majster_g 19.05.06, 08:09 Piotr Farfal: "W IV Rzeczpospolitej nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych, eutanazji, aborcji i klonowania". A co z aberracjami umyslowymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Piotr Farfał 19.05.06, 09:16 majster_g napisał: > Piotr Farfal: > "W IV Rzeczpospolitej nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych, eutanazji, > aborcji i klonowania". ************************************** Może to i racja. Bo skąd się wzięło takie indywiduum, jak Farfał? Z zamieszczonej wcześniej fotografii nie wynika, że mógłby nalezec do gatunku homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Piotr Farfał 20.06.06, 07:34 To dość agresywna odmiana gatunku: giertychosapiens;) Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Re: Piotr Farfał 19.05.06, 09:35 na rozwodnienie mózgu nie ma rady. jak się ktoś gupi rodzi to gupi umrze - zwarzywszy na wiek tego osobnika - macie przechlapane. Cieszę się, że ja nie. emeryt. ps. żal mi pokolenia moich dzieci i wnuków co ich jeszcze czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_mi Piotr Farfał-polityka to nie hobby 19.05.06, 09:49 Uważam, że jeśli ktos bierze się za politykę to na przykładzie wcześniejszych rządów chce poprawić życie innym?? A jak osoba która ledwo skończyła studia- teoretyczne bo o praktyce nie czytałam...Polska nie ma czasu uczyć od nowa a za błędy zapłacimy wszyscy...TV nie oglądam bo po co jak i tak wszystko podstawione...Widzę na żywo co się dzieje z Polską!!Kondolencje...Układy zniszczą ten kraj!!Sprzedajmy co się da i każdy wzbogaci sie na chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelblum Re: Piotr Farfał 20.06.06, 06:47 Hitler miał Gebelsa który zajmował się propagandą więc nasz Romek też chce mieć kogoś podobnego . . . tylko patrzeć jak powstanie romek-jugen Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Piotr Farfał 20.06.06, 07:24 > tylko patrzeć jak powstanie romek-jugen Młodziez Wszechpolska została przez Giertycha reaktywowana w 89 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman IV RP - fanatyzm i idiotyzm 19.05.06, 09:53 brak slow juz na to wszystko, co jakis nowy czlowiek w polityce, to tylko wieksza porazka i kompromitacja na arenie miedzynarodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
isshia Re: IV RP - fanatyzm i idiotyzm 19.05.06, 17:55 byle do nastepnych wyborow, byle do nastepnych... moze tak sie zblaznia ze ich juz nikt nie wybierze? kilka lat temu prowadzilam sesje RPG, MAG, w ktorym wladze przejeli Giertych i Lepper, sadzilam, ze ostro przesadzam... i mma rozpaczliwa nadzieje, ze tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Świetny gość ! Dobrze pasuje do prezesa. P.Bronku, 19.05.06, 10:09 życzę długiej, owocnej współpracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Re: Świetny gość ! Dobrze pasuje do prezesa. P.Br 19.05.06, 10:42 <wlasnie.... -piekny... -czysty...i dobry...wujek...hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Piotr Farfał 19.05.06, 11:20 Jesli antypolska michnikowka wiesza psy na tym facecie i robi wszystko, zeby go oczernic, to znaczy, ze to bardzo porzadny czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Piotr Farfał 19.05.06, 12:03 tbaus napisał: > Jesli antypolska michnikowka ... tbus - Ja tylko chcialbym, zebys czasami nad ranem po przebudzeniu pomyslal przez chwile: "A moze oni maja racje? Moze to ja jestem anty-polski?" Jak myslisz, moze sie cos takiego zdarzyc? Taki moment szczerosci? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Piotr Farfał 19.05.06, 12:25 Czyli jak "antypolska...itd." pisze zle np. o Putinie, Lukaszence, Fidelu, .......... o terrorystach, to znaczy - ze sa dobrzy, swietni i kochani ? pisze dobrze o np. Papiezu (obojetnie którym), to znaczy, ze fe ? Idz sie wyspac - jak nie pomoze, to leczyc :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Re: Piotr Farfał 20.06.06, 01:50 Gościowi gazeta grzebie w życiorysie i opisuje fakty kiedy miał 17 lat, a facet, który pije wódkę z gangsterami, zbrodniarzami i przestępcami snując plany na przyszłość zostaje redaktorem naczelnym ogólnopolskiego dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Piotr Farfał 20.06.06, 07:15 Tylko ze ten skindead pełni funkcje w TVP. Jesli został by naczelnym dziennika to była by to sprawa jego wydawcy, jesli pracował by w TV prywatnej to była by to sprawa własciciela TV. Ale poniewaz on jest wiceprezesem w publicznej TV a ja płace (bom frajer) abonament to mam prawo uwazac ze to skandal iz za moje pieniadze pesje bierze skinhead. Człowiek który powinien siedziec w pierdlu a nie w w gabinecie prezesa TV. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Piotr Farfał 19.05.06, 12:10 majster_g napisał: > A co z aberracjami umyslowymi? Oczywiście też zakazane - ale pamiętaj ,że to Ty jesteś dla niego aberracją Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Piotr Farfał 19.05.06, 12:26 > ...dewiacji seksualnych, eutanazji, aborcji i klonowania". Popieram. Problem w tym, ze Farfal sam jest >>> zklonowanym clownem.<<< Odpowiedz Link Zgłoś
isshia Re: Piotr Farfał 19.05.06, 17:54 to komus monco to klonowanie nie wyszlo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Piotr Farfał 19.05.06, 14:25 A mnie się marzy Polska w której nie ma miejsca dla debili... :( Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Piotr Farfał 20.06.06, 07:27 Ja uwazam ze w Polsce powinno byc miejsce dla wszystkich. Takze debili. Tylko debil nie powinien na fotelu prezesa TVP zasiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Piotr Farfał 19.05.06, 17:02 majster_g napisał: > Piotr Farfal: > "W IV Rzeczpospolitej nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych, eutanazji, > aborcji i klonowania". Drogi majstrze_g! To od razu ustawia politykę programową TVP1, TVP2. TVP3, TV Kultura, TV Polonia: - zakaz pokazywania "Zmierzchu bogów" L. Viscontiego ("nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych") - zakaz pokazywania "Życia jako śmiertelnej choroby przenoszonej drogą płciową" K. Zanussiego ("nie będzie miejsca dla eutanazji") - zakaz pokazywania "Kabaretu" B. Fosse'a ("nie będzie miejsca dla aborcji") - zakaz pokazywania "Matrixa" braci Wachowskich ("nie bedzie miejsca dla klonowania") itd. Prawda, jakie to proste? A nawet - prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Piotr Farfał 20.06.06, 12:53 eryk2 napisał: (...) > To od razu ustawia politykę programową TVP1, TVP2. TVP3, TV Kultura, TV > Polonia: > - zakaz pokazywania "Zmierzchu bogów" L. Viscontiego ("nie będzie miejsca dla > dewiacji seksualnych") > - zakaz pokazywania "Życia jako śmiertelnej choroby przenoszonej drogą > płciową" K. Zanussiego ("nie będzie miejsca dla eutanazji") > - zakaz pokazywania "Kabaretu" B. Fosse'a ("nie będzie miejsca dla aborcji") > - zakaz pokazywania "Matrixa" braci Wachowskich ("nie bedzie miejsca dla > klonowania") itd. > Prawda, jakie to proste? A nawet - prostackie... Miesiac pozniej Twoje slowa staja sie jeszcze wazniejsze i wcale nie prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
isshia Re: Piotr Farfał 19.05.06, 17:51 czy ten daje sobie sprawe, ze jako doktorant boologii codziennie niemal zajmuje sie klonowaniem i ludzi takich ja ja jest calkiem sporo? powiedzmy, ze moge zrozumiec ze ktos popiera aktualna ustawe antyaborcyjna (zaostrzenie jej bedzie juz nieludzkie), ze jest przeciwny eutanzji... ale sprzeciwiac sie czemus o czym sie najwyrazniej nie ma pojecia a na czym bazuje wspolczesna nauka? i co zamierzaby tn pan zrobic z dewinatmai seksualnymi? obozy koncetracyjne? rozstrzeliwac na miejscu? pozamykac w psychiatrykach? ciekawe pomysly, zwlaszcza, ze wszyscy przeciwnicy Giertycha sa dewiantami... co jakims deja vu mi tu pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: Piotr Farfał 20.06.06, 01:18 Piotr Farfał, obecny wiceprezes TVP, przez dwa lata był wydawcą rasistowskiej gazety "Front". "Nie tolerujemy tchórzów, konfidentów i Żydów" - pisał Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: Piotr Farfał 20.06.06, 01:35 Gdy na tym forum kiedyś tuż przed wyboramy pisałam że Kaczory to ukryci faszyści i jeszcze dadzą się Polsce i nam wszystkim we znaki bo zależy im wyłącznie władzy to zostałam okrzyczana komunistyczną sługaską. A teraz ? cóż - szkoda że miałam rację Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Piotr Farfał 20.06.06, 01:53 no spojrz na niego porzadnie wyglada, wyksztalcony, mlody... nauczy sie poza tym w nim jest dobro uzyskal je od prezesa transfuzja dobra za 5 12 szafa gra aha zapomnialem... niech zyje! a ci co te rozpuszczaja oszczercze etc itp itd oni sa przeciwko polsce zajmiemy sie nimi wszystko w swoim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mariareis Re: Piotr Farfał 20.06.06, 06:19 tomxp - świetne (poezja zaangażowana?) Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Piotr Farfał 20.06.06, 01:57 krytyki pod adresem piotra farfal sa niesprwiedliwe jako polski obywatel w demokratycznym panstwie on ma prawo do wlasnych opini.czy to sie podoba czy nie dla kogos w gazecie.osobiscie uwazam ze liberalne myslenie w polsce szkodzilo i szkodzi naszemu kraju.musimy miec wiecej narodowcow w rzadzie.w pierwszej kolejnosci troska o polske musi stac sie "religja". to haslo polska dla polakow jest na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Piotr Farfał 20.06.06, 02:02 piszesz neidenie ze haslo polska dla polakow jest na czasie. uwazam ze haslo to moznaby powiedzmy zrozumiec sto lat temu. ono teraz, na poczatku xxi wieku, jest po prostu niemadre. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden do tomxp 20.06.06, 02:14 pamietaj ze historia sie powtarza. sytuacje i uklady szybko sie zmieniaja. zapominamy o przeszlosci i bedziemy powtarzac bledy.pozatym sto lat temu nie bylo polski,dlaczego? - bo nie mielismy takiego hasla. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: do tomxp 20.06.06, 07:06 > pozatym sto lat temu nie > bylo polski,dlaczego? - bo nie mielismy takiego hasla. A w 1939 hasło juz mielismy i Polske tez zaraz stracilismy. Trzeba byc bardzo ograniczonym zeby istnienie panstwa uzalezniac od posiadania nacjonalistycznych haseł. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Piotr Farfał 20.06.06, 03:15 tomxp napisał: > piszesz neidenie ze haslo polska dla polakow jest na czasie. > uwazam ze haslo to moznaby powiedzmy zrozumiec sto lat temu. > ono teraz, na poczatku xxi wieku, jest po prostu niemadre. Mnie z kolei nie podoba sie, ze haslo to wypowiedzial mlody czlowiek, ktory napadl na Naczelnego Rabina Polski. Teraz ilekroc uslysze to haslo, beda mi uszy czerwienialy ze wstydu za tego mlodego Polaka. > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Farfoł i inne farfocle - 20.06.06, 02:05 To wszystko, co może zaprezentować ta koalicja neonazistowska. Niedługo pojęcie "polski obóz koncentracyjny" nabierze nowego znaczenia. Brawo, hitlerowskie pomioty. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Farfoł i inne farfocle - 20.06.06, 02:59 Jeszcze niedawno bym krzyczal na Ciebie, ze nie miarkujesz swoich wypowiedzi. Dzisiaj juz trzeba sie z Toba zgodzic, ze jest to koalicja faszystowska poprostu. To juz nie przezwisko, to jest fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Farfoł i inne farfocle - 20.06.06, 03:30 On dzis twierdzi,ze odszedl, bo nie zgadzal sie z nazistowska trescia? Z kogo on robi idiotow? Aktos mu kazal podpisywac i firmowac te okropnosci? Powinien byc wyrzucony na zbity pysk ze skutkiem natychmiastowym. Przeciez mamy panstwo prawa i sprawiedliwosci i sam slyszalem, jak Pan Prezydent mowil,ze antysemityzmu w Polsce tolerowac nie bedzie... No, chyba,z e ze strony partii koalicyjnej.To co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Farfoł i inne farfocle - 20.06.06, 05:00 Farfocle dla Ziemi Wolski karła jareczka, reszta świata weźmie sobie z Polski normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Farfoł i jego furerzy 20.06.06, 05:36 Jareczek choc moze sam nie jest antysemita ale podrzucil Marcinkiewiczwi wicepremierow "najwyzszej klasy": zlodzieja-kombinatora Lepppera i faszyste Giertycha. Czy mozemy w tej sytuacji oburzac sie na "wtracanie" sie UE do naszych spraw "wewnetrznych"? Moze zadza wladzy, kompleks nizszosci i zaslepienie nienawiscia odebraly Jareczkowi przyzwoitosc i zdolnosc racjonalnego i moralnego myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 A premier Belka, o ktorym GW ma dobra opinie 20.06.06, 07:07 sprzedal polska gospodarke oszustom, jak wykazal superwizjer. no ale nie jest skinhedem a to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: A premier Belka, o ktorym GW ma dobra opinie 20.06.06, 07:39 że też w necie zawsze pojawi się taki półgłówek, który będzie piszczał "a inni ukradli". Bo to w jego ptasim móżdżku wszystko usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Przestaję płacić abonament 20.06.06, 07:38 Nie będę finansował faszystowskiej instytucji. Bojkotuję, tak jak w stanie wojennym. Mam już dosyć wybryków "małych psów", które żeby lepiej bylo słychać ich (i tak już głośne) szczekanie potrzebują ogólnokrajowej szczekaczki. Żeby bylo jasne, szanuję Bronka i wiem, że nie da się przerobić na SamooBronka, ale nie rozumiem dlaczego pozwalana na taką żenuę. Fakt, że TVP zeszła na psy, ale dlaczego na "małe psy"? A wszystkiemu są winne kaczory _ Duże psya Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Jak sie beda witali w TVP, to Farfal bedzie mowil: 20.06.06, 07:43 Heil Hitler a Wildstein Shalom! Po czym Farfal skopie Wildsteina wyzywajac mu od podludzi, a Wildstein powyrywa paznokcie Farfalowi nazywajac go imperialistyczno-faszystowska swinia. Niestety pod rzadami dwoch ptakow takie idiotyzmy beda narastac. Ale spoko, niech zywi nie traca nadziei, sezon na kaczki niedlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 neonazista wicedyrektorem TVP..tak trzymaj polsko 20.06.06, 07:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3428042.html tutaj zajdziecie cos z jego zyciorysa hahah i na dodatek zdjecie tego lysola bylego spotrowca i wielbiciela bejsbola. Odpowiedz Link Zgłoś
psewruk Re: Jak sie beda witali w TVP, to Farfal bedzie m 20.06.06, 07:54 i niech teraz ktoś powie że UE potępiając Polskęza rasizm i inne świństwa nie miała racji... przecież tem koleś to jawny faszysta!!! tu już nie da sie wykrecić kota ogonem, że niby kogoś woła albo zamawia piwo, bo tem dureń sie pod tymi plugawymi traściami podpisał ... a że sie tłumaczy jak szczyl to już inna sprawa ... ciekawe co na to pani Kruk? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Szok! 20.06.06, 08:25 Szok!!! W każdym innym kraju Europy informacje o tym, co robił ten człowiek spowodowałyby natychmiastowe jego zdjęcie ze stanowiska w telewizji publicznej. Polacy igrają z ogniem i pewnego dnia, kiedy neonaziści ukryci w różnych instytucjach postanowią zaatakować to obudzimy się z ręką w nocniku, jak Niemcy w 1933 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikwr4 Re: Piotr Farfał 20.06.06, 08:29 TO ZNAKOMITA WIADOMOŚĆ. Trudno sobie wyobrazić lepsze stosunki Prezes - Wiceprezes. Narada Zarządu: Prezes: Uważam, że... Wiceprezes: Cicho Żydzie! Prezes: Przywołuję Pana... Wiceprezes: Morda w kubeł Żydzie! Prezes: Ostrzegam Pana... Wiceprezes: Żyd, Żyd! Pedał,zdrajca! Prezes: Proszę opuścić salę, albo: Wiceprezes: Żydowska świnia! BIIĆ ŻYYYDAAA! Wiceprezes rzuca się na Prezesa. Pozostali członkowie Zarządu TVP reagują różnie. Zależnie od nominacji partynej: biją Presesa zgodnie z zawołaniem, siebie nawzajem, obie sekretarki i strażników. Komunikta dla prasy: Po ożywionej wymianie zdań na dzisiejszym Zarządzie TVP postanowiono odroczyć obrady w celu zebrania dalszych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Wynik narady(po bitwie)... 20.06.06, 09:16 Bronek to ostry gość-Fąfara w szpitalu ze złamanym nosem.A tam lekarz antysemita(normalni wyjechali wszyscy do GB do pracy) podaje mu pawulon(daje go wszystkim z ,,garbatymi''nosami). ,,Kto mieczem wojuje od miecza ginie''(Pismo Święte chyba kazanie na górze). Odpowiedz Link Zgłoś
enpe3 TW byli SBecy i inna postkomunistyczna swolocz 20.06.06, 08:35 To dla GW "ludzie honoru" i brzydkie jest grzebanie w ich zyciorysach, natomiast za blad mlodosci niedorostka piszacego do "gazetki" ktora czytalo moze z 10 osob od razu zlinczowac i na stos :) Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: TW byli SBecy i inna postkomunistyczna swoloc 20.06.06, 08:40 Błąd młodości? Przecież to jest nadal młody szczyl! Nawet z racji wieku nie powinien być wiceprezesem TVP. Jakie on ma kwalifikacje do zajmowania tego stanowiska? Chyba tylko taki, że był "redaktorem" tego skrajnie ksenofobicznego szmatławca. Poza tym ostatnio z każdej publicznej instytucji zaczyna wystawiać głowę mały Hitlerek. Jak tak dalej pójdzie to brunatna fala zaleje nas nim się zorientujemy. A później już tylko marsz na zachód i wolna o słowiańska Polskę aż po Łabę... Odpowiedz Link Zgłoś
mirgiz Re: TW byli SBecy i inna postkomunistyczna swoloc 20.06.06, 08:56 I taki pokrętny gnojek ma czelność powiedzieć ,że to nie ja. A kto? Może nowy prezes PZU ,który przyjął czek ale twierdzi, iż wcale nie musi być prawdziwy ( czek oczywiście, bo sam prezio to kanalia ). Ludzie czasy szlacheckie i liberum veto to Wersal i miód na duszy.Teraz to zadziwimy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond esencja polskiej schizofrenii 20.06.06, 09:24 Żydów nie lubią ale przed Jezusem klękają...(?) "Kolega" tu opisany Żydów nie lubi ale prezio w jego pracy mu nie przeszkadza? Moze czas zacząć leczyć całe to towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: TW byli SBecy i inna postkomunistyczna swoloc 20.06.06, 09:25 no więc przestaję opłacać abonament rtv! nie będę spuszczał swych groszy w pisuar... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: TW byli SBecy i inna postkomunistyczna swoloc 20.06.06, 12:50 enpe3 napisał: (...) > za blad mlodosci niedorostka piszacego do "gazetki" ktora czytalo moze z 10 > osob od razu zlinczowac i na stos :) Dajesz sie nabrac po prostu. A jak on sie wypowiada dzisiaj? serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3355364.html Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Piotr Farfał 20.06.06, 09:37 majster_g napisał: > Piotr Farfal: > "W IV Rzeczpospolitej nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych, eutanazji, > aborcji i klonowania". > > A co z aberracjami umyslowymi? Na aberracje seksualne i umysłowe jest miejsce u psychologa , a nie na ulicznych paradach. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Piotr Farfał 20.06.06, 12:47 mg2005 napisał: > majster_g napisał: > > > Piotr Farfal: > > "W IV Rzeczpospolitej nie będzie miejsca dla dewiacji seksualnych, eutana > zji, > > aborcji i klonowania". > > > > A co z aberracjami umyslowymi? > > > Na aberracje seksualne i umysłowe jest miejsce u psychologa , a nie na > ulicznych paradach. Uwazaj co piszesz. Wkrotce nasi faszysci beda paradowac na ulicach i co wtedy? Z takim pogladami staniesz sie niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś