Dodaj do ulubionych

Pierwsza Maria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:32
..."mam swój styl", powiedziała babcia Marysia...;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sportif duck IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.10.05, 09:35
      calkiem qlturalna babka
      • Gość: tekameka kliniki kosmetyczne zacieraja ręce - DUŻO roboty IP: *.piasta.pl 24.10.05, 11:39
        z jej twarzyczką(?) , o reszcie nie wspomnę.
        Szykuje się duże zamówienie, rozciągnięte w czasie hehehe
        • Gość: wawa [...] IP: 194.181.197.* 24.10.05, 12:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: rila nazgule też miały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:55
            mi przypomina orka z LOTR, tylko chorego na gruźlicę
            • marijah Tolerancja w rodzinie Kacz. - nie możliwe.... 24.10.05, 14:36
            • Gość: rila ie nazgule miały klasę jak ona (kto skasowal ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:27
              poprzednia wiadomosc??
              tej kobiecie nic juz nie pomoze, wiec odpuscie sobie z zyczliwoscia
          • tekameka [...] 24.10.05, 13:50
          • Gość: mk Re: Ona ma klasę.. IP: *.crowley.pl 24.10.05, 14:04
            chyba jedną klasę (podstawówy)...
            • Gość: gt Re: Ona ma klasę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:03
              jest ekonomista..tak na marginesie..
        • Gość: che przede wszystkim to kaczor powinien isc na operacj IP: *.user.ono.com 24.10.05, 13:29
          tak na marginesie, to on ma zdecydowanie bardziej fatalna twarz (o reszcie nie
          wspomne) niz jego zonka, kaczor - to operacja plastyczna calej twarzy, moze
          przestanie wygladac jak kot sra.. acy na pustyni. do tego moze jeszcze nie jest
          za pozno na hormony wzrostu.....
        • Gość: rila nie warto, za 5 lat wyleca z hukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:11
          nie martwcie sie, piec lat to nie tak dlugo
          • Gość: van Re: nie warto, za 5 lat wyleca z hukiem IP: *.bc.hsia.telus.net 24.10.05, 21:54
            Chyba przestane cytac te posty. Ilez w nich nienawisci, absolutny brak szacunku
            dla ludzi wybieranych przez demokratyczna wiekszosc narodu. Godne pozalowania,
            Rodacy.
            • Gość: rila cytując nowego prezydenta: "spieprzaj, dziadu!!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:36
              :)
        • Gość: Cykada Re: kliniki kosmetyczne zacieraja ręce - DUŻO rob IP: *.onlink.net 24.10.05, 18:30
          czyzbys zamierzala zostac klientka tej kliniki? Przeciez kosmetolodzy jeszcze
          nie wlewaja rozumu do glowy. A tobie tego wlasnie brakuje.
        • Gość: ananke Jesteś żałosna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:07
          Wiesz co, to akurat nie jest śmieszne. Pani Maria jest ciepłą kobietą, a jej
          ciepło całkowicie równoważy urodę. Jesteś żałosna.
    • Gość: rosa peony Gratuluje Pierwszej Damie IP: *.crowley.pl 24.10.05, 09:36
      Będzie chyba moją najbardziej ulubioną wśród naszych I dam i zapraszam na
      forum "PerfumY' jesli rzeczywiscie je lubi. Czas zmienić j'adore na coś
      ciekawszego!
      • echo_o Re: Gratuluje Pierwszej Damie 24.10.05, 10:17
        J'adore jest też jedną z moich ulubionych wód toaletowych (choć to faktycznie
        już klasyka). Myślę, ze Pani Marii spodobałaby się również aura zapachu 'Light
        blue' D&G.
      • Gość: Kaska Re: Gratuluje Pierwszej Damie IP: 5.6.2R* / 24.66.94.* 24.10.05, 16:12
        Na Red Door Elisabeth Arden!:)

Kaska
    • Gość: RoBert Re: Pierwsza Maria IP: *.cbgnet.pl 24.10.05, 09:37
      No, to mamy pierwszą damę wyglądającą jak jesiotr...
      • maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 09:39
        A kysz , baba jaga.

