premier_hiacynt_wielki XXI wiek, centrum europy i modly o deszcz.... 20.07.06, 11:34 pokazuje to mniej wiecej poziom intelektualny obecnie rzadzacych... sredniowiecze glebokie Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 11:36 Bardzo "rydzykowny" eksperyment bo jak deszcz nie spadnie tzn że pan B także nie lubi kaczorków i PiS-dzielców . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Wcale nie deszcze kiedys spadnie i mozna bedzie 20.07.06, 11:47 oglosic ze to dzieki PISSDu, jak zas spadnie go za duzo i zaczna sie powodzie to bedzie to wina dziadka Tuska PO, lze elit, ukladu i innych Odpowiedz Link Zgłoś
pufaktor Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 11:46 no cóż, na wsi jest takie przysłowie: Śmieje sie jak głupi do sera..... Odpowiedz Link Zgłoś
kako2909 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 11:49 M.JUREK i PIS - mentalność średniowieczna Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Sekretarz odczytujący komunikat bąknął 20.07.06, 11:52 z zażenowaniem coś na kształt "to chyba żart" zanim skończył czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12314 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 11:53 Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie pierwsze ukłony Są, jak odwieczne Chrystusa wyznanie, "Bądź pochwalony!" Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... * Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie, Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi owdzie, gdzie któż o mnie stoi? I tak być musi, choć się tak nie stanie Przyjaźni mojéj... Tęskno mi, Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Główny szaman pisu wystąpi w słomianej... 20.07.06, 11:54 ...spódniczce, stąd wspominał wczoraj w expose o Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12314 Norwid 20.07.06, 11:55 Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie pierwsze ukłony Są, jak odwieczne Chrystusa wyznanie, "Bądź pochwalony!" Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... * Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie, Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi owdzie, gdzie któż o mnie stoi? I tak być musi, choć się tak nie stanie Przyjaźni mojéj... Tęskno mi, Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrci Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 11:56 Boże tych biednych, głupich ludzi !!! Grzmij !!! www.antykaczor.com.pl/?p=5 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12314 Re: a moze by tak msza w intencji sejmowych dewot 20.07.06, 12:08 Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie pierwsze ukłony Są, jak odwieczne Chrystusa wyznanie, "Bądź pochwalony!" Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... * Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie, Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi owdzie, gdzie któż o mnie stoi? I tak być musi, choć się tak nie stanie Przyjaźni mojéj... Tęskno mi, Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie ma to jak tolerancja 20.07.06, 13:36 wacek44 napisał: > Ale dla pedziów. Ale nie dla tumaństwa...!! .... nie ma, nie będzie a i nie powinno nigdy być... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: myślisz o sobie jako tumanie ? 20.07.06, 15:27 w tym przypadku - podłożyłeś się sam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12314 Re: Deszcz kartoflom jest potrzebny i basta !! 20.07.06, 12:10 Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie pierwsze ukłony Są, jak odwieczne Chrystusa wyznanie, "Bądź pochwalony!" Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... * Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie, Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi owdzie, gdzie któż o mnie stoi? I tak być musi, choć się tak nie stanie Przyjaźni mojéj... Tęskno mi, Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:09 Powinni się też modlić o zdrowie, bo o rozum za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:13 Taaa, ciekawe czy deszczyk spadnie? Jesli nie spadnie, to co by to oznaczalo? Ze Pan nie kocha poslow prawicy!!! Ojej, a to by sie zasmucili!! Moim zdaniem nie kocha ich i deszczu nie bedzie. Nie kocha ich, bo paskudnych ich stworzyl. Gdyby ich kochal, to byliby piekni. A oni tacy jacys nieprzystojni. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12314 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:20 Do kraju tego, gdzie kruszynę chleba Podnoszą z ziemi przez uszanowanie Dla darów Nieba.... Tęskno mi, Panie... . * Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą... Tęskno mi, Panie... * Do kraju tego, gdzie pierwsze ukłony Są, jak odwieczne Chrystusa wyznanie, "Bądź pochwalony!" Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... * Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie, Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... * Tęskno mi owdzie, gdzie któż o mnie stoi? I tak być musi, choć się tak nie stanie Przyjaźni mojéj... Tęskno mi, Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:32 Msze w intencji deszczu, dobrych plonów, za zdrowie były, są i będą. Nowością jest to, że taka msza odbywa się w Sejmie. Czym się tu podniecać? Kupa huku o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mikeangelo I tak PIS połączył Panstwo i Kosciol 20.07.06, 12:19 Boze sprowadz pomoc, bo kaczory demoluja nam kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:22 Jeszcze niech się pomodlą, żeby im bozia rozum i zdrowy rozsądek zesłała. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina marszalek nic nie rozumie 20.07.06, 12:33 ten smiech to zadna kpina z liturgii! to odpowiednia reakcja na pomysl PiSu. trudno byloby przescignac ten klub w glupocie. przyznaje, ze nie smialabym stawac w konkury. Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:39 Patrzac po sondażu, to forumowicze robią sobie jaja. I mają rację. A ja na to patrzę tak: chcieliście to macie, to co chcieliście. Ja bynajmniej tego rządu i tego co się dzieje nie traktuję poważnie. Wydaje mi się, że tym ludziom tam w sejmie pogoda i wysokie temperatury tak dały w d..pę, że padło im na mózg, a właściwie resztki mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:39 w jakim kraju ja żyję??? Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:42 Panie Jurek - odprawianie w Sejmie mszy w intencji deszczu jest jeszcze większą kpiną z liturgii niż śmiech z waszych durnych pomysłów... Rozumiem, że fala upałów czyni spustoszenia w waszych i tak pustych głowach, ale apeluję o odrobinę powagi... Odpowiedz Link Zgłoś
zssyp Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 12:57 romek.gie napisał: > Panie Jurek - odprawianie w Sejmie mszy w intencji deszczu jest jeszcze większą > kpiną z liturgii niż śmiech z waszych durnych pomysłów... Rozumiem, że fala > upałów czyni spustoszenia w waszych i tak pustych głowach, ale apeluję o > odrobinę powagi... Przede wszystkim jest kpina z Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
markoslaw Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 13:01 No cóż trza sie przyzwyczaić do powrotu średniowiecza, Jezuici do szkół, palenie czarownic, hiszpańska inkwizicja - więc msze w sejmie to pewnie teraz normaloność Odpowiedz Link Zgłoś
wolt-r Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 13:07 Aż zobaczę co na ten cyrk powie BBC i CNN. Znó będę "dumny" z Polski i Polaków. Pokolenie JP2, kurza jego mać! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 13:07 Bardzo rozsadny komentarz!! B R A W O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolt-r Kpina z rzeszy Polaków. Ukłon dla Watykańczyków. 20.07.06, 12:54 "Marszałek Sejmu Marek Jurek podkreślił, że "kpina z liturgii razi bardzo wielu posłów na tej sali. Więc proszę o odrobinę kultury" - zaapelował." Kpina z rozumu także razi wiele osób a imć Jurek się tym nie przejmuje. Zresztą co to znaczy 'przysejmowa kaplica'? A od kiedy to zakłady pracy mają kaplice? Do kościoła won, jak chcecie się modlić! W sejmie macie prawo najwyżej sprawować rządy nad państwem. Świeckim, demokratycznym państwem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Brawo PiS!!! Wreszcie ktoś sie zajął tym problemem 20.07.06, 12:56 o przecież polskich rolników nie stać na indywidualne płacenie w tej intencji swoim proboszczom Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Todzio, Pierwszy Gekon!! z szacunkiem wymawiaj 20.07.06, 13:02 te boskie imie O Todzio!! Todzio!! Zeslij Deszcz!! ojojojoj GEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Todzio!!!!!! Krol Gekonow!!!!!!! Pierwszy Gekon!!! 