Dodaj do ulubionych

Paz mieczy

18.01.11, 19:30
mozecie dorzucic pare aspektow z "zycia wziętych", tak z autopsji, kto to, co moze wskazywac?smile

tak czeto sobie mysle, ze gdy sie pojawia to jak to miecz, mozemy myslec ze otrzymamy wiad, lub ktos nam cos powie(np plotke).

Ale u mnie,w sensie w rozkl na moje zycie nie było go zbyt, ostatnio czesciej sie pojawia... aja tak mało go poznalAMsmile

tak to byl dla mnie listonoszem, kims ciekawski, małym szpiegem czasem pozerem..
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Paz mieczy 18.01.11, 20:21
      Dla mnie paz mieczy jest zapowiedzia wiadomosci,ale i rozmowy,w ktorej ja wiele do powiedzenia nie mam,rozmowy z kims kto zawsze ma racje.Napadnie mnie,powie co i jak on sobie cos wyobraza,co ode mnie chce i nie slucha,bo paz mieczy jest szybki i porywczy.Tak jest u mnie,nie lubie go za bardzo ,ale on mnie czesto przesladuje.Czesto go wyciagam jako karte dnia.Wtedy wiem, ze bede miala rozmowe z synem,wlasnie w stylu jak wyzej napisalam.Jestem poczatkujaca i tez jestem ciekawa jak inni te karte widza.pozdrawiam
    • algaria Re: Paz mieczy 18.01.11, 21:25
      mi kiedyś wyszedł jako bardzo skrupulatny kupujący - prześwietlał dokumenty papiery sprawdzał na własna rękę dodatkowo - szukał haka jakby urwać cenę - taki szpiegunek cwaniurek.
      • coill Re: Paz mieczy 18.01.11, 21:31
        algaria napisała:

> mi kiedyś wyszedł jako bardzo skrupulatny kupujący - prześwietlał dokumenty pap
        > iery sprawdzał na własna rękę dodatkowo - szukał haka jakby urwać cenę - taki s
        > zpiegunek cwaniurek.

o to pasuje do szpiega hehebig_grin
        pamietam ze kieedys Mrgodot kladla mi tu karty i w poradzie wyszedl paz miedzy(i cos hcyba jeszcze) i ona poradzila ze mam upozorowac jakis spór/problem dla pretekstu by doprowadzic do dyskusji... no i pomoglobig_grin
    • pacha.mama Re: Paz mieczy 19.01.11, 23:29
      Wizyty w dziekanacie wink
      • lukrusia Re: Paz mieczy 19.01.11, 23:37
        Ja mam znajomego (pazia mieczy) -ciekawy wszystkiego , lubi się uczuć , chłonie wiedzę , lubi używac wyszukanych słów smile ze słownikiem za takim trzeba nadążać smile
        Jako , ze to paż ale umi się zakryć nie pokaze tego co czuje zakrywa emocje .
        Zazwyczaj korzysta tylko z rozumu nie plega na uczuciach stara sie je ukrywać.
      • mrgodot Re: Paz mieczy 19.01.11, 23:41
        Był chyba wcześniej wątek o biednym Paziku Mieczy. Biednym bo mu się gromy na głókę posypały. To jeszcze dorzucę parę bardziej empirycznych skojarzeń z tym Giermkiem:
        Delikatne "kąsanie", poszturchiwanie dosłowne i werbalne, wojny a raczej wojenki podjazdowe.
        To taki "buntownik bez powodu". Ale inteligentny i błyskotliwy, chociaż brak odwagi pokrywa raczej słowami i butną pozą.
        I jeszcze ktoś kto lubi testować, sprawdzać na własnej skórze, czy na pewno róża kole a wrzątek parzy. Wynika to zaróno z braku wiary w to, co mówią inni, jak i wrodzonej ciekawości.
        Jako szpieg to on by się nie sprawdził ale taki mały inwigilator z niego będzie.
        • krolowa.mieczy Re: Paz mieczy 20.01.11, 20:42
          Niedawno pokazał mi sie jako nieśmiałek! Taki mężczyzna co robi nieśmiałe gesty i podchody do babki.
          smile
          • mrgodot Re: Paz mieczy 21.01.11, 11:14
            krolowa.mieczy napisała:

> Niedawno pokazał mi sie jako nieśmiałek! Taki mężczyzna co robi nieśmiałe gesty
            > i podchody do babki.
            > smile
            A i mnie samą tak czasem uwiecznia w podejściu do niektórych spraw. Nie żebym była z tego zadowolona, ale muszę przyznać, że trafnie i złośliwie wytyka mi, że bardziej miną nadrabiam i słowami poczucie niepewności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka