7kropek 01.07.06, 08:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistrzbo Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 08:59 do więzienia z nim!! buahahahahahaa! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Posmiejemy sie przy rozdziale koncesji na nadawani 01.07.06, 09:33 To bedzie prawdziwa uczta dla rzadzacych -))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Posmiejemy sie przy rozdziale koncesji na nad 01.07.06, 09:47 zupelnie jak za PRL przy rozdzielaniu paszportow. Widze ze niektorym az sie lezka w oku kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
techneg Ciekawe ile Hojarska zainkasuje za ten "proces" 01.07.06, 10:05 Ciekawe ile Hojarska zainkasuje od TVN za ten "proces" i reklamę programu Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No to teraz... 01.07.06, 12:13 Tako rzecze Hojarska: "- Mam poczucie humoru na swój temat, ale nie zgadzam się na fałszowanie obrazu mojej osoby - dodaje." Proponuję, by Szymon Majewski zaczął pokazywać Hojarską siedzącą na zdefraudowanym traktorze, ze sfałszowaną więzienną przepustką w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! LOL 01.07.06, 14:22 "Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę!" Zrobił z prostej wiejskiej baby, prostą wiejską babę i ta się oburza:) Mało, traktując to jako obrazę obraża w ten sposób inne proste wiejskie baby, które na nią głosowały (bo przecież nikt rozsądny na nią nie głosował). > Proponuję, by Szymon Majewski zaczął pokazywać Hojarską siedzącą na > zdefraudowanym traktorze, ze sfałszowaną więzienną przepustką w ręce. Dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! LOL 01.07.06, 15:34 Trza było pokazać ją w fartuchu i z bańką na mleko. Byłoby akurat. :D Ale pewnie też by się czepiała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! LOL 01.07.06, 16:03 Przecież prosta wiejska baba nie chodzi w krótko przystrzyżonych włosach i w modnym kostiumie z poduchami na ramionach. A na pewno nie ma takiej zdziwionej miny. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Posmiejemy sie przy rozdziale koncesji na nad 01.07.06, 12:28 Dla Ciebie tez uczta,bo przeciez TRWAM dostanie koncesje bez problemu;)) Bedziesz na kolanach 24h przed ekranem swojego telewizora!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Posmiejemy sie przy rozdziale koncesji na nad 01.07.06, 12:34 nikita.nika napisała: > Dla Ciebie tez uczta,bo przeciez TRWAM dostanie koncesje bez problemu;)) > Bedziesz na kolanach 24h przed ekranem swojego telewizora!!:) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Cos ci sie pogielo samozwanczy filozofie ! +Swojego programu + Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Posmiejemy sie przy rozdziale koncesji na nad 01.07.06, 13:22 > Cos ci sie pogielo samozwanczy filozofie !hahahahahaha zapomniales AMEN na koncu zdania.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek chyba pomyslilem pseod, wlasciwe to kretyn_polski 01.07.06, 14:33 Widac niektorzy wciaz zyja w epoce PRLu - niczym sie nie roznia od komuchow i taki maja pomysl na panstwo. PIS = komuchy ze skretem w kierunko czarno- katolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