20.07.06, 13:07 Ten Ktory Robi GEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Geeeeeeeeeeeee!!!!!! ekstaza religijna mnie 20.07.06, 13:09 ogarnia Niech Zyje i Panuje nam Wielki Todzio do sejmu, szybko odprawic rytual GEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jako neofitra też się przyłączam :P 20.07.06, 13:11 Geeeeeeeeee zajebista religia geeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Ludzie!!!!!!! oddajcie czesc Todziowi!!!!!! Geeeee 20.07.06, 13:13 gegegegegege geeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! a bedzie deszcz, ktory wymyje brud z bialo-bialego sejmu!!!!!!!!!!!! wszyscy razem GEEEEEEEE geeeeeeeeeeeeee gegeg gggggggggggggggggggg geeeeee GEEEGEGEEEEEEEEEGEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I jego synowi , który zbawi ten swiat !!!! 20.07.06, 13:15 GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 GEEEEE ge nam prowadzi, Todzio blogoslawi 20.07.06, 13:16 Padaj Deszczu Padaj, zgniec Żmija w chmurach niech pusci deszczu GGEEEEEEEEEEGEGEGEGEGEGEGGGGGGGGGGGGGGgggggggggggggggegegeGGggggegggggggge Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Te, gekon... a modlic to sie mam do terrarium ??? 20.07.06, 13:17 Czy do klatki wystarczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nie masz robic GEEEEE nie istotne gdzie i kiedy 20.07.06, 13:18 nawet jak srasz, mozesz robic Ge, jak sie prokreujesz to tez :P GEggggegegeGEEGEggggggege Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ok..oddajcie cześć Todziowi .... 20.07.06, 13:19 www.bazar-leseni.cz/img/gekon.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 nie!!!!!! to jest przenajswietszazajebista ikona 20.07.06, 13:26 Wielkiego Todzio!!!!!! img206.imageshack.us/my.php?image=todzioxu5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mangold kreslona ręką debilnego dziecka ale Todzio nie roz 20.07.06, 13:28 granicza GEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 gegegggggggggggggegege niech zyje Todzio 20.07.06, 13:29 i jego Moc ktora zesle deszcz na Wolske!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To jeszcze 3 mln mieszkan poprosze geeeeeeeee 20.07.06, 13:30 gekon1979 napisał: > i jego Moc ktora zesle deszcz na Wolske!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 3 mln mieszkan to wymysl szatana!! miej to na 20.07.06, 13:31 uwadze!! deszcz moze byc geeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mangold przepraszam idę sie wyspowiadać do terrarium 20.07.06, 13:32 mea culpa, mea culpa mea maxima culpa GEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to nie chrzescijanstwo!! tu nie ma spowiedzi 20.07.06, 13:37 i kleczenia!! kazdy moze Geeeeeeee jak chce i kiedy chce!!!!! ggegeg gegggggeg egeggggggggg Odpowiedz Link Zgłoś
mangold zajedwabista religia !!! Geeeeeeeeeeeee 20.07.06, 13:38 W czasie seksu też Geeee czy raczej moge sobie punkt G poszukać ?? gekon1979 napisał: > i kleczenia!! > kazdy moze Geeeeeeee jak chce i kiedy chce!!!!! > ggegeg gegggggeg egeggggggggg > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tez w czasie seksu geeeee to przyprawia 20.07.06, 13:39 o wieksza ekstaze, a punkt G jak myslisz czemy jest G?? Todzio go stworzyl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To czuje ze moja żona tez się szybko nawróci geeee 20.07.06, 13:41 gekon1979 napisał: punkt G jak myslisz czemy jest G?? Todzio go stworzyl!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold i niech Todzio zaleje tą Wolskę !! Tzn deszcz 20.07.06, 13:54 niech spuści Odpowiedz Link Zgłoś
zssyp Re: Ludzie!!!!!!! oddajcie czesc Todziowi!!!!!! G 20.07.06, 13:21 > gegegegegege geeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! > a bedzie deszcz, ktory wymyje brud z bialo-bialego sejmu!!!!!!!!!!!! > wszyscy razem Geeeeeeegeeeee Geeeeeeegeeeee gugu gugu Geeeeeeegeeeee Geeeeeeegeeeee wszyscy razem! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Juz jest nas trzech..ilu trzeba na założenie 20.07.06, 13:37 koscioła?? Fajna bryke w Berlinie widziałem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: Brawo PiS!!! Wreszcie ktoś sie zajął tym prob 20.07.06, 13:07 W Moskwie przed defiladą 9-Maja deszcz zawsze mył ulice, wojskowe samoloty ponad chmurami rozpylały jakiś srebrny proszek , kupić go i wysłać w górę te parę F-16 z Powidza. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tak czary, wlasnie tego potrzeba Polsce zaklec 20.07.06, 13:01 i gusel moze niech sejm/rzad wynajma zaklianacza deszczu, z USA Odpowiedz Link Zgłoś
billy-the-kid Re: tak czary, wlasnie tego potrzeba Polsce zakle 20.07.06, 13:03 Ciekawe kiedy Wielki Kaczor i jego Brat zarządzą budowę piramidy i następnie przepowiedzą zacmienie słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 13:05 a potem durnie dziwią się,że cały świat się śmieje z Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś