacewicz wyborcy PISu to niewykształcone debile, w wieku emerytalnym mieszkające na zapadłej wsi i słuchające RM więc nie sądze aby tam docierały pracownie badań społecznych - prawda? Tym bardziej niewairygodne są robione na zamówienie sondaże telefoniczne na 500 osobach które z góry faforyzują PO. A co do pracowni to akurat ta podawała sondaże zawsze najbliższe rzeczywistemu wynikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta_zastepcza Re: fifty fifty 14.05.06, 13:47 mn zawsze głosuje za rządem (niezależnie czy rządzi lewica czy prawica) Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 14.05.06, 13:43 Kwaczą Kaczory z radości, Bo naród chce Sprawiedliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze A co to takiego ta koalicja Sojuszu Lewicy 14.05.06, 13:49 i Socjaldemokracj Polskiej ? Czy to jakis nowy sposób robienia sondaży, w którym umieszcza się ugrupowania nieistniejące ? Ciekaw jestem, jak Palade zaliczył statystykę Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 14.05.06, 13:49 Przez 4 lata bezpardonowej, absurdalnej nagonki, ludzie uwierzyli, że SLD jest takie be, że gorzej już nie można. Teraz zaczyna do nich docierać że RELATYWNIE (a tylko to decydować może) SLD jest nie be lecz OK. Trzeba jeszcze trochę poczekać, a naród zmądrzeje i wygoni oszołomów z dzisiejszej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu Czy Piskorski sfinansował powstanie PO? 14.05.06, 13:51 Czy Piskorski sfinansował powstanie PO? Może o tę sprawę chodzi Kaczyńskiemu w wyjaśnieniu "powstania trzech partii?" Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 14.05.06, 14:02 ja tu czegoś nie rozumiem. PiS górą?!..po tym wszytkim!!. Durny naród --- Kawały Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu Za to Polska ma Mondre Elyty! 14.05.06, 14:07 Za to Polska ma Mondre Elyty! Dla nich chce się żyć! Lwie i Adamie prowadźcie nas, do Was uciekamy się! Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 14.05.06, 14:11 Najbardziej mnie cieszy, że notowania SLD rosna . Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: PO płaci za kunktatorstwo 14.05.06, 14:18 należało się zgodzić na rozwiazanie sejmu i umozliwić kaczorom drugie rozdanie . Absolutnie nie jestem fanem kaczorów, ale propozycja samorozwiązania sejmu była fair. a teraz mamy Giertycha w rzadzie. W przypadku nowego rozdania co najwyżej byłby Lepper, o ile byłby , bo kaczorom ten ruch był potrzebny aby od nowa usiąść do stołu z PO. Ale panowie z PO wydumali sobie , ze poczekają aż się PiS skompromituje.. otóz PiS narazie sobie nie zaszkodził, a PO - tak.. Doskonały wynik lewicy swiadczy o tym, ze negatywny elektorat PiS wybiera SLD- SDPL lub Onyszkiewicza a nie kunktatorskie PO. Wynik tego sondażu jeszcze bardziej wzmocni odpływ zwolenników PO w obliczu rysujacej się koalicji SLD-SDPl-PD ( to już na dzisiaj 20 % ! ). Dodajmy lewicy jeszcze 3 % premii za namowienie PD do koalicji i w następnym sondażu lewica dogania PO. Polityki nie robi się puszczając baki w stołek i deklarując wygłaszanie błazeńskich odzywek w sejmie przez następne 3 lata, tak jak to sobie mysli nieszczęsny Jan Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Jeszcze rochę a PiS zamieni się z lewicą.. 14.05.06, 14:20 Lewica - z 5 procent do 18 . Jeszcze trochę .... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa marzenia ściętej głowy 14.05.06, 14:22 dialog napisał: > Lewica - z 5 procent do 18 . Jeszcze trochę .... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: marzenia ściętej głowy 14.05.06, 14:26 to co, wiarygodny jest ten sondaz, czy nie, bo sam sie juz zaplatales ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor U nas w redakcji GW panika i niedowierzanie 14.05.06, 14:21 to jujz sie staje nudne i meczące. tyle plujemy na ten rzad tyle chcemy zmanipulowac Polakami a oni dalej swoje. Ot Ciemnogród nieposłuszny Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 14.05.06, 19:14 Rośnie nam, rośnie... A dopiero nieco ponad pół roku po wyborach... Wrócimy do władzy z większym poparciem niz w 2001 r. :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PGB: PiS 32 proc., PO 27 proc. 15.05.06, 07:54 Oj, jaki niewygodny i niepoprawny sondaż! Aż zdjęli artykuł! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś