ylemai LOL ROTFL, adalbert? 10.08.06, 11:43 adalbert, Żydzi są zbyt tchórzliwymi żołnierzami by zwyciężyć w tej wojnie. Za bardzo dbają o bezpieczeństwo swych tyłków. To nie Waffen-SS. Oni tylko pozują na nazistów, daleko im do siły i bezwzględności niemieckich armii II wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Cichym ścigałam cię lotem 10.08.06, 11:47 kim jestem to nie twój za....y interes mogę być nawet z marsa, ale że ty nie jesteś Polakiem to fakt, prawdziwi Polacy to nie antysemici. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 cichym ścigałam cię lotem. 10.08.06, 12:06 te skobek wyskrobek przeczytaj Z. Freud człowiek, religia, kultura Redaktor serii: Krystyna Sokół Tłumaczył z niemieckiego Jerzy Prokopiuk może ci się coś rozjaśni w twoim obmierzłym łbie albo ci się po....doli i skończysz w tworkach. ukąszenia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: cichym ścigałam cię lotem. 10.08.06, 13:15 Giordano Bruno w średniowieczu tak pisał : "Żydzi są rasą działającą na podobieństwo dżumy i cholery, rasa dla ogółu tak niebezpieczna, ze zasłużyła na wytępienie, zanim się jeszcze zrodziła. Żydzi są wyrzutkiem ludzkości, najbardziej zepsutym i niegodziwym narodem na świecie, o mentalności i skłonnościach najpodlejszych i najbrudniejszych". Odpowiedz Link Zgłoś
bartei Re: cichym ścigałam cię lotem. 10.08.06, 17:03 skobog napisał: > Giordano Bruno w średniowieczu tak pisał : "Żydzi są rasą działającą na > podobieństwo dżumy i cholery, rasa dla ogółu tak niebezpieczna, ze zasłużyła na > > wytępienie, zanim się jeszcze zrodziła. Żydzi są wyrzutkiem ludzkości, > najbardziej zepsutym i niegodziwym narodem na świecie, o mentalności i > skłonnościach najpodlejszych i najbrudniejszych". Powoływanie się na średniowieczne autorytety z pewnością przekona wszystkich do twoich podlądów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marini2 Czyli Hitler w 1939 roku też się bronił - w Polsce 10.08.06, 12:09 tak samo jak Izrael na terytorium Libanu. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam że ONZ się skompromitowało tak samo jak Liga Narodów, kiedy nie była w stanie przeciwstawić się Hitlerowi, tak teraz nie może przeciwstawić się żydom. Odpowiedz Link Zgłoś
shitonzion Re: Czyli Hitler w 1939 roku też się bronił - w P 10.08.06, 12:24 To nie ONZ sie skopromitowalo tylko USA i Wielka Brytania. W ostatnich latach USA postawilo 40 weto przeciwko rezolucjom potepiajacych zbrodnie Izraela w Radzie Bezpieczenstwa. To USA i G. W. Busz niszcza ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Cichym ]ścigałam cię lotem 10.08.06, 13:40 te skobek wyskrobek musisz sięgać do średniwiecza aby dać odpowiedz,, wiadomo kto i co pisał o żydach w średniowieczu. nigdy nie dorośniesz do szerszenia, za wysokie progi na durnia, mózgu nogi. ukąszenia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Do tych co tak nienawidza starszych braci w wierze 10.08.06, 14:07 po waszych wypowiedziech widac jak bardzo kochacia arabow a zobaczcie jaki prezent dziw w londynie znow szykowali wasi arabscy przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin biedaczyno, pakistańczycy to nie Arabowie wiem 10.08.06, 14:48 że rasistowska ideologia syjonizmu wyżera mózg ale ... i nieszczęsny to byli pakistańczycy urodzeni w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
skobog [...] 10.08.06, 14:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Cichym ]ścigałam cię lotem 10.08.06, 15:57 te skobku wyskrobku, wyszłeś z siebie?,ale i tak twój mózg nie sięga do mojej zolówki, na miejsce mózgu masz d..ę, widać to po twoich wypocinach du...ych analfabeto umysłowy ukąszenia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Cichym ]ścigałam cię lotem 10.08.06, 17:04 Szczała jak leciała.Idiotko pisze się ZELÓWKI. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 nasr.Allach - chowaj się! 10.08.06, 14:07 twoja kolej nadejdzie niebawem! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ***** Yalla Yalla Die Nasrallah ***** 10.08.06, 14:25 jak w temacie :-) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ludzkie-tarcze-przyklad.html Odpowiedz Link Zgłoś
sierosara Bylam w tym piekle... 10.08.06, 14:27 Wczoraj wrocilam z mezem i coreczka z Canady,dokad zostalismy ewakuowani z Libanu.Przezylismy tam pieklo.Dlaczego?Bo zasrany(sorry,ale nerwy biora gore) Izrael nie chce oddac 10tys.jencow wojennych,ktorych trzyma u siebie od zakonczenia wojny w 2001r.Said Hassan obiecal rodzinom jencow,ze ich uwolni,a poniewaz jest niesamowicie uczciwy,wiec chce dokonac tego,co obiecal.Wyobrazcie sobie,ze to ktos Wam bliski siedzi tam juz ok.27lat.Wszyscy arabscy krolowie i wladza tylko pieprza glupoty,a on jak cos powie to powie.Tak czy owak,Izrael tylko szukal pretekstu do wkroczenia do tego pieknego kraju pelnego wspanialych ludzi,z ktorych przedwczoraj stracilam az 60 bliskich mi osob.Tragedia,bo przewaznie gina cywile i niewinne dzieciaczki.To moglam byc ja i moja corcia i maz i jego rodzina,ktora uwielbiam.W zeszlym roku zwiedzilam Khiam-wiezienia,w ktorych Izrael trzymal w nieludzkich warunkach Libanczykow-cos okropnego!Juz nigdy nie zapomne widoku samolotow izraelskich i hukow bomb!Pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Bylam w tym piekle... 10.08.06, 14:39 gadaj glupoty moze ktos w nie uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin boli syjonisto prawda o waszych zbrodniach w 10.08.06, 14:45 Libanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Bylam w tym piekle... 10.08.06, 14:43 sierosara napisała: .........Juz > nigdy nie zapomne widoku samolotow izraelskich i hukow bomb!Pozdrawiam.Ania No po prostu łzy wzruszenia mi oczy zalały i klawiatury nie widze...megarotflllll, Grafomania i politgramota pierwszej kategorii. Tak prymitywnego tekstu zerujacego na uczuciach co głupszej czesci userstwa tego forum to juz dawno nie czytałem... W której ambasadzie islamskiej to sprokurowano??? ciekaw bardzo ipa jestem... AUTOR AUTOR AUTOR.....rotfllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ty, alkud, warszawiak, hanyska i reszta żydowskich 10.08.06, 14:47 rasistów napewno piszecie z Ambasady Izraela, jeszcze jeden powód oprócz nziszczenia stołówki i kaplicy do zerwania z wami stosunków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Bo Polak nigdy by w taki sposób jak Wy się nie 10.08.06, 14:50 wypowiadał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Ty, alkud, warszawiak, hanyska i reszta żydow 10.08.06, 16:49 ja pisze z wilanowa ty pewnie z zakladu psychiatrycznego tworki Odpowiedz Link Zgłoś
yukon25 Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 16:44 moze ciebie tesz zabija jak innych zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 16:51 yukon25 napisał: > moze ciebie tesz zabija jak innych zydow. Nie...sam sie zabiję własna piescia jak bede dalej czytał głupoty wypisywane na tym forum przez smarkaczy ćwierć inteligentów i analfabetów,dyslektyków i osobników z zaburzeniami psychicznymi . Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Zabijać terrorystów jak świnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 16:56 POPIERAM IZRAEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Zabijać terrorystów jak świnie !!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 17:01 franek9915 napisał: > POPIERAM IZRAEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadzam sie!!!!! swinie nalezy ubijac w sposob humanitarny i powodujacy jak najmniejsza ilosc stresu i cierpienia u zwierzecia. W przypadku terrorystów powinno byc działanie odmienne ....zanim zdechna maja cierpiec jak najgorsze wsciekłe szczury potraktowane trutka wyzerajaca wnetrznosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Pokój na swiecie -fotki 10.08.06, 17:20 www.flickr.com/photos/warcrimes/ Zobacz tutaj co sie dzieje w Libanie i w Palestynie www.flickr.com/photos/13248483@N00/ www.flickr.com/photos/savepalestine/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/sets/72157594226028380/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/ www.pbase.com/yalop/essay www.pbase.com/dflynch/palestine Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Ruszyła izraelska rozszerzona demonstracja 10.08.06, 17:00 w Libanie. Oni chyba nie zlikwidowali oporu na zapleczu,na tylach a ida dalej. Wchodza do miasta 10 km ,a na granicy tocza sie walki?W inych serwisach czytalem ,ze armia nawet musiala kilka razy zawracac bo wybuchaly ogniska nowych walk.Tam sa gory,co moze swiadczyc troche o partzantce i zabawie w kotka i myszke.Pozatym zajecie miasta i co dalej?(dobre ,ale dla prasy),zeby tam byly jakies silosy z wyrzutniami dalekiego zasiegu ,czy zaklady zbrojeniowe ,czy magazyny to bym rozumial.Ci rakiety pewno maja przenosne,zreszta tak jak i oni sami.Znaja doskonale teren i pewno zadne drogi nie sa im tam przeszkoda.To co treba przeniosa na plecach albo na capach , a po roznych norach pochowaja. Izrael ma bardzo celna bron tak jak Amerykanie,kiedys powiedzieli ,ze sa gotowi osobno zbombardowac ubikacje meska a osobno damskaTo jest jak by nie bylo najnowoczesniejsza armia swiata.Problem jednak polega ,ze oni nie wiedza gdzie celowac bo maja wroga niewidzialnego i cel ruchomy, i dlatego ZE ZLOSCI !wala juz na oslep.Tak samo ten wypad na 10 km pozostawiajac ogniska wojny za soba, ja bym tego nie zrobil.Troche to jest po to zeby pokazac swiatu ,ze my jednak cos mozemy,i bardziej demonstracja jak akcja.Im ten teren do tej rzeki Litali bedzie strasznie trudno utrzymac ,a czy to zatrzyma ostrzal rakietowy to nie wiem?Nawet jesli zlikwiduja tam to rakiety to moga byc roznego zasiegu na polnocy i co wtedy?,wracamy do punktu wyjscia? Ja mysle ze tu trzeba jednak negocjowac!,przynajmnie ja bym tak zrobil. Bombardujac miasta i infrastrukture,drogi,w koncu cywilow niewiele zyskaja. Walcza w ten sposob z Libanem a ten nie jest strona w tym konflikcie KTO ZA TO ZAPLACI???!!! Wydaje mnie sie ,ze tamci (Allachy jak ich nazwe) opracowali przed ta wojna chyba nowa taktyke,jak pisalem i nazwe to "ZABAWEW KOTKA I MYSZKE" Do tego dochodzi determinacja,co nie jest bez znaczenia.No i rakiety a raczej ich ilosc jednak robi swoje. Jestem bezstronny obserwator i nie biore ani jednej ani drugiej strony, zreszta jako Polak i katolik nie mam powodu.Obserwuje polityke od lat,i juz dzisiaj moge powiedziec ,ze sama celnosc,pieniadze i technika jednak nie wystarcza.Niezaleznie od tego jak sie ta wojna skonczy zachod bedzie musial wrocic do takich tematow jak,morale,patriotyzm,poswiecenie za ojczyzne itd. Jako "mocher "(jak nas nazywacie):kto wie czy Giertych jednak nie mial racji. Zapraszam do Lodzi, Polski tak dzieci Zydowskie jak i Libanskie, i modle sie o pokoj,zeby sie to nie rozszezylo. Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Fotografie z zycia wziete z Libanu i Palestyny 10.08.06, 17:07 www.flickr.com/photos/warcrimes/ www.flickr.com/photos/13248483@N00/ www.flickr.com/photos/savepalestine/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/sets/72157594226028380/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/ www.pbase.com/yalop/essay www.pbase.com/dflynch/palestine Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Do miłujących pokój -Izraelczyków 10.08.06, 17:12 Wasze mowy o gałązce oliwnej wyglądają mnie więcej tak:Dawid Ben Gurion Pierwszy premier Izraela. Dawid Ben Gurion do studentów: "Musicie walczyć z entuzjazmem drogą dyplomatyczną i podboju celem utworzenia imperium izraelskiego, obejmującego wszystkie ziemie między Nilem a Eufratem" i "Ta mapa (Palestyny) nie jest mapą naszego narodu. My posiadamy inną mapę, którą wy, studenci, oraz młodzież szkół żydowskich winniście wprowadzać w życie. Naród izraelski powinien poszerzać swoje terytorium od Eufratu aż do Nilu" Odpowiedz Link Zgłoś