Zamieniliśmy najładniejszą Pierwszą Damę w Europie na coś takiego !!!
        • echo_o Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:19
          Powierzchwne i prymitywne kryteria oceny, ech...
          • Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:13
            tak mówią brzydcy :P
            • Gość: snake Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:11
              znając życie jesteś obrzydliwą i głupią osobą...
              • Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:01
                to kiepsko znasz życie
        • Gość: lena* Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:38
          ludzie! czy wam naprawde tylko takie powierzchowne rzeczy w glowie?? W koncu to
          nie jej wina, ze nie jest najurodziwsza pierwsza dama! Ale Maciek, ty pewnie
          wygladasz jak wiedzmin, bo zazwyczaj tacy pierwsi sa do krytykowania innych!
          Uh, zero tolerancji w narodzie!.....
          • Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:22
            nie, nie tylko powierzchowne rzeczy nam w głowie...
            jej odpowiedź na pytanie o królową Nepalu już skomentowałam... skoro ma IQ jak
            Forrest Gump (75, jeśli ktoś ne pamięta filmu), to wzięłam się za ocenianie
            urody... na ten temat mam niewiele do powiedzienia
            • Gość: lena* Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:41
              proponuje Ci - najpierw spojrzyj na siebie krytycznym okiem, a potem zabieraj
              sie za Wielka Kontestacje bliznich!(nawet, gdy sa z przeciwnej Ci opcji);-) I
              uwierz mi - najlepiej na tym wyjdziesz, Krolowo Saby.....:-P Bo wiesz - madrzy
              ludzie mowia - nie wszystko zloto, co sie swieci, ale tez i nie kazdy chlop z
              widlami to Posejdon.....;-P Pozdrawiam!
              • Gość: rila Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:49
                rolf... nie używaj słów, których nie rozumiesz... Nie, nie kontestuję pani
                Marii, cokolwiek miałoby to oznaczać. Wszystko ci się poplątało, królowa Saby
                przyznała po wizycie u Salomona, że ten wiedział wszystko. Po rozmowie z
                Kaczyńską skoczyłaby do Wisły.
                I może ci "mądrzy ludzi" powiedzieli ci też, żebyś głosowała na Kaczyńskiego??
                to ty ich lepiej już nie sluchaj...
                Tak, widły jej zdecydowanie pasują...
      • Gość: che jesiotr, dobre okreslenie IP: *.user.ono.com 24.10.05, 13:27
        hehe
    • Gość: Kacper [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:38
      • Gość: Duckish Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:48
        Eeetam! Troche kosmetykow, stylista do wlosow, laser do zmarszczek...To
        powierzchownosc. Latwo zmienic.
        Ale calkiem sensownie mowi, jezeli Nepal, to Himalaisci. A co Tuskowa
        powiedziala, ze powie "krolowej" Nepalu? Banaly.
        Z dwojga zlego, lepsze to madrzejsze, nawet zasuszone da sie odnowic - Barbara
        Bush udowodnila.
    • Gość: a Re: Pierwsza Maria IP: 217.153.180.* 24.10.05, 09:54
      Kwa kwaaa kwaaaaaaaa
      • jolunia55 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:04
        No to mamy pierwszą damę.Musi jednak się dużo nauczyć.Kosmetyczka,dobry fryzjer
        i stylista,ale przedewszystkim specjalista od Bon Ton.Oglądałam wczoraj wieczór
        wyborczy w TVP.I co?Ano jak na pierwszą damę za dużo podstawowych błędów.Nie
        Lapie się męża za rękaw i nie wtrąca mu się w słowo w momencie gdy ten jako
        elekt po raz pierwszy przemawia do narodu.Mało to eleganckie i kulturalne.Mogła
        się pani Kaczyńska czegoś nauczyć gdyż jest pierwszą damą stolicy.Czyżby pan
        prezydent w pogoni za sławą zapomniał o żonie i trzymał ją tylko w domowych
        pieeleszach.Takiego numeru to nawet Mycha nie odstawiła Wałęsie!
        • marotka Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:17
          ja też zwróciłam na to uwagę. Cała Polska patrzy na elekta a tu pierwsza dama
          szepce co chwila w ucho mężowi komu jeszcze podziękować.
          Tuskowa przynajmniej stała elegancka z boku i słuchała. A ta zero ogłady. I Ona
          mówi o własnym stylu i doświaczeniu w "bywaniu na salonach" - chyba bywała u
          babci Józi w Pcimiu. A styl ma rzeczywiście - Fiony.
        • Gość: ewik Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:06
          Masz rację ,też mnie to bardzo śmieszyło jak podpowiadała prezydentowi co ma
          mówić,pewnie tak będzie na co dzień,obciach,takie rzeczy to można robić w
          domu,Danuśka prosta kobieta ale takich gaf nie popelniała.
    • Gość: Aśka Re: Pierwsza Maria IP: *.c157.petrotel.pl 24.10.05, 10:14
      Ale dlaczego ta pani jest taka brzydka i tak staro wyglada? Mnie jest wstyd po
      prostu, że ktoś taki bedzie także i mnie reprezentował za granicą. Głosowałam
      na pana Tuska, a więc także i na jego zonę. Prezydent musi byc madrym
      człowiekiem ale także i medialnym.
      • jolunia55 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 10:27
        To ,że akurat nie ma dwudziestu lat to nie jej wina.Nad wizerunkiem popracuje
        sztab fachowców i może być nieżle.Tylko to jej zachowaniwe!
      • Gość: buuuu Re: Pierwsza Maria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 10:43
        Fiona po prostu Fiona. Matka drobiu wygląda lepiej niż ona... Co za koszmar ta
        maria, można niż straszyć dzieciaki
      • 54fajka01 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 11:52
        Moim zdaniem Pierwsza Dama to nie bombka na choinkę -piękna na zewnątrz i pusta
        w środku. Pani Maria mnie ujmuje (pomimo popełnionych błędów w wieczór wyborczy)
        swoją osobowością. Nie udaje kogoś innego, wstaje rano,kupuje pieczywo,
        preferuje serek ze szcypiorkiem. Pani Tusk zaś śpi do dziewiątej, preferuje
        jajka faszerowane i to już wiele mi mówi. Nie wiem jak ona to robi, że w ogóle
        pracuje? Wolę zatem tę Panią Marię jako człowieka pracy a nie pozorów,
        mizdrzenia się (nauczyciele to potrafią w stosunku do rodziców) i życia na
        pokaz. Ja jestem prostolinijna i ta prostolinijność Pani Marii jest mi bliższa.
        • Gość: kmil Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:32
          Pani Maria to rpzyzwoita kobieta i ciesze sie ze zostala pierwsza dama
      • Gość: maciek Re: Pierwsza Maria IP: *.man.polbox.pl / *.man.polbox.pl 24.10.05, 15:02
        Jak będziesz w jej wieku to będziesz jeszcze starsza i brzydsza.
        Piekne wypowiedzi naszej "inteligencji"
    • Gość: krzysiek Re: Pierwsza Maria IP: 83.238.132.* 24.10.05, 10:35
      brak stylu to tez styl? no ale jaki narod taka para krolewska !
      • Gość: Ktos Re: Pierwsza Maria IP: *.levels.unisa.edu.au 24.10.05, 10:46
        Chšanicie nieznośnie. Zapomnieliście o popšedniej pierwšej damie, która
        myślała, że jest lalečką.
        • Gość: Duckish INNA BAJKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:00
          Z jednej skrajnosci w druga.

A swoja droga, Pan Kwasniewski wygladal jak mlody Bog u boku Bogini malzonki, a
          teraz mamy kogos, kto chcial krolewicza i pocalowal zabe - bajka sie nie
          spelnila - wyszedl kaczorek i baba jaga. Moze to inna bajka?
    • krysia.tuchalowa "inetligencja" 24.10.05, 10:41
      Gość portalu: greet napisał(a):

> ..."mam swój styl", powiedziała babcia Marysia...;-)

"inteligentny" elektorat Tuska najchetniej widzialby Dode na tronie he he he
      • Gość: rila tia, niektorym nie wolno tego slowa uzywac bez "" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:56
        doda ma przynajmnie cycki i wysokie iq
        a teraz zacznie w palacu prezydenckim straszyc...
      • diabla Re: "inetligencja" 24.10.05, 15:36
        A "mundry" elektorat Kaczyńskiego Mandarynę? Doda przynajmniej ma głos.
    • Gość: tomeck baba jaga + kaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:42
      z jakiego sabatu ją wyrwali?
      • Gość: Thor Dajcie DODE na pierwszą dame IP: *.chello.pl 24.10.05, 10:50
        bo takie tu widac komentarze, za brzydka, wysuszona, za stara.
        Liczy się inteligencja, a jak dzieciom Mcdonalda nie pasuje to sobie wybierzcie
        cycata dode.
    • Gość: betasz Re: Pierwsza Maria IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 24.10.05, 10:51
      Oto jest "Pierwsza Baba Rzeczypospolitej".
      Styliści do roboty, bo będzie obciach jeszcze większy niż kurdupel jako
      Prezydent RP!!!
    • Gość: ola maryśka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.10.05, 10:53
      skarbie do fryzjera i stylistki to trzeba było pójść pół roku przed
      rozpoczęciem kampanii - sugerowałabym też coś zrobić z tą twarzą stracha z
      muminków - operacje plastyczne nie są już takie drogie - pozdrawiam i trzymam
      kciuki za efekty - nie chciałabym patrzeć na takie szkaradziejstwo po tym jak
      przyzwyczaiłam się do jolki z klasą
      • Gość: Chilon tragedia IP: *.lan.iptelecom.pl / *.iptelecom.pl 24.10.05, 11:02
        Chyba pora gdzieś wyemigrować.
    • Gość: m. Nepal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:07
      no, nie wiem, czy akurat o Solidarnosci powinna opowiadac rodzinie krolewskiej z
      Nepalu. Maoistyczna rewolucja jest skierowana akurat przeciw rodzinie
      krolewskiej, no byloby to raczej niezreczne...lol
      • Gość: def Re: Nepal IP: *.11.203.62.cust.bluewin.ch 25.10.05, 07:40
        A moze solidarnosc jest odpowiedzia na maoizm? Jakby nie patrzec maoizm jest
        forma komunizmu, a solidarnosc byla ruchem antykomunistycznycm.
        Poza tym z tego co pamietam stosunki w Nepalu sa chyba bardziej skomplikowane...

Gość portalu: m. napisał(a):

> no, nie wiem, czy akurat o Solidarnosci powinna opowiadac rodzinie krolewskiej
        > z
        > Nepalu. Maoistyczna rewolucja jest skierowana akurat przeciw rodzinie
        > krolewskiej, no byloby to raczej niezreczne...lol
    • pyosalpinx Po nosie tez sadze ze lubi wino...czerwone i tanie 24.10.05, 11:16
    • Gość: bib do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: 195.94.219.* 24.10.05, 11:17
      ale wygląd nie jest przecież najważniejszy.
      • Gość: m Re: do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: 217.153.33.* 24.10.05, 11:19
        Baba Jaga i troll = para prezydencka
        • Gość: Cykada Re: do najładniejszych kobiet ona nie należy IP: *.onlink.net 24.10.05, 18:39
          leczysz sie z wlasnych kompleksow? Mnie zalezy , zeby pierwsza dama byla madra
          a nie piekna. A tak na marginesie sprawy te wszystkie "pieknotki" moga
          pozazdroscic rodzinie Kaczynskich szczescia i szacunku jakim siebie darza.
          Zdradzane i poniewierane chca sie dowartosciowac opluwajac innych. Jakie to
          nasze rodzime, jakie to nasze polskie. Babcia Bushowa do gwiazd filmowych nie
          nalezala ale Amerykanie kochali ja za madrosc i dobroc.U nas madry czlowiek nie
          jest w cenie. U nas liczy sie uroda chocby z pusta glowa.
      • Gość: rila za należy do najbrzydszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:58
        > ale wygląd nie jest przecież najważniejszy.
        piszesz, jakby ona posiadala, jakies inne atuty...
      • Gość: kawau_**uja ktos musi kochac te brzydsze n/t IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 24.10.05, 22:27
    • pyosalpinx Zeby sie tylko nie dala wmanipulowac w fundacje... 24.10.05, 11:18
      ...np. w Fundacje Ojca Dyrektora, ktora np. bedzie finansowala bojowki
      przedziurawiajace prezerwatywy.
    • Gość: ania Re: Pierwsza Maria IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:19
      To ma byc pierwsza dama??? przecież europa nas wyśmieje:]
      • Gość: Skorpion Re: Pierwsza Maria IP: 82.150.225.* 24.10.05, 11:47
        ... nie zapominaj jestesmy "narodem wybranym" los nas pokaral po raz kolejny no
        ale my tego widocznie potrzebujemy. Wynik wyborow pogrzebal jeden z ostatnich
        pozytywnych polsce mitow gloszacych, ze "Polki to najladniejsze kobiety" ...
        Jest mi tak przykro !!!
    • dagmara.p Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 11:22
      Tolerancyjny prezydent - tolerancyjny naród hahahahaha !!!!! Mam wrażenie że to
      jakiś koszmar!
    • Gość: rotwil Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:36
      Ale brzydula
    • Gość: lalka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:41
      Wy chyba nie pamiętacie wyglądu " pierwszej damy z czasów gdy nią jeszcze nie
      była .Jak bufetowa z Darłówka . Wsiuwa w 100% zanim zrobiono z
      niej "pierwszą".Tak więc absolutnie z każdego można zrobić gwiazdę.Nie wiem co
      wy chcecie od P. Kaczyńskiej .Jej fizyczność jak i Jej męża nie powinna być
      stawiana na pierwszym planie. Ważne żeby mieli klasę a tej nie mierzy się w
      ilości zmarszczek.
      • Gość: aga Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.radom.pl 24.10.05, 16:08
        Gość portalu: lalka napisał(a):

>Nie wiem co
        > wy chcecie od P. Kaczyńskiej .Jej fizyczność jak i Jej męża nie powinna być
        > stawiana na pierwszym planie.
        Żona prezydenta ma funkcję reprezentacyjną i świadczy o swym mężu!
        Jak takie coś mało,że paskuda to jeszcze z nieuprasowaną skórą ma reprezentować
        nasz kraj w świecie? To jest Matka Polka?
    • Gość: ogonek11 Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:54
      No tak, z tym otwartym i tolerancyjnym narodem to Pani ewidentnie sobie
      ironizuje. Wlasnie ten otwarty i tolerancyjny narod wybral sobie nadzwyczaj
      tolerancyjnegi i otwartego prezydenta. hahaha
    • Gość: Marian Jakaś operacja by się przydała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:55
      nieprawdaż
      • Gość: rila zmiany prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:59
        jakby ona bywala na salonach, to by nie dostawala atakuu tikow nerwowych przed
        kamera...
    • Gość: yomango Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:18
      A polaczki znowu sie kluca.
    • Gość: jolita Re: Pierwsza Maria IP: *.44-151.net24.it 24.10.05, 12:23
      Od czerwonego wina czerwienieje nos a pani prezydentowa nie moze sobie pozwolic
      na jego podkreslanie. Jestem zalamana. Kaczynski ktory dziekuje ojcu Rydzykowi.
      Niech nas Bog ma w swojej opiece.
    • Gość: kacza grypa Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:29
      tej kobicinie jest przede wszystkim potrzebny logopeda bo jak Tusk mowi
      niewyraznie to sie da jeszcze zrozumiec ale jak ona juz cos septnie to trzeba
      wolac tlumacza by z kaczego na polski przelozyl to chyba ten styl miala na mysli
      jest wyjatkowa bo niezrozumiale mowi porazka mamy rzad ktory zostal wybrany w
      duzej mierze przez grupe ludzi starszych co i tak nic im z tego nie przyjdzie
      tylko i wylacznie przez to ze mlodzi ludzie nie chodza na wyboru i zamiast
      korzystnych zmian dla mlodych beda zmiany o ile takie beda dla emeryto rencistow
      i zwolnennikow Czerwonej Twarzy Andzeja ktory jak dyktator mowi im co maja robic
      i tak czynia i tak jak nic nie dostali od rzedu tak i teraz nie dostana trzeba
      uciekac z kraju bo jak bedzie tak rzedzony jak Warszawa to ja nie chce miec
      tylko przez 5 lat poprawionego bezpieczenstwa o kilka pkt procentowych a gdzie
      reszta?????
      • Gość: z Re: Pierwsza Maria IP: *.powerdsl.t3.se 24.10.05, 13:42
        ja p...dole, ale bełkot. Pierwszej Damie może i potrzebny logopeda, ale Ty
        stosuj interpunkcję. Twojej wypowiedzi się nie da czytać!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka