piekna.zosia 01.09.06, 22:39 tylko on moze Polske uratowac. Donald rusz sie i przekonaj Pawla. Chodzilismy wszyscy do Jedynki, to zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.sliz Re: Prezydent Gdanska Adamowicz na prezydenta 01.09.06, 22:40 toż to takie samo dziadostwo jak ci www.iskry.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=191 Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia czlowieku ja mowie o osobia Pawla 01.09.06, 22:43 Adamowicza, Platforma ma byc jego platforma, niczym wiecej. W tej chwili to jedyny pollityk, ktorego i Bush , Europa i Niemcy zaakceptuja. Jedyny, ktory skutecznie pogonil PIS-iorow w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
j.sliz Re: czlowieku ja mowie o osobia Pawla 01.09.06, 22:48 i pewnie gotów jak Bush na takie coś zobacz: www.iskry.pl/modules.php?name=Web_Links&l_op=visit&lid=24 Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia nie interesuje mnie wasza gazetka 01.09.06, 22:51 Pawel powinien ratowac Polske Odpowiedz Link Zgłoś
j.sliz Re: nie interesuje mnie wasza gazetka 01.09.06, 22:57 Tak jak obecnie ratuje :) nabija kabzę komu się da i kto da. Oczywiście z Kolesi. Pomyśl trochę zanim coś klakniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
genose-tuske.z.dancigu Dziadek-Adamowicz Był Zapasowym Ochotnikiem ?:)))) 01.09.06, 23:37 Trzeba by sprawdzić ! Cuś ten adamowicz wygląda na wnuka takowego dziadka :) jak ten tuśkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluto-tusk Re Dziadek-Adamowicz Był Zapasowym Ochotnikiem ?:) 02.09.06, 02:03 genose-tuske.z.dancigu napisał: > Trzeba by sprawdzić ! > > Cuś ten adamowicz wygląda > na wnuka takowego dziadka :) > jak ten tuśkowy :) Adamowicz ulubieniec esesmanów powinien zaprosić sztajnbach do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken jak wygramy wybory 02.09.06, 02:05 to wyslemy cie na praktyke do Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
miki-tusk Adamowicz Zaprosi Sztajnbach ????????????????????? 02.09.06, 14:23 genose-tuske.z.dancigu napisał: > > Trzeba by sprawdzić ! > > > > Cuś ten adamowicz wygląda > > na wnuka takowego dziadka :) > > jak ten tuśkowy :) > > Adamowicz ulubieniec esesmanów > powinien zaprosić > sztajnbach do siebie :) Podobno adamowicz nosi się z zamiarem zaproszenia hitlerowskiej przepędzonej - Sztajnbach z jej zakłamaną wystawą cierpień Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Cieniasy Platfusy - żenada 01.09.06, 22:59 jeden sepleni, drugi opasły wieprzek kochający ss-manów - żenada Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald donald tuske unimil ? 01.09.06, 23:06 nie wiedziałem że tak kochacie jajogłowe platfusy swojego kondona Odpowiedz Link Zgłoś
posla Re: donald tuske unimil ? 01.09.06, 23:07 adaśko im płaci za szczekanie i gryzienie wszystkiego co zagraża PO Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Angela nam placi 01.09.06, 23:10 www.forbes.com/lists/2006/11/06women_The-100-Most-Powerful-Women_Rank.html Angela zostala uznana za najpotezniejsza kobiete swiata, a wy Kaczory jeszcze nie kapujecia dlaczego George nie ma dla was czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald Re: Angela nam placi 01.09.06, 23:12 George wolałby sie pewnie przespać z waszym preziem donaldziem Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy widze, ze jestes ekspertem chorob 01.09.06, 23:22 plciowych, nie pasuje do nicka. Jakbys naprawde uzywal, to by cie tirowka nie zarazila Odpowiedz Link Zgłoś
guma.donald nie, jestem Wielkim Członkiem PO 01.09.06, 23:24 i zawsze używam gumy by nie płodzić niepotrzebnie genialnych donaldów Odpowiedz Link Zgłoś
posla Re: Angela nam placi 01.09.06, 23:16 Dla was? ja go mordercę ludzi pie.. a Merkelową ma w dupi. zobacz Odpowiedz Link Zgłoś