wojazer007 Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 16:31 Prosta, wiejska, baba? To ma byc zarzut? Czy dzialaczka najbardziej ludowego klubu wstydzi sie swojego pochodzenia. Szkoda slow na tych idiotow. Niepotrzebnie sie wpisalem Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 17:06 Chojarska chce pozwać, bo tego się dobrze nauczyła na własnym przykładzie. Teraz chcę być w sądzie po drugiej stronie barierki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Jak poskromnić błazna, głupiego błazna dodajmy? 01.07.06, 09:00 No właśnie, to jest problem jak poskromnić błazna. Mądry błazen może drwić bezkarnie nawet z króla. Ale czy głupiemu błaznowi jakim jest niewątpliwie Szymon Majewski, też można na wszystko pozwolić? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Tylko z opozycji mozna zartowac z rzadzacych nie 01.07.06, 09:25 bo oni sa powazni i rzadza krajem Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Szymon Majewski to geniusz 01.07.06, 11:52 refleksyjny napisał: > I młot na prostactwo ---------------------------------- I bardzo dobrze, bo tylko młotem można w takie prostactwo uderzyć - tutaj nawet Pietrzak nic by nie zrobił, dlatego przeniósł sie na zasłużoną emeryturkę do O.dyrektora...... teraz i na zawsze i na całe szczęście....... Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Szymon Majewski to geniusz 01.07.06, 17:04 Majewski jest super!!! :))) Uwielbiam go programy, nie Pania Chojarską....która nie chcę wyglądać na taką, jaką jest naprawdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Jak poskromnić błazna, głupiego błazna dodajm 01.07.06, 10:24 Niestety to jest jedyny błazen w tym kraju, lepszego nie mamy, reszta potencjalnych błaznów gdzieś się pochowała. Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Jak poskromnić błazna, głupiego błazna dodajm 01.07.06, 11:35 No co Ty!Telewizji nie oglądzsz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Jak poskromnić błazna, głupiego błazna dodajm 01.07.06, 16:15 > Niestety to jest jedyny błazen w tym kraju... Nie oglądasz sprawozdań z posiedzeń Sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskie śmieciu odwal się od Szymona !! on jest the best ! 01.07.06, 11:35 PIS, samoobrona i LPR to już jest komediodramat !!! przykre, ale prawdziwe... ponad połowa naszego społeczeństwa to wieśniaki i katoliccy nacjonaliści z małymi mózgowinami... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos.inteligentny Nikt tak jak ja nie lubi się pośmiać... 01.07.06, 11:40 Jak czytam te wypowiedzi, że dobrze jest się pośmiać, i że lubimy błazenadę, ale mądrą błazenadę, to od razu mam przed oczyma tego gościa w mundurze z Monty Pythona, który wpadał i... STOP! Przerywamy ten program! On nie jest śmieszny! Jest po prostu głupi. Lubię poczucie humoru. Nikt tak jak ja nie lubi się pośmiać! No... Może za wyjątkiem paru przyjaciół mojej żony... Wolałbym, żeby grono rzeczoznawców humoru, którzy ocenią CO JEST NAPRAWDĘ ŚMIESZNE A CO JUŻ NIE zmieniło sobie hobby. Takie rozważania w praktyce realizowane zawsze prowadzą do...? Do ograniczenia wolności słowa a w tym przypadku, do ograniczenia zakresu krytyki osób rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:02 Bo co?Potrafi sie smiac i kpic z politykow!!! Sami robia z siebie kretynow!! Majewski tylko to ubiera;)))Cymbal ?! Zobacz do lustra;)Kogo widzisz? sflustrowanego czlowieka!? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaer Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 16:07 Chce Go skarżyć za to, że Jej robi darmową reklamę? Przecież to nobilitacja byc parodiowanym u Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:07 Mysle ze zza krat koibeta mialaby duzo czasu na przygotowanie dobrego aktu oskarzenia... Jak znam zycie to sprawa Pani Posel Beger dotyczacej falszowania list wyborczych rozejdzie sie po kosciach i uniknie ona surowej kary. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:08 KLOPS ! Pomylilem Pania Hojarska z Pania Beger. Przepraszam za chaos ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:11 Nikt nie zauwazy:) Jedna i druga sa siebie warte!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:15 spoko, z tego co pamiętam to hojarska z męzem też ma jakieś problemy z prawem, jakieś wyłudzenia za maszyny rolnicze czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:23 I lewe wejciowki do synka w wiezieniu(znaczy sie podrobione)Jak to ma w zwyczju SO;) Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Przekrety Hojarskiej cd 01.07.06, 10:27 A prywatna firma budowlana polozyla jej gratis kostke przed domem za pewien lukratywny kontrakt Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 mąż hoojarkiej zginął albo zmarł w niejasnych 01.07.06, 11:09 okolicznościach ona zaś sfałszowała przepustkę żeby się z ukochanym synkiem spotkać w... więzieniu. Co za wzruszająca postawa matczyna... Kwiat naszej elity politycznej bardzo pasuje do kaczorów. Ten sam tym moralności i wrażliwości społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 16:43 mlody-inwestor napisał: > KLOPS ! Pomylilem Pania Hojarska z Pania Beger. > > Przepraszam za chaos ! Nie przejmuj się - obie buraczane s.ki. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:08 Boże -co za RURA ( może i mnie pozwie do sądu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Szymona Majewski to raczej kretyn niż błazen ! 01.07.06, 09:10 Moim zdaniem. Obecność Majewskiego w TVP świadczy tylko o niebywałym skretynieniu tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Szymona Majewski to raczej kretyn niż błazen 01.07.06, 09:12 A ja uwazam tak samo ale nie obecnosc Majewskiego tylko Politykow!!Majewski ma prawo do blaznowania!! Politycy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noname67 Re: Szymona Majewski to raczej kretyn niż błazen 01.07.06, 09:14 Moim zdaniem pomylenie przez Ciebie TVP z TVN świadczy o niebywałym ignoranctwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Szymona Majewski to raczej kretyn niż błazen 01.07.06, 09:21 IGNORANCTWIE!Prosze Cie ,juz mam zajady od smiania sie!!Twoim zdaniem nikt nie ma prawa smiac sie z glupoty i IGNORANCTWA Politykow? Robia z nas idiotow!! Im wolno?!Tak!!A Majewskiemu zatkac buzie i zlikwidowac kabarety!! Po co robic konkurencje POLITYKOM!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 brawo Majewski!!.. tales1, ćwoku!..odwal się zbo 01.07.06, 09:16 zboczeńcu!.. Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny Szymin Majewski to młot na prostactwo 01.07.06, 10:24 i na takie młoty Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck Po żydożernym nicku wnioskuję żeś w MW służył 01.07.06, 14:19 A jego obecność świadczy tylko o tym, że jeszcze nie wszystko udało wam się obsadzić. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Szymona Majewski to raczej kretyn niż błazen 01.07.06, 14:35 Majewski nie wystepuje w TVP tylko na TVNie, prywatnej telewizji ktora moze pokazywac co chce Odpowiedz Link Zgłoś
odra77 7kropek je..bnij się w łeb mongole!!!!!!!!!! 01.07.06, 09:14 Ale tak siedem razy a potem poproś mame żeby ci poprawiła Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland ta Pani 01.07.06, 09:16 politykieruje, czy nie manic do roboty i się naudzi?? za co Ona bierze pieniądze?? na adwokatów? mogłaby się przyzwoicie zamknąć i zrobić coś pożytecznego. albo najlepiej nic nierobic. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Hojarska, jak Leper....stara kryminalistka !!! 01.07.06, 09:20 a kim ona jest, jak nie starą zapasioną wiejską babą? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: ta Pani 01.07.06, 16:47 wonderland napisała: > politykieruje, czy nie manic do roboty i się naudzi?? > za co Ona bierze pieniądze?? > na adwokatów? Przecież ukradła, tak samo, jak wszyscy oni od brony, ma nawet wyrok, złodziejka. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Hojarska kopnij sie w 4litery bo w glowe juz za po 01.07.06, 09:23 zno! Zaczyna sie IV RP gdzie nie bedzie mozna zartowac z wybrancow narodu Odpowiedz Link Zgłoś
jas Ale Hojarska przeca jest wiejska baba! 01.07.06, 09:24 wiec nie moze sie obrazac na stwierdzenie faktu. a te niby wystajace włochy na klacie aktorki....coż... To nie sa włosy z klatki Pani Hojarska! Jeno z łona! Lubię zapach napalmu o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka I na tym polega demokracja - zmieniasz kanal alee 01.07.06, 09:24 inni go chca ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:30 Szanowna Pani Poseł-chcieć a móc,to dwie różne sprawy-znam takich co chcą,ale po prostu już nie mogą.Podobnie jak ja już nie chcę ogladac Pani w ławach sejmowych,miejsce Samoobrony jest gdzie indziej-tylko ja was tam nie mogę umieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:30 Nie dziwię się złości pani Hujarskiej , przecież ona te włosy ma na dupie , a nie klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcot Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:33 oto obraz polskiej sceny politycznej i a może przede wszystkim kolejna próba zastraszenia i podporządkowania sobie mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyp Re:Majewski przegina pałę 01.07.06, 09:33 też uwazam ze przegina.Jego wygłupy czesto są nie na miejscu.Tak głupiego programu nie widziałam. Bojkot programowi. To ogłupianie społeczeństwa. Jego wczesniejszy program był fajny ale ten to idiotyzm totalny. Jak widać niezły cwaniaczek. Coś takiego to może prowadzic kazdy, nie trzeba mięć do tego zadnego przygotowania. Ciekawe jaka forsę zgarnia. Bo na pewno nie za 500za miesiąc tylko za konkretne nagranie trwajace góra no moze 7 godzin. A to juz koszty kilku tysieczne.Facet ma dobrze nie przemęcza sie a kasiora leci mu do kieszeni. Pożniej mozemy sobie obejrzeć np w "Gali" jak tacy jemu podobni sie świetnie i wesoło bawią. Inni cięzko sharowani nie maja ani sił ani ochoty na zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Nie podoba się? NIE oglądaj 01.07.06, 09:37 to takie proste. Spadnie popularność to przestaną produkować ten program. Na tym polega wolny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nie podoba się? NIE oglądaj 01.07.06, 10:01 Jak w temacie (bardzo słusznie!) Majewski to prymityw, ale kpiny z siebie politycy powinni znosić, robiąc dobrą minę do złej gry. zandalf napisał: > to takie proste. Spadnie popularność to przestaną produkować ten program. Na > tym polega wolny rynek. Wolny rynek w TVP? Nie było, nie ma i nie będzie. Zresztą zawsze można się zasłonić tzw. misją... Chociaż akurat gdy chodzi o Majewskiego, to - podejrzewam - że oglądalność ma niezgorszą. Pasuje do prymitywnego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mea culpa! 01.07.06, 10:10 koloratura1 napisała: > > Wolny rynek w TVP? Nie było, nie ma i nie będzie. Zresztą zawsze można się > zasłonić tzw. misją... > > Chociaż akurat gdy chodzi o Majewskiego, to - podejrzewam - że oglądalność ma > niezgorszą. Pasuje do prymitywnego społeczeństwa. Po niewczasie zorientowałam się, że pomyliłam telewizje... W prywatnej telewizji,jeśliby oglądalnośc była słaba, program - faktycznie - by się nie utrzymał. Ale tym mi smutniej: zapewne oglądalność ma więcej, niż "niezgorszą"... Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Wydalo sie 01.07.06, 10:32 No i widzisz - wydalo sie: z mina eksperta i zadeciem kaczora wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. To jest wlasnie problem polactwa ala kolatura - kazdy jest ekspertem od wszystkiego a tak naprawde g..no wie o swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wydalo sie 01.07.06, 11:08 tzetze1 napisał: > No i widzisz - wydalo sie: z mina eksperta i zadeciem kaczora wypowiadasz sie n > a > tematy o ktorych nie masz pojecia. To jest wlasnie problem polactwa ala kolatur > a > - kazdy jest ekspertem od wszystkiego a tak naprawde g..no wie o swiecie. Mógłbyś sprecyzować, o czym to nie mam pojęcia,a się wypowiadam? Bo - jak dotąd - pomyliłam telewizje (natychmiast się zorientowałam i poprawiłam), a to nijak nie świadczy o "pojęciu" lub jego braku. Nie trzeba być ekspertem od czegokolwiek, żeby ocenić, czy coś/kktoś jest prymitywne/y, jako że podstawą nie jest tu wiedza, a - poczucie smaku. Można się z taką oceną zgodzić lub nie, ale niesposób przykładać do niej kryteriów wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wydalo sie 01.07.06, 13:41 O programie moze sie wypowiadac, ktos kto go oglada. A jak ktos oglada wyglupy Majewskiego (np. ja), to nie ma mozliwosci pomylenia telewizji. A z tego wniosek, ze albo wcale, albo bardzo rzadko ogladasz Majewskiego i stad zarzut o malej wiedzy. Tak przynajmniej mnie sie zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wydalo sie 01.07.06, 15:28 metall napisał: > O programie moze sie wypowiadac, ktos kto go oglada. A jak ktos oglada wyglupy > Majewskiego (np. ja), to nie ma mozliwosci pomylenia telewizji. A z tego > wniosek, ze albo wcale, albo bardzo rzadko ogladasz Majewskiego i stad zarzut > o malej wiedzy. Tak przynajmniej mnie sie zdaje. Teraz rozumiem - Twój zarzut był oparty na fakcie, że zbyt małą ilość programu Majewskiego obejrzałam, żeby się o nim wypowiadać. To prawda, , widziałam niewiele i - żadnego odcinka odpoczątku do końca. Ale: Czy trzeba zjeść całego kotleta, żeby dojść do wniosku, że mięso jest nieświeże? Wystarczy odgryźć jeden kęs, a - czasami - nawet tylko powąchać... Rzeczywiście, nie oglądam Majewskiego "od deski do deski", ale wystarczą mi niewielkie próbki, żeby wiedzieć, czy jest to Chaplin "jedzący" własne sznurowadła eleganckimi sztućcami z nie mniej eleganckiego talerza w chacie, kołyszącej się nad lodową przepaścią, czy raczej bracia Marx, obrzucający się tortami... Zdecydowanie wolę humor a'la Chaplin, choć jedno i drugie należy do klasyki kinowego humoru. Wogóle nie lubię oglądać "wygłupów" (bardzo celne określenie!); po prostu - nie śmieszą mnie, wydają mi się prymitywne. Ale - de gustibus non est disputandum... I - jeszcze jedno. Może Ci się to wydać dziwne, ale ja - nawet gdy to dotyczy programu / serialu, który akurat oglądam w sposób "przysięgły" - też na ogół nie wiem, w której to jest stacji. Np. w niedzielne wieczory prawie zawsze oglądam "Falę zbrodni" i "Nie do wiary". Wiem, że są w dwóch różnych telewizjach (chyba Polsat i TVN), bo zawsze zmieniam kanał. Ale też i zawsze to robię z programem w ręku... To tyle, tytułem wyjaśnienia. I - jeszcze jedno: bynajmniej nie krytykuję Majewskiego "z pozycji Galby"! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wydalo sie 01.07.06, 16:40 Zarzut o niewiedzy nie byl moj - ja tylko probowalem dociec skad sie wzial. Nie wiem, czy w "Fali zbrodni" i "Nie do wiary" pada nazwa stacji kilka razy w kazdym odcinku, bo pierwszy rzadko, a drugiego nigdy nie ogladam, ale Majewski dosc czesto przypomina nazwe swego pracodawcy - podobnie z reszta jak Wojewodzki. Moze maja to w kontraktach zapisane. Mnie niektore wyglupy Majewskiego bawia, a inne nie. Pozdrowionka PS. galba mnie malo zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wiesz, Metall,... 01.07.06, 21:19 ...ja to się nawet zorientowałam, że to muszą być dwie różne osoby; choć sens był, właściwie, identyczny, to sposób dyskusji różny o całe lata świetlne... Tymniemniej, fajnie jest, jeśli można z kimś wymienić opinie (choćby nawet każdy został przy swoim zdaniu), bez otrzymania wiązanki inwektyw i argumentów ad personam, tylko dlatego, że interlokutor uważa inaczej. Nie przypominam sobie, żeby w wymienionych przez mnie, a powtórzonych przez Ciebie, programach padała nazwa stacji (a może - nie zwróciłam uwagi; ja już tak mam, że właściwie nie dociera do mnie nic, co mnie nie obchodzi), ale na pewno cały czas na ekranie jest logo stacji, co mi niewiele pomaga, bo też nie zwracam na nie uwagi. A wracając do Majewskiego, irytuje mnie on także tymi przebierankami, zupełnie nie a'propos czegokolwiek. Oczywiście, trudno wyobrazić sobie rozsądnego polityka, grożącego podaniem satyryka do sądu, bo się temu politykowi nie podoba strój, w jaki został "ubrany", ale - tak nawiasem, to chciałabym wiedzieć, co autor miał na myśli ubierając ową damę w białe pończochy i eksponując jej okłaczony tors. Program satyryczny nie tylko może, ale wręcz - powinien przedstawiać "bohaterów" w krzywym zwierciadle, eksponując karykaturalnie te czy inne cechy, ale bez sensu jest prezentowanie czegokolwiek, co nie ma żadnego odniesienia do rzeczywistości. Z równym sensem mógł postawić Hojarską na desce snowboardowej czy w trampkach na śniegu. Byłoby to tak samo a'propos niczego... Mistrzem w tym względzie był, ongiś, M. Wolski ("Polskie ZOO"): tam nikt nie miał wątpliwości, że Kaczyńscy to chomiki, Kwaśniewski - wieprzek, Olszewski - koala, a Mazowiecki - żółw. Zwierzątka mogły być bardziej czy mniej sympatyczne, ale na pewno - znakomicie dobrane. Natomiast program Majewskiego nie wykracza dowcipem (lub wykracza bardzo rzadko, skoro mnie się nigdy nie udało na coś takiego trafić) poza rzucanie tortem w siebie nawzajem. Wiem, że niejednego to nawet bawi. Dla mnie jest głupie i prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re:Majewski przegina pałę 01.07.06, 09:42 TAK SIE BAWI JAK POLITYCY!!KAZE CI KTOS OGLADAC? WLACZ SOBIE RM i SLUCHAJ.... Odpowiedz Link Zgłoś
l.a.vv Re:Majewski przegina pałę 01.07.06, 09:47 > też uwazam ze przegina.Jego wygłupy czesto są nie na miejscu.Tak głupiego > programu nie widziałam. Bojkot programowi. To ogłupianie społeczeństwa. Hehe, jakbym czytał Trybunę Ludu. > Jego > wczesniejszy program był fajny ale ten to idiotyzm totalny. Jak widać niezły > cwaniaczek. Coś takiego to może prowadzic kazdy, nie trzeba mięć do tego zadneg > o > przygotowania To zrób lepiej oglądalną konkurencję. Ciekawe jaka forsę zgarnia. Bo na pewno nie za 500za miesiąc > tylko za konkretne nagranie trwajace góra no moze 7 godzin. A to juz koszty > kilku tysieczne.Facet ma dobrze nie przemęcza sie a kasiora leci mu do kieszeni > . > Pożniej mozemy sobie obejrzeć np w "Gali" jak tacy jemu podobni sie świetnie i > wesoło bawią. Inni cięzko sharowani nie maja ani sił ani ochoty na zabawy.\ Nie twoja kasa, więc nie twój interes. TVN nie żyje z abonamentu. Zrobisz lepszy program, skoro to takie proste, i sam się będziesz bawił. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Hojarska tez jest glupia a nikt jej nie pozwal :-( 01.07.06, 09:49 powinni ja pozwac za sama obecnosc w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re:Majewski jest artystą 01.07.06, 12:58 Nie twierdzę,że wszystkie dowcipy pana Majewskiego są wyważone, ale satyra żeby odniosła skutek pozytywny musi być zjadliwa (info dla ętelektualistów: przymiotnik "zjadliwy" nie oznacza "możliwy do zjedzenia", tylko "skrajnie złośliwy"):). Komentarz kucypa jest nie na miejscu. Primo forumowiczka kucyp nie ma zielonego pojęcia o poprawnym formułowaniu zdań, obiter dictum, zapomina również o ortografii polskiej. Secundo wbrew pozorom programy p. Majewskiego wymagają gruntownego przygotowania merytorycznego, to warunek sine qua non. Tertio, forumowiczka kucyp może nie czytać "Gali" i nie musi się frustrować, że nie uczestniczy w życiu towarzyskim Warszawki. Zresztą skrajną naiwnością jest sądzić, że to co pokazują w "Gali" to prawdziwe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re:Majewski przegina pałę-do kucypa 01.07.06, 14:10 >Coś takiego to może prowadzic kazdy, nie trzeba mięć do tego zadnego przygotowania. Ciekawe jaka forsę zgarnia. >Kobieto do roboty,masz okazję zrobić coś lepszego i zgarnąc jeszcze większą kasę jak Majewski,po co masz zarabiać 500 zł.na miesiąc.Przecież piszesz że coś takiego może prowadzić każdy i bez żadnego wysiłku oraz przygotowania.To o co ci chodzi-do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek nie kucyp tylko pajac 01.07.06, 14:38 Wlacz sobie radio maRYJA i sluchaj tego g*. Majewski robi sobie jaja i BARDZO DOBRZE!!! Mozna boki zrywac jak polewa z kaczek i ich wspanialych koalicjantow ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: nie kucyp tylko pajac 01.07.06, 15:12 piekny_romanek napisał: > Wlacz sobie radio maRYJA i sluchaj tego g*. Majewski robi sobie jaja i BARDZO > DOBRZE!!! Mozna boki zrywac jak polewa z kaczek i ich wspanialych koalicjantow > ROTFL Skoro jesteś kretynem na poziomie małpy, to nie dziwię sie ,ze to cię smieszy szympansie. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: nie kucyp tylko pajac-do yvesl 01.07.06, 16:12 Zawsze na swoim poziomie.Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
podpisanym Szymon jesteś wielki - trzymaj się !! prolom 01.07.06, 09:35 nie dawaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: Tej wiejskiej babie już całkiem odbiło 01.07.06, 09:58 Pełno ci u nas NIKODEMÓW DYZMÓW,wsiowych i rynsztokowych cwaniaczków, tylko dlaczego teraz płaczecie a do urny wyborczej za daleko,na Samobronę oddano około miliona głosów [na 30 milionów uprawnionych] , te "mohery" po mszy zawsze karnie pójdą głosować , a WY drodzy inteligentni forumowicze przez 4 latka będziecie wylewać potoki łez , niech Majewski dalej szydzi,a komu nie odpowiada pilota w łapki i bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Parodiuj Szymon. 01.07.06, 11:34 4bani napisał: > Niech pękną ze złości. A i ubierz się Szymuś ciepło,bo zima syberyjska sroga,oj,sroga!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:44 Zgadzam się z panią Hoojarską. Prosta, wiejska baba nie wymyśliłaby takiego przekrętu, jak ona swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Majewski zapomnial jeszcze o słomie z butów pani H 01.07.06, 09:56 Wtedy obraz byłby pełny. Odpowiedz Link Zgłoś
enskw Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 09:56 "....... Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! " Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kto z Chamoobrony jeszcze nie ma wyroku? 01.07.06, 09:59 Nie lenić się pozostali - sądy czekają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 10:00 Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! - denerwuje się Danuta Hojarska - Danusiu alez Ty jestes prosta wiejska baba... Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 10:04 virtualtrancer napisał: > Zrobił ze mnie prostą, wiejską babę! - denerwuje się Danuta Hojarska - Danusiu > alez Ty jestes prosta wiejska baba... "a białe jest trendy" Odpowiedz Link Zgłoś
mnia-mnia Szymon BRAWO 01.07.06, 10:15 Robisz świetną robotę uwielbiam twoje programy i dalej obnażaj to polityczne prostactwo i tych pseudo polityków brrryyyy Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Hojarska chce pozwać Szymona Majewskiego 01.07.06, 10:05 Hojarska to dno polskiej polityki, a majewski to dno polskiej rozrywki. konkluzja - oboje powinni siedziec Odpowiedz Link Zgłoś